Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt999
tag
válasz DroiDMester #7394 üzenetére
A BD iso-nál is ugyan az a helyzet,ha lesz megoldás megírom.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz FBlazee #7396 üzenetére
Most nem tudok de van egy videóm ahol látni mindent. Pl a 9 percnél.
Na mentem lefeküdni ügyeskedjél.
A win megosztás egy összetett téma már inkább a win topikba való.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
FBlazee
tag
Elnézést, hogy ennyit kérdezek, de még csak pár napos a Zidoo és most fedezem fel.
Abban tudtok segíteni, hogy tudom beállítani, hogy WiFi hálózaton keresztül a Windows 10-es laptopra rádugott külső vinyót (amire letöltök) a WiFi hálózaton keresztül is lássa (ne kelljen direktbe rádugni) és úgy tudjak filmet lejátszani?
KöszönömGoogle Pixel 9 Pro 256G - Zidoo Z9S - Harman/Kardon Enchant 1300 - Samsung QE65Q85
-
FBlazee
tag
válasz Beni2360 #7393 üzenetére
Mindent úgy csinálok, ahogy írtad, de nekem a remove-nál csak a képen láthatót ajánlja fel.
Meg is teszem,újra scannelem és minden ugyanaz. Borítók és a film leírások is angol. A nyelv mindenhol, még az Android settingsben is magyarra van állítva. Hol lehet a hiba?
Esetleg egy képet tudsz feltenni nálad hogy néznek ki a HT-ben?[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 Pro 256G - Zidoo Z9S - Harman/Kardon Enchant 1300 - Samsung QE65Q85
-
Beni2360
Topikgazda
válasz zsolt999 #7392 üzenetére
Na megnéztem igaz nekem csak Half-uo filmjeim vannak de amikor elindítod a menü hívásnál a 3D beállításoknál ezt keresd meg és állítsd be ott. Annak mennie kell mivel én is ezen néztem anno.
A 3d TV a sarokban van eladásra várva a projektorom hdmi bemenetei meg meghaltak.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nagyúr
válasz zsolt999 #7389 üzenetére
Talán nem felezett szar 3D.t kéne nézni ótvar minőségbe(bár projin mind1 úgyse veszed észre hogy valós 3d vagy felezett szar)
Nézzél rendes teljes értékű 3D MVC frame packed videót, azt normálisan kezeli a zidoo, a felezett szarhoz nem kell 3D képes médiaplayer sem.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz FBlazee #7390 üzenetére
A clear az tisztítja vagyis a törölt filmeket kiveszi.
A Remove meg törli a megosztást de nem szabad a fájlokat is engedni törölni csak a megosztást és újból megcsinálni a megosztásokat de már legyen kiválasztva a magyar nyelv.
Egy megosztást csináld meg és nézd meg, hogy magyar nyelven szkenneli-e be. Aztán mehet egyenként a megosztási törlések és beolvasások.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zsolt999
tag
A múltkor írtam, hogy a z9s több 3D filmnél ami sbs, half ou-ba küldi a projektorra,és így hiába rakja össze a projektor nincs 3D hatás.A beállítások közt nem találtam érdemi megoldást.Ma fogtam,magam, és a winyót átraktam a régi Asus Oplay-ra, és láss csodát,sbs-be érkezett az anyag a projektorhoz, és működik a 3D. Na akkor most mi van a zidóval? A 3D lejátszáshoz kell egy 15 éves lejátszó, mert az új nem képes rá?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz FBlazee #7386 üzenetére
Ha lzrlaca által leírt nem megy, nálam nem jött be a menü. Akkor a H.T.-ben ahol hozzá adod a meghajtókat (Sources) ott kel a meghajtón az adatok törlése. menü gombra jön elő a lehetőség.
De a törlésnél csak az adatbázist és utána nem gomb mert törli a vincsiről, majd újból hozzáadni és szkenelni.[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
válasz FBlazee #7386 üzenetére
A wizard-ban, ha kiválasztod a magyar nyelvet az elég kell legyen, hiába nem veszed észre, mert az alap felület attól még angol marad. Esetleg próbáld meg a Quick settings-Other-Language alatt a magyar nyelvet választani, majd a home teather adat törlése ( az alkalmazás ikonján menü gomb, vagy hosszan nyomva a középső gombot, majd clear data), és újra hozzáadva a filmeket, már magyar kellene legyen a borítóknak is.
[ Szerkesztve ]
-
FBlazee
tag
válasz Lorantz24 #7373 üzenetére
Ez a probléma nálam is fennáll. Viszont a setup wizard-ban nem tudom kiválasztani a magyar nyelvet, pedig ott van. németre pl. át tudom állítani. Illetve a Home Theatert hogy lehet resetelni. Nem találtam ilyen funkciót.
sajnos így nekem is angol a filmes adatbázis. van vmi megoldás?
köszi.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 Pro 256G - Zidoo Z9S - Harman/Kardon Enchant 1300 - Samsung QE65Q85
-
FBlazee
tag
válasz FBlazee #7380 üzenetére
Ha már itt tartunk. Erőteljesen gondolkodom a 4 éves Yamaha YSP-3300 lecserélésén. Esetleg már fontos lehet a Dolby Atmos. Kinek milyen javaslata, véleménye van hangprojektorra a jelenlegi knálatból.
Amikkel szemezek eddig és jókat olvastam róla:
Harman Kardon Enchant 1300
JBL Bar 5.1
Samsung HW-Q90R/EN 7.1 Dolby Atmos hangprojektorKöszönöm.
-
FBlazee
tag
Tegnap a teljes estét erre szántam és már beleőszültem de nincs megoldás. ARC akkor se müködik, ha a Zidoo-t, UPC boxot a Yamaha hangprojektorba dugom és akkor se ha a Samsung TV Connect Box-ába. A legérdekesebb az, hogy míg korábban a Yamaha-t is (típusjel megjelenítésével) azonnal felismerte a TV , most semmi. Minden beállítást átnéztem, próbáltam gyári visszaállítást, elektromos hálózatról egy percre teljes lekapcsolást és semmi.
Fogalmam sincs mi a gond, pedig előtte működött.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Kedves új ZIDOO tulajdonosok!!
Ajánlom figyelmetekbe a zidoo.tv és ezen oldal tanulmányozását sok minden lehet megtudni a lejátszók beállításokról és használatáról.
Én magam is már több mint 3 év után találok újdonságokat az átböngészés után.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Lorantz24
csendes tag
-
Lorantz24
csendes tag
válasz bajormisi #7372 üzenetére
Setup wizard 1. lépésében állítsd magyarra a nyelvet, ezután már a Home Theaterben is tudsz magyar nyelvet választani. Érdemes előtte a Home Theatert resetelni, szkennelés előtt pedig beállítani, hogy ne az Nfo fájlokat vegye figyelembe, mert azokban valószínűleg angolul szerepel minden.
-
bajormisi
csendes tag
Ma végre megjött az első Zidoo lejaszóm. Megtudná valaki mondani miért nem magyarul jelenik meg a filmes adatbázis. Update megvolt.
Mit nem állítottam be helyesen? -
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
A következők adottak:
Zidoo Z1000 + Oled C8 + SynologyNas + Klipsch Atmos szettA filmeket gigabites hálózatról érem el! Jellemzőe 4K HDR + Atmos/DTH hang!
Viszont lejátszás közben randomra mikro döccenések tapasztalhatók!
Pl. ha valamire közelít rá a kamera, akkor a folytonosság egy pillanatra megszakad,
nekem pedig elég vájt szemem van, és ez azért belerondít egy kicsit az összhatásba...TV-n saját lejátszóján, még wifin keresztül sem tapasztalok ilyet!!
Valami beállítási probléma lehet? Valaki tapasztalt már ilyet?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
bajormisi
csendes tag
Sziasztok! Ma végre megjött z9s. Első Zidoo lejátszom. Popcorn-ról váltottam. Gyors kérdés mit kell beállítanom, hogy Magyar legyen a filmes adatbázisom? Egyenlőre Angol nyelven szkennel minden filmet. Update megvolt.
-
FBlazee
tag
összekötöttem eszerint. működik. kép és hang jel is átmegy. köszönöm.
márcsak egy dolog nem (ami pedig eddig működött), hogy az ARC nem megy, pedig a TV és a Yamaha is tudja. Yamaha beállításaiban engedélyezve van. mi lehet a gond?Google Pixel 9 Pro 256G - Zidoo Z9S - Harman/Kardon Enchant 1300 - Samsung QE65Q85
-
Lorantz24
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi napokban elég gyakran előjön nálam a következő hiba: a lejátszás egyszer csak megáll, mindegy mit játszok le, a kijelző is megáll annál a másodpercnél. Ki lehet lépni a lejátszóból, vissza is jön a HT felülete, de akár folytatnám az előzőt, akár valami mást indítanék el a lejátszó nem indul el rendesen, csak szürkés kép van és a kijelző sem vált az óráról a lejátszási időre. Cache törlés nem segít, újraindítás után viszont egy darabig jó, de változó időközönként (1 perc - 1 óra) megint ez történik.
Zidoo Z9S, fw. 2.3.7
Találkozott már valaki ezzel? Tudtok esetleg megoldást?
Köszi! -
Beni2360
Topikgazda
válasz FBlazee #7363 üzenetére
ZDMC-t lehet felrakni de a saját lejátszója a penge.
A ZDMC úgy van alapból beállítva, hogy onnan indított filmek is a zidoo playert indítják.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
FBlazee
tag
lenne még egy lehet bárgyú kérdésem. a KODI-t vhogy fel lehet rakni a Zidoo-ra? vagy csak a saját home cinema lejátszóval működik?
[ Szerkesztve ]
-
helgi
aktív tag
Érdekelne, hogy aki 3D-t is néz Z9S-en, állítgatta e már a 3D alatt a beállításokat. Az a 3-om, ami alapban 2-esen van. Kérdezném, hogy a film élményéhez ad e hozzá.
-
Marko_
tag
válasz FBlazee #7355 üzenetére
Gondolom DTS, vagy jobb hangsávnál nem tudsz választani, mert azt nem kezeli a tv-d.
Ha rendesen ki szeretnéd használni a Yamaha adottságait, akkor a Z9S-ből a soundbar-ba menjen a HDMI és onnan a tv-be.
Így a Yamaha megkapja a Zidoo-tól akár a HD hangokat is, a tv-ből pedig a sajátját ARC-on. -
FBlazee
tag
így vannak összekötve ahogy leírtad. optikait kivettem. most már átmennek a dolby jelek. az érdekes az, hogy a Samsung TV-n lehet állítani, hogy PCM vagy Dolby hangot adja ki, de nem minden film esetén. még nem jöttem rá min múlik. ellenőrizni azzal tudom, hogy a Yamaha-n ilyenkor egy narancssárga vagy kék led világít, ha Dolby stb. jelet vesz.
-
törölt tag
válasz FBlazee #7345 üzenetére
Nálam a Yamaha YSP-2700-nál az volt a trükk, hogy a gyári beállítás nem engedte a top formátumok átengedését.
Az Advanced menüben a 4K: MODE1 átállítással az alábbi változott meg:
Inputs/outputs 4K (60 Hz/50 Hz) signals in 4:4:4, 4:2:2 or 4:2:0 format.
Depending on the connected device or HDMI cables, video may not be displayed correctly. In this case, select “MODE 2”.
Nem is értem, hogy miért a 2-es mód az alapértelmezett... Talán ez segít Neked. -
L.L.
senior tag
válasz FBlazee #7350 üzenetére
A TV-t a Yamahával a HDMI ARC csatlakozónál kötöd össze, az összes többi eszközödet, Zidoo stb. a 4 db HDMI bemenetnél. Így a TV hangja, illetve a Yamahára kötött eszközök is a soundbaron szólalnak meg, és a kép TV-n jelenik meg. A HDMI-n átmegy a kép, és hang is, nem kell külön optikait is használni.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
-
FBlazee
tag
Ezzel csak az a gond, ha a HDMI-t nem a TV Connect Box-ba dugom hanem a Yamaha-ba, akkor a kép hogy megy át a TV-be? Az a kár, hogy nincs a Z9s-en 2 db kimenő HDMI, egy a képnek egy a hangnak.
-
FBlazee
tag
válasz univerzita #7347 üzenetére
Az audio beállításoknál az S/PDIF audio (ez az optikai ha jól tudom) RAW-ra van állítva. És a HDMI audio is.
-
Bec
tag
válasz FBlazee #7345 üzenetére
Hasonló cipőben vagyok,mint írtam pár hsz.korábban nekem is új a Z9S. Egy Marantz avr-be kötöttem HDMI-n (7.1) hallgatózom mi hogy szól stb. a hangbeállításnál RAW-ra állítottam.
A Z9S megy az avr-be onnan egy másik HDMI-n a tv-be,(az avr átengedi ha nincs bekapcsolva)A youtube-ról meg innen onnan leszedett (elvileg) 4K Atmos és DTSx demók csak sztereók voltak,viszont amiket innen letöltöttem hibátlanul nagyon pozicionáltan szólnak. Nem találtam olyan dolby-s tesztet amit ne vinne a Z9S,jó kis cucc ez -
FBlazee
tag
Sziasztok,
rendeltem én is egy Z9S-t. Össze is dugtam egy Samsung QE65Q85R-rel és egy Yamaha YSP-3300-al. A TV-vel HDMI-n a hangprojektorral optikai-n. Szól is rendben, de nem teljes a térhangzás és érdekes módon ha kihúzom az optikai kábelt a hangprojektorból, akkor is ugyanúgy szól. A filmeket USB-n rádugott külső HDD-ről nézem. Mi a megoldás szerintetek?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz #53366784 #7343 üzenetére
Nincs számottevő különbség SMB és NFS között. Amikor a Dune-t hasznaltad akkor az SMB1 volt ami valóban lassabb, az új SMB-k már nem lassabbak.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
válasz #53366784 #7341 üzenetére
Én eddig az NFS kapcsolatot sosem tudtam létre hozni, valószínű a NAS rossz beállítása végett. De általában a samba-t ajánlják mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
A régi 5 éves TV is hasonló volt a dolog. De pl ha 5 felírat volt akkor nem tudta mindet megjeleníteni. Most nem keresgélek olyan filmet de tudom, hogy gondok voltak.
Átnéztem egy pár filmet és inkább mappa BD lemezeknél ts2 fájloknál jön elő ez a hiba ahol több Fi és hang van és még nem is látni milyen csak sorszámok vannak.[ Szerkesztve ]
-
Gzas
csendes tag
Igen, van külön dedikált gomb a feliratoknak, plusz van egy másik gomb (menü), aminek van egy feliratkezelő menüpontja. Ott tudod a betűtipust, színt, árnyékot, méretet stb. beállítani.
[ Szerkesztve ]
"Az összes igazságtalanság legcégéresebb neme pedig azoké, kik midőn leginkább csalnak, derék embereknek kívánnak látszani." Marcus Tullius Cicero
-
Bec
tag
Megoldódott az időjárás problémám,amatőr voltam és csak online frissítést néztem ami nem írta hogy lenne frissebb verzió,,a gyári weboldalról leszedetem a 2.2.96 verziót USB update-eltem és már működik is,mintha gyorsabb is lenne minden lehet csak placebo! (1.7.8 volt még rajta. )
-
*H*
aktív tag
válasz bendeguz76 #7333 üzenetére
A Z1000-en teljes méretű RS232 port van.
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Bazijoe73 #7332 üzenetére
Mint már sokszor leírtam a videó lejátszásra a beépített ZIDOO playert kell használni. A ZDMC-t csak esetleg médiatárnak és a kodinál megszokott ficsörökre használják. A ZDMC-ből indítva a filmet alapon a zidoo player indul, ha nem kapcsoltad ki a lehetőséget. A H.T.2.0-ban nagyon szépen indúlnak a megfelelően rippelt BD DVD filmek. Akár ISO akár mappa stílusú. Van itt egy általános videó közte szerepel a H.T.2.0 és ott láthatod lehet választani mit szeretnél, menüvel vagy csak simán a film lejátszását.
-
őstag
válasz bendeguz76 #7333 üzenetére
Az ára meg a színe.
-
bendeguz76
aktív tag
Sziasztok.mi a különbség a z10 ill z1000 között?hardveresen teljesen egyforma vagy nem jól látom?
bendeguz_HUN
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok fel raktam a legfrissebb ZDMC-ét. És most fenn áll két probléma.
1. A lemez beállításnál ha be akarom kapcsolni a Bluray menüt akkor java runtime kell neki?
2. El akarok indítani egy bluray filmet akkor néha újra indul?Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
Beni2360
Topikgazda
Sajnos az info amit adtam téves volt mert párhozamosan használok másik boxot is és ott van az említett beállítási lehetőség. De nekem a fő oldalon mutatja a Bp időjárást és rá klikkelve lehet még hozzá adni városokat. Gondolom a a droid beállításokban engedélyezni kell a helymeghatározást vagy valami hasonlót. Már nem emlékszem rá.
-
Beni2360
Topikgazda
Megnéztem a 7 feliratból csak 3 lát és a hangból csak 2-t.
ha meg az első hangsávot nem tudja akkor volt, hogy nem is tudja a másodikat lehívni mivel el sem indul vagy csak sima sztereóban küldi ki. Pl az új Joker filmnél is kiírta hogy nem ismeri fel a hangsávot de sztereóban kiadta. Ezek egy mankó lejátszók.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Bec
tag
válasz Gabesz128 #7325 üzenetére
Én egy Saphi rendszerű Ph. Oled-hez használom a Z9S-t,a tv mindent visz a Ytub-ról folyamatosabb a lejátszása mint a Z9S-nek (smartyoutube app.al lehet csak valami beállítás passz.) Lan-on van minden nem wifin. A Tv hálózaton van Zyxel Nas-ról lejátszik mindent UHD,stb..,viszont a mappák közötti keresés eszméletlen rossz és a sok nyomkodás őrjítő (ez sajnos a tv szoftver hibája) ezért lett a Z9S. Nekem nagyon bevált a Z9S, még az időjárást betudnám állítani az lenne a csúcs..
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Gabesz128 #7325 üzenetére
Ha egy TV-be beépített lejátszó annyit tudna mint egy média box akkor becsukhatnák a box gyártók a gyárakat.
LG C8 OLED TV van és sajnos behatárolt a tudása egy zidoo-hoz képest. Nem tud több feliratot megjeleníteni sem több hangot. Jóval lassabb is minőség az már vitatható téma. Szoktam megnyitni a lejátszó lehetőséget de nem találtam fantáziát benne. Pl DV filmnél már ő a nyerő. De hang szempontjából meg az optikai kimenet a szűk kőr. Tehát egy TV az TV, egy m.box meg m.box.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Gabesz128
csendes tag
A jelenlegi mediaplayerem (PopcornHour A300) egyre többször ütközik kompatibilitási problémába, ezért tervezek venni egy zidoo Z9S-t. A fórumot olvasgatva semmi kétségem, hogy tökéletes lenne a feladatra, vagyis egy Synology NAS-ról a filmek lejátszására. A kérdésem inkább az, hogy a pár hónappal későbbre tervezett LG65B9 oled TV dlna-n nem tudja e ugyanezeket a funkciókat megoldani? Másképp feltéve a kérdést, mi az amit a Zidoo tud, de egy korszerű okosTV DLNA-n keresztül nem? Minőség, kompatibilitás, sebesség, kényelem..
-
Beni2360
Topikgazda
válasz #53366784 #7319 üzenetére
Én 3 éve SAMBA kapcsolatot használok és semmi ilyen afférom nem volt.
Melyik lejátszó a ludas? A saját lejátszója a zidoo pleyer?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz zsolt999 #7320 üzenetére
Igaz már régen volt 3D lejátszásom de a film indítás után lehet a menüben állítani a 3D-t is.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Bazijoe73 #7321 üzenetére
A ZIDOO-n csak a ZDMC müödik a KODI nem jó rá.
Volt kb 2 éve próbálkozás de befuccsolt az egész.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Bazijoe73
senior tag
Az uj kodit honnan lehet leszedni X10 hez?
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
zsolt999
tag
Sziasztok, a történet a következő. Letöltöttem az oroszlánkirályt 3D-ben. Számítógépen megnyitva,half-sbs,a leírás szerint is, a zido z9s-en keresztül, ha a projektoron nincs bekapcsolva a 3d,már alsó-felső kép van,közte egy vastag rózsaszin csíkkal,és a proji hiába rakja össze a képet nincs 3d hatás.Hogy lett a zidón half -sbs-ből half ou? Lehet ezt állítani?
-
törölt tag
Sziasztok!
Történt bármilyen frissítés aa Zidoo X9s médialejátszó szoftvere alatt?
Az elmúlt 1-1,5 hétben az összes filmem (1080p is) akad vele (akadás alatt komplett megállást is értek), a Synology Nasomon, ami a filmek forrása semmilyen változtatás nem történt. Tegnap lemértem a Lan hálózat sebességét, 700Mb felett volt.
Eddig NFS kapcsolatot használtam, kíváncsiságból váltottam, Upnp-vel nem tapasztalok hibát.
Köszi, ha mondotok tippeket![ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Nálam a Yahoo szolgáltató van kiválasztva és Budapest, és működik minden.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz HUNgabus #7298 üzenetére
Csak egy beépített lejátszója van. Zidoo player.
A ZDMC telepített kodi fork és nem igazán lejátszásra való.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
jas39
tag
válasz Galahed #7308 üzenetére
Köszi, azon gondolkozom lehet, hogy eladom a Z9 -et... de nem emiatt, csak látom az X20 at, amit be lehetne fogni halózati zene játékosnak, elég a tápja, dupla tároló stb...
köszi a segítséget! ?
jól látom a légegér hátulja egy billenytűzet? Az fasza lenne[ Szerkesztve ]
-
jas39
tag
válasz univerzita #7305 üzenetére
Ha ot lakik... teljesen kikacsolod ? Én ha igen van ,hogy napokig nem működik utána, ilyenkor kinézek az ablakon
-
Bec
tag
válasz univerzita #7305 üzenetére
A időjárás keresősorba bármilyen várost írok nem történik semmi..
-
Bec
tag
Üdv.mindenkinek! Új vagyok ebben a témában,eddig S912 tv box játékosokat használtam mozizásra,az elmúlt hónapokban frissítettem a teljes házimozit, az oled tv-hez egy Z9S került.Nagyon tetszik,könnyen kezelhető és az általam próbált teszt videókat gond nélkül viszi.Hangot hdmi-n küldöm Marantz 7.1 avr-re DTSx,Atmos nagyon ott van.. Vissza olvastam itt jó pár oldalt mert nem sikerül beállítanom a helyi időjárást,erre van gyógymód?
-
jas39
tag
Srácok, van egy Z9s készülékem, de a távja sajnos elveszett, hol lehet rendelni biztosan hozzávalót, tavaly nyáron vettem.
. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- DIGI kábel TV
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest