Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Ne akard tudni, hogy ezt hányan írják f@szbukon, hogy nincs semmi baj az árakkal, mert jobb, mint az előző.. De olyanból is láttam már párat, hogy a 1080-at váltja a 2070 és ugye utóbbi olcsóbb, szóval milyen jó is nekünk...
Az emberek hülyék. Még örülnek is, hogy ennyibe kerül(#34674) rupszi
Ezer éve, meg egy napja![ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz #59036672 #34649 üzenetére
Lehet szidni az AMD-t, mert szépen megdolgozott a jelenlegi piaci helyzetért, de az ég világon semmi nem változna akkor se, ha az AMD kihozna akár szeptember 20 előtt egy kártyát, ami 2080ti+15% teljesítményt tud.
Ugyan úgy az NV-t venné kb 10 emberből 8.
A Vegákat is azért várták rengetegen, hogy olcsóbban vegyenek 1080(ti)-t. Vagy ott volt az RX 470 - 1050ti esete. Azonos áron is az 1050ti-t vitték, hiába nem nagyon volt a fogyasztáson kívül más előnye. (+ Nem mintha a 470 olyan sokat fogyasztott volna). A 2xxx szériát is venni fogják, mint a cukrot, a következőre megint rá lehet majd dobni 50-100 dollárt. Nyilván a végtelenségig ezt nem lehet csinálni, de majd szépen kitapogatják, hogy az emberek meddig hajlandóak lenyelni ezt.
Az NV marketing gépezete tökéletesen működik. Engem már teljesen az Apple-re emlékeztet az egész cég. + Mellé ott van a sok aljas húzás.
Most szépen begyűrűzött ez az egész. Ebből az AMD rohadt nehezen fog felállni.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz Crytek #34636 üzenetére
Ne haragudj, de nem értelek.
Állandóan csak vársz és vársz és vársz. Mindig jönni fog egy erősebb, jobb hardver. Ilyen alapon kb el is adhatod az egész gépet, mert neked sose lesz igazán jó semmit.
Abba pedig senki nem halt még bele, hogy 1-2 effektet nem tudott ultrára rakni XY játékban...
Venni kell valamit, használni, amíg úgy érzed, hogy elég, aztán venni egy újat. Ez olyan hobbi, mint bármelyik másik: lapátolod bele a pénzt, aminek a fele se jön a végén vissza. Ezt el kell fogadni.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Hát öööö inkább leírom a játékokat, amik engem érdekelnének.
Battlefield 4 és 1(DX11) multiplayer + majd az új, amiről ilyen szempontból nem tudom, hogy lehet-e tudni valamit. Assetto Corsa(sp és mp is + majd a következő rész, a Competizione (erről sem tudom, hogy mit lehet tudni)), Pubg, rFactor 2(sp),[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Overhead téren most mi a helyzet AMD vs NV téren? Ugye régebben az AMD elég rosszul állt ilyen szempontból, de arról volt szó, hogy dolgoznak a problémán. Hogy állnak most? Nagyon CPU igényes játékokban (pl Battlefield multiplayer) még mindig hátrányban van az AMD, főleg gyengébb processzorokkal?
GTX 1060 / RX 580 között gondolkozok most, de az általam játszott játékok között elég sok olyan van, aminek kell az erős cpu. (és a nonK Haswell i7 már nem éppen egy komoly darab)#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz huskydog17 #32597 üzenetére
Ezt hogy mérték? Nem teljesen értem, hogy hogy jöttek ki ezek a számok, amimor lényegében mindenkinek droppol.
Az 1.0 után az utolsó patch-ig történt javulás, sokkal jobban futott, de most pont olyan rossz, mint a "megjelenés" előtt.
(Bár benne van a pakliban, hogy az új Windows frissítések miatt is csökkent a teljesítmény.
Az biztos, hogy ez a játék közel sem 1.0, még mindig early accesben kellene lennie. Az optimalizáció kuka, a szerverek borzalmasak, ilyen rossz netcode-ot nem tudom, hogy multiplayer shooterben láttunk-e az elmúlt jópár évben.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz Habugi #31881 üzenetére
Ahogy többen írták: PUBG.
Ázsiában is brutálisat robbant, és rengetegen low end konfigokkal játszanak vele, és ez meg is látszik a steam survey eredményein is.
Elképesztő, hogy mennyire sikeres (annak ellenére, hogy a szerverek mennyire rosszak és nincs normálisan optimalizálva, de ebbe most ne menjünk bele, erre nem ez a megfelelő hely). Aktuális kép:
Hamarosan meglesz itt a 3 millió feletti peak is.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz Hachiko95 #26459 üzenetére
Bf4-ben szépen lassan 700 órám lesz, Bf1-ben a 100 felé "robogok".
Kipróbáltam mindegyiket több konfigon is (FX 6300 (4,5ghz), i5 3570, Xeon E3 1240 (~i7 2600) és most egy Xeon E3 1231 V3 (~i7 4770)), tapasztalatból mondom, hogy meghálálja a sok szálat.
Persze, ha felraksz mindent ultrára, meg felnyomod a res.scale-t, akkor nyilván ezt nem biztos, hogy észreveszed.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz #00137984 #26136 üzenetére
Hát ebbe sajnos bele kell törődnöd.
Mást nem tudok mondani, csak azt, hogy élvezd a játékokat azzal a grafikával, ahogy szépen fut. Ha a játék igazán jó, úgysem az fog számítani, hogy most High-on vagy mediumon játszod végig
Optimalizálatlan szutykok meg mindig is lesznek.
Pont múltkor volt itt egy ARK teszt.. na az pl siralmas volt.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz Raggie #26133 üzenetére
Nem magának a kártyának a teljesítménye csökken, hanem nyilvánvalóan ahogy jönnek az új játékok egyre több kompromisszumot kell kötni.
Ez egy hardver életciklusában teljesen normális, ha Txp-t vesz az ember, szépen lassan azzal is majd egyre több kompromisszumot kell kötni.Én továbbra is azt látom, hogy a kollégának túl nagy elvárásai vannak, és ami neki kell, azt nem ennyiért fogja megkapni. Mellesleg a 470 árán nvidia oldalról se vesz olyan kártyát, ami megfelelne az elvárásainak.
Sajnos el kell fogadni, hogy egy 70 ezres kártya ma ennyire elég.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz #00137984 #25551 üzenetére
Amit te szeretnél, azt egy középkategóriás kártyától nem fogod megkapni, erre már rájöhettél volna.
Ugyan ezt eljátszottad az R9 380-nal is.
2 megoldás van:
-veszel egy felsőkategóriás kártyát
-elfogadod végre, hogy kompromisszumot kell kötni egy középkategóriás kártyával.
Arról egyik gyártó sem tehet, hogy túl nagyok az elvárásaid.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz ->Raizen<- #24673 üzenetére
De ha meg AMD-nél jön egy bugos driver, akkor rögtön máglyára kell dobni Lisa Su-t.
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz bivalyolo #23935 üzenetére
Kevés a procid, és a ramod is.
Nekem is van, hogy beesik 40 környékére 5-10 másodpercre (de van, hogy tovább is), csak enyhíteni tudsz ezeken a dolgokon jelenleg.
Bf1 topikban érdemes nézelődni, ott van pár parancs, amit érdemes beírni user.cfg-be.
De ezektől még össze fog esni ugyan úgy, csak nem annyira.
Már a 4 is nagyon prociigényes, ez is nagyon az. Nekem is kevés a 3570. Ráadásul van, aki ezeknél sokkal erősebb gépekkel szenved, szóval várjuk a patch-et. DX12 nekem is droppolt, akadt, nem volt jó.(#23938) Abu85
De ez milyen mód? Cq?[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz keIdor #23839 üzenetére
Hátha végre történik valami. Szerintem is jól lenne már nekik egy jó nagy gyomros.
De hát eddig ugye vették, mint a cukrot... Rossz látni, hogy mi lett ezzel a sorozattal, az én szememben tönkretettek egy általam nagyon szeretett és "játékos pályafutásomat" meghatározó sorozatot.
Valahol az MW3 környékén én elvesztettem a fonalat, most is meg kellett néznem, hogy melyik rész is jelent meg tavaly. El is felejtettem, hogy a Black Opsnak egyáltalán volt 3. része.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz keIdor #23316 üzenetére
Vártam ezt a játékot, a 2 tetszett, de azért ehhez, amit kiadtak pofa kell.
Simán el tudom képzelni, ahogy keresik a balanszot a refund miatti veszteség és az optimalizálásra ráfordított pénz között. Remélem nem jön be a számításuk, és jóval többen fogják visszakérni a pénzüket a hitvány port miatt.
Gusztustalan, hogy ennyire leszarják a saját vásárlóikat.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
-
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz he7edik. #18531 üzenetére
Azt írtam, hogy nem szeretem az ilyen diagramokat, mert egyszerűen nevetségesek, akárki is csinálja őket (AMD, NV, Samsung, Peugeot, Győri Édes stb). Senki nem írta, hogy nem érti.
Szóval olvasd át újra, amit írtam, nem túl nagy kihívás megérteni(#18530) fules
gyönyörű ez is[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz bobalazs #17626 üzenetére
ilyen esetekben a dollárt és az eurót lényegében 1:1-ben váltják: 200$ = 200€
És még rájön az áfa.
Ezért váltotta 370Ft-tal.Haugi:
Dave a 8gb-s modellek árát mondja, ami itt magyar földön simán lehet 90k. Sajnos..Romániában amúgy milyen árak vannak? Van ismerős, aki sokat jár arra.
(#17632) schawo
Ezek nyilván találgatások, de őszintén, szerinted majd 60k lesz a legolcsóbb változat?[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz schawo #17585 üzenetére
Engem is ez érdekelne, mert egy eggyel kisebbre lehet várnék. (bár a fene akar több, mint egy hónapig integráltat használni)
Bár, ha azt nézem, hogy ez olyan 75k lesz itthon, akkor a 380x, ami kinéztem (nem bolti áron) nem annyira rossz vétel.Amúgy ezek honnan jöttek, hogy ez majd hozni fogja az 1070 teljesítményét?
Az AMD részéről én olyanra emlékszek, hogy olcsóbbá akarják tenni a VR belépőszintet.
Ez a bemutató alapján pipa.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz cyberkind #17224 üzenetére
itt a legnagyobb baj inkább az, hogy a bemutatón azt mutatták, hogy 70 fok alatt tud 2100-at ref hűtővel. (legalábbis a bemutatóról készült összefoglalókban ez volt).
Nyilván elő lehet állítani ezeket a körülményeket, csak hát normális esetben nyilván mást fogsz tapasztalni.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz BullKoxa #17217 üzenetére
Szia
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X topik
Monitorozásra: MSI Afterburner (kell hozzá Riva tuner is!)
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz Habugi #17137 üzenetére
Nekem is ezen akadt meg a szemem.
Érdekes.
Azt hittem jóval nagyobb százalék lesz (bár szerintem ha nem lenne ennyire drága a Vive és a Rift, akkor a százalék is sokat nőne).
Én nagyon szívesen kipróbálnám, hogy milyen.
Otthonra nem kéne, mert:
-nekem drága + még a gépemet is fejleszteni kéne
-magamat ismerve 5 perc után rosszul lennékPedig milyen jó lenne Assetto Corsát VR-ban nyomni.
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz mlinus #14647 üzenetére
F2P Forza? Akkor gondolom olyan lesz, mint a RaceRoom, hogy van 2-3 autó meg pálya, és a játék többi 90%-ért fizetni kell.
Vagy nem így lesz?
Mondjuk mindegy, a multi(gondolom van) tele lesz félkegyelmű barmokkal, akik azt hiszik, hogy ez Flat Out.Gondolom DX 12, Win store, W10 meg mindenféle hasonló finomság lesz itt
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz Malibutomi #14379 üzenetére
Pont olvastam én is délelőtt.
Anyámék gépében A8 7600 van, egy Dirt Rallyt be is húzok.
Mennyi idő, amíg lezajlik?
Mert most valamit ellenőrizni fog, ami 48 óra lesz.
Siettem nagyon, szóval nem olvastam végig.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz FollowTheORI #13889 üzenetére
Akkor igazuk lett azoknak azoknak, akik azt mondogatták, hogy ez is olyan lesz, mint a Watch Dogs(nagyobb a füstje, mint a lángja)?
Az a durva, hogy gondolkoznom kellett, hogy mi is volt múltkor az az ubis játék.. aztán eszembe jutott, hogy valami kutyás#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz daveoff #13840 üzenetére
A szerintem után lemaradt az is
(#13838) cain69
Általánosságban írtam, hogy miért kell(ene) a 0day driver, nem feltétlen az új Tomb Raiderhez. (Amit nem is igazán követtem, mert annyira nem érdekel (mondjuk a többi játék sem igazán), szóval nem tudom, hogy mik kerültek bele, mik kerültek ki stb. )[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz daveoff #13834 üzenetére
A Furyktól eltekintve minden kártya ott van, ahol lennie kéne.
A 0 day driver szerintem fontos lépés marketing szempontból.
Rengeteg oldal már a megjelenés napján, vagy már előtte teszteli a játékot.
Mi fog most is megmaradni az emberekben? "A Furyk le vannak maradva". Lehet, hogy jön 2-3 nap múlva egy driver, ami rendet rak, de az emberekben nem az fog megmaradni.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz Kolbi_30 #13785 üzenetére
Azt én se értem, hogy miért van ekkora nagy felháborodás.
Igen, a Fury az itt gyász, de minden más kártya nagyjából beáll szépen a sorban.
Nyilván ez a Fury tulajokat nem vigasztalja, és ők jogosan is várják, hogy történjen valami, remélhetőleg történni is fog.inkább szerkeszd át gyorsan azt a hsz-t
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz daveoff #13152 üzenetére
De legalább jól fut.
Illetve szerintem egy ilyen játéknál, ami nem totál arcade, nem a grafika a legmeghatározóbb.
Bár én grafika szempontból abszolút igénytelen vagyok..
Eleinte egyébként nagyon tetszett a Dirt Rally, viszont most meg azt veszem észre, hogy többször kergetem meg a jó öreg 2101-est Ring Belsőn az ezeréves Rfactorban, mint ahányszor elindítom a Dirt Rally-t.
Számomra még mindig az Assetto Corsa az egyetlen igazán jó autós játék, az utóbbi pár évben.
Project Cars az nekem valamiért nem jött be, valahogy nem adott olyan érzést, mint az AC. (a hangok, és a grafika viszont szerintem nagyon rendben van)
A Raceroom tetszett, de szerintem eszméletlen hülye rendszerre épül (szó szerint mindenért fizetni kell).
iRacing meg előfizetős, azt meghagyom a profi szimeseknek[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz odorgg #13088 üzenetére
Hidd el, nem placebo.
En annál gusztustalanabb cégnek tartom az nv-t, hogy védjem, igazoljam a vásárlásomat stb.
Én is csak eddig Battlefield 4-ben vettem észre, hogy ha olyan 60-70 között van az fps, akkor már nem az igazi. Nem annyira sima.
De pl az új AC-vel, Witcher 3-mal nem ez volt a helyzet. Azok olyan 50 fps-sel mentek, és nem éreztem annyira darabosnak, mint a bf4-et 60-70fps-sel.
Ettől függetlenül én a legközelebbi vásárlásomnál sem fogok elzárkózni az AMD-től, mert nekem túl nagy bajom soha nem volt velük. Ebben az évben nálam csak 15.7-es driver nem volt jó egyedül. (Szintén Bf4 volt a probléma, nagyon nagy fps droppok, megakadások voltak, de a következő betaval újra minden jó volt)#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz #85552128 #13074 üzenetére
Én most BF4-ről tudok nyilatkozni.
Egy évig használtam R9 280-at, most egy GTX 960-am van.
Gépem többi része: i5 3570, 10gb ram.
Mediumon játszok BF4-gyel , utolsó három beállítás pedig off. (csak multiplayerrel játszom, single-ről nem tudok nyilatkozni)
A következő a tapasztalatom:
R9 280-nál érezhető volt, amikor az fps olyan 70 környékére esett le. Nem szaggatott ,de mégis olyan furcsa, "darabos" volt. Nem tudom leírni.
Most a 960-nál még semmi ilyen nem jelentkezik 70 fps környékén, de azt is hozzáteszem, hogy azért még nem játszottam 960-nal olyan sokat BF4-et, szerintem max olyan 10 órát. Ez alatt viszont ez a tapasztalatom.
Más játékban nem igazán érzek változást. Assetto Corsa fut kb ugyan úgy, szépen, simán.
Cs:go is. Mással meg nem próbáltam. Már az utóbbival sem kellett volna, nem jó semmire csak arra, hogy felb@sszam magam
Ettől függetlenül én teljesen elégedett voltam az R9 280-ammal, baromi jó kis kártya volt. Eddig ez a 960 is hozza azt, amit elvárok, bár tény, hogy nincsenek olyan nagy igényeim, és így utólag azt mondom, hogy lehet inkább egy 950-et kellett volna vennem, több maradt volna a zsebemben. BF4 ugyan úgy futott volna azzal is ilyen beállítások mellett, Assetto Corsa sem hiszem, hogy sokkal rosszabbul futott volna vele, de ez van, ezen már kár gondolkozni.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Viszont abban egészen egyedi, hogy legalább összerakták végül.
Azért ezt nem minden félkészen megjelent játék mondhatja el magáról
És még így 2 évvel a megjelenés után is foglalkoznak vele. Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy ha nem úgy startol a játék, ahogy akkor is foglalkoznának-e vele.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz imi123 #12702 üzenetére
a Witcher 3 grafikájának az összhatása valóban nagyon szép. Amikor elkezdett lemenni a nap, és egy tó közelében voltam, akkor én is csak álltam, és néztem, hogy aztak*rva
De, ha elkezded vizsgálni, és nem az összképet nézni..
Ettől függetlenül én is baromi szép játéknak tartom.Gertrius Jééééézus ereje, ez így néz ki kimaxolva?
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz daveoff #12600 üzenetére
Ezért mondom, hogy nyilván nem csak ez a gond.
Csak sokszor még ez is a sz@rnak egy pofon.És igen, az optimalizálás idén pár játékban vicc kategória.
Ilyenkor örülök, hogy már csak adott játékokkal játszok, ezek meg szerencsére jól futnak.
A többi meg szimplán nem érdekel.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz daveoff #12598 üzenetére
Nyilván nem csak ez a gond.
Ettől függetlenül meg lehet pl nézni az új SW-t.
Ott mind a két gyártó kártyái szépen felsorakoznak.
És ha jól emlékszem a processzorokat is nagyon szépen használja. (Pl a 8 magos FX-ek elég jól teljesítenek)[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Érdekes amúgy ez a venti probléma.
Én meg azt vettem észre, hogy mintha hangosabb lenne, mint eddig.
Még BF4 alatt is, pedig ott bőven cpu limitem van.
Mondjuk jöhetne hamarabb a hotfix.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz azokkal, akiknek pl károsodott a kártyája. Én biztos nem hagynám annyiban béta driver (csak saját felelősségedre használd-stb) ide vagy oda#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Akvarisztika
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest