Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympos
aktív tag
válasz KERiii #31196 üzenetére
nem, csak egy darab lehet egyszerre bekapcsolva.
(én csak a mostani hétvégén használtam elsőnek boostot, amikor double xp volt, így fokozott hatása volt.)alapból ellenzem, mert nem fer, főleg azért, mert tudtommal a prémiumosoknak többször van boost, a "sima" DLC-s emberkéknek kevesebbszer.
ha vki sokat járművezik és dobule xp-n kapcsolja be a boostot, akkor csak úgy ömlenek a battle packok olyan kézifegyverekhez, amiket nem is használt eddig.
ez szintén baromság...mert minek kapja, ha nem használja!?a bf3-ban legalább csak az a fegyver fejlődött, amivel harcoltál is...itt meg randomban kapom a kiegészítőket és talán még unlock módban van a fegyverem...de van hozzá már infra, zöld lézer, stb....
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz KERiii #31197 üzenetére
Prémiumom van, összejött battlepackoból 7-8 db 200-as boost azokat dupla xp alatt nyomattam el, ja és nem nem adódnak össze a 25-ös és a többi boostok, csak 1 db lehet aktív ha újat aktiválsz míg a másik megy az éppen futó törlődik.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
spanglee001
addikt
Mi lett a játékkal? Új plugint szedett le tegnap a böngésző, azóta semmi hiba, minden patentül megy
Megszereztem a 20 ucav kill-t, megadta az airburstot annak van valami értelme? És mi lett a tv rakétával? Jobban irányítható mint az ucav vagy csak nálam bugol, hogy még a lépcsőn is felirányítom az emeletre
És mintha jobban futna, gyorsabban tisztábban a game.
Ja és levettem a network smouthingot 50 ről 30ra valahol olvastam, hogy ping körülire kell venni, lehet csak beképzelem, de jobban megy a játék.[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
KERiii
tag
válasz Snip3r_HUN #31195 üzenetére
az szép? sok boostot használtál? van premiumod?
-
Olympos
aktív tag
válasz DokiBaxxi #31180 üzenetére
Pedig nagyon hasznos a hajó (TV rakétával pedig kötelező felszerelni), főleg ha fejlődni akarsz.
Hétvégi Dobule Xp-n bekapcsoltam 2db 200%-as és 2db 100%-as boostot, így a hajóval, TV rakétával és zászló foglalással 4 óra alatt minimum 20 szintet léptem. (Kb. 65-ről 85-re és tovább...)
Ez az egyik kedvencem eredményem,[ahol kb. 95K alap + 476K Boost pontot szereztem egy körben 49 perc alatt HC módban]...szóval érdemes TV-re gyúrni.[ Szerkesztve ]
-
válasz TechArtist #31192 üzenetére
Azt a kemper makrós úristenit...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
TechArtist
aktív tag
-
isizakhi03
tag
Tudnátok segíteni? Bármelyik szerverre csatlakozok rá, lemegy egy kör sikeresen, de már mikor vége a körnek, megadja a pontokat, és mikor jönne a másik map, kidob a játék Game disconnected: something went wrong hibával. Próbáltam már 5 szervert egyiken sem volt china rising, kis pingűt is néztem, sőt még kis playeres szervert is. Origin restart volt, sőt géprestart is. Nem tudom mi lehet. Tipp?
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
pityaa23
senior tag
válasz fogirobi #31159 üzenetére
Recon kaszttal csináld, tegnap én is ezzel szívtam, 2-3x végigcsináltam de nem vette be a dolgokat. Ma elsőre ment a sniperrel.
Jet fighter ribbont csak az attack jettel lehet kapni? Air superioritin röpködök, mert unlockolni akarok de semmi.
És még egy kérdés, szerintetek melyik a legjobb sniper puska? Melyiket érdemes kifejleszteni?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz FollowTheORI #31182 üzenetére
Háhá én is igy vagyok ezzel. Már be voltam spotolva 3-4 -en csak rám vadásztak. Az összes helit én szedtem le ráadásul szinte alig kell kijönni a főbázisról mert akkora hatótávolsága van mint a picsa.
Annyira bírom ezt a játékot, hogy végre nem a helik uralják a játékot.
Egyébként már jó pár hete viszonylag szépen megy a játék, semmi nagyobb hiba. Jó sok szerver és játékos. Lassan kezd összeállni a játék.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
addikt
Van egy szerver, ahol elég sok időt töltök, egy 2000 ticketes only Goldmudos pálya, csak hát ilyen faszányosan működik arrafelé a balancolás.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
aizen92
addikt
válasz DokiBaxxi #31180 üzenetére
próbáld meg gyakorolni, erőltetni. kb 7-8 óra hajóban töltött idő után már odáig eljutottam hogy TV-vel a helit lazán ki tudom szedni. de addig az tény és való, hogy szenvedés van. nagyon nehéz megszokni az irányítást
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
nagyúr
Nekem az AA a kedvencem... imádom szedni vele a legyeket.
Nemrég Golmuton úgy felbosszantottam őket hogy 2 jeepel 4en jöttek engineerként utánam a dombok közé... de megszívták mindig szinte... na jó 2x kiszedtek amikor már sokan jöttek, meg egy tank is odakerült.
Hajóval tényleg jó a TV + burst páros... én azon a pályán csak akkor szívok ezzel mikor jön a vihar... na onnatól halott ügy.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
isizakhi03
tag
volt egy x11 névvel kezdődő játékos, nagyon érdekes volt-.. m9-cel ment, és egy hit ölésekből megölt, igaz, nem fejesekkel. beírtam a chatbe miután volt neki 33-2 statja, hogy cheater? és kaptam egy bannt. az indok: no flame.. sokan visszaélnek az admin joggal..
-
aizen92
addikt
válasz DokiBaxxi #31176 üzenetére
Hajóval van a legtöbb killem a járművek közül. Imádom. szóval leírom az én taktikám.
és most Elárulom a szomorú igazságot: TV raksa és tökmind1 melyik mellé.
TVt meg kell szokni. kb 5 óra TVzés után ráérzel. ajánlom a testing range-t. majd noob serokon paracelen osztani az áldást. 2 TV raksa egy hajóba és 1 sorozat a fő löveggel és fel is robbant a hajó.Nekem a burst cannon van fő lövegnek ( 25 millis ) mert én az Anti-Airnek használom, mivel paracelen elég sok a légi jármű ami úgy gondolja hogy ki tud szedni mert nincs védelmem, de amikor 100 méterre megközelít 1 pontos sorozat a burst canonnal és zuhan is le ja és ha attack jet rám fordul akkor active protection be lő fölöslegesen majd 1 tárral bele is zuhan a vízbe
[ Szerkesztve ]
-
-
zack
nagyúr
válasz redingitell #31170 üzenetére
Én is érzek ilyet. Eléggé hullámzó. Van hogy a kör elején simán tartom a 3-4 k/d-t, majd történik valami, és varázsütésre valami ekúródik. Nem adja, ilyenkor szinte mindig előbb vesznek észre, 1v1-ben sosem tudok érvényesülni, mert mindig előbb halok, pisztoly vs AEK ellenében is. Aztán a kör vége jó esetben 1.00 k/d körül fejeződik be.
Persze van az ellenkezője is. Gyenge kezdés után a közepe tájékán elkezdi beadni és a végére jó lesz.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
DokiBaxxi
őstag
Srácok, hajóra milyen rakétát ajánlanátok? Ez a TV ez valami botrányosan irányíthatatlan. Jó, meg nagyot sebez, de az irányítása már nagyon felb*szott
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
Sabre
őstag
Elvitték ma a 660ti-t, mert egy 280 az ami foglalkoztat. Ellenben mindjárt elutazom és nagyon nem volt időm keresni rendesen, átmeneti vga-ra van szükségem amin elszalad a bf4.
1680x1050 minimum-ra elég lenne az i5@4ghz mellé egy 7770 kaliberű kártya? 60fps fix a terv, mint eddig mindig..
-
R3laX
addikt
válasz redingitell #31168 üzenetére
Játékban sem? Pfííí, ilyen hibát nem láttam még .
-
pohár
félisten
válasz csibe1 #31166 üzenetére
gondolom akkor szerezted meg, amikor még nem voltak kint hivatalosan
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
R3laX
addikt
válasz redingitell #31164 üzenetére
Általában automatikusan felajánlja, de amúgy ez kell a böngészőhöz: battlelog-web-plugins... verzió.
-
redingitell
senior tag
Valaki tudna abban segíteni, hogy miért nem látom sem a játékban, sem a battlelogon azt, hogy mekkora a ping? Egy-két szervernél kiírja, a többinél nem.
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz isizakhi03 #31160 üzenetére
Minden fegyvert úgy tudsz unlockolni, hogy az elsővel az adott kategóriában ölsz sokat, és pontok alapján fogod megkapni a következőt. Tehát az ACW-R-t, akkor kapod meg ha öltél sokat az AK-5C-vel, ami az alap karabély.
Egyébként használható medicnél is.
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
isizakhi03
tag
sziasztok. megtudná mondani nekem valaki, a a carbine fegyvereket medicnél is használhatom-e majd? illetve, hogyan tudom a carbine fegyvereket feloldani?
jó lenne már az acw-r, pedig az assault ki van teljesítve !
-
fogirobi
senior tag
Valaki nem tudja, hogy NEED ONLY ONE assignmentet miért nem adja be a játék?
Megvan a 3 Sniper Rifle ribbonom, utána ölök egy körben (ugyanabban a körben) DMR-el, shotgunnal és C4-el és nem akarja megadni... Már 2szer próbáltam, de semmi! Ötlet? -
ScomComputer
veterán
Értem és nagyon szépen köszönöm a segítséget...
-
aizen92
addikt
válasz ScomComputer #31154 üzenetére
Medkit ribbont 8heal után kapod. 8szor kijelzi a 15-25 pontot csapattárs healeléséért.
-
Remi1234
aktív tag
válasz ScomComputer #31154 üzenetére
menj be operation lockerre assaultal, aztán kezd el leszórni a B-joz vezető boltívnél a medkit pakkot Meg lesz az hamar.
Amúgy nemtom hány db healért kapsz egyet.Kérdés!
Attack helinél ezek az okos rakéták, csak földi célponokra jók? Mert megpróbáltam helit is lőni vele, de rohadtul nm találtam el.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: RemiFungus
-
ScomComputer
veterán
Köszönöm...
Ezt a Medkit Ribbon-t mire kapom?
A többi minden maxon ez 39/50 ![ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
válasz DokiBaxxi #31148 üzenetére
Természetesen nyomom a lövés gombot ,de semmi
Szoros volt. Végig vesztésre álltunk, de valahogy csak sikerült nyerni. Látszik a csapatomban a sok jómadár kemper, meg felhőkarcoló-döntögető... 17-38, 6-17 és társaik
Én sem voltam a legjobb, de még mindig a 4.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz ScomComputer #31149 üzenetére
Gold assault kell: 50medkit ribbon, 200 assault rifle kill, 10 assault rifle ribon
Előtte kell a silver: 8kill assault fegyoval, 12 heal darab heal medkittel
Ez előtt meg bronz :7 kill, 11 healÉrtelemszerűen bronztol goldig haladunk.
[ Szerkesztve ]
-
KERiii
tag
válasz ScomComputer #31149 üzenetére
Assigmentsnél a Gold Assault expert medál kell hozzá.
-
ScomComputer
veterán
Hali...
Segítsetek légy szíves,ezt hogyan tudom unlockolni: -
DokiBaxxi
őstag
Más: A tankon a guided shell hogy működik? Beméri, írja, hogy shoot, de nem csinál semmit
-
Chris78
aktív tag
válasz kriszpontaz #31146 üzenetére
Köszi. Majd akkor a melòhelyen letudom a single részt. Legalább meg lesz az M249.
[ Szerkesztve ]
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Chris78
aktív tag
És azt lehet ,hogy felteszem a játékot a laptopomra is és arròl is használom időnként? Persze nem egyszerre a 2 gépen ,otthon az asztalin ha pedig megyek valahova akkor a laptopon.
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
DokiBaxxi
őstag
Komolyan néhány ember valami elképesztően hülye Elviszi az attack helit, meg a tankot, hogy leszedje a felhőkarcolót. Az ilyennek miért van egyáltalán gépe?
(#31142) G4ula84
Játszik tovább, de minek? Ilyen 3-10 meg hasonló statokkal, a meccs vége felé..[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz sixpak #31137 üzenetére
Igaz! Azt kihagytam!
bááááár ott van az AA. Én ott szoktam kiszedni a heliket AA-vel.. Lecsapom a 30 millissel őket mint a legyet,
szóval ott nem szállok fel helivel, mert ha van az ellennél egy jó AA zuhanunk egyből.csibe1: én is inkább arra gondolok hogy nézi az IPt
[ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
Inkább az a vicc ebben, hogy hiába vagy a map egyik végén, a másik végéről simán bemér az enemy stingerrel és egyszerűen hiába menekülsz, mert elnyomsz egy flare-t, az enemy betölt és simán rádereszt még1et.... Ez betehető annak, hogy rohadt lassú az attack heli, a másik meg, hogy kilométerekről is tud mérni téged...
-
aizen92
addikt
válasz csibe1 #31135 üzenetére
+ az origin azt se engedi, hogy tabletről ( commander ) és gépről játssz. és ezt úgy hogy a tableten és gépen más-más felhasználóval vagy belépve! szétfagyasztja a játékot ahogy a másik belép külön profillal.... nagyon gáz.
-
csibe1
addikt
válasz CoolBoy323 #31129 üzenetére
Megpróbálhatod, de valamelyiket biztosan ki fogják léptetni.
Az Origin nem engedi, hogy egyszerre két gépről lépj be.
Más játéknál sikerült már?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
LamaCube
addikt
Persze ez olyan, mint amikor autót veszel és egy áráért kapsz még tízet...
Viccet félretéve: -nem.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
pohár
félisten
nem, mert ugye be kell jelentkezni Originbe, és egyszerre csak egy helyen lehet bejelentkezve, szóval még egyszer nem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
CoolBoy323
nagyúr
egy kóddal több gépről lehet játszani, akár egy időben?
-
jonnyjoker01
veterán
-
Foxmulder89
senior tag
válasz jonnyjoker01 #31122 üzenetére
Mindig pénzcentrikus lesz. Csak meg lehetne oldani bughalmaz nélkül is..nem befejezetlen sz@rt kiadni. Kit érdekel, hogy a cod 23 előbb jön ki úgy 3 hónappal, játszik még valaki azzal egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
pohár
félisten
-
Laraxior
titán
-
CsonkaImo
addikt
válasz Snip3r_HUN #31116 üzenetére
Grat! Nagyon laza lett a kép is ahogy sunnyog ki az LVI a vízből.
-
KERiii
tag
válasz Snip3r_HUN #31116 üzenetére
grat! mennyi játékidővel lett meg?
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
Sehova sem tudok csatlakozni...Csak "joining" van.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Whysperer
addikt
válasz KERiii #31106 üzenetére
köszi. felejtős!! 260-nál kezdődnek azok alaptopok amiben az van akkor inkább 200 ért egy ati 8870-es laptop ,de olyan 160 körül akartam venni 8). Na mind1 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz KERiii #31102 üzenetére
Nem úgy hanem Laptopon és nem alienware-t akarok venni ezért krédeztem hátha valaki játszik laptopon sé tudja melyik a legolcsóbb verzió amivel már lehet élvezni is a játékot melyik Ati 8XXX vagy melyik Nvidia 7xx és elég az I5 vagy i7 fontos stb. stb. Mert laptop topicosok értenek a laptophoz viszont nincs tapasztalatuk melyik laptop megy a BF4 rendesen. Mert nem vagyok nagy laptoos és akarok építeni is egyet ,de utazni jó lesz és utazsához elég kisebb szóval pár hónapig viszont kell a kikapcsolódás ,de 200 ezret nem adnék érte mivel úgyis építek kintre gépet majd de azért ellegyek már egy kis ideig na!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
aerosmith
őstag
válasz Chrys_ #31101 üzenetére
Hali,
nem, van egy olyan funkció hogy Battlescreen, ami teljes kijelzőn mutatja a tableten az aktuális térképet realtime, mintha nyomtál volna egy M betűt. Vagyis sose kell a minimapot nézni hanem a monitor mellé leteszed a tableted és ott az élő térkép.
Ez érdekelne hogy megy-e valakinek androidos tableten, mert IOSen már működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest