-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TommyS_27 #58193 üzenetére
Üdv!
Nálam is hasonló tünetek jelentkeztek a patch után, mire rájöttem, hogy durva procilimitbe szaladok amiatt, hogy csak a Battlelog 70 % körül tekerte a procit, így nem sok ereje maradt a játékra.[link]
Kisza25 kollégától jött a mentőötlet, hogy ki kell kapcsolni a Local Settingsben ezt az Enable Video ... akárni szarságot.[link]
Amint ezt megléptem, a battlelog már csak a normális pár százalékot foglalt le a prociból, és a játék is szépen kisímult. Nézzél rá, hátha ott is ilyen gond lehet. -
lofagi
addikt
válasz
TommyS_27 #31874 üzenetére
SZerintem az a 6v6 bőven elég is lesz. Nézd meg a Counter-Strike-ot, a normális warok 5v5ök vagy még kisebb 3v3, 2v2. Ott a left4dead2 ahol 4v4 van és plusz zombik szabadulnak a játékosokra. Meg lehet azzal a 6-al is jól csinálni. Aki BF sorozathoz van hozzászokva azoknak lesz furcsa csak ez a kis létszám. De most BF-ben is ott a defuse mod, ott is néhány emberrel kell menni csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest