Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz homerhamm #85198 üzenetére
Már fent vannak a store-ban is az árak: 24/28/33e -10%, külön szedték, lesz One meg XS változat is. Kíváncsi vagyok a differenciára, mert amúgy a 21 is mondhatni korrektül néz ki még egy One X-en is. Én ugrást várok, két évente azért észrevehető, most meg az új generáció is közrejátszik (a trailer is jó csilivili lett )
.
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Busaboy
aktív tag
válasz hombre[EU] #85194 üzenetére
Érdekes lehet/lesz, bàr én a Call of the Wild-hoz vàrok egy next gen patch-et(lehet reménytelenül)😂
[ Szerkesztve ]
Keke
-
hombre[EU]
veterán
Way of the Hunter elsō trailer. (pozsonyi csapat)
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz ProEvoFan #85184 üzenetére
"Az irányítása tökéletesen van átültetve kontrollere."
Inkabb ugy fogalmaznek, hogy gyakorlatilag a legszarabb a konzolos hack'n slash-ek kozott.
Meg kellett volna kapja a harmadik resz iranyitasat.Bar en elfogult vagyok a jatekkal negativ iranyba, szoval annyira nem is irnek velemenyt, reszemrol csak annyi, hogy a nosztalgia es a regi hangulat nem viszi el az egyebkent ma mar kopott es kozepszeru jatekot(persze sok tekintetben jobb, mint a 3).
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz JenciHUN #85182 üzenetére
Egy az egyben a Diablo 2 tökéletes hangulata, mai grafikai köntösben, annak előnyével és a ~20 éves eredeti játék hátrányaival.Van quality mód 30 fpsel és performance 60 fpsel.Az irányítása tökéletesen van átültetve kontrollere.
Loot eső az nem nagyon van, ez nem a Diablo 3, itt keményen meg kell dolgozni a jó lootért.
Elment belőle 5 millió darab, ez sokmindent elmond a játékról.[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
-
JenciHUN
aktív tag
Valakinek van tapasztalta diablo-val xboxon? Milyen az irányítás?
Elég jó áron van most a Diablo 2 Resurrected Prime Evil Collection és elgondolkodtam rajta -
válasz Neurotoxin #85178 üzenetére
Szerintem az már volt olcsóbb is a hivatalos storeban. De tényleg jó játék. Nekem hasonlóak közül még a Rage 2 is tetszett, pedig azt is sokan szidják.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Neurotoxin
őstag
Sikerült Enebáról behúzzam a Mad Max-et 3.800.- Ft-ért (Eddig elég szkeptikus voltam az oldallal kapcsolatban, próba cseresznye, Konami partner, nekem ez új..). Nem is tudom, hogy miért halogattam eddig, mikor megjelent nem is nagyon foglalkoztatott, számomra gagyi volt a borítója is.
Este lehúzta az SX, hát valami bámulatosan jól néz ki és van FPS boost (+HDR), aki szintén nem próbálta eddig, tegye meg, szerintem zseniális
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
veterán
-
addikt
LIMITED EDITION
RAZER WIRELESS CONTROLLER & QUICK CHARGING STAND FOR XBOX[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Wesder
félisten
Code Vein-t érdemes behúzni?
Most 5k a fullos csomag.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
"Minecraft Dungeons’ second seasonal adventure"
-
Wesder
félisten
Májusi Pass játékok.
Loot River - 5/3
Trek to Yomi - 5/5
Citizen Sleeper - 5/5
Eiyuden Chronicle: Rising - 5/10
Hardspace Ship Breaker - 5/24
Sniper Elite 5 - 5/26
Pac-Man Museum+ - 5/27Ezen felül ugye még lehetnek majd meglepik.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #85154 üzenetére
Tök jó, kár hogy már mind ezer éves és mindet végigjátszottam
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #85159 üzenetére
Át gondolom a tippeket!
Ma vagy 4 órát nyomtam a Remant-ot. Régebben azért hagytam abba mert túl nehéz volt. Most nem érzem ezt. Ami viszont fura hiába van Publicon a játék egy alkalommal volt csak "kiséretem" a játékban. :(
-
addikt
ENTER THE NEW ERA OF FORMULA 1®
See the official F1® 22 reveal on April 21st, 2022
-
parandroid
félisten
válasz AMD Power #85153 üzenetére
Hagyd az FM6 alapot, és csináld a kiegeket. Sokkal emberibb léptékű (belátható időn belül végigjátszható), és szórakoztatóbb. Utána még mindig vissza tudsz ugrani az alapjáték versenyeire.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
persil
nagyúr
Jo hir!
Meg is olvasom, amit talalni, koszi!
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
Aranylemezre került a Roller Champions!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Shadowrun Trilogy: Console Edition is coming Day One to Xbox Game Pass on June 21.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz persil #72705 üzenetére
Jön konzolra a Shadowrun!
Shadowrun Trilogy: Console Edition - Announcement trailer - YouTube
Megjelenés: június 21.Most 25% kedvezménnyel előrendelhető:
A(z) Shadowrun Trilogy megvásárlása | Xbox[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #85143 üzenetére
Jaj ne is mond. Azok is megvannak! :) Ha egyszer még az életben kész leszek a FM6 akkor talán megnézem ezt a két DLC-t.
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #85150 üzenetére
Az is radaron van az első bemutatás óta, de ott nem volt eddig időpont Viszont a sok nayaggatásra legalább mutattak belőle egy nyúlfarknyi új részletet, szóval az biztosan készül(get). De ezek nekem mind ilyen ufókok, hogy maj hiszem ha látom. Mindegyik igaznak tűnik, mégis annyival vannak minden felett, hogy nem érteni miért nem ömlenek ezek a csapból is.
Black Myth: Wukong ugyanez. Ha egyszer megjelenik valszeg mindenki csomagolhat, és mehet haza De ez úgysem történik meg.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
l.skywalker
Topikgazda
Én egy tök hasonló játékot várok már több mint 3 éve. The Last Night. Azt egy francia vagy egy kanadai srác fejleszti, de se előre se hátra és nemrég Twitter-en anyázta, hogy ne zaklassák már azzal, hogy mikor lesz kész a játék
-
nyaflaty
tag
válasz parandroid #85144 üzenetére
Bocs nem tudom megszokni, hogy már több magyar lakik külföldön mint itthon és nem írtam oda hogy mo-i rendelésre gondoltam.
Sötétben minden tehén fekete kivéve a kéket mert az zöld
-
Norb79
őstag
válasz parandroid #85145 üzenetére
Nekem csak a FH1 és a FH3 kiegek vannak meg. Többi horizon meg motorsport kieg kimaradt.
FH1 rally kieg nekem anno 9-10 éve amikor pörgettem olyan Collin McRae rally koppintásnak tűnt, szerintem nem sokat veszítettél, ha kimaradt. -
parandroid
félisten
Motorsportban sosem volt rally, a 2 óta mindet játszottam. Forza Horizon kapott egy rally kieget (ahogy korábban írta más is), arról sajna lemaradtam, és már nem beszerezhető, illetve a Horizon 2. részétől vannak a térképen dirt utak is, illetve azokon is versenyek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz AMD Power #85131 üzenetére
Nyugodtan elkezdheted mellette a 7-et is. Nincs benne annyi verseny, mint a 6-ban (emberi idő alatt 'végigjátszható'), de grafikailag nagyot lépett előre. Az FM6-tal én sem vagyok még kész, de amúgy annak a két kiegészítője (Porsche, Nascar) borzasztó hangulatos, ha megvannak, mindenképpen csináld meg őket.
p
-
Moby
addikt
Ja látom, ott van az oldalukon...na akkor ahogy sejteni lehetetett, ebből sem lesz semmi az idén
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #85137 üzenetére
Utóbbit hol olvastad?
-
mcwolf79
veterán
Hát az a “rally” verseny ami van a GT-ben inkább ne is lenne , mert röhej az egész . Köze nincs a rally-hoz , a fizikája egy vicc . Annyi a rally feeling , hogy olyan , mintha jégen mennél . Inkább bele se rakták volna .
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Norb79
őstag
Fm4-5-6-7ben is vannak nem sima pálya versenyek, de egyik se utcai vagy rally, hanem ilyen lassabb autók kerülgetése, forgalomban előre verekedés (egyikben x darab lassú autót kell megelőzni, másikban meg egy másik autó ellen versenyzel, de vannak lassú autók a pályán, akik akadályoznak), a tekebábú döntögetés, meg még pár dolog.
Alapvetően ugyanazok vannak mind a négy fenti játékban, se rally meg klasszikus utcai verseny, azok a horizonokban vannak/voltak. -
nyaflaty
tag
válasz parandroid #85126 üzenetére
Nekem 229.99ert mutatja. A német nem teszi még rá pluszban az áfát?
-
l.skywalker
Topikgazda
Egy fehérorosz stúdió fejleszti, akik az orosz és fehérorosz háborús akciók ellen ill. Lukasenkó rezsimje ellen nyíltan felléptek. Jelenleg az az álláspontjuk, hogy a saját és családjaik egészsége ill. jóléte a fő fókusz, nem a játék fejlesztése.
-
Bad Pritt
félisten
Lehet csak a nosztalgia beszél belőlem, de a Motorsport 3, 4, Horizon első része volt a Forza aranykorszak számomra.
Single, multi, minden klappolt.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
AMD Power
titán
Kb egy bő 2.5 év kihagyás után megpróbálom újra a Remnantot. Anno játszottam vele és nagyon is tetszett, de a számomra szokatlan módon túl nehéz volt. Főleg a Boss-ok. Azért a biztonság kedveert a RYSE-t is töltöm le mellé.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Remélem az FM8-ban lesznek NextGen Nascar verdák! Azt nagyon szeretném. Meg WEC versenyek, ha már Le Mans-ban annyira hirdetik a játékot!
Na meg Formula Drift helyszíneknek is örülnék, Long Beach pl...„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #85127 üzenetére
Nagyon jó amúgy a FM széria. A 7-el még nem játszottam mert a 6 egy örökkévalóság mire lesz vagy vele. Nem tudom,hogy a 7 milyen hosszú de a 6 DLC nélkül is siman 200+ óra.
-
Moby
addikt
Mert ez volt a kérdés: miben több. Például ebben. A GT-ben vannak rally versenyek, kvázi utcai versenyek versenyek, nem csak pályaversenyek. Nekem tejesen az rémlik, mintha az FM4 környékén még abban is lett volna ilyen, de lehet hogy már csal az emlékezet.
-
Norb79
őstag
FH1 kiegészítő pont ez.
-
parandroid
félisten
Forza Motorsportban mindig csak aszfaltos pályaversenyek voltak. Ez erről szól. Meg arról, hogy ismert, híres pályák vannak benne. Amúgy nem is lenne rossz ötlet egy dirt versenyekre építő Forza (mondjuk egy Forza Rally, aszfaltos, és dirt szakaszokkal, yummy!!!), de az külön játék kellene legyen, nem az FM része, abba nem való.
p
-
parandroid
félisten
-
Moby
addikt
Amiben több lesz az FM8, mint az FM7. Minden tud egy kicsit jobb lenni, de alapvetően jelentősen más már nem.
Ha csak azt nem számítjuk ide, hogy az FM7-ben ha jól rémlik már csak aszfaltcsíkos versenyek vannak, bár a korrábbiakban volt minden is, szóval nem is biztos, hogy az FM7-el kellene egyáltalán összemérni. -
NGA
addikt
Egy kérdés. Hőmérő tárgyhőmérséklet mérőjével mértem a series S hőmérsékletét a fekete rácsnál, és olyan 55-58 fok körül van játék közben, kézzel fogva meleg, de nem égető. Ez normális? Ventillátor hang szinte nincs is. Nem fagyott le még, minden játék rendesen működik. Ez ilyen?
-
.LnB
titán
Mindegy is, nem bántom, mert ez az eszmefuttatás már lement a PS5 topikban is, és a játék tesztje alatt is. Nekem 10k-t sem ér jelenleg ez a GT7. Egyszerűen nem vonz. Lehet azért mert versenyeztem már sokat.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Én nem látom azt, hogy mitől több az igazán, mint a FM7. Főleg, hogy 5 év van a két játék között.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
frankdelgado
őstag
válasz csuvicsuva #85115 üzenetére
Tényleg a sors keze, h ha néha erre járok, akkor is ilyen nyáladzásba botlok...de a kérdésedre válaszolva: IGEN
-
nyaflaty
tag
Sziasztok. Ha esetleg valaki szeretne ilyet mai áron 15-20 ezerrel olcsóbb, mint itthon.
-
Moby
addikt
És ha már a múlt ködébe vesző ígéretek: tavaly E3-on be lett mutatva a REPLACED, ami akkorát ütött, mint a mozdony. Azzal az ígérettel, hogy az idén jön gamepassben.
Na arról se hallottunk soha többé Se egy újabb videó, se semmi. Annyit tudni, hogy fehérorosz a stúdió, és őket is szankcionálják, szóval ha volna is remény bármire, az idén gondolom semmi nem lesz belőle. Vagy soha. -
csuvicsuva
addikt
válasz frankdelgado #85111 üzenetére
Ha beírtam volna, hogy mindjárt jössz és beírsz valami hasonlót, akkor is beírtad volna?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Moby
addikt
Valamelyik nap lement a szörnyűséges állapotban megjelent The Ascent. Hát ma sem mondható hibamentesnek sajnos, de ahhoz talán már elég jó, hogy akinek tavaly megfeküdte a gyomrát, az tegyen vele még egy próbát. Érdemes. Ha tökéletes állapotbn lenne, valahol a világ tetején is ülhetne, de sosem lesz már tökéletes.
A minireview elejébe szabadon behelyettesíthatő a Cyberpunk2077 cím is -
l.skywalker
Topikgazda
A Playstation témát OFF-ba vagy a topikjába vigyétek at pls. Thx
-
Moby
addikt
válasz Neurotoxin #85108 üzenetére
Beszélni egyszer beszéltek róla: karácsonykor twitteltek róla egyet, és soha többé nem hallottunk felőle. Ez is csak ilyen remény, hogy majd most, hogy belekerül a gamepassba, bár nem igazán látom az összefüggést
-
Moby
addikt
Én nem nyomtam fossá, és nem is vagyok a zsáner véresszájú rajongója, és bár valóban van már csak származásánál fogva is egy ilyen perfekcionista arca (ami már hagyomány a szériában), na azt én sem szívlelem. De van egy másik arca is, ami az ízig-vérig verseny, és azt nagyon jól nyomja. A japán autós kultúrát tényleg nem adja át, ez mondjuk nekem pozitívum, mert én szinte mindent zsigerből útálok, ami japó Ebben a zsánerben nincs már semmi olyan, amit kampányként, vagy offline játékként még át lehetne adni, de ez nem történt meg a múltban, ez inkább a zsáner sajátossága. Vagy el kell vinni ilyen redneckparaszt irányba, mert szotyit csulázva minden tud szórakoztató lenni, és ezt egyébként annyira jól csinálha az FH, hogy afölé talán már nem is lehetne lőni. A fizikát bőven lehetne még csiszolni, és ezt lehet még hozzátenni, de attól sem lesz már szórakoztatóbb, csak valóságosabb (amit a nagyérdeműnek amúgy sem mond semmit, hiszen mindenki maximum a asztrájával meg fókuszával szopóskodik a dugóban nagyrészt). Grafban meg szimplán ez a létre teteje ma.
-
.LnB
titán
válasz parandroid #85107 üzenetére
Nagyon kellene már egy Death Stranding szintű játék PS5-re, mert jelenleg én sem tudom, hogy nekem minek van.
-
Neurotoxin
őstag
válasz Bad Pritt #85047 üzenetére
Már mióta beszélnek róla, nagyon várom, úgyis újra szeretném játszani nulláról (ez volt az első AC-m, maradandó élmény és egyébként is imádom az egyiptomi kultúrát).
Az Odyssey-nek nagyon jót tett a 60 FPS, pont elővettem legutóbb, mert hiányzott még Korfu. Elkezdtem megépíteni a b@$3ó buildet, hogy legyen esélyem Cerberus ellen, gyűjtögettem az osztrakonokat (ostraka), de beleuntam, majd egyszer újra előveszem..Az alapjátékot szerettem, de ilyen-olyan build nélkül esélytelen nekiállni az Atlantis DLC 2. etapjának.....64-es szinten, nem gyenge felszereléssel nincs türelmem egyfolytában dodge-olni, pedig érdekelne a story, de még easyn is felfoghatatlanul erős lett nekem, eléggé túltoltnak érzem. Utoljára vettem szerintem alvilági DLC-t.....
@Norb79: A Valhallát nemrég szereztem be, kicsit tartok tőle, hogy nem fog bejönni, de majd látom.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
parandroid
félisten
Ehh, emiatt vettem PS5-öt?
Mindegy, lányom rá van kattanva a Death Strandingre, Miles Morales bekészítve (alap pókit már letolta), meg már rágja a fülem a HFW (alapjáték ott is lement már neki), meg a Tsushima miatt. Én meg akkor már azért a nagyját letolom ennek is (legalább a Cafe módot), amíg nem jön az új Motorsport.
p
-
.LnB
titán
válasz parandroid #85104 üzenetére
Élettelen, sótlan, búskomor az egész GT. Nincs benne semmi lazaság, semmi feelgood dolog. És ebben az élettelen környezetben nincs más, mint farmolod a pénzt az autókra. Szimulátornak gyenge, arcade játékhoz meg túl élettelen. Még csak a japán autós kultúrát se adja át feelingre. Olyan az egész mint ha egy 75 éves autógyűjtő, német mágnás kedvére csinálták volna.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz ProEvoFan #85101 üzenetére
GT7-ben most belső nézettel próbálkozok, mert a perverz módon fixált követő kamerától tengeribeteg lettem. Meg elkezdtem kikapcsolgatni szép lassan a vezetési asszisztokat, de egyelőre nagyon nem adja. Persze nekem a PS kontroller is új, a bal analóg kar borzalmas, hogy mennyire nem áll kézre (ujjra), állandóan lecsúszok róla, meg feljebb keresem. Grafikában sem egy nagy szám, FH5 sokkal szebb, ez kb FM7 szint. Ráadásul olyan élettelen az egész, ezt nem is tudom, hogyan fogalmazzam másképp... Szóval egyelőre szokjuk egymást. Nem rossz amúgy, de a hype alapján sokkal többet vártam. A GT Sports-szal már bohóckodtam korábban, még PS4 Pro-n, de az a fanek szerint nem volt méltó a sorozathoz.
Tegnap amúgy én is FH5-öztem is egyet, nyilván a GT7 még nincs beállítva, de durva, hogy az FH5-ben sokkal jobban átjön a vezetési élmény, úgy, hogy közben fogja a kezed, és mégsem szimulátor. Múlt héten valamikor az FM7-be is visszanéztem, szokni kellett, de 1-2 verseny alatt belerázódtam.
Szóval az autóverseny nekem továbbra is a Forza. Ráadásul nagyon ügyesen belőtték a két szériát, hogy kb minden igényt lefedjen full arcade-tól simcade-ig.
p
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz 30z.Samu #85096 üzenetére
Nem csak a videók alapján. A vezetési élmény továbbra is fantasztikus. A GR3 ill a GR4 versenyek megunhatatlanok.
parandroid
Tegnap játszottam az FH5el is. A GT7 után nagyon bénán vezettem...két különböző vezetési stílust igényelnek.
Az új FM remélem csak jövőre jön és hanyagolják az előző generációt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest