- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- DIGI kábel TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Programozás topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MerLinh
senior tag
válasz lowzor #45088 üzenetére
jah mantle, de ahogy nézem dxben is kb ua
cashback: nem is mond, nem vagyok egy nagy játékos, de vicc hogy vannak olyanok akikre rá lövök 1 tárat és nem halnak meg én meg 2 golyot kapok tölük és elfekszem....bár ezek mind nem érdekelnek csak szorakozásból játszom vannak jó köreim van amikor 1 embert nem tudok lelőni =)))
[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
MerLinh
senior tag
voltam picit iramon GiftedMerLinh voltam =) rég conquesteltem, mostanában csak dmeztem hogy unlockoljam a fegyverek és dolgaikat =)
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
MerLinh
senior tag
válasz Newyorker #45345 üzenetére
Én úgy lattam, vettem észre hogy gyakni kell rendesen
Sixpak: na lattod én olyan láma vagyok hogy nem tudtam a hcban olyan van én azt hittem csak bugos azért nem tölti be a minimapot meg a többi jelzést
[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
válasz kriszpontaz #45682 üzenetére
hát a premiumban megvan a lehetőség a stat resetre =)
-
MerLinh
senior tag
válasz BomiBoogie #46913 üzenetére
hát így is késve tölti be a hangokat időnként a fegyvereket is =) és volt már párszor hogy gyorsan spawnoltam elkezdtem egy pontot szerezni erre újra tölti a pályát....
-
MerLinh
senior tag
őő srácok, szép hűtési eredmények...az normális hogy most szereztem 1 h80i csodát, tegnap meg azelőtt nézegetem a fokokat...idle 30 körül, bf4 alatt 70-80 körül mozog? 4,2-n megy a 3570km és cooler master elite 130....
-
MerLinh
senior tag
válasz korcsi #51544 üzenetére
igazad van, én inkább operation flashpoint/arma/(esetleg par hardcore bf szerver) szintű sebzést nézném igazán ahol max 2 találat és meghalsz =) mert hogy állandóan visszalőnek és meghalok nekik meg 1-10 hpjuk marad az hallatlan =)
én mondjuk sosem codoztam még multiban nem tudom milyen, pár videot láttam (az újakból) és azért csak tippelek, de hogy rátenyerel az ember a bal egérgombra (mint én időnként lmgvel =P) és nem sok recoilt látni az furcsa szerintem....A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
MerLinh
senior tag
válasz devilinsid3 #51550 üzenetére
Ez az egész sebzes baromság, sok mindenre mondom jó mind1 ez ilyen majd javítják de néztem mikor transmissionon az egyik dombon fekve 2 méterről seggbe lővőm a csakot úgyhogy nem is foghatjuk arra hogy kevlart talált, korbeszalad és lelo pár golyoval meg ugyanannyi hpval....
-
MerLinh
senior tag
CTE nektek is 36GB???-ot akar letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest