Hirdetés
- Felléphet az amerikai tech óriások ellen Németország az újabb vámok miatt
- Sok pénztől esik el az OpenAI, ha nem lesz profitorientált cég
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Henna Virkkunen szerint minden tech cégnek tisztelnie kell az EU-s törvényeket
- Nincs elég NVIDIA AI-chip Kínában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Petykemano #47188 üzenetére
Es akkor most, kettehugyozza, megalazza, lefossa...ahogy a zold oldal szokott nyilatkozni...
-
Kolbi_30
őstag
válasz
keIdor #47149 üzenetére
Tehat akkor AzNVnek sincs arra a szintre kartyaja, mivel te irtad le hogy minden hokusz pokusz hasznalataval sincs a 4090 lofasszal 4k@120FPS csak jo esetben a fele..
Bar nekem nincs 7900 XTX kariom csak sima XT viszont van 4k@120 hz oled tvm..
FC6 minden ultra atlag 80 fps nem is megy nagyon alá.
Division 2 75-80
Black Desert remastered(mmo bitang grafikaval remastered beallitassal) Atlag 101 fps
War Thunder ez mindenen jol fut, ebben van RT ha jol tudom ez Vsync on 120 fpsrol el se mozdul.
The hunter Call of the wild ez masszivan NV jatek HAirworks meg minden van itt neha beterdel de itt is 80 fps az atlag..
Mostani "AAA" Baldurs Gate 3 itt hozza azt a 80 fpst mint a tesztekben bar itt nem letfontossag...
Igaz nem CP2077 egyik sem de az nem is erdekel.. -
Kolbi_30
őstag
válasz
huskydog17 #46962 üzenetére
Tegnap fel napot játszottam vele. Vulcan, 4k full, fsr nelkul 110 fps naggyabol fixen. Proci 5800x vga 7900xt ref.
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Petykemano #46849 üzenetére
Szerintem meg, a jatekokat kellene jobban megirni, es akkor nem kellene dlss meg fsr...meg nem kene a parasztvakitas az 500 fps meg 244 fps/mhz monitor ha boven jo a 120 is..mert ertem en hogy mindenki erzi a kulonbseget...
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Busterftw #46745 üzenetére
Igaz en nem programozok/fejlesztek...vezeto beosztasban dolgozom, de max csak javasolhatok, a mindenttudo feletteseim meg eldontik mi lesz..tobbnyire nem az amit javasolok..utanna meg jon a siras rivas...es ez eddig minden munkahelyemen igy volt..multinal is, es maszeknal is...a multinal legalabb lattam a rendszerben kik dontenek, a projektben..minden szakmai hozzaertes nelkul..
-
Kolbi_30
őstag
Aki rx580 rol nem tud váltani vagy gtx1060 rol, ott nem azzal van baj hogy nincs mire, hanem azzal hogy neki nincs mibol..ez pedig nem a hw gyartok baja es nem is a fejlesztőké...Nyilvan egyik sem ad ingyen semmit..vagy akar olcsobban mint amennyiert viszik..es igen a jatekoket kell optimalizálni, nem kamu fps generatort meg"fotoshoppot" epiteni hogy fusson ertekelhetoen placebobol..
-
Kolbi_30
őstag
válasz
huskydog17 #46706 üzenetére
Vagy csak ugy kene optimalizálni a játékokat, hogy ne legyen ezekre szükség...
-
Kolbi_30
őstag
válasz
huskydog17 #46520 üzenetére
Baldurs Gate/ Never Winter sorozat ota nem csinaltak ertekelheto jatekot..csak atskinezesekkel sorozatokat..Egyre bugyutabb szarokat keszitenek..VAn ami szep de szart sem er, van ami meg csak szepsem..
-
Kolbi_30
őstag
válasz
FLATRONW #46415 üzenetére
Személy szerint, amikkel játszom, azokban csak FSR 1 van..Egy MMO 4k felbontáson nekem jobban tetszik bekapcsolva mint ki, valamiért. Wows ban amig jatszottam vele ott is bekapcsoltam, bar ertelme nem volt, on/off nem lattam kulonbséget.Aztan The Hhunter Call of the Wild, szintén 4k ez csont NV jaték. FSR mellett a fények jobbak, viszont a fak es a levelek változnak, kicsit.De nem azt figyelem. Összegezve szamomra latványilag inkabb jobb mint nem, de ez szubjektiv vélemény. Minden általam jatszott jateknal.Black desert ingyen kiprobalható 7 napig, ha valakii ránézne.
-
Kolbi_30
őstag
Valoban hatalmas a kulonbseg..jah nem...a játék is maga egy sapka szar. Gondoltam megveszem..aztan raneztem a videokra..igy sporoltam legalabb..ha epicen ingyenes lesz akkor..4k felbontason az az 5 FPS kulonbseg semmi..de pl a 4090 2000 doso korul van es csak 67 fps szanalmasan szar ennyi penzert.
-
-
Kolbi_30
őstag
válasz
huskydog17 #45915 üzenetére
Ameddig neztem telon, ahol volt rt ott megneztek nelkule es vele is.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Obliterátor #45791 üzenetére
Hat 1200 dollar(euro)+27%+ haszon+ujdonsag..igy.
-
Kolbi_30
őstag
Az hogy ezek a visszahivasok mennyibe kerulnek, kb senkitr nem erdekelnek, mert a pillanatnyi haszon a lenyeg..az hogy x ev vagy honap mulva ez mennyibe kerul nnem relevans..Csak az szamit mindent a pillanatnyilag legolcsobb alkatreszekbol rakjannak ossze..A leheto legnagyobb profitot hozzak ossze..ha 3 ev mulva 5x annyit buknak miatta az mar nem szamit. Ezt tapasztalatbol irom
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Thronks.90 #45049 üzenetére
Ez igy igaz ahogy leirtad.
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
válasz
huskydog17 #44101 üzenetére
eleg gagyi ahogy kinez ..
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Petykemano #44084 üzenetére
Hidd el oda magyar nem jut ha román dönti el..
-
-
Kolbi_30
őstag
válasz
tisztelturam #43817 üzenetére
Ehet van aki megvenné
De az a shop egy vicc..nem értem miért nem zárják már be..
-
Kolbi_30
őstag
Délután Emagon 2.2 Milla volt egy 3090...vicces webshop
-
Kolbi_30
őstag
A politikust ez nem érdekli...lásd nálunk idehaza...fullba nyomják a faszsagot átlag Józsi meg tapsol,hiába vették el a jövőt tőle meg az unokaitol is. A lényeg hogy abban a pillanatban népszerű legyen,elmondhassa hogy fudemegvedtem..Ez a pofátlan lopások kivételével pl Angliában is így van.
-
Kolbi_30
őstag
Ha akartak volna akkor megtudtak volna csinalni..De minek hhha viszuk nelkule is..kevesebb gond hamarabb kesz, penz meg jön..A jatekosok igenytelensege miatt nincs fizika, eleg ha valami csilicvili es onnantol mar jo..vagy 15 eve nem jatszottam normalis jatekkal, mert mind a masik masolata vagy gagyi szar tokkal vonoval
-
Kolbi_30
őstag
válasz
gainwardgs #42958 üzenetére
Gondolom a zöldeknek van optimalizálva
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Petykemano #42903 üzenetére
Mindent elvisznek nem tudnak eleget gyartatni. Ez van.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
solfilo #42865 üzenetére
Azért India nem egy kifejezetten jó hely minőségi és precíz gyárak uzemeltetesehez. Tsmc épít 1 gyárat az USA-ban, rendben de az csak 1 plusz a nyersanyag ami a gyartashoz kell 2/3 részt Kína birtokában van. Ezzel nemigazan oldanak meg semmit. Ez van a Nyugat leszopatta saját magát ahogy már nem egyszer.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Gainka #42756 üzenetére
Tudod ez úgy működik, hogy van x gyár n gyartosorral. Aminek van egy maximális kapacitása. Új sort beuzemelni sok idő akár több hónap. De van alapanyag hiány is, szóval ha több lenne a kapacitás sem lenne több termék. A bányászok meg kitalicskaznak már a gyárból azt is.
-
Kolbi_30
őstag
Eddig is voltak banyaszkartyak, csak a kutya sem veszi mert eladhatatlan mikor mar nem hasznalhato eredmenyesen. Semmi nem tortent ez csak marketing, a barmok meg ugranak ra.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
huskydog17 #42708 üzenetére
Mit foglalkoznak vele. Úgyis meg veszik a terméket, Pr meg senkit nem érdekel.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
huskydog17 #42706 üzenetére
Neki mindeggy ki veszi...Nem ertetek vannak, hanem a profitert..Ezt kene felfogni.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
tisztelturam #42644 üzenetére
Nagyon nem látok különbséget RT on off csak Fpsben.
De a fidelity az megoldotta az Fps parát is. -
Kolbi_30
őstag
Mivel itt ezen a forumon/oldalon mindenki maximalista akkor ugye au ultra -high preset es rt az kb 600k+a tobbi alkatresz kezdodik..mert 100 fps alatt szedul hanyingere van meg stb..akikit ez zavar nyugodtan veheti milioert a gepet. akit nem az vehet konzolt. nekem se milios gepem se konzolom sdincs, de nem is a 100+ fpsre verem a bret..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone topik
- Python programozás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- ASUS GeForce Dual RTX 2070S videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- 16GB G.SKILL Trident Z Royal 4600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest