Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz SkyS1gn #31396 üzenetére
Ezért rossz, ha az ember "egyedül" van. 4-5 fős squaddal nincs jobb mint ezeket operálni.
Általában nálunk van egy vki aki lockolgat, és ha még az első 1-2 támadást ki is védi, egyből megy az info h. elhasználta a lehetőségeit, onnantól meg szabad préda az engiknek, heliknek, repülőknek. Arról nem beszélve h. Lancangon ha az egyik AA-t sikerül ignorálni akkor egész jól lehet a jetekkel aprítani.
Make things work
-
SkyS1gn
félisten
válasz Mr.White #31397 üzenetére
De a legjobb hogy van egy live scoreboard ugye a faint kis Battlelogunkba ami folyton elfoglalt mert biztos más dolga van mint hogy kijelezze mi a f.. van ingame, mi értelme volt belerakni ha folyton "busy"
Játék új neve: CamperField 4 Modern Duty Premium Elite Quarters: The abandoned Child!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Mr.White
senior tag
válasz BlessedElroy #31393 üzenetére
akkor nem csak hallucináltam jólvan.
szánalmas lett ez a játék...jah most olvasom cris problémáját, ugyanezt ecseteltem a multkor is.
mire belépek a játékba 3 dc után vége a körnek, majd kapok 2 killed in action-t és annyira felkúr hogy altf4.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz X Factor #31389 üzenetére
Kb semmit se csinálok mert mire beérek vége van...
(#31397) renard Igen a fejlesztés közben a noskillesek akaratait tartották szem elött, célozni nem tudó egyének is érvényesüljenek nehogy kicsit bele kelljen tanulni a dolgokba... á...
Tegnap lancangon bázison kempelő AA-t az istenért nem tudtam kiTV-zni hajóval mert ahogy látta hogy jön besurrant az épület mögé... úgy nyírtam ki 2x hogy "out of range" attack jettel soroztam, 2 bomba... semmi, kiugrottam az ő bázisukon, és mikor 2 másodperc volt hátra lelőttem ahogy javította, másodszor meg lehegesztettem pont 0 mspercnél nyírtam ki!
Rohadt tetű kölkök... erre maszturbálnak gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
-
andro93
aktív tag
Üdv, valaki megmondaná hogy mit jelent a hip fire a fegyver statoknál?
-
Mr.White
senior tag
most ez komoly hogy a tank is tud használni olyan lövedéket amit csak elég mellélőni az enemy-nek akkor is betalál? csak pittyeg egyet és már be is kaptam.
adtam esélyt megint a játéknak, de megmozdulni nem bírtam, mert 2 ilyen tank is engem molesztált. -
SkyS1gn
félisten
Ma megint több idő megy el a csatlakozási problémákra mint a játékidőre.. mindetől killed in action, lépek kettőt killed in action....
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz afrojack1 #31383 üzenetére
Csemegézz itt egy lista a magyar játékosok által üzemeltetett szerverekről
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
afrojack1
senior tag
Milyen szerveren játszotok ?
Megtudjátok adni?
Hogy magyarokkal is játszak!?
És mivel kell irni? XD chattalniSC: Herczku_Death
-
Kevin's
senior tag
válasz Prosector #31378 üzenetére
R332.21 Driver van fent SSAO ki van kacsolva ha mindent kikapcsolok teljesen low ra rakom akkor se megy fel 75 FPS nél fentebb ugyan ez Win 8.1 nél 130 Fps van Felbontást leraktam 1920X1080 ra ! Win 8.1 nél 1440P lowon is 50-60 FPS van Win 7 nél meg 25 -30
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
-
Kevin's
senior tag
Vissza raktam a Win7 sok gondom akadt a W8.1 el régebben win7 en a játék jól futott minimális FPS különbséggel a 8.1 hez képest most pedig medium vagy akár low -on 45-60 FPS em van és laggol nagyon durván(szinte játszhatatlan). Win 8.1 előtt win 7 en is 80-130 FPS em volt most sehogy sem akar ennyi összejönni mi lehet a gond ?
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Winne
nagyúr
Nem tudom pontosan mi alapján számol, de a skillt gyalogosként gyk általában rontod, a magasabb kd-ra adja jobban, főleg a járműves köreidre. Próbálj ki egymás után egy-egy kört gyalog és járművel. Nem számít semmit.
Ez volt a visszatérő köröm, jó lett a kd-m, pluszban is lett a skillem, a következő körben kevésbé, ott 0, majd amiből kifagytam már - valamennyi.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Sabre
őstag
válasz Gyula84 #31369 üzenetére
Azóta még egy rage quite összejött...
ahol 2-3 kd arány összejön ott 0 skill jár, ha ez alatt van akkor kemény mínuszok, a hétvégén megint vagy -50 skill pedig nem ment szarul kifejezetten. F@szság ez az egész, komolyan, vagy ezt figyeli az ember vagy pedig játszik tényleg. -
Serg1966
tag
Nekem azt szajkózza hogy töltsem le az új plugint,de már letöltöttem és installáltam,de nem indul.Valakinek valami ötlete?
[ Szerkesztve ]
Serg
-
isizakhi03
tag
hali. nem tudjátok megint mi van a játékkal? Nem tudok egy mecset sem lejátszani folyamatosan kidob bf4 működése leáll hibával. Ez baromira érdekes. Minden szerverről kidob. Nem csináltam semmit sem neki.
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
Sabre
őstag
Gyula te...
rage quit lett a vége a shangainak, 3 kia rögtön és az az 1 hp-s csónakba spawn betett a végén.. -
BIROD5
tag
Szasztok .
[Behalt a battlelogom.]
Bármire megyek nem tudok csatlakozni ill. a statomon belül hiába nyomok bármire nem nyitja meg .
Mit tegyek ?
Multiban csak az első pályára tudok csatlakozni stb.
Köszi !! -
LamaCube
addikt
CsonkaImo
Most már értem
Észrevettem valamit. 4.2-ről 4.3-ra húztam a cpu-t. és tesztelgettem a feszt és a stabilitást. Érdekes módon első kör végén kifagytam bf4 exe. hiba. 2 hete azon a szerveren nyomulok és semmi baj nem volt. Kis feszt adtam neki és 3 map alatt semmi anomália. Szvsz sok esetben a nem stabil tuning ami bajt okoz. pedig se WHEA log fájl hiba nem volt az eseménynaplóban és a linx is rendesen hiba nélkül lefutott. Érdekes dolog ez.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
válasz Csabroncka #31349 üzenetére
De a többit a hajót kivéve nem nagyon tudod menet közben belülről szerelni, pláne nem 2-en.
Szerintem az is elég lenne ha a szerelés mozgás közben feleződne és csak vízszintesben normalizálódna.
(#31354) sensejke: a Skill összetettebb ennél. Függ a másik játékos szintjétől/skilljétől, attól is mivel ölöd meg.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
LamaCube
addikt
Na meglett nagy nehezen ez a fantom dogtag. Az miért van, hogy valaki neve mellett egy koponya van?
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
sensejke
aktív tag
A skill-rendszer, nem úgy van általánosságban, hogy ha többet ölök mint halok, akkor ad pluszt?
Mert ez alapján nem.ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
aizen92
addikt
másik vicc, hogy az attack helit le lehet vele vadászni.... ultragáz
bár magam ellen beszélek, mert imádom és k**va jó statokat lehet vele összehozni, de ez már nagyon sok.(#31352) G4ula84: +1. pláne ha stingereznek a szerelők. mind2en egyszerre.... az még kemény.
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
én is remélem, ha csak egy ember javít már akkor is rohadt erős
(#31351) Def26
ha le kell szállni ahhoz akkor ott nekik vége van ha a másik még a levegőben van még(#31353) aizen92
én is szeretem, de ez már túlzás[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
aizen92
addikt
vicc az a jármű. ha ketten beülnek szerelni szinte lehetetlen leszedni...... max ha 3 stingeres összeáll akkor szét lehet kapni. de az AA seélytelen hogy kikapja 2 szerelővel.
az tényleg jó ötlet lenne ha leszálláskor lehetne szerelni.Infantry ellen meg nagyon kemény. paracelen berakom a guidedet és a hajókat kapom ki + kettesével gyilkolom a gyalogot és hullanak mint a legyek. érdekes......
-
Remélem a Scout helivel csinálnak valamit mert az szerintem túlzás, hogy rárepülök, beletolom a 2 heatseekert és tunkolom közvetlenül közelről a 25mm-essel és nem zuhan le mert gyorsabban javítják mint ahogy sebezni tudom. Zavod-on még elintéztem őket az MBT-vel, de Flood-on...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
urbi73
senior tag
-
Colos1
őstag
Mi a csuda történt???
Már 3 napja nem volt sikertelen csatlakozásom, mindig elsőre sikerül. Meg mintha a játék is gyorsabban töltődne be
Nálam van a hiba, vagy csak javítottak valamit?
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Dronte
aktív tag
Hali!
2 kérdésem lenne, korábban hallottam hogy Commander mód tolható tableten is (nem tudom ezt beépítették-e már), erről tud valaki infot adni? Milyen hardver kell hozzá / milyen OS?
Illetve, Karkand stílusú pálya várható-e, vagy van-e? Sajnos szomorúan Karkand függő vagyok se bf2-ben se 3-ban nem tudtam leakadni róla
Köszi! -
gali777
őstag
válasz CoolBoy323 #31340 üzenetére
Biztos, hogy nem. Max a loadoutodat állította el. Nem vesznek csak úgy el a cuccok
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #31339 üzenetére
öööö eltűntek a cuccaim, gondolok itt pl arra, h 3 gránátot tudtam dobni, most meg újra csak 1et
szóval minden eltűnt, 15 óra játék a semmivé vált -
X Factor
addikt
válasz CoolBoy323 #31337 üzenetére
Nekem raid0-ban voltak/vannak az amúgy se lassú Samsungjaim, így még mindig gyorsabban beértem a sima HDD-s pajtiknál, de az SSD ég és föld.
Make things work
-
X Factor
addikt
válasz CoolBoy323 #31317 üzenetére
Átmásolod vhova, vagy átnevezed .old-nak. Letörlöd ezután átállítod Originben a telepítés helyett, rányomtam h. letöltés, megállítottam, visszamásoltam, utána már 1-2 perc és megy.
Make things work
-
SkyS1gn
félisten
Másnál nem csinálja egy ideje azt hogy betöltés után kattintasz akárhová akkor mintha ledobná fullscreenről és egyből vissza és csak utána tudsz akármire rámenni?
(#31333) afrojack1 Eldobod és pár másodpercig mutatja az ellent egy bizonyos körben, hasonló mint a T-UGS csak ez nem végtelen ideig működik, 3 van belőle.
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
Mire való a recon-nál a motion senzor vagy mi?
SC: Herczku_Death
-
Algotis
addikt
Ezen mit röhögtem
Androidos Outlookból küldve
-
SkyS1gn
félisten
válasz isizakhi03 #31323 üzenetére
Majd 500 killem van vele, egyik legjobb carbine!
-
pils00
tag
Végre sikerült ellenkéselnem.
Az ellen hátulról próbálkozott, miközben lelkesen spot-olgattam.
Tapicskoltam az F körüli billentyűket rendesen meglepődésemben.
Az úriember elhalt.Ami érdekesség számomra, hogy carbon fiber van nálam beállítva, mégis a trench késnél mutatja a kill-t.
Ezek szerint a saját késével öltem meg a tagot.?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Viper26 #31320 üzenetére
Abban igazad van, hogy csak a BF4 símán elfér egy 128-as SSD-n, de nálam például a BF 3 és a BF 4 egy mappában, jelenleg együtt elfoglalnak 62,8 GB-ot, és mire megjelenik az összes BF 4-es DLC, addigra lesz az 80 GB is. Ezen kívül azután más játék már nem is nagyon férne rá, figyelembe véve az SSD tudorok azon javallatát, hogy az élettartam miatt célszerű 15-20 %-nyi helyet szabadon hagyni az SSD-n.
Engem, az elkövetkező időkben megjelenő játékok közül érdekelne majd a GTA 5, ami, ha igaz kb. 40 GB-nyi helyet kér majd, szóval oda meg már a 128 GB-os SSD, a BF-ek mellett esélytelen.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
isizakhi03
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a következő fegyverről ( ACE 52 CQB ) mik a vélemények? Jó fegyver? Megéri rá gyúrni? Köszi
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
SkyS1gn
félisten
válasz Csabroncka #31302 üzenetére
Akkor senkiét se szereti!
-
Winne
nagyúr
válasz Csabroncka #31304 üzenetére
Mint írottam vala, teljesen új rendszeren is ilyen volt.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Laraxior
titán
válasz FollowTheORI #31312 üzenetére
Én is hamarabb tudok indulni a mapokon, mint ahogy betöltene a teljes grafika
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
válasz X Factor #31311 üzenetére
Nekem több olyan szerver is van a FAV-ok között ahol ezt megoldották. Az egyiken újraindítja a kört amikor beért mindenki. De tegnap én is egy Rush pályán úgy jártam mire betöltöttem már villogott mind a 2 pontunk és a csapatból kb. 2 ember volt bent...
-
addikt
válasz X Factor #31311 üzenetére
Unni, és is unom, csak hát kellene ugye, egy 250 GB-os SSD, hogy kényelmesen elférjen akkor már az összes játék, na már most, csak ezért nem fogok 45-50 ezret kifizetni, akkor inkább egy R9 270-es VGA-ra költenék ennyit.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
nagyúr
válasz pendre54 #31310 üzenetére
Olyan szempontból lehet minimális köze, hogy a szerver-kliens közötti kommunikációt meg szinkronitást javíthatja az SSD betöltés, login, stb alatt.
Ugye az a fejlesztő is nyilatkozta anno hogy az a baj a játékkal hogy rengeteg mindent kell szinkronban tartani kliens oldalon is és nyilván a szerver oldalon is + a kettő között.
Most is megfigyelhető hogy ha SSD-n vagy akkor gyakran a hang és a teljes kép picit később jön be (tereptárgyak, fű, részletesség ...stb). Tehát lehet köze hozzá, nem mondom hogy ez a baj, vagy csak ez... de ezis lehet baj.
Ki tudja hogy működik ez az egész motor és mit mikor hoz szinkronba és ha ez nem tud időben létrejönni akkor kifagy, kidob akármi. SSD javíthat azon hogy időben ott legyen minden. Főleg ha SSD-s gépen fejlesztettek és arra optimalizáltak először.
Lehet köze az SSD-nek a memória kezelés, swap és stb területen is... ami ugye szintén bajos néha BF4ben.Ahogy én tapasztaltam amugy gyakran inkább a szervertől függött elég sok kifagyás... volt hogy bizonyos szervereken semmi gond nem volt, majd átmentél egy másikra és egyből fagyott többször is.
Nyilván ezért volt több frissítés és patch szerver oldalon is szerintem.
És ehhez a játék betöltése a szerverrel szinkronizálása is lehet felelős... megintcsak jobb lehet SSD miatt.
Én előtte toltam HDD-n is meg egy jó ideje SSD-n is, és patch mellett lehet ezis sokat javított a stabilitáson.
Nyilván nem tudom utólag kideríteni, de bármi lehet... persze sokan játszanak HDDről gond nélkül, szóval minden gép és szitu is más... ki tudja mit mutatna a nagyszámok törvénye meg a statisztikák erről, ha lenne.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
addikt
Az SSD önmagában a játék stabilitására nem sok hatással van szerintem, annyi csak az előnye, hogy sokkal hamarabb tölti be az adott pályát. Nálam is hasonló a sztitu, a Win 7 SSD-n, de a játék HDD-n, és mire belépek, egyesek akiknek feltehetőleg SSD-n a játék, már túl vannak az első zászlóhúzáson. Amúgy nálam is, ebben az évben még talán csak 2-3 kifagyás volt, viszont decemberben meg volt hogy, naponta volt ennyi.
-
Miles
aktív tag
Szerintem ssd is sokat dob játékon, töltésen legalábbis. 8gb rammal i7-2660k régi winyóval 2-3 idó alatt tölti be míg haverom ssdvel kicsit erősebb procival már tolja.
-
Csabroncka
addikt
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Csabroncka #31304 üzenetére
Szerintem ne erőlködj, van még mit csiszolni a játékon...("The application's device failed due to badly formed commands sent by the application.This is an design-time issue that should be investigated and fixed.")
Ezt mondja a dx hiba és nv-n amd-n egyaránt tapasztalható.[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
LamaCube
addikt
válasz Csabroncka #31302 üzenetére
N-vidiája van. Adatlapon rajta van, GTX680. A gond az lehet, hogy keveset játszik vele és nem tud bemelegedni a játék.
-
Csabroncka
addikt
Valamiért nem szereti a rendszered, pontosabban a konfigurációd. Cserélj VGA-t (a tapasztalatok alapján AMD-d van) vegyél Nvidia-t és a probléma megoldódik. Van akinek semmi gondja AMD kártyával, van akinek pedig igen és a csere megoldotta ugyan ezt a problémát! Keress rá itt fórumon egynél több találatot fogsz látni!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest