- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
Ez érthető, de attól még egy egyszerű földi halandó mit vár? Ha nem jó a grafika, akkor legalább ne legyen nagy a gépigénye.
Azon gondolkoztam pont, hogy az idén megjelent nagy aaa címek közül azért nem sokra lehetett elmondani, hogy jól van optimalizálva.
Ilyenkor örülök, hogy már tényleg csak pár cím tud lázba hozni.
Idén szerintem egyedül az új sw az, ami érdekel is valamilyen szinten a még megjelenő játékok közül.
De az se teljes áron.
Egy új IGAZI Battlefieldért viszont hajlandó lennék gépet is fejleszteni ilyen ez#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Én is azt vettem észre magamon, hogy egyre kevésbé érdekel, hogy mi fog megjelenni.
Pár éve még emlékszem, hogy szinte úgy keltünk fel egy adott reggel, hogy végre megjelenik X játék. Ma meg már ott tartok, hogy BF3-4, Assetto Corsa, Cs:Go-n kívül nem is igazán van feltelepítve más a gépemre.
A Witcher 3 tetszik, játszogatok vele, de most ha nem tudnék valami miatt tovább játszani vele, akkor se lenne semmi.
Talán a Bioshock Infinite volt az utolsó játék, ami nagyon megfogott.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Nekem volt már gondom Hwinfo-val.
Amikor megvettem a mostani processzorom és alaplapom, akkor nem tudtam használni normálisan.
Elindítottam, és meghalt a gép.
Nem indult újra, meg semmi.
Csak szépen befagyott a kép, és vége volt a történetnek.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz #85552128 #12350 üzenetére
Véleményem szerint ez is ugyan úgy gáz.
Ha kiadnék egy kártyáért ennyi pénzt(+még a gép többi része, mert ilyen kártya mellé nyilván nem Pentiumot, meg Athlont vesz az ember), akkor elvárnám, hogy legalább FHD ultrán fusson számomra(!) normális fps-sel..#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Szerencsére ez az új AC már jobban fut, mint az elődje.
Meg is lepődtem..
i5 3570, r9 280 (1065/1300),10gb ram
Játékbeállítások:
FHD,Minden High, Ambient Occlusion: SSAO, Anti-Aliasing: FXAA.Két helyen mértem fps-t:
- Az első lovaskocsis üldözés, miután megérkezel Londonba
Avg: 40.270 - Min: 31 - Max: 48- A négy felszabadítós küldetés a játék elején, Londonban. Ez jóval hosszabb ideig lett mérve
Avg: 47.781 - Min: 9 - Max: 153Itt mondjuk a szélsőértékek elég durvák, a 9fps-t nem tudom, hogy hol mérte, lehet az egyik sikeres küldetés végén, amikor bejön egy kis szöveges rész.
A 153-nál meg egy pillanatra a falat néztem vagy valami hasonló.
Összességében elmondható, hogy még AMD kártyán is jól fut, magas beállításokkal.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Érdekes amúgy ez a venti probléma.
Én meg azt vettem észre, hogy mintha hangosabb lenne, mint eddig.
Még BF4 alatt is, pedig ott bőven cpu limitem van.
Mondjuk jöhetne hamarabb a hotfix.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz azokkal, akiknek pl károsodott a kártyája. Én biztos nem hagynám annyiban béta driver (csak saját felelősségedre használd-stb) ide vagy oda#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz daveoff #12598 üzenetére
Nyilván nem csak ez a gond.
Ettől függetlenül meg lehet pl nézni az új SW-t.
Ott mind a két gyártó kártyái szépen felsorakoznak.
És ha jól emlékszem a processzorokat is nagyon szépen használja. (Pl a 8 magos FX-ek elég jól teljesítenek)[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz daveoff #12600 üzenetére
Ezért mondom, hogy nyilván nem csak ez a gond.
Csak sokszor még ez is a sz@rnak egy pofon.És igen, az optimalizálás idén pár játékban vicc kategória.
Ilyenkor örülök, hogy már csak adott játékokkal játszok, ezek meg szerencsére jól futnak.
A többi meg szimplán nem érdekel.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz imi123 #12702 üzenetére
a Witcher 3 grafikájának az összhatása valóban nagyon szép. Amikor elkezdett lemenni a nap, és egy tó közelében voltam, akkor én is csak álltam, és néztem, hogy aztak*rva
De, ha elkezded vizsgálni, és nem az összképet nézni..
Ettől függetlenül én is baromi szép játéknak tartom.Gertrius Jééééézus ereje, ez így néz ki kimaxolva?
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Viszont abban egészen egyedi, hogy legalább összerakták végül.
Azért ezt nem minden félkészen megjelent játék mondhatja el magáról
És még így 2 évvel a megjelenés után is foglalkoznak vele. Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy ha nem úgy startol a játék, ahogy akkor is foglalkoznának-e vele.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz #85552128 #13074 üzenetére
Én most BF4-ről tudok nyilatkozni.
Egy évig használtam R9 280-at, most egy GTX 960-am van.
Gépem többi része: i5 3570, 10gb ram.
Mediumon játszok BF4-gyel , utolsó három beállítás pedig off. (csak multiplayerrel játszom, single-ről nem tudok nyilatkozni)
A következő a tapasztalatom:
R9 280-nál érezhető volt, amikor az fps olyan 70 környékére esett le. Nem szaggatott ,de mégis olyan furcsa, "darabos" volt. Nem tudom leírni.
Most a 960-nál még semmi ilyen nem jelentkezik 70 fps környékén, de azt is hozzáteszem, hogy azért még nem játszottam 960-nal olyan sokat BF4-et, szerintem max olyan 10 órát. Ez alatt viszont ez a tapasztalatom.
Más játékban nem igazán érzek változást. Assetto Corsa fut kb ugyan úgy, szépen, simán.
Cs:go is. Mással meg nem próbáltam. Már az utóbbival sem kellett volna, nem jó semmire csak arra, hogy felb@sszam magam
Ettől függetlenül én teljesen elégedett voltam az R9 280-ammal, baromi jó kis kártya volt. Eddig ez a 960 is hozza azt, amit elvárok, bár tény, hogy nincsenek olyan nagy igényeim, és így utólag azt mondom, hogy lehet inkább egy 950-et kellett volna vennem, több maradt volna a zsebemben. BF4 ugyan úgy futott volna azzal is ilyen beállítások mellett, Assetto Corsa sem hiszem, hogy sokkal rosszabbul futott volna vele, de ez van, ezen már kár gondolkozni.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz odorgg #13088 üzenetére
Hidd el, nem placebo.
En annál gusztustalanabb cégnek tartom az nv-t, hogy védjem, igazoljam a vásárlásomat stb.
Én is csak eddig Battlefield 4-ben vettem észre, hogy ha olyan 60-70 között van az fps, akkor már nem az igazi. Nem annyira sima.
De pl az új AC-vel, Witcher 3-mal nem ez volt a helyzet. Azok olyan 50 fps-sel mentek, és nem éreztem annyira darabosnak, mint a bf4-et 60-70fps-sel.
Ettől függetlenül én a legközelebbi vásárlásomnál sem fogok elzárkózni az AMD-től, mert nekem túl nagy bajom soha nem volt velük. Ebben az évben nálam csak 15.7-es driver nem volt jó egyedül. (Szintén Bf4 volt a probléma, nagyon nagy fps droppok, megakadások voltak, de a következő betaval újra minden jó volt)#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz daveoff #13152 üzenetére
De legalább jól fut.
Illetve szerintem egy ilyen játéknál, ami nem totál arcade, nem a grafika a legmeghatározóbb.
Bár én grafika szempontból abszolút igénytelen vagyok..
Eleinte egyébként nagyon tetszett a Dirt Rally, viszont most meg azt veszem észre, hogy többször kergetem meg a jó öreg 2101-est Ring Belsőn az ezeréves Rfactorban, mint ahányszor elindítom a Dirt Rally-t.
Számomra még mindig az Assetto Corsa az egyetlen igazán jó autós játék, az utóbbi pár évben.
Project Cars az nekem valamiért nem jött be, valahogy nem adott olyan érzést, mint az AC. (a hangok, és a grafika viszont szerintem nagyon rendben van)
A Raceroom tetszett, de szerintem eszméletlen hülye rendszerre épül (szó szerint mindenért fizetni kell).
iRacing meg előfizetős, azt meghagyom a profi szimeseknek[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz Kolbi_30 #13785 üzenetére
Azt én se értem, hogy miért van ekkora nagy felháborodás.
Igen, a Fury az itt gyász, de minden más kártya nagyjából beáll szépen a sorban.
Nyilván ez a Fury tulajokat nem vigasztalja, és ők jogosan is várják, hogy történjen valami, remélhetőleg történni is fog.inkább szerkeszd át gyorsan azt a hsz-t
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest