Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
schwartz
addikt
Nincs nincs. Win10 alatt a Batman (amiert fizettem) joideig jatszhatatlan volt a szar meghajto miatt. (percenkent fagyott) DE ez csak egy pelda, a piszkos huzasaikrol jobb nem is beszelni.(bar az lenne a lenyeg)
visszafelé menni nem nagyon láttam senkit.
kb 20eve tomom az nvidia zsebet de egy budos fillert nem latnak tobbe tolem. Az sem erdekel ha a komkurencia lassabb vagy dragabb lesz,
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
Kolbi_30
őstag
szerintem te is nyugodtan nezelodhetsz a neten..talalni fogsz nv driver nyüszögőset..bőven..az nv driverek pont annyira szarok mint a konkurenciae..csak mig az amd nem irkal az nvbehogy szar ez forditva nem igaz..az nv fanok elvanak foglalva azzal hogy trollkodnak a masik gyarto topikjaiban..
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
-
törölt tag
Volt árcsökkentés a 980 Ti illetve az R300 megjelenésekor meg időleges kedvezmények az ünnepi szezonra mindkét gyártónál, de ezek mondjuk eléggé indokoltak is.
Az AMD semmiből semmi levágott 150$-t a Nano árából amin ráadásul a full chip van, most meg ez. Abban általánosságban elég nagy egyetértés volt, hogy a 3 Fiji kártya erősen túl lett árazva a képességeikhez mérten.Szerintem sem azért csökkentették mert annyira vinnék őket eredeti áron, nincsenek abban a helyzetben, hogy csak úgy lemondanának az extra profitról (már ha egyáltalán van rajta, főleg így )...
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
Normális a csökkentés, és NV-nél is aktuális lenne, csak nincs egyáltalán konkurencia, ezért nem teszik, talán majd most erre válaszolnak ők is. AMD meg kénytelen, ha el akar adni valamit ebből a szériából, bár szerintem már ez sem segít rajtuk.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azért csökkentik, mert jóval többet tudnak belőle gyártani az új interposer miatt, így jóval több kerül a piacra is, így ugyanazt a mennyiséget gyorsabban kell eladni. Korábban mondtam, hogy a Fiji esetében problémát jelentett az, hogy külön-külön működött az összes komponens, míg összerakva a csomag már nem működött. Ennek az okát lényegében megkeresték és korrigálták, így most már nem kell eldobni egy csomó Fiji-t.
Lesz még a hónap vége felé egy másik, Fury-ra vonatkozó bejelentés is emellett.(#13481) Locutus: Mondj gyorsabb és olcsóbb VGA-t.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
jacint78
addikt
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Sir Ny
senior tag
Az a baj, hogy az AMD-vel együtt az intel uralta piac is teljesen beteges.
Most már tényleg adják el magukat (vagy, 2.5 évvel ezelőtt.). Mondjuk a GPU-kat a Ms-nek, a többit a Samunak, kész.
szerk: fogalmazunk nyílt levelet hogy utáljuk az intelt, és hogy az AMD játssza át valahogy az x86-os licencet valakinek, akinek van pénze és kompetenciája is? (pl: AMD felvesz 100 Mrd dollár hitelt, megveszi a Ms-t, Ms néven folytatják tovább, mittudom én. Ilyet csak lehet valahogy)
[ Szerkesztve ]
-
-
Malibutomi
nagyúr
Az nVidia meg szépen csendesen kiadja azokat a vga-kat, amik által piacvezető lett.
Nvidia Pascal 10X Faster Than Maxwell
Ha csak otszor vagy hetszer lesz gyorsabb akkor majd megigeritek hogy eloadjatok ugyanazt mint a mantle kapcsan?
-
HSM
félisten
Most úgy eléggé nem látom bennük a koncepciót. Elmentek a Maxwell-el a kis fogyasztás irányába, ez egy remek ötlet volt, de amúgy most nem látok náluk ütőkártyát a közeljövőre.
(#9833) imi123: VR, DX12, mindegyik fontos újítás. Nem hiszem, hogy addigra a Fury gyűjtőkhöz kerül.
(#9835) TTomax: Nem írtam ilyet.
(#9836) Ren Hoek: Ha GDDR5-el hozzák ki, az kapásból jelentős hátrány fogyasztásban. Fura lenne a Maxwell-es energiatakarékos vonal után tőlük.
-
Locutus
veterán
Ugyan mitől lenne már jó évük?
Még aki jövő évre csodával számol a DX12 játékok terén, az se gondolhatja komolyan, hogy az nvidia addig a babérjain ül. Nagyságrendekkel több pénzük van fejlesztésre, ha a DX12 tényleg elmegy abba az irányba, ami a jóslatok alapján már a DX11-re se igazolódott be, akkor is lesz rá megfelelő architektúrájuk tavaszra. Vagy amikorra éppen kell. Az egész eddigi termékstratégiájuknak ez volt a lényege. Akkor jönnek ki a technológiával, amikor már van ami kihasználja. És a piaci mutatókból ítélve a többség rá is jött arra, hogy kitörölheti a jóslatokkal, ha az aktuálisban mindig jobb az nv.
De persze, vegyen Furyt aki akar. Be kell szépen csomagolni zsírpapírba, elásni, és majd jól jön az 3 év múlva. Hiszen addigra érik be, nemde? Addig meg lehet odakint homokozni.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
nagyúr
Itt igenis elmondhatom a véleményem az AMD-ről...
Abszolút, ha ezt megfelelő szakmaisággal teszed...
és azokról, akik használják
... nem annyira. Ilyesmiből könnyen lesz személyeskedés (még ha nem is annak szántad), azt meg inkább próbáljuk elkerülni. Peace.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Laja333
őstag
Meg is volt bizonyos esetekben az up to 54%. APU-k esetében és/vagy gyengébb CPU-val még csak nem is kellett ehhez labor körülmény. SE3-ban meg i7 mellett is gyorsult kb ennyit min FPS-ben egy 290x.
A jelenlegi DX12 helyzetnél pont az NV az, aki "majd Pascalra jó lesz".
Az utolsó sorod pedig téged minősít, nem engem.[ Szerkesztve ]
-
füles_
őstag
Az elmúlt évek alapján nagyon úgy néz ki nem Neked lesz igazad és az nVidia eléggé tudja mikor mit csinál
KB 7-8 év után most mondom azt hogy pár NV kártya megéri az árát.Eddig az én szemszögemből AMD uralom volt 7-8 évig.Mindig olcsóbban adták ugyanazt a teljesítményt több vRammal.
De az ATI-t ismerve nem fog sokáig tartani ez az NV uralom. -
keIdor
titán
Nem úgy volt, hogy azért is jó a HBM, mert olcsó? Jó értem én, majd ha felfut a gyártás, csak nehogy az AMD-nek ez a fránya első generációs HBM hozza el a csődöt, mert afelé haladnak, vicces árakkal dolgoznak. Jövőre jön a 90:10 részesedés.
Mondjuk ugyanez volt régen az X2-kel is, volt pofájuk elkérni érte irtózatos összegeket. Ez lenne ez a csupa nagylelkű kedves cég, mi, akik nem akarják lehúzni a népet? Áhh, dehogy...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
#Morcosmedve
veterán
Szerintem 1:1-ben lesz az ára a legolcsóbb 980-akkal, ha nV tartja az árat, a Nano meg lesz normálisan kapható, Fury-val is az a "baj", hogy nincs...így nyilván nem lesz olcsó - Skylake esete.
Szerk.: ebben egyet értek, hogy a HBM drága nekik, de ki van ez találva.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
nagyúr
-
füles_
őstag
Ja már megint az a duma hogy majd driverből gyorsul 20 fps-t.
Egyszerűen nem tudod elviselni ha a másiknak van előnye.A Fury X megjelenése előtt sírtál hogy az EVGA Hybrid TI-hez kell majd hasonlítani,mert ez így nem érvényes.Akkor az NV alig gyorsult vagy inkább lassult DX12-ben akkor nem érvényesek a benchek....Nem értem ez neked ennyire fáj -
imi123
őstag
Arról nem is beszélve hogy jó esetben fogják és egy az egyben átírják.
A gond csak az hogy Ps4 és XOne-al már most küzdenek a fejlesztők.
Ez kb behatárolja a lehetőségeket.Fejlődés kb nulla és programozó kapacitás nagy része a konzolokra csoportosítva.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
Ren Hoek
veterán
Nem kell ezen röhögni, mert így is lesz. Esetleg AMD azért nyerhet kicsivel többet, mert nagyon szarul vannak megírva a DX11-es driverek. A Ti-dnek meg tuti nem lesz hátránya. Remélem a 970-emmel is elbóklászok egy másfél évig még. Deus Ex-nek kell futnia mindenképpen, nekem az lesz a fő DX12 teszt. Ha nem megy jól, akkor összespórolok egy Fury Pro-ra.
-
Ren Hoek
veterán
Majd amikor FX+290X AOTS-ban lebulldozerezi az i5+970-et akkor nézegessünk
Amúgy lehet benne valami, mert AOTS jól skálázódik több magra.(Amúgy AOTS semmit se jelent jelenleg mert csak egy kihegyezett techdemo... nem hiszem, hogy DX12-ben 8 magra fogják reszelni a dolgokat. Bár ez is abszolút játék és egységszám/környezetfüggő) -
imi123
őstag
Nem kell senkinek.
Most a nagy cégek is összébb húzzák a nadrágszíjat.
Azért a mérnök gárda szerintem megvan.Maxwell-ig elég adok kapok volt.Most a Fury-k nem tudták egyértelműen megverni a Maxwellt.Az AMD-nek valami nagyon nagyot kellene villantani a jövőben nem akar több piacot veszteni.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
nagyúr
Nem csak a +6GB ért annyit, hanem az is, hogy már máciusban megvolt nekik az a teljesítmény.
Elég vicces amúgy, hogy csak pont a Titan X tulajdonosok nem panaszkodnak emiatt, akiket érinti, viszont számos önjelölt jogvédő savazza az nVidiát emiatt
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
ffodi
veterán
Kár, hogy 200k fellett árulják itthon.
Anubris:
Erre én is. Igazából itt a ph-s tesztnél gondolom minden GTX ref volt, így kb. ez a teljesítmény várható el tőlük alapon. Ha lett volna a tesztben egy 980 és 980TI Strix is pl. (mint ahogy a Fury-ból volt), akkor egész máshogy néznének ki azok a grafikonok.
Persze bizonyos szempontból így korrekt refet a "reffel". (Fury pro-ból talán nincs is ref...)
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
jedis
senior tag
Az a baj, hogy a HBM, meg az inerposer nagyon megdrágítja a gyártást , a fullos hűtésről már nem is beszélve . A 150 szerintem már közel állna a PILLANATNYI gyártási költséghez . Sokat nem fognak engedni, főleg ha DX12 alatt "meglódulnak" kicsit a pirosak .
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest