-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trufa12 #44317 üzenetére
De másik gép is csinálja (meg csinálta is). Mi az esélye, hogy pont ugyanaz az alkatrész megy bennük tönkre? Meg ha RAM lenne, akkor előtte miért ment gond nélkül? Korábban is csinált ilyet, aztán amikor volt kép, akkor minden rendben volt, ki se nagyon kapcsoltam a gépet. Amikor egyszer-kétszer ki kellett és utána visszakapcsoltam, akkor is rendben felállt a rendszer. Néha viszont megmakacsolja magát és századjára se.
Az áram sem valószínű, mert már átvittem máshoz is és ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest