Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz crysis 2011 #53474 üzenetére
A Free Studio-n belül mindenből tudsz mindenbe konvertálni.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Ruszki
senior tag
válasz crysis 2011 #52920 üzenetére
Hát ez nem egy olyan kártyának néz ki ami nem lenne jó.Elméletileg tudja a SM 5.0 (DX11). Szerintem akkor valami a driverrel lesz.Telepítsd újra a VGA drivert!
Milyen játékról lenne szó?[ Szerkesztve ]
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Ruszki
senior tag
válasz crysis 2011 #52918 üzenetére
Üdv!
Milyen VGA van a gépedben!?
Én most hirtelen azt mondanám,hogy a VGA-d nem támogatja a SM 2.0 vagy nincs fent a rendes driver!!Üdv,Ruszki!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Centre
tag
válasz crysis 2011 #51643 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/milyen_alaplapot_ilyen_arban/friss.html
-
Centre
tag
válasz crysis 2011 #51629 üzenetére
e-liquid
-
pjen
félisten
válasz crysis 2011 #51629 üzenetére
e cigi folyadék
-
JóGeri.
tag
válasz crysis 2011 #51189 üzenetére
az nagyon gáz lenne ha nem bírná.. erős fickó az!
siebener: sajnálom,akkor más ötletem nincs..
..ne érezd magad feljebbvalónak, nem tudod kivel beszélsz!
-
TaylorXIII
őstag
-
JóGeri.
tag
válasz crysis 2011 #51121 üzenetére
Simán futna..ez milyen kérdés? ezzel a karival mi nem fut??
siebener: van egy ilyen program h Driverrobot..megkeresi a drivereket leszedi és felteszi neked csak net kell hozzá..de hangsúlyozom h felelősséget nem vállalok a program okozta hibákért!(Persze ha lesz!)
-
crysis 2011
aktív tag
válasz crysis 2011 #51121 üzenetére
a gépem:
amd fx8120
2x2gb 1333mhz ddr3 ram
2tb hdd
650w táp -
JóGeri.
tag
válasz crysis 2011 #51116 üzenetére
sztem 7790!
csabiszaa: cserélj processzort!
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz crysis 2011 #50507 üzenetére
Itten van egy 2012-es nagy hővezető paszta teszt. Én mostanság MX-4, és Noctua NT-H1 használok a laposokhoz.
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
orion1025
őstag
Az még lemaradt, hogy már két éve Arctic Céramique-t használok mindenhova (PC, Xbox, PS, végfok, stb.) és ezzel még nem volt kiszáradás probléma, mint ahogy az MX4-nél lehet olvasgatni néha.Egy Zalman pasztát is lever, árban pedig teljesen baráti, 1 év után is könnyű eltávolítani vagy épp leszedni a hűtőbordát.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
törölt tag
Nincs legjobb.
-
orion1025
őstag
Az MX4-re esküsznek sokan.
-
orion1025
őstag
válasz crysis 2011 #50302 üzenetére
Jó, de akár önthetsz mellé egy kis fagyállót, mert úgy minimális esélyt adsz az esetleges algásodásnak.
-
ThodEE
őstag
válasz crysis 2011 #50231 üzenetére
Sokkal olcsóbban és ugyan hatékonysággal működik a desztillált víz + fagyálló vagy alkohol
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
válasz crysis 2011 #50231 üzenetére
Ioncserélt vízre lesz szükséged. Ezt szoktak a hűtésbe tenni.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
agressiv
addikt
-
orion1025
őstag
válasz crysis 2011 #49767 üzenetére
A Total Video Converter legfrisebb verzióját nézd meg esetleg.
-
pjen
félisten
válasz crysis 2011 #49647 üzenetére
Ha tudsz csinálni egy rendszer vissza állítást a nod demó előtti dátumra valszeg eltünik teljesen.
-
Impressa
őstag
válasz crysis 2011 #49650 üzenetére
Ccleanerrel próbáld meg, tudja tisztítani a rendszerleíróban lévő hibákat. Gondolom a program törlése óta újraindítottad a géped.
-
Impressa
őstag
Szia!
Mivel törölted le a progit?(#49648) Arlekim anno, mikor még használtam vírusirtókat, mindegyiknél gond volt a törléssel, ezért használtam Revo unistallert.
[ Szerkesztve ]
-
Arlekim
aktív tag
Tipikus nod gond.
Start>keresés (vagy futtatás)> cmd >regedit
itt keress ki, és törölj minden kulcsot, és bejegyzést, ami nod, vagy eset néven szerepel.[ Szerkesztve ]
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
válasz crysis 2011 #47735 üzenetére
Jááj, Sis chipset.
1) Én megnézném az eszközkezelőt, hogy minden ok-e. Sajátgép -> tulajdonságok -> 3. fül?
2) Asus honlapról szedte a drivert?
3) Bios szerintem nem játszik, ha eddig működött. Ez csak úgy nem fittyen át."What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
VoidXs
nagyúr
válasz crysis 2011 #47744 üzenetére
Nekem EFI-m van, így csak a Google játszik, ami az Integrated Peripherials menüt mondja.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz crysis 2011 #47742 üzenetére
BIOS-ban letiltható az USB, valószínűleg nálad ez aktív.
-
Vakegérke
félisten
válasz crysis 2011 #47712 üzenetére
Szedd le, és telepítsd az SP3 kiegészítőt, az felülről kompatibilis az SP2-vel.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
True
aktív tag
válasz crysis 2011 #47712 üzenetére
Pff... Nem mert az illegális...
Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
True
aktív tag
válasz crysis 2011 #47710 üzenetére
Maga a telepítő sp2-es, arra utal a matrica is: [link]
Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
grrpowa
aktív tag
válasz crysis 2011 #47569 üzenetére
Ezt is telepitetted
Microsoft KB817900 USB fail to enter S3 patch file for Windows XP0631 7710098
-
VoidXs
nagyúr
válasz crysis 2011 #47480 üzenetére
AltGr és Ctrl közötti gomb, fel, enter.
-
Rivaul
addikt
válasz crysis 2011 #47478 üzenetére
Saját gép, tulajdonságok, eszközkezelő.
(#47480) crysis 2011 válasza Rivaul (#47479) üzenetére
Ha csak billed van akkor a saját gépben a jobb Ctrl melletti gombbal hozható elő.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz crysis 2011 #47473 üzenetére
Eszközkezelőben távolítsd el a komplett alkatrészt s hagyd neki újra felismerni.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
grrpowa
aktív tag
-
Töpi
tag
válasz crysis 2011 #47435 üzenetére
Vagy ha nincs szerencséd elszálltak az usb-id. Én már láttam olyan lapot, mondjuk annak a hangkarija sem volt jó. Hang van a gépen?
A sárga inkább piros, mint zöld...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz crysis 2011 #47431 üzenetére
Letöltöd, telepíted, lesz usb is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
VoidXs
nagyúr
válasz crysis 2011 #47431 üzenetére
Pendrive-ot akarsz használni, amikor nem jó az USB?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz crysis 2011 #47427 üzenetére
XP SP3 nem lehet gond. Ellenben CD-ről tudnál telepíteni drivereket. Általában az alaplaphoz adnak egyet, azon rajta is szokott lenni a megfelelő.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
VoidXs
nagyúr
válasz crysis 2011 #47426 üzenetére
Az biztos nem, az előző verziókat tartalmazza. Marad a driver. És szerkesztés gombot használd.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz crysis 2011 #47423 üzenetére
Driverek telepítve vannak?
-
VoidXs
nagyúr
válasz crysis 2011 #47423 üzenetére
Anno egy OEM gépem volt, egy Fujitsu Siemens Scaleo P. Az USB-t csak a Service Pack 2-vel egybekötött driveres CD oldotta meg, szerintem nálad is a kettő közül valamelyik.
-
Vakegérke
félisten
válasz crysis 2011 #47159 üzenetére
IsoBuster
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
spiritex
veterán
válasz crysis 2011 #47149 üzenetére
Ez attól függ, hogy magával a memóriával volt a gond, vagy csak érintkezési hiba volt. De akár inkompatibilitás is lehet a lappal vagy a másik memóriával..
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Ruszki
senior tag
Ha jó azzal a rammal ami benne maradt akkor az nem volt hibás de sajnos a másik igen!
Szóval ha megy akkor azt ne rakd vissza semmiféleképpen sem!
Reméljük ,hogy ram hibád volt/van.
Érdemes mindkettővel kipróbálni,persze ha pont jó maradt benne akkor nem kell!
Szóval azért okozta a kék halált a gép!
Ha esetleg így is fenn marad akkor marad a hardver hiba (alaplap,CD meghajtó,sata ill. ide kábel,)
Lehet még a memória foglalatot is cserélgetni persze ha van benne több sín!Üdv,Ruszki!
-
Vakegérke
félisten
A RAM bővítés nem befolyásol semmit, ami a rendszer biztonságos futását illeti.
-
spiritex
veterán
válasz crysis 2011 #47146 üzenetére
Valószínűleg hardver hiba van a háttérben, ez sok minden lehet, pl. memória gond, vagy haldokló video kártya..sajnos csak próbálgatással fog kiderülni mi is a gond. Meg kell próbálni csak 1 memóriával, majd a másikkal, kölcsön vagy másik vga-val. De az is lehet, hogy nem jól van a proci behelyezve...
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
syberia
veterán
válasz crysis 2011 #47132 üzenetére
Ezt találtam, hátha segít:
a. Press theWindows Logo Key+R to open the Run box.
b.Copy and paste the following path into the box, then pressOK:
%USERPROFILE%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Themes\
c. Delete theTranscodedWallpaper.jpg file, and then try tochange your theme again.
https://howbad.info/
-
syberia
veterán
válasz crysis 2011 #47130 üzenetére
xp-ben nem lehet így cserélni, win7 már tudja ezt
https://howbad.info/
-
Rivaul
addikt
válasz crysis 2011 #47128 üzenetére
Ez így elég karcsú leírás. Mit reagál a gép? Ír ki valamit? Miként próbálod stb...
-
válasz crysis 2011 #47120 üzenetére
mondjuk ha futtatnál egy memória tesztet egy tetszőleges linux live cd-ről, az előrébb mozdítaná az eseted.
vagy a kékhalál hibakódját nézd meg, ha kikapcsolod az újraindítást, akkor le tudod olvasni."What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
Rivaul
addikt
válasz crysis 2011 #44812 üzenetére
Ott a profiljába nagyjából a válasz. [link] (Amúgy az mi a linken? Ph-s C.I.A map?)
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz crysis 2011 #44790 üzenetére
Ma kb te vagy a 15-ik aki nem tud hsz-t szerkeszteni 5 percen belül. Lassan lesz aki begurul miatta... Kérlek figyelj oda rá.
Nem hiszem hogy szerkesztenek ilyet hisz egy pár száz forintos átalakító. Vannak olyan hirdetők akik kábeleket árulnak keress rá: kábelek, átalakítók stb címszóval a keresőben.
-
Rivaul
addikt
válasz crysis 2011 #44787 üzenetére
Igen 3 pin ventilátor kábel "Y" elosztó a pontos megnevezés. Google-be rákeresel s kiadja merre lehet kapni.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Kommy
veterán
válasz crysis 2011 #44672 üzenetére
Szerelési útmutaó: [link]
-
Impressa
őstag
válasz crysis 2011 #44672 üzenetére
Itten van
Szerintem a telefon gyorsabbKávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz crysis 2011 #44670 üzenetére
Csapágy röntgennel
A viccet félretéve, felírod a géped pontos típusát, és felhívod a Szabó Familia Kft, megmondják neked az árát. Olcsóbb náluk az alaktrészek többsége a legtöbb bolthoz képest.
Vagy kerítesz egy robbantott ábrát, és annak jegyzékében le van írva milyen tipusú van benne.[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz crysis 2011 #44664 üzenetére
Egy Nercbunda, Maserati, vacsora Velecében, kiadós Xboxozás vagy ők ... Mennyi lenne a keret s mi az irányvonal. Így talán több olyan ötletet kapsz ami közelebb állhat hozzátok
(#44666) crysis 2011 válasza Rivaul (#44665) üzenetére
Annyiba azért egy normálisabb vacsi is belefér egy kulturált helyen. Sokszor a rohanó hétköznapokban az együtt töltött idő ami a legkellemesebb. Lenne hely amit tudnék ajánlani de látom az adatlapodon hogy nem vagy Fővárosi.
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz crysis 2011 #44307 üzenetére
Sehol. Van boxos topic de ha ilyesmiről bekérdezel nem lesznek kedvesek, az rgh warezhoz kapcsolódik szorosan. Keress egy hirdetőt aki foglalkozik vele (van egy pár) s tőlük pm-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz crysis 2011 #44298 üzenetére
Annyiért kapsz egy s3-at szorgos keresgéléssel. Az a proci 1 magon tud 4-ed annyit mint a rendes. Nembeszélve a kamera, kijelző felbontásról. Stb... Vat..án 20k-ért dobják az ember után...
-
válasz crysis 2011 #43271 üzenetére
Az üvegre van felvíve az érintős bevonat. A kijelző alatta van.
Magyarországon drága a dolog, hacsak nem volt rá biztosítás. Emígy meg ebay-ről rendelsz és otthon meg lehet csinálni. Vannak jó leírások, hogy hogyan kell szétszedni.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
Rivaul
addikt
válasz crysis 2011 #43271 üzenetére
Mobilos topic sztem ott kapsz pontos választ.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz crysis 2011 #42475 üzenetére
Nincs mit!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz crysis 2011 #42473 üzenetére
Formázd NTFS-be mert szvsz FAT-ban van
-
Spet
addikt
válasz crysis 2011 #42087 üzenetére
Ki tudja mikor írták rá a DVD-re illetve megfelelően írták-e rá stb., de általában a directx-et, Microsoft Netframe-t, visaual c++-t érdemes a hivatalos oldalról letölteni és frissíteni.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Spet
addikt
válasz crysis 2011 #42080 üzenetére
Gépigényed bőven megvan hozzá szóval hacsak nem virágbolti verzió akkor fordulj a nem hivatalos "forgalmazóhoz".
Ha viszont eredeti akkor frissíts mindent hozzá (nvdia driver, directx stb.), hátha megoldja a problémát.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
agressiv
addikt
válasz crysis 2011 #41639 üzenetére
Olykor gyorsabb a BIOS mint a winchester észheztérése. Keress a BIOS-ban delay initial, vagy hasonló beállítást és adj neki néhány másodpercet. Olykor memóriahiba is okozhat ilyet, vagy rossz kábel.
Hát még a borz.....
-
Rivaul
addikt
válasz crysis 2011 #38958 üzenetére
Jó kérdés
A válasz a videó kártya valóban.
DE!
Attól függ mennyire hagyományos a tv s milyen kártyáról is lenne szó. Gondolom fanatikus tag ként az alapok megvannak így kéne hogy milyen kártyát kéne miféle tévével összekötni. A kártyán kell lennie különböző csatlakozóknak s ez a helyzet a tv-vel is. Utána kell egy kábel ami a 2 féle bár milyen csatlakozót összeköti.Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
wmati
addikt
válasz crysis 2011 #38958 üzenetére
Videó kártyának hívják
-
sanyek2
senior tag
válasz crysis 2011 #38628 üzenetére
Igazán nincs mit.
-
sanyek2
senior tag
válasz crysis 2011 #38623 üzenetére
Én azzal folytatnám, hogy átnézem a BIOS-t nem e állítottam át valamit, vagy épp nem-e volt bios reset.
Sőt, ha jól emlékszem nekem is volt hasonló, és az volt a baj, hogy új proci került a lapomba, és igazából a win7-nek nem tetszett. Letöltöttem egy újat, kipróbáltam 30naposként és jó volt. Ha minden igaz... Sajnos már rég volt, nem tiszta az emlék.[ Szerkesztve ]
-
sanyek2
senior tag
válasz crysis 2011 #38618 üzenetére
Szomszédomnak is ilyen problémája volt.
Nála is meghalt a vinyó. Igaz ő nem sajnálta.. ideges típus...
Annyi hibás szektora volt hogy javítani sem lehetett. -
veterán
válasz crysis 2011 #38618 üzenetére
vinyó gond lehet.
peter889: tiff esetleg?
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
válasz crysis 2011 #38457 üzenetére
Comodo Internet Security ingyenes.
Amúgy ide írd ki: Vírusírtós topik
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
leslieke
Jómunkásember
Linux.
-
suspect
aktív tag
Microsoft Security Essentials
Én ezt használom, nekem bevált.
Nem fut feleslegesen mint a NOD és nem is terheli le.Szerk.: agressiv ott a pont az a legjobb megoldás én csak azért teszem fel, mert sok adathordozó fordul meg nálam amiket nekem gépre kell dugni és szeretem azokat előtte megnézni, biztosan tiszták-e
[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
válasz crysis 2011 #37398 üzenetére
Start menü -> Futtatás -> diskmgmt.msc -> Ha itt itt van a DVD meghajtó akkor lehet csak át kell nevezni a meghajtójelet - mert ütközik valamivel - amit itt is meg tudsz tenni: Jobb klikk a meghajtóra -> Meghajtó betűjel és elérési út módosítása
[ Szerkesztve ]
-
spista222
addikt
válasz crysis 2011 #37412 üzenetére
Nem lehet hogy a Win csak egyszerűen valamilyen okból nem ad neki betűjelet?
lemezkezelés-> Optika->meghajtóbetűjel hozzáadása.
Eszközkezelőben látszik? -
törölt tag
válasz crysis 2011 #37408 üzenetére
Első lépés. Nézd meg, hogy a BIOS-ban látszik e a meghajtó.
Ha igen, akkor próbálj meg róla bootolni.*
Ha nem, akkor igazgasd meg a kábeleket, szedd szét, rakd össze újra. Ha akkor sem jó, tönkrement ... pont telepítés után.*Ha sikerül róla bootolni, akkor a win telepítéssel lehet valami gebasz. Rakd újra.
szerk: Ennél többet nem tudok mondani, ezzel az összes logikai lépés végig van játszva.
Esetleg lehet még sata vezérlő hiba, foglalat kimozdult az alaplapon, ilyesmik, de ezeknek elég kicsi az esélye.[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz crysis 2011 #37404 üzenetére
másik lemez, másik SATA kábel, másik meghajtó.
ebben a sorrendben teszteld őket.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
törölt tag
válasz crysis 2011 #37404 üzenetére
Értem, hogy nem tudja olvasni, de hibaüzenetet ír, ha berakod a lemezt, tehát érzékeli akkor, nem?
-
törölt tag
válasz crysis 2011 #37401 üzenetére
De várj! Akkor a DVD-t magát felismeri, hiszen kiírja a hibaüzenetet, mikor berakod a lemezt neki. Tehát a meghajtót látja, nem?
-
Rivaul
addikt
Eszközkezelőbe távolítsa el teljesen s keressen hardverváltozást a gépen utána. Ha nem megy akkor kikapcs, dvd kihúz s átdug másik ide/sata csatiba, utána gépet indít.
-
törölt tag
Akkor passzolok .... Ha arról telepítette, akkor kizárt, hogy win nem látja ... illetve nekem nincs ötletem. Sajnálom.
-
törölt tag
válasz crysis 2011 #37396 üzenetére
Arról telepített?
-
agressiv
addikt
válasz crysis 2011 #37195 üzenetére
Nagyon egyszerű. Ár szerint rendezd egy bolt listátját és a jó drága cuccokat nézd.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
Lenry
félisten
válasz crysis 2011 #37145 üzenetére
faja.
akkor frissítés után ajánlok egy Windows Update-t meg egy víruskeresést, mert ilyet nem igazán szabadna csinálnia a gépnekGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz crysis 2011 #37142 üzenetére
erre is azt írja, hogy nem telepíthető?
milyen op.rendszer? tiszta? módosítatlan volt a telepítője, vagy fel volt extrásítva?Windows gomb + PauseBreak az előjövő ablak azt írja, hogy 64 bites operációs rendszer?
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Vakegérke
félisten
válasz crysis 2011 #37139 üzenetére
Panda Cloud. Ez tuti működni fog.
-
Lenry
félisten
válasz crysis 2011 #37139 üzenetére
mit ír ki?
biztos 64 bites?Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
salgocomp
senior tag
válasz crysis 2011 #36492 üzenetére
Természetesen. Egy 64 bites operációs rendszer... 4 giga ramhoz már elengedhetetlen.
Total90: Esetleg ezt a drivert próbáld meg, ha még nem próbáltad. Nekem ez eddig minden gépemnél működött.
Mellesleg mennyire új a gép ? Nálam a nemrégiben járt egy laptop, ami normális működéssel csak Win8-at illet Win8-as Drivereket volt hajlandó elfogadni. Win7-nél a gyári Lan driver se működött, és a VGA sem.[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
-
wmati
addikt
válasz crysis 2011 #36439 üzenetére
1 Gb körül és 32 bites oprendszer mellé 2 Gb rakhatsz be
-
Qru
MODERÁTOR
-
salgocomp
senior tag
-
spista222
addikt
válasz crysis 2011 #34456 üzenetére
Itt az 1. hsz-ben le van írva hogy melyik magnál még mit lehet feloldani ha sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest