-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Laraxior #16650 üzenetére
bocs, mar uniT is irta h nincs az egesz eu-ban.
egyes, leultem.mod:
orichalcos
sztem debrecen kiraly hely. pl az egy negyzetkm-re eso jo csajok mennyisege ott a legnagyobb es sztem szep is. es a kozeleben is van egy csomo jo hely pedig en is pesti vagyok.[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
-
vwpolopg
őstag
válasz Laraxior #16856 üzenetére
Lesz, csak ennyi ember sose tud egymashoz alkalmazkodni es vannak akik nem kuldik el a listajukat idoben, valamint a bolt sem valaszol a kerdesekre egybol amiket en tolmacsolok masoktol, tovabba en is dolgozom, zhzok es vizsgazok folyamatosan igy nem feltetlenul tudok mindig mindenkit rugdosni, hogy kuldje el a listajat. Lenyeg a lenyeg aki olvassa es meg nem kuldott listat annak hajra, a dolog nincs elfelejtve csak a szokasosan lassu mederben folyik.
-
T-unit
őstag
válasz Laraxior #16961 üzenetére
Egész konkrétan jelenleg még 117-117 db van mindkettőből, mutatja weboldalukon készletet, talán jut innen mindenkinek akár több db is... Absolutely jóideje nincs, mert amire nincs nagyobb igény azt már nem is rendelik, aki gyűjtőnek kellett az beszerválta nagyrészt anno, de kérdezd meg fb oldalukon az is ott van, ha rendes rárendel neked 1 kartonnal, az még talán elmegy neki is.
üdv.
-
Def26
félisten
válasz Laraxior #16969 üzenetére
Most írtam be útvonaltervezőbe. Du. előadom asszonynak, meg szólok haveroknak is. Nem tudom még. Most azt látom, hogy 580km oda vissza. Brno szép hely, ha megyünk és egybekötjük egy kirándulással akkor majd püzök. De max. egy 10k -t szánnék rá. 7-8 dobozzal vennék azt csók.
Én is a Monster Java cuccokat néztem ki. Monster Java vanília meg a kona blend jó lehet.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #17059 üzenetére
Fasza, rendeltem egy sört is, de az lemaradt, de a számlán ott van, csak a csomagból hiányzik, mi a teenedő akkor?
Az energy drinkek:
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Def26
félisten
válasz Laraxior #17065 üzenetére
Én ilyet veszek néha, ha rám jön. Barna sör, étcsokoládéval, de valami nagyon baszott magas kakaótartalommal. [link] imádom csak nagyon drága.
Nah, nem offolok tovább, csak összefutott nyál a számban.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
T-unit
őstag
válasz Laraxior #17073 üzenetére
Az abs. zero-t jól érzed kb, alig észrevehető az iz különbég a hazai sima 350Ft-os kékhez képest, tipikus marketingfogásnak vélem csak, azzal is egy több bevételi forrás. Tipikus csak gyűjteménybe való darab.
Állandó ivásra a 2 új rehabjukat venném M-ből , de sajnos nem annyiért, ha már a hazai assaultot tudom 300-350-ért venni, nekem meg az jobb sokkal itthoni sallangokhoz képest.üdv.
-
chris94
tag
válasz Laraxior #17071 üzenetére
Hát szerintem az Absolutely Zero leginkább a kék, Lo-Carb-ra hasonlít ízre ami logikus is, hiszen ugyanúgy cukormentes mindkettő annyi különbséggel,hogy a Lo-Carb csak csökkentett cukortartalmú, míg az Ab. Zero teljesen cukormentes, attól független,hogy sok gyártó a cukormentesnek jelöli a csökkentett cukortartalmú energiaitalokat
A Rehab Green Tea-ről meg csak annyit,hogy nekem nem nagyon jött be, savanykás, fura utóízzel...
Ugye ha az ízt befolyásoló összetevőket nézzük: Zöld Tea, Kókuszvíz, Ananász Juice, Acai, Goji
Valószínűleg ez utóbbi okozhatja a savanykásabb ízt főként, és nem a leginkább beleillő a Kókuszvíz se egy ilyen energiaitalba
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
albert8
veterán
válasz Laraxior #17225 üzenetére
A héten eddig nem értem rá, de egyébként holnap akartam meginni, de nem birtam ki . Majd keresek hellt az lesz a hétvégi challange.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
dragonfx
veterán
válasz Laraxior #17608 üzenetére
40mg.s rise energy.t hol vetted?mennyiért?
Nekem a zöld monster volt izre a legrosszabb.
Amúgy 400 körül lenne a rockstarnak is piaca én azt sajnálom nincs...
Zöld oxxo már minden 5. Boltban van kb.kisboltokban.
Fel literes hell.mi értelme??elég a kicsi bele 38as...Jövő hétfőn kiprobalunk egy új rockstar.t már úgy várom.valszeg a zöldet.
Szerintem ez a 2 új summercool hell nem nagy show. A szolos jobb.ha választani kéne inkább a zöld.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest