-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz
Jeollam #70540 üzenetére
az a baj hogy az ilyen "bakik" miatt nem lehet tudni ki csal meg ki nem egyik BL-es haver is csalt ő saját maga mondta, hogy gyorsabban fejlődjön aztán elkapta a PB és ment a BL fórumon a sírás, hogy ő aztán nem csalt igazságtalanul lett kidobva ugye aki nem ismerte az még talán hitt is neki
-
eugabesz
őstag
válasz
Jeollam #70533 üzenetére
De...egy párszor már leírták/tuk itt...de a win10 miatt kavart kicsit be a GGC stream...azóta nem is tudok olyan helyre menni ahol az van...pbbans streamelt szerverre igen...
Csak mellesleg jegyzem meg,hogy ez a csapat már nem az a csapat,aki majdnem tökéletes csalószűrőt futtatott,kis csicska kölkök a mostaniak,látszik is a programjukon.Nem csak én kínlódok vele,hogy ártatlanul meghurcoltak.Csak én ismerek vagy 3 embert,akit csak a GGC bannolt...
-
bombibmw
veterán
válasz
Jeollam #70485 üzenetére
Nem játszottam régóta,mert nem volt gépem és amikor volt,akkor is Nvidia-m volt.
Azt tudom,hogy most nem megy a mantle.(#70486) pulyka jocó:
Optimális beállítást használtam és így rakta fel High-ra.
60-70fps megvan így FHD-n,de hatalmas procilimitem van,ami nem csoda.
Kipróbálom mediumon is. -
kisza25
félisten
-
DeadMeat
nagyúr
-
-
-
-
válasz
Jeollam #61138 üzenetére
Egy darabig mindig tekeri a vinyót amíg leellenőrzi (gyakorlatilag mintha egy javítást csinálnál).
Egyébként saját tapasztalat hasonló helyzetről: pár hónapja váltottam win7-ről 8.1-re, ugyan felismerte a BF4 telepítést csak éppen a DLC-kről az infót nem rakta bele a registrybe amiket végül kézzel kellett felvinni, hogy a Battlelog ne nyavalyogjon amikor valamelyik DLC-vel akartam játszani.
-
-
-
-
Olympos
aktív tag
válasz
Jeollam #57874 üzenetére
Esetleg Vezérlőpult / Programok és Szolgáltatások alatt kézzel uninstalláld az összes Visual C++ programot, majd csak az oprendszerednek (gondolom x64) megfelelőt szedd le manuálisan a google-ba írva
"Visual C++ 2008 x64"
"Visual C++ 2010 x64"
"Visual C++ 2012 x64"
és telepítsd ezeket.szerk:
és linkelj egy képet arról, hogy amíg "connectol" de semmit nem csinál, addig mekkora a BF4.exe memória igénye és CPU kihasználtsága. -
Olympos
aktív tag
-
-
prokxy
veterán
válasz
Jeollam #57843 üzenetére
Ez olyan lesz, mint a 64bites chrome...ott annyi van, h nem tud települni a plugin és játszani sem enged.
A win fejlesztők nyilatkozták, h az integrált driverek megegyeznek a 8.1-gyel, emellett az 14.9-es ati driver is tesztelve lett, de sztem mást nem néztek, ne csodálkozz ha nem fog menni...
Azért próbálj meg javítást, plugin frissítést, tűzfalon átengedést, port nyitást, esetleg guglit... -
kriszpontaz
veterán
válasz
Jeollam #57310 üzenetére
A virtuális memória nincs kikapcsolva? Nálam az csinált ilyet. Engedélyezzetek neki valamennyit mert a BF lehal anélkül.
Ha az SSD (Samsung) programja megpiszkálta a beállításokat előfordulhat hogy ki van kapcsolva a pagefile.Amúgy meg rányom a 3. opcióra és eltűnik a csába, többet nem jön fel.
-
prokxy
veterán
válasz
Jeollam #57310 üzenetére
1: nyomja a 3-as opciót
2: cseréjen tápot mielőtt a konfigja lehal tőle
3: egy HWinfo64-gyel nézze a max értékeket és ott pár dolog kiderülhet, h mi fogy el neki, de sztem nem kap elég szuflát a VGA és/vagy a CPU és ez a gond.
4: MSI AB-vel én nézheti a VGA/CPU kihasználtágot, sztem visszaesik ilyenkor drasztikusan 100%-rólszerk: egy 550-es táp normális márkából megfelel
-
marilllyo
veterán
válasz
Jeollam #56094 üzenetére
Még egy BF3-mas map pack?!
Hmm. Azt a qva Kharg Island-ot nem akarnák áthozni? Vagy a Canals-t?B52-es bombázó? Bombázó van a China Risingben...és dob Cruise Missile-t. Most akkor lesz egy nagyobb? Vagy ugyanaz?
Hát én nem tudom...
Zombie mód az van már azt hiszem..láttam róla yt videót.
-
yodamester10
őstag
válasz
Jeollam #55185 üzenetére
Nem semmi,de van ilyen magyar csoda is,de ő nem csal.Kettő kérdés merül fel az emberben,hogy lehet 93%-os nyerési aránya,és mindig nyerő csapatban van?Ha csal is egyedül nem váltja meg a világot vagy mégis?Én 800+ óránál járok és 54%-ról nem tudok elmozdulni igaz 4,63-as k/d arányom sincs.Sajnos egyre több az ilyen "pro" játékos akik más szórakozását teszik tönkre.Kíváncsi lennék,hogy egy lan partyn is ilyen jó lenne-e?
Ez egy 9 napos felvétel,szóval vannak csalók bőven.
[link]
Van még: -
-
@rglaaf
veterán
válasz
Jeollam #54261 üzenetére
support ticket to Even Balance itt lehet panasszal élni
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest