Hirdetés
-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
A kis helyi Tesco-ba is eljutott az új Hamiltonos Monster.
Elég gyengécske. A nem cukros mangó meg a két rehab mind jobb ennél.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #60096 üzenetére
-
Alusky
aktív tag
Vettem nagy lendülettel egy rózsaszín Adrenalint aztán itthon mikor félig megittam olvastam el a dobozt, hogy ez puncs ízű vitaminital. Amúgy nem volt rossz. Van Hamis Monsta is, de nem vettem, azt majd holnap. Meg volt a két Rehab is, de.... Nem. Nem szabad, mert vissza fogok szokni, ellen kell tudni állni a kísértésnek.
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
nagysandor79
aktív tag
most futottam bele: Zsozeatya Zsangó Mangó Energy Drink
vagyis csak neten találtam egy klippet amiben reklámozzák.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Milyen ez a Kosher energiaital?Egy srácnál láttam tiktokon,hogy reklámozza
-
Alusky
aktív tag
válasz ECHO2235 #60092 üzenetére
Persze 0.25 mércével nézve és összehasonlítva a Coca vagy Pepsi termékekkel simán megéri, mert azok 250 körül mennek, de én nem tudom megemészteni, hogy mennyire jön ki a másfél literes ára. Legalább a fél literes műanyagost dobnák piacra ami a legelterjedtebb palack a világon és az még meg is iható jelentős szénsavcsökkenés nélkül és árban is kedvezőbb lenne. Ki tudja majd évek múlva lehet megjelenik, évekkel ezelőtt is írtuk ide páran miért nincsenek sose energiaital mentes energiaitalok és most már van több is, a jövőbe lát ez a topik.
Oké nem offolok többet, inkább iszok.[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
ECHO2235
aktív tag
-
Alusky
aktív tag
válasz ECHO2235 #60088 üzenetére
Ez valami új lesz, mert eddig még nem hallottam róla csak a simáról meg az almásról. Gondolom ez is 150-170 körül van mint a másik kettő, nyilván annyit sem ér meg (900-1000/1.5l), a Hell jól kiszipkázza a usereket azzal, hogy nem árulja másfél literesben. Egyet venni fogok kóstolónak, többet nem, ha majd iderér. A Minecraft design amúgy tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
pockos13
aktív tag
válasz davidkiss90 #60083 üzenetére
Nekem is kimondottam ízlett.
-
ToBeY
nagyúr
Én pedig kezdem felélni a jó árban vett kókuszos gamer hell-et - abban nincs hiba,max az, hogy kezd fogyni..
-
koshmar
addikt
Na ez a fanyarkás RB tényleg olyan igazán semmilyen volt
De még így is jobb volt egy fokkal, mint kókusz-áfonya, mert azon abszolút semmi mellékízt se tudtam felfedezni
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
-
Laraxior
titán
válasz koshmar #60074 üzenetére
Komolyan annyiba kerul egy Red Bull?
Eleg szomorú ez...""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz koshmar #60072 üzenetére
Még ha nincs akcióban, akkor sem kerul annyiba nalunk, 1.19€. A mult heten vettem egy talca simat, 0.85€/db áron.
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Hopp, ezzel az uj redbullal meg en sem futottam ossze
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SlayR0113
tag
Így magyarított változatban nem nyerő az új RB így maradok a kinti változat vásárlásánál...úgy No1
-
X@b3e
addikt
válasz grizlisandor #60061 üzenetére
Az biztos, hogy a kettőnek az ég világon semmi köze egymáshoz, az meg még inkább, hogy az akarna lenni..
A Monster kivi lime és uborka íz, a másik redberry..Skut érdekelne, Deák téri Roniban van új Hamilton, hűtve is
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Alusky
aktív tag
Megvolt a két Hell, a sárgában semmi extra nincs, a pirosban is csak minimális. Erre a nyárra elfogyott az ihlet ezek szerint, nem tudom miért nem merték bevállalni savanyúban, mint a savanyú cukrok. Rockstarnak is vannak olyan ízei.
-
grizlisandor
veterán
Monster Energy Ultra Paradise (zöld doboz) meg lehet inni, de nem volt valami finom.
GHOST Energy Drink SOUR PATCH KIDS REDBERRY copy akarna lenni, de túl van tolva az édesítő és egy fura valami lett. -
Laraxior
titán
Vett belőle, csak nem annyit amennyit én vettem volna
-
Laraxior
titán
-
pockos13
aktív tag
Az új RB Summer Edition Juneberry ( fanyarka) nekem nagyon ízlik.
-
Alusky
aktív tag
Az Aldiban már van a két új Hell, 240 volt azt hiszem. Ma már nem iszom meg, majd holnap. Vettem két Adrenalint is az "új" dizájnosból egy másik boltban, most látom az is 32-es lett újra. Régen csak a 4G volt 32-es, a többi nem. Azért is ittam négyesével akkoriban. Az ára ezeknek is valami 200 fölött volt.
Új Monstával nem találkoztam, de abból lehet nem is fogok venni.[ Szerkesztve ]
-
Vertigo
aktív tag
...ugy latszik eszakrol szivarog lefele (most voltam budaorsi, erdi tescoban, budaorsi auchanba, allee sparba, bikas cba-ba es meg semmi, pedig mar kivancsi lettem en is)
-
Norbi.
őstag
Váci úti Tescoban megjelent az új Lewis Hamilton Monster. Hűtve is van, nekem az első zero Monster, ami ízlik
#idénseszokokle
-
Alusky
aktív tag
válasz Mayky3 #60049 üzenetére
Az apple-pear, pineberry-guava, watermelon-gooseberry hármast ittam régen, azoknak úgy emlékszem csak három dizájnja volt, a simáknak viszont valószínű több, mert régebb óta piacon vannak.
Nekem a műanyag ízű gyerekrágós natura is tetszett amíg meg nem szüntették.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Alusky
aktív tag
Én vettem egy rózsaszín Wattot hazafele kutyasétáltatásból, még pont nyitva volt a bolt (sütőporért mentem be alapból xd), mert bár ittam már régen sokszor tehát nem újdonság, csak gondoltam miért ne. Látom újra 32-es lett. És ez már a harmadik dizájn náluk, de még mindig a legelsők voltak a legjobbak.
200 volt akcióval, a Hell 300 normál áron, akkor nem is olyan vészes a Coop ára, mert az Aldiban is valami ilyesmi ár rémlett. Nyilván aki rendszeres fogyasztó az nem ilyen helyeken vásárolja a kartonokat. Az én emlékeimben még a 129 Ft-os Hellek rémlenek, a Burn volt 249 és a legdrágább akkoriban.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz grizlisandor #60030 üzenetére
Nekem egy Juiced van délutánra betárazva, imádom, meg a Punch-ot is. Kár, hogy Assault-ot már nem kapni.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
ToBeY
nagyúr
Ezen az új málnás Hell-en eléggé érezni a tuttis ízt,de utóízben szépen megjön a málnas íz.Nem olyan rossz összességében ez.
-
Alusky
aktív tag
válasz Mayky3 #60043 üzenetére
Új Focus? Akkor a multinál a + jelzés is arra utalna, hogy második generációs? Vagy azon mindig is volt + jelzés, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Mayky3
csendes tag
Sajnos nekem is volt idő, hogy a 2 literes kobra nem volt elég 1 napra.
Szerencsére sikerült leállni vele, és ma már ha a 2. 0.25-öshöz nyúlok az már ritka számba megy.
Szembe jött velem az "új" Hell Focus+, hát, eddig se szívleltem, de ezután még úgy se. Igazi random ízvilág, se tutti, se semmi gyűmölcs. Ezt a Mangó narancs ízt, max. az hiszi el, aki soha életében semmi narancsossal nem találkozott. A mangót meg hagyjuk, szerintem csak a közelében lévő termékekben találkozott mangóval...
Plusz a két új HELL is. Nekem mind a 2 retró élvezet. Mind a kettő ilyen a 90-es években elég népszerű igazi műanyag zacskós cukorka feeling-et hozza vissza. Sosem volt valódi gyűmölcs íze, de aki azokat annó kedvelte, annak most ez a 2 ital igazi bűnös élvezet
[ Szerkesztve ]
Energy Drink Box Collector/Energy Drink Box Sammler
-
Alusky
aktív tag
válasz donjohnson #60034 üzenetére
Én mikor nagyban toltam 3 dobozzal is simán megittam probléma nélkül. A Rehabot kettesével ittam. Rövid távon, ha előtte rá van szoktatva a szervezet egyáltalán nem megerőltető, utána meg fokozatosan leszoktatni. Hosszútávon meg hirtelen váltással úgy azért lehetnek gondok. Anno nagy divatja volt a másfél literes energiaitaloknak, azt úgy itták néhányan, mintha sima kóla lenne, 1-2 alkalommal én is megittam egy flakonnal reggeltől délutánig, a középiskolás évek gyöngyszemei. Ma már a franc se inna meg annyit, családom van.
-
Elemental
addikt
válasz donjohnson #60037 üzenetére
Az utóbbi pár hétben teljesen elveszett az önkontroll, napi két monster az adag. Pár napja visszaálltam az egyre
-
rsanyi20
tag
sajnos én is megiszok sokszor 3 dobozzal, de én inkább a cukor miatt gondolkozok el rajta… mindig sír a szám hogy legalább zerót kéne inni helyette, de sose visz rá a lelkem hogy végleg átálljak rá
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
grizlisandor
veterán
Attól, hogy valaki azt mondja valamire, hogy egészségtelen az úgy is van?
Cukros üdítőkkel nincs probléma, csak az energiaitallal.Lement a fehér, Monster Energy Ultra, dobozán, hogy nem olyan édes, mint a rendes Monsterek, hát nem kósolták a terméket...
-
pourri
aktív tag
Én is elgondolkozom a napi 2. monsteremnél, hogy nem kéne, de sajnos ritkán állom csak meg, hogy ne igyak.
-
pourri
aktív tag
Borzalmas, ilyennek sosem kéne előfordulnia.
-
grizlisandor
veterán
Simán, amúgy yerba matét szürcsizek egész nap.
-
donjohnson
addikt
válasz grizlisandor #60033 üzenetére
2 monster egy nap?
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
grizlisandor
veterán
Watermelonra emlékszem, hogy rossz, hoztam haza fehéret meg zöldet, az egyiket ma még megiszom.
-
ToBeY
nagyúr
Citromos Rehab után ez a második kedvencem
-
Elemental
addikt
Cukormentes szutykok közül ez egész iható.
-
grizlisandor
veterán
Monster Energy Ultra Fiesta Mango lecsúszott az ebédhez, jó volt.
-
koshmar
addikt
válasz basaharc502 #60027 üzenetére
Ja hogy automata.. mi MÉH telepre visszük, ezért egy zsákba a lehető legtöbbet kell beletömni.
-
koshmar
addikt
válasz basaharc502 #60025 üzenetére
Ha rataposnanak, majdnem dupla annyi férne bele..
-
basaharc502
aktív tag
Végeztem egy kis eitalos közvéleményklutatást. Középsuliban sokan gyűjtik az aludobozokat, aminek 90%-a energiaital. Önmagában már az is elég elgondolkodtató, hogy egy 20 fő körüli osztályban 5 nap alatt dugig telik egy 120 literes nagy szemeteszsák 0,25-ös és 0,5-ös eitallal. A visszaváltásnnál láttam, hogy a dobozok kb. 80%-a hell, annak is bőven több, mint fele a síma tuttis. kb. 10-15%-a monster, a maradék pár doboz pedig minden más.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Elemental #59972 üzenetére
Én meg elvből sem veszek semmit a Xixo-Hell bagázstól.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
koshmar
addikt
Na akkor eddig a sima és a kókusz-afonya
-
koshmar
addikt
Melyik Red Bull az, ami itt több ember szerint is jó? Most van egy kis plusz pénzem, és megpróbálnám
-
aDM|RaL^
őstag
tegnap kipróbáltam a hell raspberry candy-s ízét, eléggé bejött.
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
ToBeY
nagyúr
Ez Summer Cooler Exotic candy nem rosz,de a multis és focus Hellnek valami érdekes egyvelege.
Nem rossz mert én mind a kettőt szeretem,de értelme nem volt kijönni vele mert semmi új ízt hozott.
Ez a tipikus esete annak,hogy csináljuk valamit mert muszáj.[ Szerkesztve ]
-
SlayR0113
tag
Hát ez az új monszta' hungárise verzsönben ugyanaz az édesítő mellék ízes rettenet, mint a többi.....
[ Szerkesztve ]
-
kiscapa
csendes tag
válasz bakelitlemez #60002 üzenetére
Van a Vin Marketben valami érdekesebb Monster vagy más, "ritkább" energiaital?
-
ECHO2235
aktív tag
válasz bakelitlemez #60005 üzenetére
-
Alusky
aktív tag
Én is ma néztem körbe, de sehol nem volt, viszont láttam multis Hellt ezer év után újra.
Vettem az új Soproni körtés sörből inkább ne üres kézzel jöjjek ki (nem tudom mennyire új, itt most láttam először), hát eleinte valami poshadt erjedt íze volt, de a doboz felére elérve jó lett. Be kellett indulnia az ízlelőbimbóknak.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Norbi.
őstag
mar insta is tolja a reklamot, szoval tenyleg beindul
-
ECHO2235
aktív tag
volt belőle bőven?
holnap lehet meglesem -
ECHO2235