- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Pentax DSLR topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HP ProLiant MicroServer Gen8
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostie
tag
válasz
Petyus87 #5203 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm szépen a véleményeket. Úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért maximum játszik vele a gyerek ha nem lesz használható autóban, de inkább megtartom
Garancia van rá persze, de most meg nem tudnám mondani, hogy 1 vagy 2 év.
Viszont azt tudni kell, hogy kiárusításos akcióban vettem, kb. 1,5 hete.
3 db volt a polcon, abból egyet elhoztam, szóval nem biztos, hogy van már belőle, bár még más Tescoban lehet nagyobb készlet.Kérdeznék is valamit:
Egy tesztben azt olvastam, hogy a rendőrök nem szeretik ha a szélvédőre van rögzítve a kamera, és célszerű a visszapillantó tükör mögé tenni. Én ezt nagyon kényelmetlennek tartanám, most a szélvédő alsó részére középre raktam. Itt nekem nem takar be kb. semmit. Mennyire probléma ez a gyakorlatban?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest