Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
A Quick Resume még mindig nem kikapcsolható? Akár teljesen az egész? Úgy értem, nem egyenként, játékokra lebontva.
Mert kegyetlenül szétesik tőle a Forza Horizon 5. Semmi értelme annál a játéknál.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bilon73
aktív tag
at kell allitani angolra a konzol nyelvet es mukodik
-
bilon73
aktív tag
az apex legends csak nalam szar? nem tud csatlakozni a szerverhez.
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Április 12. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
elder troll
őstag
válasz Marcus88 #84393 üzenetére
Kérdezz rá a játék témájában.
Illetve amikor írtál (vagyis azután 2 órával), akkor volt valami ms szerver probléma. Nem mondom, hogy van összefüggés a kettő között, de inkább jelzem, ha azóta nem próbáltad.[ Szerkesztve ]
-
Marcus88
tag
Valaki tudna az én fenti kérdéseimre tanácsot adni?
A kép a Fortnite-on belül készült vennénk hozzá pár cuccot. -
mike1334
veterán
válasz Elit3Zotya #84388 üzenetére
Kenyér nem kell a zöldségleveshez, mert csak az ad erőt, és mindent lebíró akaratot
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
-
mike1334
veterán
válasz homerhamm #84383 üzenetére
Várható új cím húsvét előtt a game passba? Jön a 4 napos hétvége, és belekezdenék valami hosszabba, de most a bent lévőkhöz nincs hangulatom...vagy végre végigtolom a Skyrimet a Conan klónommal (2 handed, light armor, és csak drágaköveket meg aranyat veszek magamhoz /na meg paradicsomot, káposztát, krumplit és répát /)
-
Busaboy
aktív tag
válasz Zolka25 #84369 üzenetére
Tiltsd le a rendszer frissitést és a jàtékok frissítését... Akkor tényleg kikapcsolva marad energy-saver módban. 4 éve így hasznàlok minden boxot.
Hàtrànya: Akkor frissíti a gamet/gameket amikor manuálisan elindítod. Rendszerfrissítés meg sír amikor màr nagyon muszály. Mondjuk, ha kihúzod a konektorból akkor is így frissít. 😂
Előnye: Nem kell ki/be dugdosnod a konektorba... 😂😂😂 - egy mozdulatsort spóroltàl.[ Szerkesztve ]
Keke
-
Steve1207
veterán
SnowRunner - PS5 & Xbox Series Release Date Reveal Trailer
Akkor a hónapban lehet ez is távozik a pass-ból, ha már kap frissítést.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha ilyen hiba van, érdemes csekkolni (és bejelenteni is) a Downdetector-on:
Nem működik a Xbox Live? Jelenlegi problémák és leállások | DowndetectorNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Steve1207 #84379 üzenetére
Mondjuk így 42 évesen érettségi előtt én sem örülnék neki felhőtlenül, mert pár hónapig rengeteget szoktam játszani vele. Gondolom azért nem került be, mert jobban pörög a bevétel, mint az előző két résznél.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Steve1207
veterán
válasz csuvicsuva #84378 üzenetére
Én most nem várnám már, hogy múltkor megjelent az olcsó "mindent bele" bundle. Ha bekerül akkor meg annak nem volt értelme vagy teljesen logikátlan. NHL-re viszont tippelnék, április van, az biztos jön a hónapban EA-ba.
.
-
csuvicsuva
addikt
válasz hm_guesswho #84363 üzenetére
Nincs még áprilisi gp lista, mondjuk valaki beírhatta volna, hogy minden hónap első és harmadik keddjén (hétfőjén?) van bejelentés. Én például Fizzie-től tudtam meg tegnap.
Eddig soha nem néztem a bejelentés dátumát, de mivel márciusban nem volt NBA, így remegve várom az első listát.
-
need
addikt
Újra müxik minden
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
minilego
senior tag
Akkor valami központi gebasz lehet.
-
need
addikt
válasz l.skywalker #84371 üzenetére
Hi valami biztos hogy van semmi nem indul el itt se.
Bevagyok lépve a fiókokba és bármit inditok azt írja hogy lépjek be a fiókokban..D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
minilego
senior tag
De nekünk csak ez az egy fiokunk van és az be is van lépve, bekapcsolaskor automatan az lép be. Delelott minden jól működött.
[ Szerkesztve ]
-
minilego
senior tag
Gyerkoc bekapcsolta a gépet semmilyen játékunk nem indul. Sem az, amit meg ettünk, sem GPU-s. Minden játéknál kiirja hogy lépjen be az az account, aki megvette a jatekot... What a..?
-
Zolka25
tag
Tudom ez a téma már lerágott csont, de én mindig teljes leállítást választok amikor kikapcsolom a series x-et. Ma reggel mégis hallottam hogy egy pillanatra kattant egyet a lemezmeghajtó és elindult a ventillátor. Gyors bekapcsoltam mert kíváncsi voltam, hogy esetleg frissítést tölt-e, de nem csinált semmit. Most akkor tényleg ki kell húzni a konnektorból ha biztosra akar menni az ember?
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
eL Geri
őstag
Ja, én is lestem, hogy miért nincs semmi mozgás.
De szerintem meg pont fordítva, nincs semmi izgi, amiről lehetne beszélni -
hm_guesswho
tag
Napok óta szokatlanul nagy a csend. Kijött valami új játék, amiről nem tudok, és mindenki azzal nyomja?
-
Marcus88
tag
Sziasztok kellene egy kis segítség.
A havernál series s gépen játékvásárlásnál ezt írja ki.
Ezen kívűl a Storba nem engedi belépni,hiába próbálunk rányomni nem enged be.
És van még egy másik a Forza Horizon 5 játék kb 2-3 hete indítás után csak az autó jön be a nagy képernyőre és onnan nem tölt be tovább a menübe.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok.!
Xbox series x vásárlásán gondolkodom.
Jelenlegi monitorom 1080p 144hz Samsung va panel, A jobb feketék, a szemből szebb kép és kisebb válaszidő miatt.
Szóval a kérdés 2k vagy 4K.? 60hz-t sem vetem meg single játékoknál, de a 120fps a cél minden játékban ha lehet.
Leginkább multi FPS játékok mennének.(bf, cod,Halo.stb)
Én erre gondoltam [link] vagy esetleg van valami jobban bevált típus ebben az árkategóriában.? Ha drágább és fontos a 4k, azt is írjátok.
Válaszokat előre is köszönöm.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
őstag
Milyen (SSD/HDD/egyéb) és mekkora kapacitású külső adattárolót célszerű venni a Xbox beállításai és - esetleg - játék mentései biztonsági másolatának tárolására?
Egy külső eszközön "elfér" két konzol mentése? Nem "keverednek össze"? -
Bad Pritt
félisten
válasz Wesder #84355 üzenetére
Mert ha jogi útra terelik az ügyet, akkor nem polgári per fog indulni ezzel kapcsolatban Kotick személye ellen, hanem csoportos kereset az Activision megnevezett személyeivel szemben és nem publikus, hogy milyen klauzulák vannak vele kapcsolatban a szerződésben, azt az egyet kivéve, hogy 2023 végéig marad a helyén.
A szenátorok problémája az, tök jogosan, hogy a Microsoft semmit nem kommunikál, hogy mit kíván tenni Kotickkal és más felelős személyekkel. A felvásárlással nem csak a javakat szerzi meg a Microsoft, hanem a problémákat is és az a tény, hogy bejelentették januárban az üzletet, mindenki tök happy, mennyi új játéka lesz a cégnek, elült a por, hónapok teltek el és még mindig nincs arról semmi hír, hogy milyen lépéseket tenne akár az Activision házon belül, akár a Microsoft, mint potenciális új felelős gazda, rohadtul gáz és ez nem tetszik nekik. Egyszerűen nem tudni, hogy a Microsoft ad-e bármilyen védelmet Koticknak, vagy épp ellenkezőleg, nyíltan kiállnak az új munkavállalóik mellett.
Legyünk őszinték nem ez lenne az első eset, hogy eltussolnak egy ilyen ügyet gigacégek.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
válasz balazs025 #84354 üzenetére
Attól hogy az MS megveszi őket, Koticknak még felelnie kell azért amiket tett. Nem is èrtem miből gondoljàk hogy a felvàsàrlàs miatt nem lehet majd őt felelőségre vonni.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
balazs025
senior tag
válasz Wesder #84353 üzenetére
Nem azon ,,pampognak", hogy a MS-nál majd rosszabbak lennének a körülmények, hanem hogy ez a későbbiekben milyen hatással lehet az egész ágazatra. Mivel ez által pl. Kotick nem hogy felelősségre nem lenne vonva, de még kapna egy jó kis összeget is a lelépésével. Az Activision-nél a céges kultúra biztos, hogy javulna, ezt ők sem vitatják.
De mondjuk azt én sem tartom valószínűnek, hogy nem jönne össze a felvásárlás.
-
Wesder
félisten
válasz 30z.Samu #84348 üzenetére
23 júliusig kellene hogy lezáruljon, de ha jól emlékszem a Zenimax jàtékok egy része is a véglegesítés elött került be. Most 4 amerikai szenàtor pampog hogy a dolgozóknak MS alatt lehet rosszabb lesz mint most Bobby alatt. Hülyék ezek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MrPeekaboo
senior tag
Tegnap este egy újabb játék pörgött le nálam, most egy ehavi Gold-osra esett a választás, az Another Sight-ra. A téma hasonló a Beyond Eyes-hoz, igaz azzal nem játszottam. Könnyű ügyességi, logikai játék, ráadásul egy macskát is lehet benne irányítani! Az átvezetők rajzoltak és animáltak, ez kicsit feldobja az egészet, a pályák között is vannak jól kinézőek. A történet érdekesen indult, de a vége olyan semmilyen lett nekem. 1-2 helyen beleragadtam elemekbe, meg párszor újra kellett kezdeni egy-egy ellenőrző pontot, mert pl. egy kapcsolót nem lehetett mégegyszer aktiválni. Egy durva lassulás is befigyelt egy helyen 4K-ban, amikor egy levél előtérbe került, ekkor a játék menüje is elkezdett akadozni. Könnyed ezres.
-
őstag
A klasszikus játékokból melyik változat(ok) ajánlott(ak)?
Ilyenre gondolok, hogy pl. tetris vagy mahjong.
(Solo mód érdekel csak.) -
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #84345 üzenetére
Köszi. Nekem utána erre is azt írja, hogy megvan.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes: Too Human
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Oh, ez nem lenne rossz.
Call of Duty: Modern Warfare, Diablo 2: Resurrected...stb... hamarosan GPUban? [link][ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
Most mivel kiütött a Covid, volt kicsit időm játszani...A Marvel Guardians of the galaxy-t toltam ki.
Nem volt rossz, sem kiemelkedően jó. A hosszából kicsit a vége felé már levehettek volna, a sok duma embere válogatja mennyire jön be, így félaggyal néha nekem sok volt. Voltak poénok, grafika jó, egy-két fejtörő, történet nekem nem volt nagyon érdekes, pedig a dramaturggal nem volt gond.Összességében 7-8 pont.
[ Szerkesztve ]
-
válasz csuvicsuva #84338 üzenetére
Rain on your parade nagyon jó. Pár óra alatt végig lehet rajta menni. Vicces játék, és a végén már elég nehéz is. Inkább gyerekeknek való, de én is jól szórakoztam rajta.
Donut County is hasonló, azt is ajánlom.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mike1334
veterán
válasz csuvicsuva #84338 üzenetére
Hajaj, a Long dark érdekelt, de most nincs hozzá hangulatom (és aht hiszem, hogy még nincs is befejezve).
-
csuvicsuva
addikt
Nemsokára elhagyó a game pass:
The Long Dark
Rain on Your Parade
MLB The Show 21Most látom konzolon, egyéb infó továbbra sincs.
-
csuvicsuva
addikt
válasz axlfsi #84335 üzenetére
Az elsővel! Oh wait...
Meghagyom a kérdést a szakértőknek.
Ctrl+Alt~Del: nem fog kikerülni, mert MS cím, de ennyiért ajándék, ráadásul a polcon is jól mutat.
-
axlfsi
veterán
... nem olyan rossz ez a HALO filmsorozat, hmm, hmm.
Ha még soha nem játszottam HALO-val, de most ránéznék egyre, melyiket ajánlanátok? (annyi időm és kedvem nincs, hogy kipörgessem őket az elejétől!).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
addikt
válasz Ctrl+Alt~Del #84333 üzenetére
Nem fog kikerülni a Game Pass -ból.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
-
AnonymusX
senior tag
Gears Tactics lemezes 1490 Ft-tól (konzolvilágnál azt írja ajándék Gears 4 letöltő kóddal) [link]
-
csuvicsuva
addikt
Azon gondolkodám, hogy vajon a tévék USB portja felismeri és tudja kezelni a bluetooth/wireless adaptereket?
Engem nem érint, de néha még mindig jár az agyam a múltkori kormány+wireless fejhallgató témán.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #84327 üzenetére
Valamit más régiókban ingyenes játékok:
Cloning Clyde - Brazília
Splosion Man - Dél-Afrika
Ikaruga - ArgentínaNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Games wit Gold (GwG) játékok
2022 / Április
(a store linkért kattints a képre)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
parandroid
félisten
válasz Ctrl+Alt~Del #84325 üzenetére
“Hey Xbox, any plans for games?“
Of course! We’re full of exciting new ideas!
Forza Motorsport 8 (
2020202120222023)
Forza Horizon 6 (2025)
Gears of War 6 (2029)
Halo 7 (2032)
Fable 4 (2050)Stay Focused, and follow us on twitter!
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
axlfsi
veterán
válasz beyruth82 #84283 üzenetére
Covid19 pont nem lecsengőben van, hanem ellenkezőleg, ... de hagyjuk, mert már ez is olyan téma lett, mint a politika
[link] (csak egy link, de tele az összes sajtó; Shanghai-t lezárták 5 napra, aki bújt aki nem, emberek bent ragadtak, van aki a munkahelyén, stb...).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
Kisfiammal homelunk, frissítette az Apex ot, series x re.
Azóta nem talál szervert, nem tud vele játszani.
Xbox újraindítva, router újraindítva, Apex újratelepítve mégsem megy a játék.
Valakinek valami ötlete esetleg? -
addikt
-
Moby
addikt
válasz lastmohican2 #84314 üzenetére
Azért nem ad pluszt, mert elfelejtette a from felskálázni a világot NG-ben. Tök vicces, ahogy a bossokat lenyomják a spiritek egyedül
-
lastmohican2
tag
Nekem az NG-vel inkább az a bajom, hogy ha elsőre szinte mindent bejársz, s végigölsz szinte mindenkit, akkor nem ad semmi pluszt, hogy végigjátszd újra. (A különböző befejezéseken, kimaradt, elrontott mellékküldiken kívül - ha persze érdekelnek). Ha mondjuk tovább lehetne húzni a fegyvereket, vagy akár a statokon, vagy lennének NG+-os bossok, NG+-os dropok akkor azért lehet még most is játszanék vele.
Amúgy ha jön DLC, s én NG++-ban vagyok, akkor a DLC ellenfelei is ehhez igazodnak majd?
-
csuvicsuva
addikt
Persze, bár ha belegondolok, akkor lassan egyre kevesebb olyan AAA játék van (természetesen elsősorban ezekre utaltam), ahol a rövid kampány mellé ne menne be a grindfest multi. Ahol meg nincs multi, ott a kampány a grindfest.
-
-
Bazsi1987
őstag
Gamepass áprilisi játék bejelentésre lehet számítani ma vagy elseje miatt inkább kihagyják?
-
Moby
addikt
válasz csuvicsuva #84308 üzenetére
Azzal sincs baj, csak legyen tömény az a 7 óra. Nem kell mindennek 100 órának lennie. Nekem egyébként megállt 96-ból az ER ezrezés, és volt abban is repetitív rész rendesen. Nem kicsi az ER, meg nem kevés, nem panaszkodni akarok, de az sem csak tartalommal van megtöltve. Az tény, hogy kijönne belőle kettő, de inkább három randomkorábbifromgame is. Meg az is, hogy bevetettek mindent ennek érdekében, olyat is, amire szükség sem volt (katakombák hullaszarok, korábbi mobok, ismétlődések, stb).
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz hitvanyalak #84303 üzenetére
Az Activision Blizzard felvásárlás.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
A másik topikban már válaszoltam, de még a témához tartozik.
Számomra a legnagyobb és legjobb áprilisi tréfa, az január 18-án lett ellőve. Mert azt én akkor egy ideig tényleg nem akartam elhinni, hogy megtörténik. Még akkor sem, amikor a hivatalos oldal blogbejegyzését olvastam. Azt ma szerintem semmi sem fogja überelni. Pedig április sem volt, és tréfa sem volt.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest