- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Mikrotik routerek
- Google Chrome
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Windows 11
- Vivaldi (böngésző)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
schwartz
addikt
Nehez elhinni, hogy ne legyen profit a ref VGA-n. Ahhoz kepest a custom design-ok az esetek tobbsegeben olcsositott szarok, joval dragabban. Mi indokolja akkor az 40%-os felarat? Vagy az osszes refen az AMD/NV veszteseget termel? Ki veszi be ezeket a dajkameseket? A gond szerintem az, hogy nem tud a Sapphire elegendo refet lehozni a gyartosorrol, hogy minden partnernek jusson. A custom design kartyakra kerulo GPU-kat meg tarsitani kellene egyenes aranyban a ref kartyakhoz. Kell egy bizonyos szamu GPU? Akkor vegyel at Sapphire-tol(vagy mittomen ki gyartja a refet) ugyanannyi referencia modellt majd add az olcsositott szarodat 50%-al dragabban...
Sztem ha megfelelo lenne a gyartokapacitas nem lennenek ilyen elbaszott custom kartya arak sem. -
schwartz
addikt
Most komolyan, kit erdekel egy ocska jatekban a ray tracing? Es muszaj ezt ide linkelgetni? (talalgatosba is betoltad, meg ki tudja meg hova) Bejovok ide, olvasni valami erdekeset, pl. illegalis bennfentes tozsdei ugyletek miatt szorongatjak a burdzsekis tokeit, e helyett ez a rejtresz COD. Amugy a Quake2-t mar linkelted? Ha nem, potold kerlek...
(#39697) Abu85
Na most nem fogok tudni aludni, ha nem beszelhetsz rola. -
schwartz
addikt
válasz
Devid_81 #39552 üzenetére
Nem tudom 10maggal 14nm-en milyen TDP kerettel szeretnek megfogni az AMD 7nm-es palettajat, ahol AM4-en is siman mehetne a 16 mag. Es ez csak ugy kiszivarog... Nem mondom, hogy nem ez lesz, de nem latom ezt versenykepesnek 14nm-en. Sztem altatas, kamu. Ha megsem, akkor szarban lesznek...
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
válasz
szmörlock007 #33385 üzenetére
DGX-2: the more you buy the more you save!
Nem semmi a pasas....
-
schwartz
addikt
Erre nem jar moderator? A sok arrogans f@s^ es nagypofaju nulla joideje abban eli ki magat, hogy rendszeresen diszkreditalnak egy hazigazdat. Rohadtul unalmas ez mar.
-
-
schwartz
addikt
válasz
Ren Hoek #24305 üzenetére
és csak berakja az NV kártyát és játszik. (Vagy AMDt ha lenne)
Vegyel mar egy ezernyocvanat azt csok. Ha lenne AMD, akkor is ezernyocvanat szeretnel, csak olcsobban. Arverseny felsohazban meg nem lesz. Azota sirsz, hogy eladtad a 970-ed, meg a Polaris debutalasa elott. (benezted, ezen tovabb kell lepni)
-
schwartz
addikt
Csak nem tudom, hogy fog ez a multi res shading modszer illeszkedni a mestersegesen megnovelt gepigeny rendszerukbe. (Gameworks, Crysis2 fold alatt renderelt ocean stb). Jah ertem, fog futni a csucskartyan csak Geralt agyontessellalt haja nem a fejen lesz hanem korben a monitor szelein...
-
schwartz
addikt
válasz
Locutus #15877 üzenetére
Mondjuk az elég érdekes, hogy HA tényleg az új konzolokhoz nyertek 3 soc szerződést, azt vajon miért. Miután....a vérgyenge hardverük...
Az eszem megall.. Szerinted az AMD megvezette a Sony-t bagy az MS-t? Azt kaptak amit kertek. A konkurencia meg ennyit sem volt kepes felmutatni. (most sem) Nem arrol van szo, hogy az AMD nem tud/akart erosebb hardvert szallitani, de ha ezt kertek...
-
schwartz
addikt
Nincs nincs. Win10 alatt a Batman (amiert fizettem) joideig jatszhatatlan volt a szar meghajto miatt. (percenkent fagyott) DE ez csak egy pelda, a piszkos huzasaikrol jobb nem is beszelni.(bar az lenne a lenyeg)
visszafelé menni nem nagyon láttam senkit.
kb 20eve tomom az nvidia zsebet de egy budos fillert nem latnak tobbe tolem. Az sem erdekel ha a komkurencia lassabb vagy dragabb lesz,
-
schwartz
addikt
96-ban az MS alamizsnat dobott egy szirszar vallalatnak, beka segge alatti reszvenyarfolyammal. Vagy ott volt a Dell a csod szelen, most pedig 60Mrd dolcsis felvasarlast eszkozol.
Egy cég részvényárfolyamaiban benne van a cég jövője, beárazza a piac
Milyen hangzatos frazisok...
-
schwartz
addikt
válasz
daveoff #11018 üzenetére
Már mondtam, az én ASUS panelom 1ms körüli input lag-al rendelkezik
Aha, persze.
(mutass mar egy tesztet ahol ezt kimertek. Hogy mit allit a PR bullshit az nem erdekel)
(#11019) gtamate2
Igaz mar nem jatszom online FPS-t de nem is a COD-on nottem fel... (ha erted mit akarok mondani)
-
schwartz
addikt
válasz
daveoff #11013 üzenetére
Gondolod az az Asus jobban all? Foleg, hogy be van iktatva meg egy plusz jelfeldolgozo a G-Sync miatt Mikor vettem a 30''-ek kozul ez a Dell volt a legjobb (bizonyos kereteken belul) HP 30ZRW-t akartam de azt nem tudtam beszerezni. (nincs OSD->megkisebb input lag stb)
(#11011) h1mpi
Lattam mar hasonlot, kosz de nem...megvagyok 144Hz nelkul is.
-
schwartz
addikt
válasz
FollowTheORI #10946 üzenetére
Ha a motion sicknesst sikerul kiiktatni ugy oriasi buli lesz.
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
Elbasztak, de ki? Az AMD nem csinalt profilt a DX11-hez mert stb. stb (nem tudnak
) az nv rendszerprogramozoi meg klasszisokkal jobbak mint az Oxide koderek. Papiron a Fiji foldbe kellene dongolje a Hawaii-t de ugyanaz a szuk keresztmetszet megvan most is valahol hiaba a nagy DX12...
-
schwartz
addikt
De első körben nagyon szépen látszik a DX12 hatása. Ezt nagyon jó, hogy megmutatja ez a teszt.
Nos, en azt latom hogy nv hardveren alig van kulonbseg DX11 es DX12 kozott.(pcgameshardware tesztjeit neztem 1080p valami Intel i7 4.5Ghz) Nekem ebbol az jon le mennyire remek munkat tudnak vegezni (ha akarnak) az nv rendszerprogramozoi es milyen harmatos az AMD DX11-es meghajto. (osszesegeben) Az is erdekes, hogy a Fiji 3-5FPS-el kepes tobbre a Hawaii-nal DX12 alatt De mi a fenenek van benne akkor NEGYEZER shader proci ha nem lehet etetni? 128ROP viszont nincs...
Az eredmenyeket nezve mar abban sem vagyok biztos, hogy a DX11 annyira limitalo tenyezo CPU oldalon. (vagy az Oxide egyszeruen csak nem tud tobb szalra normalis kodot irni, meg DX12 alatt sem)
Szamomra ez igy egy nagy nulla egyelore... (az API-ra vetitve) -
schwartz
addikt
Fizetos szoftver adja el a zoldek termekeit is igy igencsak fajo ha azt manipulaljak amivel el lehet adni a hardvert. (vagy ha gubanc van a jatek korul a hardvergyarto hibajabol) Ha hiszed ha nem a budos eletben nem nyelem le az AMD-nek, hogy a Gothic3-hoz nem voltak kepesek kiadni egy CF profilt. 3870X2 utan nem volt piros VGA-m. Most a Witcher3 verte ki a biztositekot a zold oldalon meg a szandekos driver trukkozes a Kepler korul. Viszont egy dolog a meghajtokhoz vagy jatek tamogatashoz valo dilettans hozzaallas mig egy sokkal pocsekabb huzas szabotalni a felhasznaloi elmenyt bizonyos korulmenyek kozott.
-
schwartz
addikt
válasz
daveoff #8711 üzenetére
Nezd, rengeteg fanatikus tulaj (koztuk en is) hosszu eveken keresztul ugy vasarolt VGA-t, hogy igazan nem erdekelte mit nyujt a konkurencia addig mig a kedvelt gyarto hozta az elvart szintet.
Ha kizarolag a teljesitmenyt veszed alapul akkor az AMD nemigen volt elmaradva az utobbi 10 evben viszont minden masban toketlenkedtek. (0 agresszivitas, gyenge PR, rendre vacak es zajos hutok stb)Ha egyszer nem jobb a konkurencia, kit érdekel, hogy milyen aljas egy cég. Ja, és lassan már ott tartunk, hogy egy forinttal sem drágább.
Tudod en ugy vagyok vele, hogy nem igazan erdekel mennyivel jobb a termeke ha idokozben megutalom a ceget Ha nem erzem, hogy szolgalja az erdekeim, (sot, szandekosan szivat vagy lehuz) a penzembol tobbe nem lat. (vegulis nem a felesegem cserelem le hanem csak egy kommersz VGA gyartot
)
-
schwartz
addikt
Az nvidiat a sajat vasarloi tudnak megszivatni ha kinyilna vegre a szemuk Bar suket fuleknek beszelhetsz barmit... (plusz versemykepes alternativa (minden teren) .sem artana, az is igaz)
(#8707) Yllgrim
Nem nem, csak elotte a Mafia2-es PhysX trukkozes, most meg a GameWorks...
-
schwartz
addikt
Az az egy is sok. Nem lenne ertekpapir csalas miatti perrel fenyegetes meg hasonla izgagasag. Nem kell fujni a tozsde-lufit. Egyszeru kisbefekteto nullahoz konvergalo reszvennyel ki nem tolja le hova rongyol, en azt nem vettem be a kepletbe. (igazgatotanacsba azok nem kerulnek)
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
Olvasom ezt a sok felvasarlasos hiszteriat es kb ugy fest az osszes mint ahogy azt Moricka elkepzelne...
Kb. 800millio az operating cash flow, igy a csod messze van. Baromsag lenne eladni a jelenlegi reszvenyarfolyamon. Hamarabb segit az Intel (megorizven azzal a kvazi monopolhelyzetet) mint barki rategye a kezet a cegre. -
schwartz
addikt
válasz
#85552128 #7212 üzenetére
Mikor kiadtak,nagyon nagy volt a kesztetes mivel tukon ulve vartam a Witcher3-at, abban a tudatban, hogy nem ugrom meg 680-al az ajanlott gepigenyt a monitorom miatt. Elvbol nem adok 500-nal tobbet VGA-ra. (tobbnyire) A Titan X speckoit latva szinte 100% biztos voltam benne, hogy jon egy 6Gb-as itt-ott letiltott vagy csokkentett orajeles valtozat is roved idon belul, de ennek ellenere majdnem haloba kerultem. Vegul sem ez sem az hanem 970 lett mert le tudtam gyozni onmagam. (sajnos regen ez nehezebben ment
)
-
schwartz
addikt
válasz
#85552128 #7199 üzenetére
Az NVidia az egeszet tudatosan eltervezte. Elobb a Titan X majd johet a 980Ti. Mar eleve azt sem ertem miert jott a semmibol egy uj brand ha kozben a legfontosabb dolgot (amire a brand epult) kukaztak belole. (DP). A Titan X es a 980Ti GPU-ja az NV-nek ugyanannyiba kerul (wafer-ert fizetnek) Az a 6Gb GDDR5 is kb filleres tetel akkora megrendeloi mennyiseg mellett amit az nv igenyel. Akkor ezt az egeszet hasonlitsd ahhoz amit az AMD eszkozolt egy beragadt keszlet raktarsopresenek erdekeben.
-
schwartz
addikt
válasz
#Morcosmedve #7184 üzenetére
Nem szerintem hanem a tesztek szerint. Teccikerteni?
-
schwartz
addikt
válasz
#85552128 #7169 üzenetére
Ez 5 hónap után egy 500$-os "akció" úgy, hogy nem egy új (gyengébb) kártya jött ki hanem ugyanaz a termék kapott ekkora mértékű árvágást.
Szal a voros oldal 20%-os piaci reszesedes mellett csokkenti a csucsmodell arat (ami jelenleg is a leggyorsabb VGA), hogy a legyartott peldanyok ne rohadjanak a nyakukon. OK, ez szemetszeg...Arculkopte a vasarloit. A zold oldal ugyanezt, hogy oldja meg? Felaron kinalja az OEM-ek szamara a 3000 dolcsis Titan Z-t viszont a retail kartondoboz ara maradjon csak tovabbra is 1500.
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
de nyugaton egy sima munkás 1-2 heti nettó bére[
Mindegy mennyit keresel, ezt nem lehet igy elbagatellizalni. Mar csak elvbol sem. OK, hogy nem vagja oda az egy ket heti netto bere de ha mar tobb helyre kell adni hasonlo osszeget havonta, akkor meg kell huzni valahol egy vonalat, nem? (vagy nem, de az mar mas tal teszta
)
-
schwartz
addikt
válasz
#85552128 #7045 üzenetére
Megis mi a fenet vartal? Az most, hogy 2-3 FPS-el KULLOG a Titan X mogott 350 dolcsival olcsobban es halkabban az nem eleg jo eredmeny? Vagy mi lenne az alazas? 20-30%? Az mennyi is a jattszhatosag hataran szamszerusitve?
Kulonben az Anand miert nem kapott tesztkartyat?
-
schwartz
addikt
Ezuttal az sem izgat ha lassabb es/vagy dragabb lesz valamivel mint a 980Ti. Szal ez mar sokaknal eldolt elore...
Nem vagyok hajlando a penzemmel tovabbra is tamogatni egy olyan ceget ami szembekopi a HC gaming-et. Herotom van a GameWorkstol, a mestersegesen magasan tartott gepigenytol es egyaltalan nem erdekel a GRID (ingyen sem). Hajra AMD!
(apropos, a Batman-el kapcsolatban most kire kell mutogatni? A Rocksteady-re vagy az nvidiara?) -
schwartz
addikt
válasz
m0h0senator #6935 üzenetére
3870X2 volt az utolso ATI kartyam. Community patch-el ujra akartam jatszani a Gothic3-at de nem volt hozza CF profil. (ha jol tudom a mai napig sincs) A VGA a kukaban vegezte. (szo szerint)
DE ezt a Fury-t ki kell probalnom!(foleg, hogy most tele van a hocipom az nv-vel)
-
schwartz
addikt
válasz
#85552128 #6702 üzenetére
Vonzo kell legyen a partnerek szamara is, hogy kello mennyisegu megrendelest kapjanak. Meg mindig jobb eladni kettobol egy bizonyos termeket mint arukapcsolassal esetleg egyet sem.
(#6701) gbors
Mi van ha fricska volt az NVidia szamara? Tudod, az ellensegem ellensege a baratom.
-
-
schwartz
addikt
válasz
ricshard444 #6580 üzenetére
Ekkora ongolt csak az AMD kepes rugni. Nem jon elhinnem...
-
schwartz
addikt
válasz
cyberkind #6542 üzenetére
Ha volna is miert szegyenkeznie a gyartonak az sokkal inkabb a rebrand de semmi esetre sem a Fury. (a HBM-el szerelt GPU laikus szemmel is egy kisebb mernoki csoda) Annyival nem lehet hatranyban a teljesitmeny, hogy egy megfelelo arcedulaval ne lehessen lemosni azt az egyesek altal velt "szegyenfoltot".
-
schwartz
addikt
Hinnye de jo kis topicot talaltam! Bekoltozom.
Udv mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Path of Exile 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- ZOTAC RTX3060 TI 8GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium Használt, karcmentes Gyári garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest