Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ECHO2235
aktív tag
válasz rsanyi20 #58196 üzenetére
sajnos mindenhol drágulás a jellemző :/
még nálunk is ahol próbáljuk alacsonyan tartani az árát, 199ft már :/
a Watt még alatta van meg a Guarana, kérdés meddig.btw
lehet, de csak lehet, holnap már lesz olyan hely ah lehet új Zéró Hell.
ha lesz, jön az infó ^^
addig is
mai csomag érkezés ^^
japán VR46
És két érdekesség, amiből a Flamin Hot-ra már jó ideje vadászok -
-
ToBeY
nagyúr
Vettem most az új pinebery wattból,kíváncsi vagyok mennyivel lesz más mint ami régen volt.
De ez is Hell árban van 199ft.(Esküszöm,a Müller energy drinkje most a legjobb vétel, 170ft taurinnal. ) -
koshmar
addikt
válasz grizlisandor #58179 üzenetére
Bármilyen cukormentes csak borzasztó lehet (számomra)
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
SlayR0113
tag
Esélyesen a Passion Fruit utódja szal hasonló ízvilág lesz
-
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #58176 üzenetére
Azt pont nem is akartam (de akkor megerősítettél benne hogy nem is kell) és a sugar free-t sem
-
grizlisandor
veterán
Müller Regular
Sajnos nem sok íze van, ez egy híg lötyi. -
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #58163 üzenetére
Engem zavart hogy levitték 15mg-ra és nagyon örülök,hogy visszatértek 32mg-ra pár fajtánál legalább.
Mivel ez egy funkcionális ital,így én nem tudom az ízt a hatás elé helyezni.Persze,az íz is fontos,hiszen ki szeretne valami rossz ízű dolgot inni?[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz grizlisandor #58163 üzenetére
Speciel engem egyáltalán nem zavar, ha 15 a 32 helyett, az ízre (meg ár-érték arányra) megyek.
-
koshmar
addikt
válasz grizlisandor #58160 üzenetére
Én vettem egyet múltkor, az eprest, és még mindig finom nekem.. 15 mg ide vagy oda.
Ha találok egy helyet, ahol nem 210, szerintem fele-fele arányban veszek majd Hellt és azt.
-
rsanyi20
tag
válasz rsanyi20 #58127 üzenetére
Köszönöm a tippeket, végül nagyon semmilyen újdonságot nem próbáltam ki mert, nem találtam semmi olyat amit érdemes lett volna venni. Saját márkás cuccokat láttam pl hoffer/lild/intersparban, de majd legközelebb veszek ha arra járok most azokat nem hoztam haza, de nem is csábítottak annyira.
Ami volt is újdonság az a SCS plázában egy nasis boltban volt, de olyan árakkal hogy hihetetlen. Pl Rockstarok 4euroért, itthon meg 800ért is kehet kapni ugyan azokat, szóvalja.
De legalább ott már találtam új Redbullt, a sárgabarackosat, nekem 10/10. Ha nem is az év íze, de top 3ba benne van.Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
grizlisandor
veterán
Red Bull Blue Edition: Klassische Heidelbeere(kék áfonya)
Taurinos talán osztrák import. Tök jó ital, lágy áfonyás ízzel. Kár, hogy megkérik az RB termékek árát. -
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #58155 üzenetére
Én is vissza akarok menni mert csak a kókuszos volt meg,és az nagyon finom volt.
-
SlayR0113
tag
Június van...új Burn végre valahol?
-
FoLey-v
addikt
A rózsaszínt ittam vagy is fehéreper-guavat. Nem tudom így megmondani,mert a régit már régen nem ittam,de a 32mg-t hellel összehasonlítva érezni rajta és nem rosszabb.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
pockos13
aktív tag
Valaki kóstolta már a vattacukor ízű Bombát? Egy bent figyel a hűtőben holnap ki is pukkantom.
-
csendes tag
válasz grizlisandor #58143 üzenetére
Bakker, pedig még vissza is kerestem a hozzászólásod
-
őstag
válasz grizlisandor #58140 üzenetére
Melyik üzlet ez Csabán?
-
grizlisandor
veterán
Átvert a csaj, hogy jön a csütörtöki RedBull szállítmányban Eper-Barack, mert nem jött.
-
scope2007
addikt
válasz nagysandor79 #58136 üzenetére
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
nagysandor79
aktív tag
voltam Angliába pár napot.
ittam
Ultra Black-et
Khaotic juiced
ripper juiced
Ultra gold
Reign
assault
ezeket gondoltam olyannak ami itthon nem igen van. -
Mayky3
csendes tag
válasz davidkiss90 #58130 üzenetére
Jaja. a Müllerben ezek kaphatók dobozos formában. Üvegessel csak hébe-hóba lehet összefutni.
Energy Drink Box Collector/Energy Drink Box Sammler
-
Ventur@
senior tag
Xixo-nak jött ki új fekete teása a görögdinnye-málna. Nos, ez nekem ízre teljesen ugyanaz, mint a dinnyés Hell, csak nincs benne semmi, amitől edrink lenne. Gondolom ugyanazt a kikevert ízt használták mind a kettőnél. Okos .
Amúgy a málnát sehol sem érzem benne, ízre az a mű dinnye íz, meg illatra is rögtön dobozbontás után. Citromos ízt érzek még, de ez fel is van tüntetve az aromák között.
169 Ft-ért vettem - ennyiért sok - de mivel újdonság, így ki kellett próbálnom. Veszek majd még egyet és nagyon jól lehűtöm, hátha akkor másabb lesz az íze és megjelenik a málna is benne .Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
koshmar
addikt
Jól emlékszem, a Nordic Turquoise és Red tavaly téli limitált ízek voltak?
Furcsa, mert több helyen látom most is, egy boltban annyi tálca volt belőlük egymásra rakva, magasabb volt mint énEgy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
davidkiss90
tag
válasz donjohnson #58128 üzenetére
Müllerben lehet ilyeneket kapni, de inkább a dobozosat. Üvegeset csak elvétve találni. Nemrég ittam meg egy gyömbéreset
Energy Drink Collector
-
donjohnson
addikt
válasz rsanyi20 #58127 üzenetére
a red bull osztrák, nem?
hátha ott van másfajta is, mint nálunk.
ilyet találtam, ami szerintem nálunk nincs: https://www.redbull.com/at-de/theorganics[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
rsanyi20
tag
Bocsi, lehet volt már kérdés de pénteken megyünk bécsbe, Osztrákiában van valami energiaital különlegesség amit ki kellene probálnom?
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
SlayR0113
tag
....és az Adrenalinból is az egyik legjobb az alma, körte, lime megszűnt
-
FoLey-v
addikt
válasz koshmar #58121 üzenetére
A kókuszos,kaktusz.eredeti és a puncsos nem rosszak. Nekem a kaktusz-kiwi a kedvencem. A fél literes is 200-220ft között is szokott mozogni.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
grizlisandor
veterán
Be kell néznem a Müllerbe érte.
Szerk.:
Elvileg holnap jön RedBull áru az italkerbe és lesz végre az eper-barackos.
Biztonság kedvéért nem jöhettem el üres kézzel, megragadtam 4 doboz 0,5 literes Hacker Space Energy Classic-ot, mert valaki megitta múlt héten az összes energia italt, még az extrás Monstereket se kímélte.
X-gamer van még, de valahogy arra nem fanyalodott rá az illető.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Müllerben vettem ma Typhoon kokusz- áfonyás energiaitalt,remélem finom lessz.
Rendes mennyiségű koffein van benne (32mg szégyen,hogy ezt ki kell emelnem) és az ára sem vészes 175ft (Hell alatt van így is) -
törölt tag
válasz szekra #58110 üzenetére
igen, kifejezetten nagy a fejlodes orvendetes modon. de ne legyel szakbarbar vannak kifejezetten jo rock*-ok is
koshmar: veszedelmes hely, az biztos
ToBeY: ez az atlagos 'teszkos' kinalat, tovabbra is a kisboltok es a benzinkutak a kincs lelohelyek, ott viszont neha eleg dragak -
ToBeY
nagyúr
válasz #25954560 #58107 üzenetére
Ne vágd magad alatt fát azzal,hogy egy perc autókázás után a "szivárvány minden ízében" van mosta' és rockstar.Ráadásul hármat adnak öt dollárra, vagy kettő áráért hármat.
Ez még innen nézve is pofátlan ajánlat,amikor az "olcsó palinál" nálam 450ft a monsta' R* meg nincs is -
grizlisandor
veterán
Import Monster Energy(visszazárható mechanizmusos)
Menő ez a visszazárás, egész jól lezárja, nyitáskor hallani a távozó szénsavat.
Megoldás lehet annak, aki nem tudja meginni egyben, egy darabig tarthatja a szénsavat.
50g cukor kemény, ami benne van. -
őstag
válasz donjohnson #58098 üzenetére
Benzinkúton vettem már.
-
Rastaman17
csendes tag
válasz grizlisandor #58095 üzenetére
Én is ittam egyet pár napja, én sokkal többet vártam tőle.. A ripper volt az igazi számomra
-
FoLey-v
addikt
válasz donjohnson #58098 üzenetére
Hát baz tegnap pont kis boltban láttam olyat és nem vettem. A red bullt nem követem.
-
SlayR0113
tag
válasz grizlisandor #58095 üzenetére
Egyszer már illetékestől idén hallottam, hogy a Khaotic is bekerül a Monarch miatt a hazai meg pár környékbeli országba állandóba, de aztán valamiért nagy csönd és nem történt semmi...szal esélyes így hogy jövőre
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest