Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
válasz troll81 #45091 üzenetére
Szerintem is ez, mert azóta már vagy egy tucatszor újra indítottam, s amíg a hiba fent állt, akkor maximum 2-3 újraindítás után jelentkezett a hiba.
Köszi szépen a segítséget mindnekinekui.: Egyébként az érdekes, hogy másik alaplapban (aki a vga-t kölcsön adta) a saját vga-m eddig működik
[ Szerkesztve ]
-
draff
aktív tag
válasz Impressa #45089 üzenetére
Én is csináltam már olyat egy rossz tápból kitermelt 4 pines csatival meg egy simán molex-szessel.
És nagyon jól együttműködik a 300 W-os tápommal.
Az Asus alaplapnak nagyonmuszáj kellett,
és én azért nem veszek meg egy vadiúj tápegységet, mert az a lap még külön 12 V-ot is megkíván ....
Ott van a feszkó a tápban, csak oda kell neki adni.
5 perc forrasztás - és kész. -
draff
aktív tag
Még ha át is vágtál néhány nyákfóliát, azért nem kellene rögtön eldobni. Nincsen annak semmi baja.
Először talán be kellene üzemelni, hogy egyáltalán megy-e - és ha tényleg nem megy, hát - akkor Te nyertél (mármint az átvágással)Akkor azonban át kell patkolni azt némi huzalokkal, aztán mehet szépen tovább.
A mulkoriban nálunk a házban valaki nagyon berághatott, mert egy az egyben kidobott egy komplett számítógépet, de előtte alaposan belelépkedet és jól megrugdosta, azaz kissé szétgyilkolt benne mindent ami van. Nagyon sajnáltam is, hogy micsoda vandálok vannak ... A winchestere pl, hátul a lapkábelnél volt megsérülve. De én sem vagyok az a "mindjárt feladjuk" tipusú alak. Szépen levágtam a sérült huzalt, aztán átdrótoztam olyan drótostótos módszerrel. Most akkor van egy 320 GB-os SATÁ-s winyóm!
Itt a paraméterei a Hard Disk Sentinel szerint:Beleszerelve egy valóban jó számítógépbe a kutya sem látja!
[ Szerkesztve ]
-
s3toraph
senior tag
-
s3toraph
senior tag
-
ebegab92
senior tag
Üdv!
Ha akadna valakinek Intel D201GLY lapja,akkor meg tudná mondani,hogy mik vannak írva a bekarikázott diódákra?Enyémen el vannak pukkanva,szeretném javítani,csak nem látszik a másik fele a típusuknak a lyuk miatt
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Impressa
őstag
válasz s3toraph #45087 üzenetére
"Egyébként, olyan kábel nincs, ami a 4 pines molex vinyócsatóbil csinál ilyen 4 pines alaplapi tápcsatit?"
Nem kizárt, hogy van. Én még nem találkoztam vele, mert előbb forrasztottam, minthogy átalakítót keressek.
Nem feltétlen gányolás, ha meg vannak hozzá az eszközeid: snitzer, blankoló fogó, páka, és zsugorcső.Amit a képen láttam, amit nem kell aggódnod, nem történik semmi. Látnád nálunk néha milyen panelek vannak javítva, és működik, csak látványra meredek.
(#45080) Timyyy flash player frissítésén gondolom már túl is vagy!
Érdemes lenne még megnézni, hogy erről van-e vmi bejegyzés eseménynaplóban, vagy sem.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
válasz Timyyy #45080 üzenetére
1. Ne kiabálj, az nem segít. Valószínűleg azért nem segített senki, mert túl kevés információt adtál meg. Kellene pl operációs rendszer verziója, böngészők amivel próbálkoztál, flash verziók, számítógép konfigurációja, van e tűzfal, milyen a netkapcsolat. (persze a számítógép konfigurációd ott van a profilodba, de azért le lehet írni egy kommentbe is)
2. Nekem ilyen problémám akkor fordult elő, amikor a grafikus kártya drivere rosszul volt feltelepítve. Erre a grafikus kártyád miatt gondolok, mert ott már van hardveres gyorsítás.
3. Nézd meg chrome-al és firefox-al is, mert a chrome-ba van beépített flash, csak be kell kapcsolni.
4. Próbáld meg html5 verzióban a youtube-ot. www.youtube.com/html5 ha jól emlékszem a címre.Ha ezek megvannak, szerintem száguldozni fognak az ötletek, hogy mit próbálj ki, mik a lehetőségek.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
s3toraph
senior tag
válasz Impressa #45073 üzenetére
Fhúú ezt még kibeszéljük később, melyik színt hogy kellene.
Egyébként, olyan kábel nincs, ami a 4 pines molex vinyócsatóbil csinál ilyen 4 pines alaplapi tápcsatit? Nem gányolnék ha nem muszáj.Képek a delta táp nyákjáról, a másodikon bekarikáztam a sérüléseket, kinagyítva látszik (kicsit több is van, de a saroktól kedődött a mozdulat így az első kettő a mélyebb, a többi inkább csak karcolás).
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
Van egy gép amin semmit nem lehet elindítani admin jogok nélkül. Tegnap este állítólag még minden jól ment, aztán ma reggel be lett kapcsolva és azóta csak futtatás adminként megy minden. Parancsikonról sem megy akkor sem ha a tulajdonságoknál be van pipálva az adminként való futtatás. Nem indul a tűzfal és a vírusírtó sem alapból. Volt tegnap este egy update rajta visszaállítottam az előtte lévő pontra de a probléma most is fennáll. Jelenleg virust keresek rajta, de az is lehet hogy ez valami egyéb ismert jelenség, mert böngészésen kívül más nem folyik a gépen, szóval nem tudom honnét nyelhette be ha vírus. Az OS Win7, Online Armor tűzfallal meg Avirával.
Ötlet ?
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Intel fan11 #45083 üzenetére
Fizetős = Photoshop
Ingyenes = GimpA sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Rivaul
addikt
válasz Intel fan11 #45083 üzenetére
Photoshop de ha jól tudom csak fizetős van belőle.
Mod: leslieke ajánlotta a gimp-et az is nagyon jó, el is felejtettem a ps mellett
s3toraph
Kérlek szerkessz hsz-t 5 percen belül.[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Intel fan11
őstag
tud vki ajánlani vmi jó képszerkesztő programot?
Battletag: hojszi#2983
-
-
Timyyy
őstag
válasz Timyyy #45038 üzenetére
MÉG MINDIG FENNÁLL a problémám!!!!!!!!!
Annyit sikerült szűkíteni a dolgon hogy zenés videókat nem tudok megnézni, van amikor már el se indul simán, se frissítésnél, se újraindításnál, de van amit kb 70%-ig meg tudok nézni, utána szarik csak be.
Egy gameplay-t pl tudtam nézni, nem akadt be...DE MITŐL????????
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
-
bb0t
senior tag
válasz Rivaul #45075 üzenetére
Nekem eddig ntfs-en volt aztán átformáztam fatra és fat alatt produkálja. :/
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
Sziasztok, a 3.0-ás pendrive-omra valamiért csak 150 kb/s körül tudok írni. Eddig nem volt vele gond 30 MB/S-et bőven hozta. Ha a pendrive-ról másolok a gépre akkor nincs gond. Meghalt? Vagy lehet rajta segíteni? Többször isl eformáztam már de semmi eredménye.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Impressa
őstag
válasz s3toraph #45070 üzenetére
Ha eddig értettelek, lehet most elveszítettem a fonalat. A benne lévő tápegység 20 pines, abban a csatiban több különböző feszültség értékkel bíró kábelek vannak. A különálló 4 pines csati, pedig 2 x 12 V-os.
Ugye a sárga 12 V a piros az 5 V ( a piros itt nem játszik most, azaz nincs) a fekete meg a föld.A lényeg valamelyik ágról kell leszedned még 2x12 V-ot. Tehát a Delta tápegység különálló pin csatiját levágod, és bekötöd az adapterre, a színeknek megfelelően, ennyi. Reméljük elég lesz, hozzá az 50W. Ha nagyon melegszik az adaptered(forró lesz), akkor kevés lesz neki.
szerk.: dobj fel képet róla, de szerintem nem lesz vele baj. Én simán be merem dugni,( elég vastag azért a szigetelésük) de ez én vagyok, szóval biztatni nem akarlak.
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
-
s3toraph
senior tag
válasz s3toraph #45070 üzenetére
Közben lenne egy másik problémám is: szétszedtem ezt a delta tápot, hogy beolajozzam a ventit. Mint kiderült, 2 pines csatija van, le lehet húzni szépen, de össze volt gyorskötözve, ahhoz meg ki kellett szedni a burkolatból hogy kiszabadítsam a ventit. Az egyik csavarnál kicsavarásnál megcsúszott a csavarhúzó, és megkarcoltam a nyákot (más nem történt, nem tört le semmi), konkrétan az egyik sarkánál egy busznál 2-3 vezetéket érint a dolog. Mintha egy nagyon vékony felső réteget sodortam volna le, egy-egy pontban (egy vonalban van a karc de nem folyamatos). Maguk a karcok nagyon picik és nem mélyek. Próbálok képet felrakni, de nem fog jól látszani, nincs hozzá megfelelő gépem.
Kérdésem, hogy ki merjem-e próbálni, működik-e a táp? Vagy kuka?
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
s3toraph
senior tag
válasz Impressa #45068 üzenetére
Igen jól érted.
Eddig egy ilyen táppal üzemelt, ezt akarom hangtalanra cserélni, ezért gondoltam paneltápra.
Képek róla.
A konfig kb. 35-40W-ot eszik maximumon, ezt már megbecsültek itt nekem a megfelelő fogyasztásos topicban. Pontosabban itt a válasz.
Most pedig ilyen paneltápot szereztem.Az adapterére ezek vannak írva:
Model: LSE9901B1250
Input: 100-240V, 50-60Hz 1.5A (1.5A)
Output: 12V 4.16A 50W MAX (4.16A)Meg a a cimke alján egy ilyen: factory set: 12V 3.33A 40W (3.33A)
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz s3toraph #45063 üzenetére
Szia!
Csak azt nem tudjuk milyen feszültséggel kellene működni-e. Az alaplapod 20+4 pines, a tápod pedig 20 pines, ha jól értelek. Nekem, pont a fordítottja van. Azt kellene még megtudni, milyen tápegység való hozzá, ha az meg van, akkor a tápegységről kideríthető milyen feszültségeket ad ki a + 4 pinen.
(#45067) Qru
Esetleg még a sütőt javasolnám, mert úgy egybeolvaszthatóak a különálló pinek.
[ Szerkesztve ]
-
s3toraph
senior tag
válasz s3toraph #45060 üzenetére
20-ról 24 pinre átalakítóm van aminek fixen egyben van a 24 pines oldala is. Ha ezt szétvágom a megfelelő helyen, akkor működni fog? A becsatlakozó 20 pin színsorrendje megegyezik a másik táp 20 pines csatijával, viszont a szélső 4 pines blokk - ami ugye lelóg az alaplapon a 20 pinest fogadó csatlakozó mellé - színeiben van eltérés a másik táp 4 pines ágához képest.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
TESCO-Zsömle
félisten
Tudom, hogy ez itt nehéz kérdés lesz, de azért felteszem:
Ismertek az oxigénnél lényegesen nagyobb sűrűségű semleges gázt, amit relative könnyű beszerezni és nem kerül egy vagyonba?
Előre is köszönöm.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
s3toraph
senior tag
válasz s3toraph #45059 üzenetére
Esetleg létezik olyan 20 pinről 24 pinre átalakító, aminél a 24 pines oldal 20+4 pin, tehát kölünválik a kettő fizikailag? Mert akkor azzal szerintem megoldódnak a gondom.
[ Szerkesztve ]
-
s3toraph
senior tag
-
Lenry
félisten
nem a Win8-tól függ, abból is van 32 bites, ami ugyanúgy 4GB-t fog "látni", míg XP-ből is létezik már 64 bites, és nem 8GB-t kezel, hanem 8TB-ot.
(#45057) draff mily' zseniális dolog is a Google.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
draff
aktív tag
válasz Vakegérke #45025 üzenetére
Hogyan lehet egy pendrive-ot NTFS-ben megformázni?
Ha beírom a meghajtó tulajdonságainál a formázást, a lenyíló ablak csak FAT32-t és valami exFAT-ot engedélyez, az NTFS-t sehol.Van ennek valami más trükkje, avagy az XP erre már nem alkalmas? (Csak a WIn 7 és Win 8?)
-
Eternitys
aktív tag
válasz FefeeX #45050 üzenetére
jól van akkor megnyugodtam... én is így gondoltam csak nem voltam benne biztos hogy ez tényleg csak ennyit tud. akkor majd váltok aktív +120 Hz -es megjelenítőre. köszi
Rivaul: nézd meg a [Zoner Photo Studio]-t, ebben lehet keresni szavakra + elég sokoldalú progi.
-
sznyunyi
tag
Szia!
Nekem valahogy ez a megoldás sem segített.
Felraktam az MTPPK12-t, ahogy javasoltad, a WMP11 meg alapból fent van. Ezek után ha csatlakoztatom a telót feljön egy új hardver varázsló, és kéri hogy telepítsem a hozzá tartozó szoftvert. Rányomok, hogy telepítse, majd el is kezd valamit másolni, de kb negyed mp múlva megakad és kidobja azt az üzenetet, hogy:"A hardver telepítése során probléma volt:
MTP Device
A következő hiba történt az eszköz telepítése alatt:
A megadott szolgáltatás nincs telepítve."Pedig kétszer is felraktam amit javasoltál. Van esetleg valami más ötleted? Vagy valaki másnak? >>Eredeti kérdés!<<
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum!
-
Eternitys
aktív tag
sziasztok,
lenne itt egy 60Hz-en ketyegő 24"-os Samsung monitor[specikáció] amin 3D-s filmeket anaglyph red/cián szemcsivel szeretnék nézni de a köv gondom van:
a színek egyáltalán nem színhűek. minden szín sárgás-zöld és kékes-szürke színben pompázik. így élvezhetetlen bármit is nézek rajta. lehet ezen javítani valahogy hogy színhűek legyenek a filmek? vagy anaglyph szemcsivel nézve alapból minden film ilyen sz....ul néz ki? Megj:a 3D működik, nincs szellemkép se, stb. köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz seederking #45045 üzenetére
Leírtad magadnak a választ
-
Rivaul
addikt
válasz seederking #45045 üzenetére
Amit írtál az.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
seederking
őstag
Hali
Tv-knél mi a különbség a Hd ready és a FullHD között?
A hdready 720p a full hd meg 1080p?
Mert a 720p is elég jó képminőséget ad szerintem.
Vagy bonyolultabb a dolog? -
wolfman
veterán
Sziasztok!
Van nekem egy USB-s Bluetooth 4.0 eszközöm. Ezzel a kis g.civel az a gond, hogy ha a gépre dugom, akkor vagy felismeri a gép vagy nem. Van hogy jól működik, de ha benne marad a gépben pár nap alatt fullra használhatatlan lesz. Lát mindent, minden eszközt pikkpakk párosítani lehet, jó nagy a hatótávja, de ha fájlokat akarok küldeni, akkor nem csinál semmit! Volt nekem régebben egy másik, de az BT 2.0 volt, az is ezt csinálta. Nokia E72-re akarok cuccokat küldeni, de egyszerűen vár és lóf@sz se történik akárhol is küldöm. Se TC-ből se PC Suite-ből se a Bluetooth windowsos felületéről, semmi!
Erre okos megoldása van valakinek?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
tikshow
addikt
Szükségem lenne egy olyan képnézegető vagy fájlkezelő programra amiben a képeket egyénileg megszabott csoportokba, kategóriákba tudom sorolni, majd tudok keresni ezekre a kategóriákra. Pl egy képnek lehetnek ezek a kulcsszavai: kék, fekete, gazdaság, üzlet - ha ezek közül bármelyikre rákeresek akkor dobja ki.
Tud valaki valami hasonlót?
-
Timyyy
őstag
Miért van az, hogy bármilyen youtube videót nézek, a vidi háromnegyedénél megakad, a kép megy tovább pár mp-t, a hang eltűnik, és egyszercsak megjelenik a hangyás háttéren a felirat: hiba történt, próbálkozz később.
Hiába frissítek, hiába indítom újra a böngészőt, tökmindegy, mindig megakad, nem tudok egy videót se végignézni.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
PC4200
tag
HLDJ-hez ne mtudok egy játékot se adni!
Miért? Nem talál egy darabot se!CSAK a puffin :)
-
DJ WOKKY
addikt
válasz troll81 #45033 üzenetére
Memóriát néztem egyesével is. Variálva mindenhogy, sőt másik memóriával is, s úgy sem volt jó sajnos.
A kontakt végett kitisztítottam és átnéztem minden csatlakozót. Ilyen téren sem találtam hibát, de átnézem még egyszer, mert már nagyon zavar.Egyébként bekapcsolni bekapcsol. Felpörög minden, ventik, vinyó. Csak a boot képernyőt sem adja be már.
Jelet sem küld a monitornak. -
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok.
Van egy intel alaplapú s478-as 2,8ghz cpu, 2x1 gb ram, fx5500 vga számítógép.
Az elmúlt pár napban, azt a jelenséget produkálja, hogy az esti kikapcsolás után reggel nem akar betölteni semmit.Ha 5-6 alkalommal megmozgatok mindent, és BIOS reset-elem mindig, akkor nagy nehezen hajlandó bekapcsolni, és amíg nem kapcsoljuk ki, addig szépen megy.
Ha viszont kikapcsoljuk, akkor után megint el kell játszani vele ugyan ezt az 5-6 alkalmas mindent kiszed, betesz.Egyenként kivettem a hardvereket, akkor jelezte azoknak hiányát a speaker sípolásokkal.
A hardvereket sajnos külön- külön nem tudom tesztelni másik lapban, mert nincs másik s478-as alaplapom.Valami javaslat a hiba megoldásához, netán szűkítéséhez ?
-
megema
őstag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy ilyet, de nem találok belföldön rövid (15-30cm, esetleg max. 50 cm) HDMI kábelt. Ti tudtok ilyenről, vagy azt is eBay-ről kéne vadászni? Nem szeretnék fölösleges kábeldzsungelt...
-
Márk
senior tag
Sziasztok!
Internetre, illetve Office 2007 futtatására melyik proci a jobb?
Intel Pentium 4 2600 MHz, 800 MHz FSB, 512 KB L2 cache, Northwood mag, Hyper-Threading Technology
vagy
Intel Pentium 4 3066 MHz, 533 MHz FSB, 512 KB L2 cache, Northwood mag, Hyper-Threading Technology
Magyarán szólva a nagyobb FSB számít többet, vagy a magasabb órajel?
Köszönettel: Munkácsi Márk
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
Vakegérke
félisten
válasz anonimus25 #45021 üzenetére
Ha jól tudom, 4 gigásnál nem lehet nagyobb a pendrive, erre vigyázz.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Lenry
félisten
válasz sznyunyi #45023 üzenetére
pont tegnap futottam ebbe bele
az XP-ben alapból nincs MTP támogatás, fel kell tenni az MTP Porting Kitet
meg pár helyen olvastam, hogy a Windows Media Player 11 is kell hozzá, úgyhogy én föltettem ugyanabban a körben azt is, de nem tudom, hogy végül hozzájárult-e a sikerhez, mindenesetre működött.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
sznyunyi
tag
Sziasztok!
Egy kis android. Win7 alatt simán fel tudok pakolni zenéket úgy, hogy le is játssza a mobil. Mindezt úgy, hogy az USB-kapcsolódási mód 'Médiaátviteli mód (MTP)'-re van beállítva. XP alatt viszont ugyan ez a beállítás nem működik. Fel akarja telepíteni a pc companiont, de nem sikerül neki illetve a számítógép nem is látja se a mobilt se az sd kártyát. Átállítottam a kapcs. módot 'Adattárolási mód (MSC)'-re, így sikerül rápakolni, viszont a lejátszó nem mutatja azt a mappát a saját listájában. Astro file manager szerint fent van a mobilon az egész mappa, de a lejátszó még sem találja.
Szerintetek mi lenne a megoldás, hogy XP-s gépről is tudjak zenét pakolni rá?
A válaszokat előre is köszönöm!
ZéSi vis pacem, para bellum!
-
sgergi
veterán
válasz anonimus25 #45021 üzenetére
-
anonimus25
tag
sziasztok.ide irok mert ti talán át tudtok irányitani a megfelelő topicba.van egy laptopom ma elszállt rajta a windows xp.sajna mikor ujra akartam telepiteni kiderült hogy a cd meghajto közben megadta magát nem olvas.nos a kérdés az lenne hogy hogyan tudnám usb-n keresztül feltelepiteni lehető legegyszerübb modon.válaszotokat elöre is köszönöm.
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
FefeeX
veterán
-
ludsimon
veterán
válasz lyzzard #45010 üzenetére
Orbitálisan nagy pech, mert HDD-vel semmi gond!
Én nem tudok ezzel ennyit foglalkozni, olyan mint egy csaj annyit akarja, hogy foglalkozzak vele. Nekem nincs gépre ennyi időm. Inkább töltsön be picit lassabban és tudjak vele dolgozni, mint, hogy 2 hetente ezzel szarozzak.
undefined
-
cirkus
aktív tag
most bővítettem a ramomat 4-ről 8 gigara és a windows nem látja ! 32 bites windowsom van. Azért lehet ez, mert nem 64 bites ?
-
havri1
félisten
Szevasztok!
Van egy pc ami feleslegessé vált , és be szeretném határolni a piaci értékét. Van erre topic, vagy hol tunak segíteni?
Köszi!havri
-
FefeeX
veterán
válasz ludsimon #45005 üzenetére
Acronis TrueImage, aztán 10 perc alatt felállítod a kész rendszert újra... És akkor nem viszi el a napod. Mondjuk az SSD-vel szarozás még akkor is lehet problémás
Kollegámnál a notijában Samsung 830-al jártunk ugyanígy. Csere volt, és csere után a második is elkezdett szarakodni benne, igazából már ötletem sincs, miért, alaplap talán... Sajnos nem lehet visszatenni a régi BIOS-t a VAIO-kra... -
ludsimon
veterán
válasz Impressa #45003 üzenetére
Figyi, nekem a tököm kivan már az SSD (OCZ Vector)-vel!
A legelső így romlott el:
Rádugom, fel se ismeri a biosz!
Rádugom egy i3-as gépre, fel se ismeri a bios!Második: április 11.-én lett a csere egy újra ha jól emlékszek.
Azóta működött rendesen mindezidáig. Most pl az i3-as konfigon, ami nem is az enyém írok, mert fogta magát és olyan fontos rendszerfájlok tűntek el, hogy BEBOOTOLNI nem tudott már a Win7 az SSD-ről!!!!!
Megy vissza HDD-re win7, most telepítem újra.
Nem faszozok én itt ilyen szarságokkal, nekem munkaeszköz és nem szórakozás a számítógép!
Így is ma az egész napom úszik, mert ezzel a szarsággal kell foglalkoznom.[ Szerkesztve ]
undefined
-
FefeeX
veterán
A problémám, hogy eddig ment az SSH tunnelen melóból minden, de most belefaragtak a DNS-be, és átirányították az oldalakat, így pl nem elérhető a FB. Rendszergazdai jogosultság nélkül át lehet állítani a DNS-t, hogy ne a helyit használja, hanem mondjuk a UPC alap DNS szolgáltatását, vagy a Tunnelen keresztülit?
-
Impressa
őstag
válasz ludsimon #45002 üzenetére
Érdekes, a 3. jó lett, de a körülményekről nem tudok több infót, így kérdéses, más nem játszott közre. Azóta sem hallottam róla.
12V és 5V-os feszültséget kell mérned, terhelés alatt is. Mennyi idő alatt mentek tönkre az SSD-ék?Lehet nálad is az a probléma, vízéren áll a géped.
Kiváncsi vagyok, hogy az SSD topic-ban mit mondanak erre.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz Impressa #45000 üzenetére
van multiméter! Kimérem akkor és mennyit kell mutatnia ha jó?
Volt már rá példa, hogy 2 SSD is meghibásodott egy személynél?
3. jó lett végül?Fogom akkor és felbaszom maxra leterhelem és rámérek a molex csatin mit mutat. Mennyit kell mutatnia?
Az szép.
Most olyan érdekes jelenség van, hogy böngészőben nincs hang de mindenhol máshol igen, gyönyörű.[ Szerkesztve ]
undefined
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- nVIDIA Geforce-osok baráti köre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest