Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz tajati #114040 üzenetére
A legegyszerűbb az lenne, ha a sima szöveg helyett egy egyszerű weboldalra mutatna a QR kód, ahol a kívánt szöveg lesz olvasható.
Még fel is dobhatod azzal, hogy véletlenszerűen változik az adott mezőhöz tartozó szöveg.
Mellesleg köszi a szuper ötletet, lopom![ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
-
őstag
válasz tajati #58706 üzenetére
A legtöbb gyártónál van egy recovery partíció (lehet hogy rejtve), illetve van rá lehetőség, hogy recovery médiát hozz létre. Ezekről gyári állapotba lehet hozni a gépet. Ha ez nincs meg, akkor a window$ban megkeresed a termékkulcsot (régen a sajátgép tulajdonságokban volt, 8nál nem tudom) leszedsz egy Win8-at és aktiválod a kulcsoddal.
BlackPriest:
Lősz egy fotót, vagy linket a driveról?[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Vakegérke
félisten
válasz tajati #58708 üzenetére
Igazából nem értek ehhez, így csak okoskodom. Elméletileg kell egy matricának lennie a gépen, amelyen ott a kód. Már csak az a kérdés, hogy honnan szerzel telepítő lemezt.
Ahol vásároltad, nem tudsz rákérdezni?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz tajati #41817 üzenetére
Hali,
Nálam is volt hasonló a probléma LG TV-nél. (FHD LED 107cm) - First OP-System Setup után (Win7)
A megoldás ami helyrerakta: TV-n Menü / Kép / Képernyő (ezen belül van egy opció ami automatikusan beállítja a szélesség / magasságot ! (érdemes utánanézni!)Hírtelen ezt tudtam, mivel TV típust nem írtál, nézd meg hátha ez egy megoldás a részedre.
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
őstag
válasz tajati #41298 üzenetére
Szerintem a termékkulcsodat simán használhatod.
Én laptopon cseréltem úgy rendszert, hogy az SSD re új rendszer ment (w7 Home Premium volt a windowstól letöltöttem egy szintén home premium w7et) és a noti alján lévő termékkulccsal regeltem be a gépet. Semmi gond nem volt vele.
Szóval ha a termékkulcsod megtalálod, használd egészséggel!
[ Szerkesztve ]
-
MarQs
senior tag
válasz tajati #41298 üzenetére
Ahogy fentebb említette egyik kolléga, ha eredeti Windows 8-ről van szó, akkor annak kell hogy legyen valamilyen dokumentációja - még ha előre telepített is!
Ha ez mégsincs meg, abban az esetben három verzió van: kopogtatsz az eladónál némi reklamációval, vagy magad mész a dolgok elébe és felkutatod az OS-ed aktiváló kulcsát ezzel a szoftverrel, hogy készíthess egy friss telepítést, esetleg - amit szintén említettek fentebb - klónozod a meghajtódat/partíciódat és egy az egyben átpakolod a rendszert az új helyére...Ez utóbbi megoldás előtt erősen ajánlott, ha tanulmányozod ezt, és az ehhez kapcsolódó írásokat! Rendkívül hasznosak és Windows 8 esetén is aktuálisak!
[ Szerkesztve ]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz tajati #40994 üzenetére
csökkentett módban nem kell semmit állítani van egy olyan opció hogy vga mód engedélyezése de nem hiszem hogy felbontás problémád lenne...
ennek nem sok köze van a csökkentett módhoz xp alatt indításnál f8 és ezt az opciót válaszd ki ha így se megy akkor nem a felbontás volt a ludas
-
zoli7610
tag
-
őstag
válasz tajati #40670 üzenetére
Bios beállításokat megnézted? Nekem olyan volt eeePC vel, hogy telepítés után biosban letiltotta a wlan kártyát. Nézd meg az onboard divájszokat. Ha ezek utána sem megy akkor másik os kell (már amúgy is gyanús hogy nem veszi az usb-set sem.)
-
duduati
aktív tag
válasz tajati #36276 üzenetére
Elvileg bekéne pattanni, esetleg a kis pöcköt újjal próbáld meg "húzni", miközben nyomod bele a ramot.
Ha belemegy, azért próbáld meg finoman meghúzni, hogy nem e akar kijönni felfele, Ez az egyoldalas bepattintóssal jártam már úgy, hogy rosszul akadt be, azóta mindig megnézem nem akadt e be rosszul.
-
tikshow
addikt
válasz tajati #36276 üzenetére
Legyen vízszintes felületen. Gondolom még új, megesik ezekkel, hogy nehezen megy bele. Itt video, hogy hogyan is kellene.
(#36277) duduati: Húzz le/ki mindent a gépből. Proci, 1 darab memória, HDD, DVD, VGA maradjon bent és így próbáld meg, semmi más se legyen bent.
[ Szerkesztve ]
-
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
-
Lmh
őstag
válasz tajati #20536 üzenetére
Köszi a tippeket!
Sata és táp csati cserét próbáltam, szóval az nem lehet gond.
Ha bios vezérlési hiba akkor mit tehetnék? Legújabb alaplap driver van fent, mert a gépemben az alaplap-vga-cpu-ram négyes kb 1.5 hónapos.
FW frissítés pontosabban mit takarna?
Előre is köszi!Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
GrandeP
addikt
válasz tajati #18481 üzenetére
Mivel nem kompatibilis a win7-el...
Vagy vissza az xp, vagy ezzel szórakozol aztán vissza az xp...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest