Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz trufa12 #44364 üzenetére
"de először most majd 1 asus crosshair formula v lesz"
Fölösleges "upgrade" a Giga 990FXA-hoz mérten. Pénzkidobás, ellenben 0 profit. De jobban hangzik.
"még plusz 8 gb ram"
Ez is. Ha csak játszani akarsz, a 8 GB bőven-bőven elég még egy jó ideig.
IMO szerintem azt a meglévő, egy darab HD 6950@70-et is teljesen fölösleges cserélni még egy jódarabig.
"ps 3 miért lenne fullos?"
A "fullos" alatt azt értem, hogy 2 kar, egy jófajta arcade stick meg egy rakat game. A vinyó mérete ennél pont nem lényeg, nekem megtenné egy 20-40-60 GB-os is. FAT-ok előnyben, mert némely kiadásuk viszi a PS2-lemezeket is. Ja, mondjuk egy 60-as FAT jöhet.
Egy nagyrakat totál király és überzsír jRPG, beat 'em up és visual novel jelent meg only-PS3-ra.
Nem mellesleg, mind a mai napig az egyik legjobb (ha nem A legjobb) Blu-ray olvasó fej van benne.[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nagyúr
válasz trufa12 #44364 üzenetére
az mindig ugyan annyit tud.
Tény és való, hogy a konzol az annyit fog tudni amire megalkották, de annyi különbség van a pc-vel szemben, ha jön is ki egy új játék akkor új ps3 nélkül is menni fog 30 vagy 60 fps-el akadásmentesen, de lehet a mostani kártyád az új játéknál elvérzik és megint költhetsz rá egy kissebb vagyont, ellenben a ps3-nál csak berakod a lemezt és mehet a móka. Persze értem én, hogy az új játék szebb grafika (de ugyan olyan monoton játék less mint a többi) nem less "szép" grafika a konzolon, de a konzolnál nem kell fejleszteni cask 7-8 évente, míg pc-n max 2 év. Persze tekintsünk el attól hogy elromlik tea kerül bele stb.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- EA Sports WRC '23
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- 3D nyomtatás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- További aktív témák...
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest