Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
-
Lompos48
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #44396 üzenetére
Frissítésekról van még egy fontos megjegyeznivaló:
Két okból adnak ki újabb verziókat, vagy ezek egyidejűsége miatt:
1. Új eszközöket, lehetőségeket építenek bele az újba,
2. Hibákat fedeznek fel az aktuális vagy előző verziókban és ezeket "foltozzák".Nekem évek óta érkeznek mail-ben a a Secunia hírlevelei (naponta több), amiből kiolvasható az update oka, ha ezt valamilyen hiba miatt adták ki. Tehát ha meglátod a témáknál valamelyik használt programodat, utánanézel. Nem csak az okot adják meg, hanem a linket is a frissítéshez.
Azt, hogy mint történt a feliratkozásom már nem tudom, de gondolom megtalálható a secunia.com honlapon.
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
-
BogyóBP
addikt
válasz Apollo_21 #44394 üzenetére
Elég baj mert sajnos nem találni a sun oldalán semmi adatot erről és még van kb 2-3 napom mire visszakerül a szerver az új helyére és nem volna rossz ha erősebb lenne!
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Apollo_21
addikt
válasz BogyóBP #44390 üzenetére
Kemény diónak tűnik,...ha jól tudom akkor 1210es 1.8as dupla magos Opti van benne úgye? vmi adatbázis esetleg az Amd oldalán ahol az Optikat felsorolják? sajna nemtudom mekkora TDP-ig mehet a lapba a cucc..de Am2es foglalat. Esetleg egy "családon bellüli" 1218-ast meglehetne próbálni 65" tdp mint a mostanidnak..de 2,6os...
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Rivaul
addikt
válasz Kezdő vagyok #44391 üzenetére
Ezt hogy érted? Sima programokat pl média lejátszó stb? Azokat nem. Biztonsági szempontokból sokszor ajánlott frissíteni de én ha találok valamiből olyat ami stabil akkor nem cserélem le azt a verziót csak ha elavul számomra az adatbázisa. Pl everestet már nem tudok használni mert aida64 lett s a friss adatbázis nélkül nem sokat ér. Viszont egy letöltő kliensből még mindig az 1.6-ot használom hiába jött ki 49-el újabb verzió. Szóval ha valamit felteszel s nincs vele bajod akkor nem kell újra telepítgetni mert semmi előnyt nem jelent.
Mod:
Ezeket felesleges. Ami akar az frissít ami nem s nincs vele probléma azt hagyni kell. Én még frissíteni se hagyom. Ha valami beválik ahhoz ragaszkodom. Minek azt piszkálni ami jól megy?[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Van egy Sunfire X2100 M2 szerverem. Jelenleg egy Opteron 2 magos proci van benne, de nem létezik hogy nem rakható bele 4 magos..Mert így kicsit vicc az egész..Szóval fel lehet upgradelni ezt a gépet még valahogy? Ram már maxra kivan húzva (4x2gb), de a Proci vajon meddig mehet bele? Sajnos a SUN oldalán semmi adatot nem találtam erről. Ha valaki ért a szerverekhez légyszi segitsen.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Dexter-2000
őstag
hol tudom az egerem Y tengelyét felcserélni?
Szép napot!
-
Rivaul
addikt
válasz Kezdő vagyok #44386 üzenetére
Ha rossz napom van lenyomom az elosztót... Egy rendszer nálam 6 hónap s az alatt kb 10-12 ilyet él át... Nem örül neki nagyon s járhat egy kis adatvesztéssel de 1 alkalmat észre se vesz. Ha baja lesz a rendszerednek azt hidd el észre veszed, konkrétumot nem lehet írni mert millióféleképpen képes meghalni.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Kezdő vagyok
őstag
Köszi a válaszokat!
Az operációs rendszer,ha megsérül,hogy veszem észre?
Türelmesebbnek kellett volna lennem,kiírta volna,hogy befejezte a javítást,vagy mit csinált volna,ha várok vele?
Eseménynaplót néztem,semmi különös(mármint kritikus hiba)nem volt benne.Az sem gond,hogy javítás közben nyomtam be 3 másodpercre a főkapcsolót?
-
Rivaul
addikt
válasz Kezdő vagyok #44383 üzenetére
Nem rendesen lett leállítva s ezt az ellenőrzést csinálja ilyenkor a win. Nem kell vele foglalkozni semmi baja nem lett.
-
Lompos48
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #44383 üzenetére
Nem.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Az egyik családtagom véletlenül meglökte az LCD monitoromat.
A monitornak nem lett baja.
Viszont úgy akarta leellenőrizni,hogy bekapcsolta a számítógépet(de nem ért hozzá).
Megjelent a Windows indítása felirat,majd a főkapcsolót benyomta a gépen.
Úgy kapcsolt ki a gép,hogy normálisan be sem kapcsolt.Hazaértem,bekapcsolom a gépet,azt írja ki,hogy javítani kellene fájlokat,majd elkezdte javítani,de nem talált semmit sem,be sem tudtam zárni a javítási folyamatot,nem hagyta,mert nem lehet leállítani.
3 másodpercig benyomva tartottam a főkapcsolót,kikapcsolt a gép.
Elindítottam,a Windows normál módú indítására mentem a lehetőségek közül,és most jól működik.
Kérdés:
emiatt újra kell telepíteni?Win 7 Prof.64 bit van rajta.
-
balfek
tag
sziasztok,
van egy realtek wlan 8187se kártya a laptopomban, s szeretném a channel planjét FCC-ről ETSI-re váltani
azért, hogy ne csak a 1-11 közötti csatornákat lássa, hanem pl a 13-ast is... (ott nincs senki a környékemenezt hogy lehet?
Vitatkozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes...
-
Vakegérke
félisten
válasz Dexter-2000 #44380 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Dexter-2000 #44378 üzenetére
Birth defect, vagy manufacturing defect.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Dexter-2000 #44376 üzenetére
Factory error, mondja a fordító oldal.
-
Dexter-2000
őstag
gyári hibára van külön angol szakkifejezés?
Szép napot!
-
nagyúr
válasz Elvagyok #44372 üzenetére
Én nem vagyok pesti, de nincs telefon könyved, vagy arany oldalak könyved amiben lehetnének vastelep telszámok?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni Valakitől aki tudna segíteni a következők beszerzésére mert Én tolószékes vagyok és nem tudok a Vastelepekre emiatt elmenni hogy a szükséges vasanyagot megvegyem.Kellene Kettő darab Kettőszáz milliméter hosszú,kettő darab Százhúsz milliméter hosszú,Húsz milliméter széles laposvasra.Valamint 20X20-as vagy 20X30-as vagy 20X40-es zártszelvényre amely Háromszáz milliméter hosszú!Ezek az elemek kb.Egy-Két hónap alatt kellenének.Privátban is írhattok.Előre is Köszönöm a Segítséget.Laci.
[ Szerkesztve ]
Soha többé ...
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
gmail accomba hogyan tudnám elővarázsolni a névjegyeket? mert a telefonom leszinkronizálja de webes felületen nem látom.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz trufa12 #44368 üzenetére
"a másik az nekem kell a 16 gb ram"
Mire?
"mert tuningolni akarok"
Hacsak nem vagy hobbista benchmark-huszár, ilyen kaliberű konfignál ez is teljesen felesleges.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
trufa12
addikt
a másik az nekem kell a 16 gb ram
alaplapot pedig azért cserélek mert tuningolni akarok,több lehetőség rejlik benne , nem csak a neve miatt drága az a lap .)
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
trufa12
addikt
válasz Synthwave #44366 üzenetére
ezt én is tudom
de viszont ezek a címek engem nem érdekelnek :S
animéket szeretem de a jrpg nem jön be,hát igen a gépem felesleges uppolni ssd kell aztán vége
de miért ne
jön a nextgennek is már a nextgenje az új konzolokkal
Pcre még jobban fognak kinézni a címek
viszont atom pc kell hozzá így muszáj leszek uppolni, és konzolt még nem tervezem venni majd csak ha már befutott 1-1.5 év múlva. meg az ára is normalizálódjon.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz trufa12 #44364 üzenetére
"de először most majd 1 asus crosshair formula v lesz"
Fölösleges "upgrade" a Giga 990FXA-hoz mérten. Pénzkidobás, ellenben 0 profit. De jobban hangzik.
"még plusz 8 gb ram"
Ez is. Ha csak játszani akarsz, a 8 GB bőven-bőven elég még egy jó ideig.
IMO szerintem azt a meglévő, egy darab HD 6950@70-et is teljesen fölösleges cserélni még egy jódarabig.
"ps 3 miért lenne fullos?"
A "fullos" alatt azt értem, hogy 2 kar, egy jófajta arcade stick meg egy rakat game. A vinyó mérete ennél pont nem lényeg, nekem megtenné egy 20-40-60 GB-os is. FAT-ok előnyben, mert némely kiadásuk viszi a PS2-lemezeket is. Ja, mondjuk egy 60-as FAT jöhet.
Egy nagyrakat totál király és überzsír jRPG, beat 'em up és visual novel jelent meg only-PS3-ra.
Nem mellesleg, mind a mai napig az egyik legjobb (ha nem A legjobb) Blu-ray olvasó fej van benne.[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nagyúr
válasz trufa12 #44364 üzenetére
az mindig ugyan annyit tud.
Tény és való, hogy a konzol az annyit fog tudni amire megalkották, de annyi különbség van a pc-vel szemben, ha jön is ki egy új játék akkor új ps3 nélkül is menni fog 30 vagy 60 fps-el akadásmentesen, de lehet a mostani kártyád az új játéknál elvérzik és megint költhetsz rá egy kissebb vagyont, ellenben a ps3-nál csak berakod a lemezt és mehet a móka. Persze értem én, hogy az új játék szebb grafika (de ugyan olyan monoton játék less mint a többi) nem less "szép" grafika a konzolon, de a konzolnál nem kell fejleszteni cask 7-8 évente, míg pc-n max 2 év. Persze tekintsünk el attól hogy elromlik tea kerül bele stb.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
trufa12
addikt
válasz Synthwave #44363 üzenetére
ps3 at nem veszek volt már de messze elmarad már a pc től.
7970 lesz csak baromi drága.
majd eladom ezt a 6950@70 et és mellé rakok még 60 at jobbat nem tudok vagy ha mérséklődik az ára nyár végére akkor 45-50 ezretde először most majd 1 asus crosshair formula v lesz
aztán ssd meg még plusz 8 gb ramps 3 miért lenne fullos?
attól hogy van benne 320 as hdd, van hozzá pl 2-4 joy
nem lesz fullosabb mintha 1-2 joyal lenne és kisebb hdd velaz mindig ugyan annyit tud.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz trufa12 #44361 üzenetére
-micro-stuttering (jellemző a CF / SLI setupokra; szerintem baromi idegesítő, de valakinek fel sem tűnik)
-driverekkel vergődés, van olyan progi, ami nem támogatja rendesen vagy várni kell mindenféle patch-ekre - szóval a software-es hátország nem feltétlenül leányálom
-többet fogyaszt
-több hőt termel
-zajosabbÉn inkább egy 3 GB-os HD 7970-et vennék (vagy méginkább egy HD 5850 Toxic-ot és egy fullos PS3-at ) és víz. Egyszerűbb, letisztultabb és modernebb megoldás. Úgy 5-6 évre.
De a te pénzed, a te döntésed.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz trufa12 #44359 üzenetére
A gyenge ár/érték mutató.
Meg lehet gond a software-es támogatottsággal egyes játékok esetén, minek következtében nem hozza a várt eredményeket.
IMO nem éri meg. A két kártya árából szerintem inkább vegyél egy jót.
-
trufa12
addikt
Sziasztok a CF rendszernek van a fogyasztáson kívül bármi hátránya?
-
lyzzard
aktív tag
válasz kenwood #44345 üzenetére
túlságosan bejön a 8 ahhoz, hogy lemondjak róla
egyébként nem is magával a driverrel, hanem a creative console-lal vannak bajok, ami agyonveri a hangot, pontosabban nincs hangja.
Meg különben is. Egy gagyi CMI8738-hoz van normálisan működő pakk, akkor egy Creative-től elvárnám, hogy ez ne okozzon gondot.
A hasonló korú gigabyte hibrid tunerem is problémázott, kékhalálozott w8 alatt, a gigabyte mégis gyorsan kiadott egy normális drivert.
A több éves Silicon Image 680-as ATA vezérlőm is gond nélkül megy.Különben pedig a Xonar DX nem sokkal fiatalabb a volt hangkártyámnál, mégis tökéletesen megy.
Nekem ezek a tapasztalataim a W8-cal, persze nem reprezentatív...
-
wolfman
veterán
Van egy videó az mtv videótárában, ezt hogyan tudnám letölteni?
Ez lenne az!„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
tomy88trance
tag
válasz Rivaul #44321 üzenetére
Na megpróbáltam,úgy tűnik,hogy nem volt jól rárakva a proci hűtő a procira, lehet az okozta a gondot? Viszont a probléma most az,hogy vehetek egy hűtőt vagy pöcköt hozzá,mert letört róla és úgy nem lehet odafogatni rendesen :| Egyébként a vga hűtője se ment, rá kellett kötni a tápra,mert a saját csatlakozójával lehet valami,utána bepörgött, a vinyót meg elkezdtem egy táp hűtővel alulról hűteni, majd ma kiderül remélhetőleg,hogy a proci hűtés volt e a gond,hogy csak néha érintkezett vagy sem,mert a windows tegnap este bejött egy kis időre,de ki is fagyott.
lyzzard Oksam majd ma azt is megpróbálom, köszi a tippet!
[ Szerkesztve ]
Kérlek támogass! Köszönöm! https://4fund.com/hu/kgjmu9
-
Predator2
addikt
-
gozso
őstag
-
Predator2
addikt
Helló
Hogyan tudnék utána nézni annak, h a településemen milyen internet szolgáltatók vannak és milyen csomagokat kínálnak?
Nógrád megyében lakom és azon belül Borsosberényben
THX a választ
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
-
törölt tag
Köszönöm! Utána nézek.
-
lyzzard
aktív tag
válasz Rivaul #44342 üzenetére
szorri
egyébként sajnos az összes creative cucchoz kell "kreativitás" sajnos driverszinten, azért is adtam el az x-fi xtreme musicomat, mert elegem lett a win8-as driverükből (még a moddolt driver se akart menni, pedig hónapokon át kísérleteztem vele)
azóta az asussal nyugalom van. Sajnálom, mert szerettem pedig... de se a live, se az audigy, se az x-fi nem tudott rendes támogatással rendelkezni egy-egy újabb rendszernél...
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz #36268800 #44340 üzenetére
Win 7 re rá lehet erőltetni de kell hozzá egy kis kreativitás. Google leírja miként. Tanulmányozd s így el tudod igazítani a majdani tulajdonost.
SoundBlaster Live! 5.1 win 7 driver címszó alatt keresd.lyzzard megelőzött míg írtam. Ezt találtam én is. Olvasgass
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van egy SoundBlaster Live! 5.1 hangkártyám, amit el szeretnék adni.
A következő a kérdésem:működik-e XP-nél újabb OS-eken, vagy csak régimódi felhasználóknak kínálhatom?
-
Lompos48
nagyúr
válasz jobbacsabba #44335 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem.
-
Lompos48
nagyúr
válasz jobbacsabba #44332 üzenetére
Ilyet pár alkalommal tapasztaltam kinyíródóban levő flash memóriákon, talán egy-két alkalommal HDDn is. A "File Allocation Table" összezavarodása a jelenség oka, de mi okozza, azt nem tudom megmondani. Flash esetén mindig halállal végződött rövid időn belül.
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Valaki tudna segíteni, hogy az MSI MS-9105 Pro266TD Master-LR alaplap a sima 184pin -es DDR ramot is lekezeli, vagy csak az ECC -t ?
Elvileg nem ECC van a lapba így tuti kezeli, de biztosra akarok menni , 4 x 1GB -ot szeretnék bele , jelenleg ez van:
4x 512 MB PC3200 DDR-SD-RAM (Corsair Value Select VS512MB400) - nem ECC
(4x 1 GB -ot ECC -be nem nagyon tudok sehonnét (megfelelő áron...) így marad a sima 184pin -es)
DIMM 184-pin
PC3200 (DDR-400)
1 GBTechnology: BGA or TSOP
>.184pin Dimm Desktop Memory
>.CL3 2.5v 128x4 High Density
>.Unbuffered, Non Ecc, Non Registered
Így megfelelő bele ?
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz suspect #44329 üzenetére
Képek voltak mellette. Már formáztam. Öcsém gépére mentettem képeket, mikor láttam, hogy milyen szutykok jöttek létre egy-két könyvtárban, ott sem és itthon sem tudtam törölni, nem találta vírusnak a ESS és a CCE sem, valamint nem tudtam törölni a filexile-lel sem. A helyi menük sem voltak teljesek, nem volt pl. biztonság fül a tulajdonságokban, illetve a TC csak adatlapot akat mutatni, de ha meg akartam nézni nem nyitott meg semmit...
Egyébként így nézett ki a dolog:Nem tudom mi a franc lehetett...
Ötlet, esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz jobbacsabba #44328 üzenetére
Van rajta más is amit szeretnél megtartani? Formázni próbáltad? Hogy szedted be? Vírusirtót lehet rá kéne engedni.
-
suspect
aktív tag
válasz jobbacsabba #44328 üzenetére
Milyen kiterjesztésű fájlok?
Nem ír ki semmit miért nem engedi? -
jobbacsabba
aktív tag
Üdv!
Beszedtem néhány hülye nevű fájlt egy hordozható adattárra, amit nem tudok törölni. Tud itt valaki segíteni, vagy olyan fórumba irányítani, ahol igen?
Köszi,
Csaba -
Apollo_21
addikt
Sziasztok, tudtok esetleg vmi jogi fórumot avagy vki aki jártas az örökölt ingatlan eladásánál kapcsolatban..konkrét kérdés...nagymuterom megvenné a részemet..és megy a rinya h adjam oda a szem ig. számom adószám stb. elöre..és majd ő intézi..de sztem.ezt majd amikor az ügyvéd behiv h mi alakult akkor vagyok köteles aláíráskor odavinni, leirni...jól tudom?
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
lyzzard
aktív tag
válasz tomy88trance #44316 üzenetére
kapj le egy hirens boot cd-t, amin van hdd regenerator - en a hirens 9-est szeretem- es ereszd ra a vinyora vegig. kicsit hosszu lesz, de minden szektort megnez. lehet megeri.
-
Rivaul
addikt
ha több memória van a gépedben akkor vedd ki csak 1-et hagyj. Minden felesleges dolgot húzz le a gépről (olvasó stb...). Futtass egy stressz tesztet a procira. Nézd meg így mit reagál.
szerk: látom már jobban meg is halt. Lehet hogy a táp vagy a lap lesz a ludas a dologban. Szedd szét a gépet s tedd össze újra de csak úgy ahogy írtam, utána bekapcs.
[ Szerkesztve ]
-
tomy88trance
tag
válasz trufa12 #44318 üzenetére
nincs a biosba se már kép, meg nem forog a vga ventije :| ram lenne? lehet nem jól van berakva? mert ki vettem,hát a hdd-t amúgy csak a házban lévő ventik hűtik, nincs alatta fölötte semmi hűtés :|
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz trufa12 #44317 üzenetére
De másik gép is csinálja (meg csinálta is). Mi az esélye, hogy pont ugyanaz az alkatrész megy bennük tönkre? Meg ha RAM lenne, akkor előtte miért ment gond nélkül? Korábban is csinált ilyet, aztán amikor volt kép, akkor minden rendben volt, ki se nagyon kapcsoltam a gépet. Amikor egyszer-kétszer ki kellett és utána visszakapcsoltam, akkor is rendben felállt a rendszer. Néha viszont megmakacsolja magát és századjára se.
Az áram sem valószínű, mert már átvittem máshoz is és ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
ha vga behalt volna akkor csíkozna stb
hűtve van a hdd rendesen? nah meg ha kiakad a teszt akkor valszínű a hdd nem az igazi már
de lehet ram is
minthogy azon megy át minden adat ,... .:S
-
tomy88trance
tag
Üdv!
Eléggé összetett problémával fordulok hozzátok! Egy két napja a vinyóm furán kezdett el viselkedni, a rendszer be -be töltött ugyan,de elég lassan(win7 32bites), aztán volt,hogy pár perc munka után semmilyen kattintásra nem reagált a windows és/vagy kifagyott ,aztán nagy nehezen elindítottam,mert addig csak csökkentett módban akart futni, úgy sikerült elindítani,hogy kitisztitottam a registry-t meg mindent ccleaner-el ,aztán egy ideig okés is volt,aztán raktam fel egy malmware írtó progit,mert ismerős szerint bekaphattam párat viszont újaindítás után már nem volt kép se , kipucoltam a vga ventit is,de nem lett jobb, tegnap este fura akadozásra lettem figyelmes játék közben,de úgy voltam vele,hogy lehet a vinyó miatt. Most a kérdésem az,hogy a vga behalt vajon? ,mert semmi előjele nem volt, ja igen és kaptam egy checksum error-t meg egy csomó H betűt egymás alá :| Ja igen HDSentinel-t is futattam még tegnap 99%kondició és 100% teljesítményt mutatott , rövid ön-teszt-et csináltam mivel részlegest nem tudtam,mert nem teljes verziós, ott viszont végigment és azt írta,hogy az olvasó egység hibája miatt szakadt meg:| Valaki plz help,mert már két topicba is írtam,de senki nem akar válaszolni
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Rivaul #44262 üzenetére
Amennyi dolgot én már itt összepróbáltam, az felér egy kisebb szervízzel.
És továbbra sincs megoldás.
-
-
Rivaul
addikt
válasz Satyricon #44310 üzenetére
300ft ónszippantó inkább mint hogy még jobban szétfolyasd. Ha nem tudod simán a pálcával "kihúzni" akkor szerezz be egyet.
-
Satyricon
addikt
Sziasztok.
Adott egy fejhallgato hangszoro, aminek egyik polusarol lefolyt egy olyan helyre az on a forrasztaskor, ahova nem szabad lenne. Sztem a ket polust pont osszezarja. Az lenne a kerdesem, hogy hazilag hogy lehetne onnan eltuntetni az ont? Gondolom az onszippanto, nevebol adodoan pont erre valo. De nekem nincs otthon, de szeretnm valahogy ezt a problemat elharitani. Szoval. Felolvasztom az ont a forrasztoval, es tovabb??
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Rivaul
addikt
válasz crysis 2011 #44307 üzenetére
Sehol. Van boxos topic de ha ilyesmiről bekérdezel nem lesznek kedvesek, az rgh warezhoz kapcsolódik szorosan. Keress egy hirdetőt aki foglalkozik vele (van egy pár) s tőlük pm-ben.
[ Szerkesztve ]
-
crysis 2011
aktív tag
xbox360 RGH kérdéseket hol lehet feltenni?
-
kenwood
veterán
youtube videokhoz keresek valamilyen "cache" megoldast.
a problemam az,hogy egy hosszabb videoban tekergetve ossze-vissza ugral,varni kell a betoltesre stb ...
magara a videora nincs szuksegem egy kulso programmal lejatszhato fileban,eleg ha egy tmp directoryba lementi es kikuszoboli ezeket az idegesito toltogeteseket.
megoldhato a dolog ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
őstag
válasz mefistofeles #44303 üzenetére
soha nem próbáltam a programot, ezért is offban válaszolok, mert ez csak egy tipp:
Nincs valami online accoutos jelszótárolója mint néhány más browsernek, és oda akar menteni a gépedről olyan jelszavakat, amiket használsz?
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
mefistofeles
addikt
Tisztelt kollégák!
Pár nampa feltettem a SlimBrowser böngészőt és nagyon meg vagyok vele elégedve. De van valami amit nem igazán értek. Telepítés után alapból átvette a mentett jelszavaimat de mégis , mikor belépek egy oldalra akkor a jobb alsó sarokban mindig megjelenik egy kis ablak azzal, hogy "Lementi a belépési adatokat?" na ezt nem értem. Mit akar lementeni és hová? Mikor már tudja ugye.....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
gozso
őstag
kérdés:
invitel mint net szolgáltató, t-com területen szintén annex a modemet használ?fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Autós topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen routert?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Jövedelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok