Hirdetés
-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #62705 üzenetére
A mandarin érdekel, a másik annyira már nem.
Nem kell a sarkkörig menni, magyarázzák már ezt el az Aldinak is, akikkel szerződve vannak ráadásul, miért másfél hónap mire odaér, meg a Coop miért tudja előbb berakni a polcaira.A zöldalmásnak a vége olyan nyeh, a nyelv hátulján az a slejm szerű érzés, az valóban az édesítőszer (a többin is érezni legfeljebb más erővel), a szörpöknek van ilyen utóhatása még, mert sajnos a 99%-a azoknak is édesítőszeres a polcokon. Az Aldinak a sajátmárkását szoktam venni, azok még cukrosak, de abból meg csak 3-4 íz van.
Amúgy 3 doboz epic már elég durván felpörget, mégiscsak 210mg koffein, 100g cukorhoz meg eszetlen sok B vitaminhoz, az már jó kis energia meg pörgető löket. Csak mondjuk kutyát sétáltatni nem volt jó, mert éreztem ahogy lötyögött a gyomromban. XD
[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
rsanyi20
tag
válasz koshmar #62682 üzenetére
Naja..
Egyébként kis mellékinfó, a Metróban az összes Hell most 189ft/db, ez már a bruttó ár, nem kell 24db-ot venni hozzá (bár szerintem ennyiért simán érdemes , 10.31.-ig érvényes az akció ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #62632 üzenetére
Megjelentek az Aldiban is már, de csak az orig, blackcseresznye és banános.
Én fel nem tudom fogni, hogy amikor ücsörög az üzletvezető egy millás nettóért hogyan alakul ki az agyában a gondolat, hogy na a népnek ezek az ízek kellenek úgyhogy rendelünk belőle 3 hónap csúszással egy olyan cégtől akivel amúgy szerződtetve vagyunk és már a konkurens Lidl is gyorsabban kitette a polcra őket, a többi íz lényegtelen.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #62605 üzenetére
Nagyrészt kóla ízű, úgyhogy eleve rossz nem lesz, a kék Pepsi sokkal nagyobb csalódás. Nekem tetszett.
Most megbontottam a vérnarancsos BCAA-t, hát ez... Nem azt mondom, hogy mosogatóba való, meg lehet inni, de tényleg egy olcsó valami. A barackos lesz szerintem a rosszabb, mert a baracknak még kevésbé van jellegzetes íze ezért ott még jobban kiadja majd.
Prime-nak lehet ellenfele ízre.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #62591 üzenetére
Hát nem tudom mi a bajotok ezekkel, nem olyan rosszak. Egyébként nem édesítőszer ízük van, hanem pezsgőtabletta ízűek, az a tipikus beledőlt a tartályba a vegyilabor íz, a jellegzetes undorító édesítőszer ízt én nem érzem.
A cseresznyés az 99% ugyanolyan mint a kicsi, a legvégén érezni picit talán, hogy édesítőszer is van benne. Ha be van hűtve akkor simán vehető a kicsi helyett.
A másik háromnak, mivel nincs már összehasonlítási alap, tényleg az a baja, hogy full mű az egész, mint amikor a barack ízű üdítőt lemásolják barack ízű üdítőnek. A másolat másolata és laborízű az egész.
Gasztronómiailag tényleg szarok, kulturált energiaital fogyasztóknak ez valóban nem termék, a fiatalok viszont kegyetlenül fogják ezeket venni, főleg 350-es áron. Én sokkal rosszabbra számítottam.Ma megint világítani fog a pisám a sötétben. Sok ez a B vitamin ezekben, nem kell bele 50% decinként olyan vitaminból ami kb. minden élelmiszerben megtalálható, lehetetlen hiányállapotot kialakítani velük, az összes gabona, hús, tojás, tej, tényleg mindenből előállítja a szervezetünk.
Inkább a magnéziumot, kalciumot tennék bele, meg C, D stb. olyan vitaminokat amiből ténylegesen keveset visznek be az emberek. És akkor nem fognak tőle Csernobil színűt pisálni, meg nem lesz veseköve az embernek 30 évesen.[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #62584 üzenetére
Ha olyan, mint a románok rágó ízű puffasztott kukoricás cucca akkor nem lesz rossz.
És mennyibe fog kerülni, ha egy Chio meg Lays is 500 meg felette van aztán egy markomba belefér. Mondjuk a 800 Ft-os kóla mellé nem drága.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #62522 üzenetére
Van belőle zero is úgyhogy elvileg ebbe cukor van, de hogy mennyi azt nem írják. Többen panaszkodtak, hogy a név megtévesztő, ez csak meg van "csípve, fűszerezve" málnával. Átfordítva magyarra, már rohadtul nem tudják a gigacégek meg a marketingesek mi a f.szt csináljanak magukkal ezért a flavour szót lecserélték és az egyre hülyébb generációk sem segítenek ezen akiknek minden leönthető a torkán csak új legyen, lásd Hell kommentszekciók.
[ Szerkesztve ]
-
SlayR0113
tag
válasz koshmar #62462 üzenetére
5en voltak valami piához is öntögettek, de a gyerek naturba kísérőként tolta és a többiek nem ittak valami sokat így a lényegét kb ő itta meg, szval ha nem is teljes 5 doboz de egy jó 3-3,5 azt úgy benyomta. Meg mindig mondta a többieknek hogy nem szabad meghagyni mert "megmelegszik". Vele lévők is csak nézték hogy most mivan.
-
ECHO2235
aktív tag
válasz koshmar #62391 üzenetére
hát, pedig tényleg new reciepe..
cukortartalom ide vagy oda, megvolt a goji, black cherry és a Peach Lemon és egytől egyik egy rakat édesítőszer ízű Sz*r, már bocsánat.
de konkrétan közel élvezhetetlen
és én még vártam a zöld almát és az eper banánt...
és mertem egy deka reményt fűzni hozzá.. értem, hogy a célközönség a gyerekek, de ezt még én is próbáltam volna élvezni így, hogy alig van benne koffein, nem jött össze -
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #62391 üzenetére
Mint a kutyatápra ráírni, hogy gyógynövényes aztán van benne 0.002% belőle. Itt is ennyit változtattak valamin és ezzel új recept.
-
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #62376 üzenetére
Cukor az több lesz szerintem, mert ahhoz 5.5g/100ml-re kéne levinni, hogy ugyanannyi legyen, ahhoz meg édesítőszer kell, hogy iható maradjon. Inkább lesz a 11 helyett 9. Legalábbis remélem nem édesítőszerezik.
Csak a koffein lesz a fele. Az összes többi az meg szerintem ugyanúgy dupla.
Majd kiderül, ha kapható lesz, remélem azért nem kell 3 hónapot várnom rá, mint a summerekre.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
-
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #62345 üzenetére
Második legolcsóbb termékek egységárra nézve, a jegesteák után. Nagyon hasznos zsebtömője a gyártóknak a 250-es aludoboz, meg úgy általánosságban a kis kiszerelés is.
Ez így 91Ft dobozonként, a Xixo 120 Ft körül még fogjuk rá belefér, ha annyiért van akkor szoktam többet is venni. De pl. a 200Ft-os Szentkirályi új csodavize amibe nincs cukor meg édesítő se azt messze kerülöm 250-es dobozban.
Az energiaitalokból se sokat veszek már.
Meg persze az 50Ft ki fogja nyírni ezt is, mert akkor a 120-as Xixo is 170 lesz már.
Kidobtam már kb. 50 darab visszaváltós dobozt, hosszútávú megoldás valószínű az lesz, hogy nem veszek egyáltalán ilyeneket, ami az egységár drágaságukat tekintve is hasznos elgondolás. Átszokom a kartonos meg üveges termékekre, egyrészt az mind nagy, másrészt nincs betétdíj se.
Aldi papírpoharas kávéi se lesznek betétdíjasak stb.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #62331 üzenetére
5g cukorral nagyon korlátozódnak az ízek amit ki lehet keverni, hogy finom legyen minden vevőnek. Azért csapnak bele minden folyadékba ami csak létezik 10-12 g-ot, mert úgy működik ezekben a cukor, mint a húsoknál a só, kihozza az ízt. És ha kihozza az ízt akkor hígítható a fő anyag.
Ezért megy nagyon a cukor+édesítőszer kombó ilyenkor ha csökkenteni kell a cukrot, csak ott meg trükközni kell az édesítőszer íz elhelyezésével is.
Nem sok termék van amibe 5g cukorhoz nincs valami téve mégis finom. Még a jegeskávékat is felcsapják 10g-ra decinként, pedig otthon az ember ha a harmadát teszi bele cukorból már kellemesen édes lesz. És amúgy durva, hogy nem érezni ki a 2-3x több cukrot a dobozos kávéban.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #62323 üzenetére
A peach lemon párja a dinnyés volt 2021 summer cool, a goji párja meg a banán vanília 2020 ice cool.
Most már én is emlékszem rájuk, de nem ide írtam, hanem valahova máshova.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
kiscapa
csendes tag
válasz koshmar #62297 üzenetére
Ami nem visszaváltható, azon nincs rajta a kis visszaváltós ikon meg az se mindegy, mikorr vetted, ha július előtt mondjuk nagyobb tételben, akkor jó eséllyel egyik se visszaváltós. Az ikon meg amúgy mindig a vonalkód felett/mellett/közelében van, hány csilliárd dobozt kell neked mégis végignézni?
-
Alusky
aktív tag
Lehet, össze kell hasonlítanod a régi és az új dobozost, ha különbözik a vonalkód akkor biztosan a visszaváltás miatt. Vagy appal kamerán keresztül a vonalkódot
Átverni nem lehet a gépet, az itteniekben nem működik a bedugom a jót és alatta becsúsztatom a régit. Terjengenek ilyen shortvideók, de pont annyi a valóságalapja, mint a shortvideóknak lenni szokott.
Itt a Lidlben már tucatszám vannak eldobálva a dobozok a gép elé amiket nem vett be és basznak feltakarítani. Nem is értem miért nem volt ösztönös az egész kitalálójának, hogy kukát rak minden gép mellé, hiszen ez várható volt.
Nem véletlenül van az önkiszolgáló kasszák kapuja után is kuka, mert a kinyílása után a blokkot az ember rögtön dobja el a francba.[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Vannak videók, hogy odateszed beolvasni az 50 Forintos visszaváltósét, és a szalagra ráteszel egy nem 50 Forintosat.
Amúgy meg méh telep, kilónkénti áron kapsz 170 forint körül.
Olvass vissza, hogy én mennyire jól jártam.
Tedd ki majd hulladékgyűjtéskor és el fogják vinni tőled. -
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #62177 üzenetére
Az egyikből vettem, a másikat nem találtam még. Csak már azt is elfelejtettem melyik volt amit vettem, de majd megkeresem, mert leírtam ide.
Most a mangó Burnből vettem, sokat nem lehet mondani róla, jó lett, mangós, egy leheletnyivel kevésbé édes, mert 15 helyett csak 13 a cukor.
-
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #62086 üzenetére
E hónap vagy kövi hónap vége a határidő, nem tudom pontosan, addigra kell elkezdeniük gyártani csak olyat, amit addig lenyomnak azt még adhatják nélküle. Úgyhogy még év végén is tuti lesznek betétdíj nélküliek ami raktárról maradt. Aki elkezdi korábban annak már van. Én is azt hittem a Hell nyáriak ilyenek lesznek mivel friss töltés, de ezek szerint ők is az utolsó időpontra gyúrnak. Nagyon lazára vették az átállási kritériumokat, de nem is akkora baj.
-
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #62064 üzenetére
Ez nem az előző téli? Mert most télen volt a két frankó ízű amiből az egyik kevésbé volt frankó, a másik jobban frankó. Akkor ez az előző lesz, másfél éves cucc.
-
Alusky
aktív tag
-
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #62043 üzenetére
Erre gondoltam én is, hogy az energiaital alaptermék, minden üzletláncnak van sajátja, még a Coopnak is. Azt mondjuk sejtettem, hogy a másik két német 200-ért adja akkor ők is annyiért fogják és ez csak visszavezető akció.
Ma két holland ment előttem az Aldiban és a lila Hellből vettek pár darabot és mondták egymásnak, hogy ez nagyon jó.
-
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #61977 üzenetére
Eddig nem volt dinnyés? Nekem mintha rémlett volna, hogy tavaly már vettem a másfél literesből.
Ja. [link]Én azt a két Sprizz-et ittam meg az Aldiból, hát a 13g cukornak nem kell bemutatkoznia annyira édes volt, de finom.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz koshmar #61966 üzenetére
Én alapvetően szeretem a grapefruit-os/kesernyésebb dolgokat szóval majd kíváncsi leszek.
Amúgy jobban zavart,hogy ezt az ízt már éreztem pár éve a Hell-től
És hogy annyira semmibe veszik a vásárlóikat,hogy leporolják X éves ízt,majd eladják újként.Ahelyett,hogy újat fejlesztenének... -
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #61949 üzenetére
Az is tök jó, hogy a kisboltokban a helyhiány miatt amikor dupla megjelenés van, általában csak egy ízt tartanak és az mindig pont a gagyibb. A téli Hellekből is nem a körtés, hanem a narancsos kapható itt a környéken mindenhol. Az AI-t is nagyon nyomják még, de pl. a Wattból is az almakörte meg a pineberry megy és nem a pineberry meg a watermelon amik érdekesebb ízek. Az almakörte az bár finom, de már ezer éve iható mindenféle üdítőben is és ha helyhiányom van akkor nem egy tömegterméket tartok polcon. Nyitnom kell egy kisboltot, mert ez így nem állapot.
-
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #61934 üzenetére
Mondjuk annyival nőtt a bevétel is, szerintem most is annyi körül van, mint anno 140-ért, de lehet most még többet is tudnék venni. Csak valahogy mégis fáj kiadni érte 250-et, mikor volt ez 145 is.
-
grizlisandor
veterán
válasz koshmar #61917 üzenetére
+1 a "faluban" a helyi kínai kirakta fb-re, hogy van, de a megyeszékhelyi kedvenc italker is kirakta vele egy időben.
269 Forint volt, fura, hogy nem rakta rá újdonság felárat, mert ennyi volt a boltban minden Hell, csak a extra koffeinesek kerültek 299 Forintba.(kávékat nem néztem) -
basaharc502
aktív tag
válasz koshmar #61896 üzenetére
Túl sokat nem csavartak rajta...sajna a hell zerok tekintetében igen gyengus...a sima tuttis nem rossz, bár az is elég karcos. Az epres és a graphefruit-os pedig számora kifejezetten kellemetlen, nagyon mű, savas-édesítős cucc, a graphefruitos pedig ízben semmi köze a gyümölcshöz, amolyan meghatározhatatlan, kicsit turbórágó ízú valami...és ezzel ha jól számolom vége is a zero sornak.
-
Alusky
aktív tag
válasz koshmar #61849 üzenetére
Volt már példa erre a Hellnél, hogy boltba került a termék a reklám meg egy héttel később jött. Különösebben nem zavarja őket, mert a 99.9999999% úgyse tudja, hogy ez kiment a boltokba, csak néhány fanatikus. Nem létszükséglet nekik a reklámot jól időzíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest