Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Ez a "védelmi idő" semmit nem ér, ameddig akarja, addig hosszabbítja meg az eladó sajnos. Úgy lenne az igazi, ha nem lehetne meghosszabbítani. Semmit nem érek vele, ha rendelek valamit, 2 hónap alatt se ér ide, visszakapom az árát, és ennyi. A cuccom sincs meg, és eltelt 2 hónap. Ha úgy lenne, mint BG-n, hogy kapsz kártérítésként pontokat, amivel vásárolhatsz, vagy nagyobb összeget utalnak vissza, akkor tisztességesek lennének. Így nem tartom annak.
Elég sok dolgot rendeltem már, ami nem jött meg, mindig visszakaptam az árát, de csak azt, és rendelhettem újra, ugyanannyiért de dupla szállítási idővel (ha az 1. rendelést nézzük)... Persze, ami sürgős, nem kintről rendelem, de azért ha 2 hónapnál tovább tart valami, kaphatnánk valamit kártérítésként a teljesen fölösleges várakozásért.
(BG-n 30.000 Ft-os cucc 3 hónapja ugyanott áll a követés szerint (ugye a nyár végi 483-as csomagok egyike), visszaadták az árát, és valami pontokat, meg 10%-át a terméknek, amiből vettem egy Xiaomi hátizsákot, meg egy borosüveghez való visszazárható dugót. Így azt mondom, megkaptam a kártérítést a várakozásért.)Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
Üdv.
Alin nem vagyok új, de a coin-okat soha nem használtam semmire, 5000 van kb. már, és jó lenne, ha valamire el tudnám költeni, ha már ennyit gyűjtöttem.
Rákerestem a topikban, de sok mindent nem találtam. Az oldalon is körülnéztem, de értelmes dologra nem lehet költeni, csak ilyen $69-nál $10 kedvezményre. Ennyi, amire lehet?!
Amit még láttam, hogy 9:00-tól minden nap van 3,08 HUF-ért (gondolom USD 0.01) és pár coin-ért mindenféle cucc, amikből 1-1 darab van, persze semmit nem találok, amiből még lenne.
Más nincs?! Pl., hogy csak coin-ért venni valamit?Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
válasz maj-viktor #9975 üzenetére
Okés, köszi. Mi az, hogy eszkalálom? Eddig amivel gondom volt ebayen, mindig visszakaptam a pénzt, úgyhogy nem volt mára szükség, csak pár üzenetre az eladónak.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
Üdv. Ali-n annyira nem vagyok otthon, mint eBay-en, ezért írok Nektek.
Rendeltem egy kulcstartót, kb. 1000 ft-os tétel, de nem olyan, mint a képen, sőt, eléggé nem olyan, (más az anyaga, látszik, a képen bőr-szerű, nekem csak festék a fémen), így szeretnék írni az eladónak, hogy mondjuk a felét utalja vissza, vagy ilyesmi. Ebay-en tudom, hogy előre kifizetem, és ha gond van, visszautalják, de Ali-n úgy tudom, hogy levonja az Ali a számlámról a pénzt, de az eladó csak akkor kapja meg, ha rányomok a Confirm Goods Received-re. Szóval ilyenkor mit írjak az eladónak? Gondolom ne azt, hogy kérek egy kb. half refund-ot, nem?Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest