Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Üdv!
Felirat csúszására tudtok valami tippet hogyan lehetne pontosan beállítani?
Úgy tudom itt kell, de ez írtó macerás:Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Jim-X
őstag
válasz Beni2360 #9490 üzenetére
Egy regi AVR-1912, nem csucskategorias cucc.
Viszont nem tudom miert, volt parszor ahogy emlitettem, hogy a kep villogott es semmire sem reagalt... A Denon erositon oda-vissza valtottam bemenetet es visszajott a kep. Ezert gondoltam, hogy az erosito nem birta a kikepzest
Megnezem, de ugy remlik mindig is siman atengedte a kepetA játék az nem játék!
-
jeni
félisten
válasz Csabi1984 #9495 üzenetére
3xxx alattiak nem tudnak videó oldalon ide oda konvertálni,direkt nem építik be.
Mert akkor a drágábbakat nem veszik meg. Ellenben a Yamaha és az Onkyo Home erősítőkben a 200000Ft alattiakban benne van,ott nincs ilyen para. A Pioneer cuccokról nincs infóm. De lehet a Pioneer is tudja mert az Onkyo bekebelezte azt a márkát. -
Beni2360
Topikgazda
válasz Csabi1984 #9491 üzenetére
Csak felbontást tud változtatni fps-t a box küldi neki.
Nem írtad, hogy melyik típus a denon. De semmiképen nem jó rá bízni ha nem felső kategóriás. Mint írtam nem arra tervezték.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Válaszd a saját freki és konvertálási opciót és a Denont hagy csak sima videó átengedésen. Az AVR nem erre termett.
Nálam is így volt.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Jim-X
őstag
Sziasztok, kis helyzetjelentes!
Eddig teljesen meg vagyok elegedve a Z10-el. Minden formatumot vitt eddig, a Home Theater meg felismer mindent es baromira tetszik a felulete.
Fullos letoltes mellett is viszi a legjobban tomoritett mkv-t isKonkretan eddig a regi Denon AVR seggelt csak le frekvenciavaltaskor 2-3szor
A játék az nem játék!
-
tycho
tag
Futekonál már csak szept. 14 a re-stock
-
-
Beni2360
Topikgazda
Őszintén most nem tudok semmit ellenőrizni mert újfent nincs zidoo boxom várom a z9x-t hogy megérkezzen. De FHD-nél vagyis én nem kapcsoltam be soha vagyis nem emlékszem erre de ha HDR utánzatot szerettem volna akkor a TV-n van 3 féle variáció a választásra. Kicsi-Közép-full HDR. A középsőt szoktam választani.
Na ha megjön akkor rásasolok ha el nem felejtem.
Ui: Még 1x átolvasva akkor olyan videóról van szó ahol 4k HDR-s alapot FHD-e konvertáltak?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Hát nem nagyon tudom mi köze a képarányhoz a HDR tartalomnak de nem észleltem hibát. Lejátszás közben lehet váltani képarányt de ezt csak DVD videóknál és egy egy MKV release-nál volt muszáj használni. Alap nálam a "Fit" beállításon mindent vitt kivéve az említetteket.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Def70
újonc
Kérem segítsen valaki abban, hogy az fhd hdr tartalmat jól jeleníti meg a Z9S. Volt nálam egy Egreat a5 de az nem boldogult a helyes képaránnyal.
-
*H*
aktív tag
Szállítanak az EU-ba is. Ebben az esetben e-mail-en keresztül kell rendelni.
"Wir schicken auch gerne in die EU. Dies geschieht aber über E-Mail. Sie können mir gerne Ihre Anschrift mitteilen, dann lege ich den Auftrag für Sie an, und schicke Ihnen dann die Zahlungsinformation."Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
Beni2360
Topikgazda
leon11,Chris Kiki és kenuba01 törlöm a hsz-ket és privátban kérte a fórumtárs a jelentkezést.
Köszönöm a megértéseket.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
djnice
veterán
válasz Chris Kiki #9475 üzenetére
Oké, mindenki írjon privátot aki szeretne és meglátom hányan leszünk. Fontos, hogy ez a 210$ a beszerzési ár, tehát ez nem üzleti célú ajánlat, 2-3 hét a szállítás (rossz esetben több is lehet, a COVID miatt ingadozhat).
-
Archttila
veterán
Akkor marad (majd) a Futeko. (maximum hazahozza valamelyik ismerosom)
Nemetbe sajnos nincs rokon/barat...
djnice
Irtam korabban, h benne vagyok a csoportos rendelesbe
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz sajti_pajti #9453 üzenetére
És tovább olvastad?
Kézbesítési időszakok
Ha a vonatkozó ajánlat másként nem rendelkezik, az árukat 1-3 napon belül belföldön (Németország) szállítják, külföldre történő szállítás esetén a szerződés megkötését követő 1-3 napon belül (ha az előleg fizetéséről megállapodtak a fizetési megbízás időpontja után).Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Csigaciusz
csendes tag
válasz Archttila #9467 üzenetére
99,9%,hogy igen.
Nekem is több rendelésem is így járt. Áfa+kezelési költség az biztos. Vámot szerintem ekkora értéknél még nem kell fizetni. Ha jól matekoztam 229$-os ár mellet kb.22-23 ezer forint minimum a plusz költség. Ha tévedek akkor javítsatok ki.[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Ha Alirol rendelem a Zidoo Z9X-et akkor ott meg szamolni kell vam, afa, es egyeb josagokkal ugye?
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz curmpli #9464 üzenetére
Nem értem a kérdésedet, mármint csak a hercegnő videó pulzált?
Ha másik filmnél nem észlelted akkor csak simán a relase rossz.
Másra nem tudok gondolni. Na ránéztem a relasere hát még ott panaszkodnak, hogy csúszik a hang. Lehet hogy az egész egy
Ha elev írod, hogy XY proji a képadó akkor egészen más válaszok jönnek mivel behatárolt a megjelenítési freki. Ilyenkor igazából csak a próbálgatás segít én is sokat vacakoltam vele mire megtanultam mit hogyan kell. Ugye még ott van az Ignore EDID ami a kijelző tulajdonságát érzékeli és a szerint küldi az adatokat.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz curmpli #9459 üzenetére
Akkor ott ha tudja a 24 Hz-t akkor arra kell állítani a HDMI-t ha autnál nem jó. Vagy a kézzel való váltás mint írtam úgyis csak az jelenik meg amit a proji tud.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz curmpli #9455 üzenetére
Mindhárom helyről indított videó a saját beépített lejátszója a Zidoo playerrel indul. Ha a ZDMC-ben kivetted a pipát akkor az fog indulni de nem tökéletes a lejátszása.
Az auto elvileg jó de ilyenkor a TV vagy az AVR konvertál és lehet ott a gyenge pont. Nekem most a box végzi a konvertálást a 4K C8 OLED TV-nél és nagyon szuper. Ha azt akarod, hogy a box konvertáljon akkor válaszd kia HDMI aoutnál a TV felbontását és nem auto.
És Playback-Automatic frame rate-Frame rate mode mivel nem kell a and resolution mert te már megcsináltad a beállítással.
A.Hercegno.1080p.blueray.x264.hun-fox.mkv - igen tizedes vesszőutánit nem ír ki az infónál. De látod indításnál a bal felső sarokban a tényleges váltást.
Én belefutottam 2 db 25/fps filmbe amit nem jelenített meg és a távon levő RESULOTION gombbal váltottam 50 hz-re. Még mindig gondjai vannak a 25 filmekkel mint évekkel ezelőtt.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
curmpli
tag
Kérlek segítsetek, hogy tudom a kadenciahelyes lejátszást beállítani. Belefutottam két filmbe is, amiben “lüktet”a mozgás. Alig lehet észrevenni de én látom és zavar. A beállításoknál a sync frame raten változtattam, a felbontást autora állítottam. Mindegy hogy Home Theater, Zdmc, Media Centeren játszom, mindegyiken jön a jelenség. Infoban 1080p h264 23hz-et mutat. Film: A.Hercegno.1080p.blueray.x264.hun-fox.mkv
-
kokokka
őstag
válasz sajti_pajti #9453 üzenetére
Lehet, hogy benéztem, de én ezt láttam meg először :
bei Auslandslieferungen innerhalb von 1-3 Tagen nach Vertragsschluss (bei vereinbarter Vorauszahlung nach dem Zeitpunkt Ihrer Zahlungsanweisung).
Vagy csak ezt akartam látni
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz bigacsiga962 #9451 üzenetére
Még nem.
Ha rákeresnél látnád, hogy most van megrendelve 3 db.
Itt van róla egy leírás.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bigacsiga962
tag
Hello
Z9x-t használt valaki?
-
Beni2360
Topikgazda
Hát igen ha valaki nem tud kínaiul akkor kell a tolmács (AVR).
De azért egy komoly hanggal rendelkező filmnél bekapcsoljuk az AVR-t?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tycho
tag
Sziasztok!
Már Aliexpress-en is elérhető a Z9X.
-
embe
nagyúr
válasz Beni2360 #9440 üzenetére
Nekem korábban valamelyik ( Zidoo, Himedia? ) szarakodott ha raw-ra volt állítva. Pontosabban a tévé nem adott olyankor hangot. Persze az avr ha be volt kapcsolva az kezelte, de kikapcsolt állapotban a tévé nem.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Beni2360
Topikgazda
Itt a honlapon mindent megtalálsz.
Ott RAW-t írnak.
Nekem is az van beállítva. Az nyers hangtovábbítás.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
taxi
aktív tag
Z9S házimozin (HDMI)keresztül csatlakozik a tévére. audiót automatán kell hagyni, vagy raw-ban? A forrás hang dolby athmos.
Hakuna matata
-
Beni2360
Topikgazda
Köszi az adatot de állítólag tud ez többet is.
Kerdes: Ha Standby-ba rakom - na erre nem tudok válaszolni de pofon egyszerűen tudod ellenőrizni. Megnézed hol áll a letöltés és Standby-ba rakod majd fél óra múlva bekapcs és látni fogod, hogy haladt-e a vagy meg állt a letöltés. ha megy akkor a feltöltés is megy.[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
válasz Beni2360 #9433 üzenetére
Nekem megfelel a Transmission, a popinal is azt hasznaltam.
Most nem allitottam be korlatot es tegnap este 13-14Mb/s-el jott kb. De majd meg tesztelem. A regi A410-nel 4Mb/s-re volt allitva maxra, mert nem birta a nagyobb sebesseget a procija!Megtalaltam persze a Music Player appot, de az annyira nem nyugozott le eddig
Kerdes: Ha Standby-ba rakom, akkor megy a hatterben a letoltes? Vagy mindig bekapcsolva kell lennie a boxnak?
A játék az nem játék!
-
embe
nagyúr
Pro verzió volt, néztem.
De most hogy működik az open wrt alól a Transmission, így nem is erőltetem nagyon.Beni :
Igen. De azt olvastam, hogy magában az androidban nincs engedélyezve a külső lemezre írás.
Mondjuk az fw. gyárilag rootolt, így biztos van rá mód hogy mókolni lehessen. Anno amikor a telóval ment az ész nélküli rootolás, akkor ott is lehetett szinte mindent ha megvolt a root.[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Beni2360
Topikgazda
Örömmel olvasom, hogy siker koronázta a fáradozásaidat.
Van ott még egy Alexa az OPW-ben vagy mi a neve az is eléggé gyors. Mennyivel jönnek le a cuccok?
Zenére van egy külön app és ott lehet listázni de gondolom már megtaláltad.
embe - Ezen is 7.1 android van.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Fuss neki még egyszer! Én is apróságokon véreztem el az elején.
Előtte reseteld az Openwrt-t!
Ezt a beállításokban találod.Ja ... és a sok próbálkozás között nekem is volt amikor ilyen állapot állt elő.
kakokka: Kipróbáltam a javasolt programot. Az eredmény ugyanaz. nem engedi a külső lemezre írást. Csak az olvasását. Akár a korábban kipróbált sok másik ilyen alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
Topikgazda
Igen közben ránéztem én már lélekben az X-nél tartok és azért írtam amit írtam az OW-ről. Ez még a 7-be tartozik.
-
embe
nagyúr
válasz Beni2360 #9418 üzenetére
A Transmission a OpenWRT része. Gondolom erre gondolt Jim-X.
Nekem is az működik. Droidos telón appal menedzselhető.Jim-X: Kicsit olvasgatni kell, megtalálsz ott mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Én a mostani Z9S-nél a boxnak engedem a konvertálást mivel sokkal jobb. Ha te átengedted a Popinál akkor nem lehet más képet kapni ha itt is átengeded.
Ha átengeded akkor: Display>HDMI Mode> 1080P Ilyenkor minden videót 1080P/60 fogja kiküldeni.
Playback> Aut,fr.rate>frame rate mod>Swittch frame rate only.
A masik a transmission kliens. - Na éppen erről volt feljebb embe diskurzus, hogy androi 7-től nem engedi külső meghajtóra menteni a dolgokat. De nálad nem tudom, hogy külsőnek számi-e? Ebben sajnos nem tudok tanácsot adni. talán máshol rákeresni egyáltalán él-e ez a szitu. ha tudsz angolul akkor a kinti fórumon érdemes körülnézni. Még itt kevés embernek van Z10 boxa.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Jim-X
őstag
válasz Beni2360 #9416 üzenetére
Eddig ugy tudom a Popi is atengedte.
Az melyik beallitas, hogy engedje az es az AVR es a TV csinalja ahogy eddig is volt?
Melyik a jobb megoldas?A masik a transmission kliens...sikerult beuzemelni, de nem tudom hogyan valasszam ki a megfelelo eleresi helyet, hogy a HDD-re toltson le.
Thx
A játék az nem játék!
-
Beni2360
Topikgazda
Csak két féle választási lehetőség van. Vagy átengedi a képet és a TV vagy az AVR konvertál, vagy őrá hagyod és akkor a kimeneti beállításnál megfelelően fogja kiküldeni a képet. PL: 3840x2160P/60
és akkor a frekiváltás a filmnek megfelelően változtatja. Ha nincs 4 K TV akkor értelem szerűen 1080P
Ha van AVR ott tiltani kell a közbeszólást.
kokokka - Z10[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Sikerult elinditanom a kicsiket. Egybol felismerte a HDD-t es a nagyreszet meg is talalta.
Viszont a keppel nem nagyon vagyok megelegedve “out of box” A popcorn-nak a kepe jobban tetszett.
milyen beallitasok javasoltak?A játék az nem játék!
-
Beni2360
Topikgazda
Passz, nem foglalkozok vele, NAS-m van.
Lehet, hogy ezért hagyták ki az OW-t?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz edward2 #9409 üzenetére
Igen, mivel kihagyták az OpenWrt-t az új szériából már csak androidos torrentezési lehetőség maradt.
-
Northlorien
tag
Ez csak én vagyok, de nekem semmelyik soundbar nem tudja pótolni a tisztességes sztereó hangot, és bármikor egy jó sztereó mellett döntenék tisztességes erősítővel a soundbarral szemben. Ha jól látom ez a kombó 150 ezer forint, ennyiért nem lehet jó 5,1-et venni, hanem max sztereót - az viszont bitang jól fog szólni, valóban.
[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
Z10 pro torrentezesről bármi hír?
-
Archttila
veterán
Z9x rendelesbe en is benne vagyok, csak irja meg valaki a reszleteket!
-
Beni2360
Topikgazda
Szia!
Nekem WD Reed volt benne 2 TB és NTSF-re van formázva. A Green nem ajánlott HDD. Kérdezz rá a HDD topikban.
Most egy külső házban van.
Itt mindent megtalálsz róla és olvasatam szerint NTFS és extfat formatálást ajánlott. Támogatás oldal.[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz Gaben360 #9401 üzenetére
Min 10 db-ot kell rendelni nagykerből, akkor lesz 210$ az ár levámolva.
Csoportos rendelésben megoldható. Most 3 db érkezik, de már mindegyiknek van gazdája, ennyi pénzt tudtam most megelőlegezni (jön még mellé 7 db másik box ami nem az enyém). Ez a beszerzési ár postával, vámolással. -
Jim-X
őstag
Sziasztok!
A Z10-be milyen HDD-t tegyek? Jo lesz a popibol a 3,5 WD Green 5,400rpm 2 TB?
A Popcorn ugye sajat maganak formazta, van rajta sokminden, a Zidoo-val ujra kell formazni?A játék az nem játék!
-
Gaben360
senior tag
62-ért vennék azonnal,ha lenne.
Itthon nem kapható, és ha egyszer lesz is idehaza nem 62 lesz, hanem vagy 90k mer vírus van.Én sem vásárolok külföldről egymagam biztos nem.
Ha esetleg az itteni fórumozók közül összeállna néhány, akkor lehet én is beszállnék.
Meg ahogy nézem nem nagyon lennék előrébb a Z9x-el, a DV-nel próblémák vannak, a DL nem is viszi.Nekem meg majdnem mind az, így marad a tv belső lejátszója erre a célra.Pedig már cserélném az X9s-t.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest