- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- VPN topic
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kilőtt Trump új kriptopénze
- Mikrotik routerek
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosnag
csendes tag
Én is analfabéta vagyok hálózati szinten, nekem egy okos kollégám segített online, egy részét meg is értettem . Nekem UPC routerem van itthon, be kellett lépni első lépésként. Kábellel vagyok csatlakozva a Zidoohoz. Először ellenőriztük, hogy a csatlakoztatott készülékek listáján szerepel-e a Zidoo. Eszköz neve nálam: android daaf07...., mellette a MAC, és IP címe. Utána léptünk a haladó beállítások menübe, ott a DHCP menüben új foglalási szabályt adtunk hozzá, ide kellett beírni a Zidoo MAC, és IP címét. Klikk a módosítás elfogadására. Ezután a biztonság menün belül a port forwardingra klikkelj, és itt kell a porttertományokat beállítani. Itt klikk az új szabály létrehozására, utána lehet beírni a kívánt portokat. A Zidoo 51413, tehát a kezdőhöz is, és a végéhez is ezt a számot kell írni. Utána a transmission számát is beírtuk, ez a 9091. Protokollt both-ra állítottuk. És klikk a módosításra. Ezzel létrehoztuk a fix útvonalat a router és a Zidoo között. Ezután megnyitottuk az OpenWrt-t, annak beállítását később leírom, ha érdekel, most mennem kell, sorry. Sikert hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Politika
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...