Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Baromi viccesek azért tényleg egyes játékosok.
Tegnapig 2 nap versenysorozata alatt B-B -ről C-E -re amortizáltam magamat, 95% -ban persze a taplók miatt.
A pozíciószerzés mindenek előtt, az a legfontosabb a többségnek, totál mindegy hogy ezt milyen módon teszik, ha kell kilökik a másikat, benyelik a 10 mp büntit, amit a végéig valahogy kiautóznak.Tegnap mindkét bajnokságban 0 -ztam ezek miatt. Kyoto -ban ráadásul első helyről indultam, én Beetle -vel, mögöttem pedig egy görög barom 911 -el, esélye sem volt velem szemben, viszont az utolsó körökre beértem a mezőnyt adva nekik 1 kört, igen ám, csak hogy ezek a játékosok nem hogy észrevették volna, hogy első helyen vagyok, és elengednének, á, francokat... még fel is tartanak! Mögöttem meg jön a 911 -es, természetesen be is ért engem, majd amikor próbáltam átmenni kicsit vadabba, hogy az engem feltartót megelőzzem, természetesen koccantam vele, kipördülés, a 911 -es meg tudta nyerni a futamot, én meg a cél előtt még ki is léptem a francba.
Komolyan megnézetnék ezekkel pár valódi versenyt, hogy hogyan kéne autókázni.
Ja és a kék zászlót bevezethetnék.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest