- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- PHP programozás
- Fedora Linux
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Brave
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Sweet.tv - internetes TV
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
refrigerator #83097 üzenetére
xbox.com -on belépsz --> jobb oldalon felül a profilod alatt Saját Microsoft-fiók --> felül lesznek az aktuális előfizetések, ahol le tudod mondani az ismétlődő számlázást.
-
refrigerator
tag
Microsoft fiókban fizettem elő, és konzolon csak beléptem a profilommal. Mindkét helyen visszamondható?
-
refrigerator
tag
Sziasztok. Hamarosan lejár a három hónapos game passom. Hol, és mit kell csinálni, hogy ne vonja le a lejárat utáni teljes összeget a következő hónapra?
-
ρσгτσ
addikt
-
parandroid
félisten
Autós játék rajongő vagyok, de ez a Crew1-2 durván NFS szint, és ez nagyon nem dícséret. 2000-ben még ok lett volna, de a mai pályán egy Forza Horizon mellett labdába sem rúg. Pláne, hogy utóbbi game pass cím. Bár asszem a Crew 2 is márrégebbi, mint az FH4 erdeti megjelenése, de mindegy is, mert kb az összes FH jobb nála, az 1-3 is, kár, hogy store-ban már nincsenek.
Pedig jó lenne egy új játékos is a piacon ebben a nem-sim kategóriában. Gravellel is remekül el lehetett szőrakozni, csak kevés volt benne a tartalom. Grid Legendsre még nem jött akció?
p
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207 #83086 üzenetére
Akkor is az volt a "titok", hogy bele kellett tekerni. Általában nem egy-két percet, hanem a felén túl. Utána már mindenhol jó volt.
Nálam minden TV -n tökéletesen megy, de kíváncsiságból megnéztem Xbox -on, és mindegyiken sz@r. Ugyanazt csinálja, amit te is említettél az egyik korábbi GO verziónál. Legalábbis a legtöbb esetben.
-
AssAssynn
őstag
válasz
tomee007007 #83088 üzenetére
Igen.
Ugye, ha nincs jelenleg aktív gpu, stb, de gondolom ismered a lényegét.
-
tomee007007
addikt
Sziasztok!
Volt most egy éves kihagyásom Xbox fronton, de megboldogult One-omat ma felváltotta egy X
Abban kérném a segítségeteket, hogy él még a Goldra ráfrissített Pass "trükk "?
Előre is köszönöm! -
Steve1207
veterán
válasz
csuvicsuva #83083 üzenetére
Mindkettőt említették, de ez jellemző volt a Go-ra is a kezdetekben android tv-n. Amúgy ott az volt az érdekes, hogy nekem javarészt megjavult 20-30mp után, szokásos alacsony bitrátás indulás után kitisztult és stabil volt, sokaknak meg végig egy moslék lehetett bármilyen net alatta. Igaz egy frissítéssel el is rontották később, én akkor váltam meg tőlük. Most azért 1,6e-ért egyelőre pörögni fog, de amúgy nem dobtam tőle hátast tartalom szinten.
-
negyven2
veterán
válasz
csuvicsuva #83071 üzenetére
Így most zsinórban 3 "What We Do In The Shadow" rész után nem tapasztaltam felbontás, bitráta csökkenést (max a részek elején lévő FX logónál pár mp-ig).
-
negyven2
veterán
-
NJanika
aktív tag
Betű típusból találja ki mindenki ! Múltkor egy hasonló Dying light kép volt ( ott a narancs, szürke szín volt a segítség )
-
Steve1207
veterán
válasz
homerhamm #83077 üzenetére
Köszi, eszembe nem jutott volna
Közben megtaláltam a bemuti videóval, hát, ok, ha a vezethetőségen javítanak ránézek nyolcadjára is, de már annyira nem hoz lázba. A felépítése pedig mindig tetszett.
(#83079) NJanika: az egyszerűbb volt, de engem megtévesztett, mert nem tudtam hova tenni a 2 megjelenése után, mert ott meg úgy futott. Aztán esett le, hogy az első részről volt szó
-
Steve1207
veterán
válasz
craftsman01 #83048 üzenetére
Az azért vicces akkor, nem tudtam, hogy haszontalan a funkció benne
(#83059) persil: lehet, mint adott árucikk MS felől kijön még most is az átváltás a hivatalos árra, de a beszerzési ettől még emelkedhet. Biztos megtehetnék persze, hogy kisebb haszonkulccsal foglalkozzanak vele kereskedői oldalról, de ez a 10%-os emelés kb csak szintfenntartás manapság, cégkörnyezet, dolgozók, a beszerzési folyamatok, simán több megy el az alapvető működésre. MS meg rátolhat a listárra, ha még határon belül van és kijön az átváltás, nem fogja érdekelni, hogy 10% marad a kereskedő zsebében vagy a korábbi 20%, amiből majd intézi a költségeit.
Egy Spar már kb 20-40%-nál tart, az alkalmazottaknak lassan a negyede eltűnt és a minőség is eléggé alacsonyan van sajnos, az bezzeg senkit nem zavar, mert "alapvető élelmiszer"Most negyedévre amúgy többen már a második áremelkedést fontolgatják, de ez inkább kényszer és nem ebből szedik meg magukat. A raktáros Lacika se mosollyal megy be dolgozni, emelni kell a bérén, hogy legalább az eddigi életszínvonalát tartsa, ahogy az adott cég összes dolgozójának, mindezt persze úgy, hogy az előző év teljesítményét hozzák minimum.
-
csuvicsuva
addikt
Jött frissítés az HBO Max apphoz. Nem tudom mi, hol, merre, meddig. Lényegi változást nem láttam (felirat mérete, ilyesmi).
-
Busaboy
aktív tag
válasz
hitvanyalak #83065 üzenetére
YCC 4:2:2 engedélyezése lesz az akkor, gondolom.
-
-
icemad
nagyúr
A mostani akcióban lévő játékok közül vett valaki valamit?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Gtaati #83060 üzenetére
Nekem is előjön random pécén, illetve ezelőtt One-on, de annyira nem gyakori (pár óra alatt 1-2 alkalom, máskor pedig napokig semmi), hogy zavaró tényező legyen. Az az újraindítás utáni jeleldobás viszont már bőven kimeríti ezt a fogalmat. Remélhetőleg csak valami szösz került a ki/bemenetbe.
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Valaki tapasztalt már olyat series x-nel, hogy a kép menüben, játékban elmegy egy pillanatra és elfeketedik a tv. Maga a jelenleg 1-1,5 másodperc, ma délelőtt párszor fordul elő, kikapcsoltam a konzolt áramtalanítottam utána bekapcsoltam és kb. 1 perc alatt vagy 8szor villogot/ment el a kép. Nem tudom mivel lehet a gond, az első majd egy hdmi kábel csere lesz, hátha az megoldja a problémát.
-
persil
nagyúr
Senkit nem erdekel a so called "beszerzesi ara", amikor 500 usd/450 gbp az msrp, nem tudom ezen mit kell ertetlenkedni.
Mondjuk kijohetnel a barlangbol es megnezhetned, hogy itt kint a vilagban mennyit tesznek magyar uzletek bizonyos termekekre "egy kis haszonka" cimen.
Szrk.: Nem mellesleg, amire valaszoltal, az egy szaraz teny es az eg vilagon semmi koze a beszerzesi arakhoz.
-
krx21
nagyúr
GTA 5 nextgen mikor tölthető, lehet tudni?
-
.LnB
titán
OlliOlli játékok szoktak lenni Gamepass-ban? Mert ez az OlliOlli World engem nagyon érdekelne, de a pár órás játékmenet miatt, nem adnék érte 8-10k-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Lexus, Toyota topik
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest