Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
válasz Mengele #84499 üzenetére
A series S kérdéshez nem tudok hozzászólni, de ha PC-n próbálsz windows storeból telepíteni, ott két hibát tudsz elkövetni. Az egyik, hogy a windows storeból próbálsz telepíteni és nem az xbox appból. A másik, hogy telítetted a windows store cache részét, szóval resetelned kell, hogy elinduljon a letöltés.
[link] -
Mengele
tag
Hi
Vettem egy Xbox Series S.
Ami Gigabyte CV27F monitorra van rákötve.Gyárilag adott HDMI kábellel.
A kérdésem: a Gears of War Ultimate Edition -ba miért lesz a betöltés után homályos majd normális a kép.aztán megint homályos és így váltakozik felváltva.Az egész játék alatt.
Nem bírja tartani 1080p?
A beállításoknál 1080 van 60 fps sel.A Gears of War Ultimate Edition megvettem a PC változatát de a telepítés a következőre kattintás után nem csinál semmit.
Gears of War 4 PC változatnál is jártam.A Helpet előre is köszönöm.
-
AMD Power
titán
válasz nincsnév007 #84491 üzenetére
Bug lesz a játék tőle néha. Utána rendesen újra indítom és jó.
-
Steve1207
veterán
válasz negyven2 #84488 üzenetére
Szerintem egy átlag lesz, de amúgy van ez már abban a korban, hogy minden jó Egy Control alap is elég neki, az is hasonló elképzelés. Amúgy én a képregényes felépítést nagyon szerettem, de egy interaktívabb hangulatos lenne ugyanabban a formában, csak az adott hasábban "élő" környezettel. (Ha már képregény, most jelenik majd meg a Liberated: Enhanced Edition, egész jópofa felépítés ebben a formában, még nem hallottam róla korábban.)
(#84485) Fizzie: ha az NBA bundle-ra nyomnak egy 60%-ot "véletlen" lehet behúzom tartaléknak
.
-
Bad Pritt
félisten
válasz negyven2 #84488 üzenetére
Amilyen széles skálán mozog a remake-ek minősége is, gyakorlatilag tényleg csak pénzkérdés. Lehet Resi 2, Demon's Souls méretű mestermű, Resi 3 féle totális tévedés, vagy Diablo 2, Warcraft 3 szintű lehúzás.
Én annak örülnék, ha olyan lenne, mint a Demon's Souls remake, egy az egyben az eredeti játék, csak színesebb-szagosabb, néhány fontos quality of life változással.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
negyven2
veterán
válasz persil #84483 üzenetére
A Remedy a fejlesztője a ennek a Remake-nek (bár igaz, hogy teljes egészében a Rockstar pénzeli a projectet, úgyhogy elképzelhető, hogy van beleszólása), és nem egy kis tízenpárfős Floridai csapat, akik csak egy Remasteret csináltak a GTA-ból. De majd meglátjuk úgy talán úgy 2025 környékén (jobb esetben), hogy mi lesz belőle.
Steve1207: Egyébként vajon ha már Remake, meg merik lépni azt, hogy komolyan is belenyúlnak a játékba. Pl. egy modern fedezék rendszert tesznek bele, esetleg animált átvezetőkre cserélik a kényszerből alkalmazott (olcsóbb volt így a fejlesztés) képregényes megoldást. Vagy akár megvalósítják az eredetileg tervezet, de aztán pénzügyi okból kimaradt elképzeléseket is.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Steve1207
veterán
válasz consono #84482 üzenetére
Megértem, nagy kedvenc volt, de egyáltalán nem hozott lázba a hír. Szép és jó volt akkor, de ennyi. Annyiból elnézőbb vagyok, hogy Remedy csinálja, meg nem egy szutykos remasteredet jelentettek be.
Amúgy részemről inkább az a baj, hogy elegem lett a felújítgatásokból, pedig eddig a remake-eknek örültem, de mostmár elmehet a fenébe mindegyik a remasterrel meg remakkel is. Foglalkozzon minden csapat új játékokkal, ami meg 5 évnél frissebb cím adjon ki hozzá egy fps patch-et, ahol lehet aztán kész.(#84484) AMD Power: nálam nagyon ritkán fordult elő anno, volt kb 3 frissítés meg 3-4 hiba, amikor muszáj volt, de azon kívül QR-el ment végig kb.
.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #84480 üzenetére
Az Tavaszi Szél.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
AMD Power
titán
CP2077 ami nem tesz "jó" az Quick Resume. Jó párszor ki kell kapcsolnom a teljes játékot és majd vissza.
-
consono
nagyúr
válasz Steve1207 #84479 üzenetére
Én már nem emlékszem 20 éve hányszor toltam végig, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy kell belőle remake... Persze biztos itt is van olyan, aki még nem is élt, mikor az eredeti játék kijött, szóval...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Bilux
veterán
válasz l.skywalker #84480 üzenetére
Holnap legkésőbb fizetés
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
l.skywalker
Topikgazda
Ma indul a Spring Sale
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
válasz csuvicsuva #84471 üzenetére
Pedig a Control is milyen jó már
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #84471 üzenetére
"Akartam én szeretni, de sehogy sem tudtunk igazán egymásra hangolódni."
Hmmm... Szép dolog a szerelem.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
H1F0N1CS
tag
válasz r.levente75 #84468 üzenetére
Szerintem, kiszáradt a hőelvezető paszta. KB 15-20 perc játék után lekapcsol olyan hibaüzenettel, hogy túlmelegedett.... Nálam szinte 0-24 ment 2020 novemberétől eddig. (Lehet hülye voltam, de azt gondoltam, hogy mivel első szériás minél előbb jöjjenek ki a gondjai ha vannak még a garancia lejárta előtt ).
Nagy Imréné Marika Xbox gt: StealthXBeat
-
csuvicsuva
addikt
válasz mike1334 #84465 üzenetére
Hát, ha külön hozzászólásokban írnám le, hogy miket hagytam én ki, délutánra félisten lennék.
Akartam én szeretni, de sehogy sem tudtunk igazán egymásra hangolódni. Controlnál azért jóval többet futott, azt például a prológus után elengedtem.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass tartalma
>>> Elérhető játékok listája <<<
Hamarosan bekerülő játékok:
Elhagyó a konzol:
Április 15.
• MLB The Show 21
• Rain On Your Parade
• The Long Dark
Április 18.
• F1 2019Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Grawens
senior tag
válasz r.levente75 #84468 üzenetére
Bács-Kiskun megye második legnagyobb települése, de úgy tudom még mindíg az.
-
mike1334
veterán
válasz csuvicsuva #84463 üzenetére
Mit hagytál ki...világ legjobb játéka az első rész. Évekig elővettem minden télen.
-
Steve1207
veterán
válasz csuvicsuva #84461 üzenetére
Szóval most felparaméterezted a mindenhol elérhető quality módot
.
-
negyven2
veterán
válasz csuvicsuva #84461 üzenetére
Igazából most is kb. annyi mind a kettő rész. 4:3-as képarányú és csak 1920p (Series S-en 1440p).
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #84459 üzenetére
Egy játékként fog majd megjelenni. A játékot a Remedy fogja fejleszteni viszont minden költséget (fejlesztés, marketing, terjesztés) a Rockstar Games (a fejlesztés költsége egy AAA kategóriás Remedy játéknak fog megfelelni). A remake a Remedy saját NorthLight engine+jet használja majd. A fejlesztés még a tervezési fázisnál se tart (kb. most mondták meg nekik, hogy ezt fogják csinálni, tehát simán benne van a pakliban, hogy majd generáció végére meg is jelenik).
-
-
consono
nagyúr
-
H1F0N1CS
tag
Sziasztok! Valaki tudna mondani valami infót azzal kapcsolatban, hogy változott-e a garanciáztatott eszközök kb 2 hetes átfutási ideje Frankfurtból? (tegnap vitte a futár a gépet, holnapra ott van. Csak visszafelé is ilyen gyos-e...?)
Nagy Imréné Marika Xbox gt: StealthXBeat
-
consono
nagyúr
válasz AMD Power #84449 üzenetére
Hát nem tudom... Én a Horizon Forbidden West miatt abbahagytam, de most, hogy azzal végeztem semmi ingerenciám nincs folytatni. Tolom inkább a Kentucky Road zero-t... Ez valami elkepesztően szürreális játék...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
veterán
válasz AMD Power #84449 üzenetére
Ugyan így voltam vele én is. Ráadásul vannak küldetések ahol több lehetőség is van a végrehajtásra és ez más szálat, illetve újabb küldetéseket eredményezhet, attól függően hogy döntesz.
Pl van a Joshua Stephensonos küldetés, amelyikben egy fegyenc gyilkos megölésére bérelnek fel.Nem tudom mit döntöttél első végigjatszásodnál, hogy megölted vagy nem de ha nem ölöd meg és beszallsz az autóba vele akkor egy új történetszal indul el vele, aminek a vége nagyon durva.Ajanlom hogy hagyd életben szállj be vele az autóba és minden kérését teljesítsd. A legutolsót is. -
AMD Power
titán
CP2077 csak nyeli és nyeli az órákat! :) Baromi jók a mellékküldtések... ma is reggel 9-től délután 5-ig nyomtam.
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Szeretném megvenni a MotoGP 21et, de nem tudok dönteni, hogy One-ra vagy SeriesX-re vegyem meg.
Ha a SeriesX verziót veszem ugye nem tudom használni One-on?
Ha One-ra veszem meg SeriesX-hez tölt le valami patchet a grafika miatt vagy a One grafikáját kapom Seriesen? -
addikt
-
parandroid
félisten
válasz Steve1207 #84441 üzenetére
WoW-hoz is volt ilyen, de ott tényleg megcsinálták a játékban szereplő kajákat (ott a főzés is fejleszthető - és fejlesztendő - skill volt). Az említett játékoknál ez nekem kicsit erőltetett, de ha már van mindegyikhez dizájnos, póló, kulcstartó, meg strandpapucs, akkor miért ne? Ha nem venné senki, nem adnák ki.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Steve1207
veterán
válasz Bogyi007 #84440 üzenetére
Nem is emlékeztem, hogy ebből anno kiadtak SX verziót. AO Tennist sokan jobbnak tartják összképre, mondhatni az az arcade-ebb vonal, sok a játékmód, jobb a karrier mód, személyre szabhatóság meg minden fityfenét lehet állítgatni a karakternél is. Valamint licencekben is előrébb jár, sokkal több a hivatalos elem. TWT kicsit szimulátorosabb jelleg, játékmenetben jobb kicsit ezáltal és grafikában is előrébb jár, de minden más meg van kurtítva. Játékmenetben inkább az időzítések számítanak utóbbinál, ahogy olvastam, míg az AO sokkal szórakoztatóbb, elég jól eltalálni meg az irányokkal trükközni, így is volt, hogy nehéz volt a meccs.
TWT2-t nem próbáltam, de mindig elvetettem a fentebbiek miatt, AO2-be FPD-ben csak "ránézünk" szinten majd 40 óra beleszaladt. Hiába volt néhány meccs szívás, jó volt és végigtoltam azt a maradék 10 percet is akár. Én ebből a szempontból inkább a szórakozásra szavaznék, mert sose érdekelt vérprofi szinten a tenisz és nincs is kedvem szüttyögni azzal, hogy baromi pontosan eltaláljam a labdát, csak lezavarni pár meccset.(#84439) homerhamm: Sima recept, átlag kaja vagy egyediség, nem különbözik, mint bármely receptes portál, teljesen jópofa koncepciót csinál. Amúgy szívesebben látnék ilyet valami olyan szerepjáték alapján, ahol tényleg tele van kajákkal, Yakuza pl, simán kitelne egy könyv és abból nem csak vacsit, még ebédet is főhetsz De amíg van benne kb 10 recept addig csak fanoknak való cucc ez, nem "recepteskönyv".
.
-
Bogyi007
veterán
Új értelmet nyert a Mester Chef elnevezés.
Néztem az akciós listát és egyetlen címet látok benne ami érdekelhet.
Tennis World Tour 2 - Complete Edition Xbox Series X|S - 5225 Ft.Ismeri valaki ezt a játékot - pláne ebben a Series X verzióban?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
Halo: The Official Cookbook
Megjelenés: 2022.08.16.ZX Spectrum - Commodore 64
-
nagyúr
-
Gondoltam itt is megosztom, hogy megjött az akciós Elite Series 2 kontroller a német amazonról (amazon warehouse akció volt). A hirdetésben azt írták, hogy használt, de nagyon jó állapotú. Kibontottam, karcmentes, hibátlan állapotban, lényegében minden tartozékkal és papirjával, egyedül a hivatalos gyári doboz hiányzott. (Meg a tok egy "kicsit" poros, de annyi baj legyen. ) Csak két egyszerű kartondobozban volt, egy raklapnyi papír között. Az egész cucc, szállítással együtt volt 93 euró alatt pár centtel, ide Hollandiába. Sikerült beregisztrálni ms honlapon, 2023.02.20.-ig ms garancia van rá. Ennyiért szerintem jó vétel volt, ha úgy számolom, akkor egy series kontroller egy venom dokkolóval sem sokkal olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
darkstreet89
tag
De vártam már a Lost in Randomt, végre.
-
AMD Power
titán
Már hivatalos!
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Csak nekem új info, hogy a Trek to Yomi első nap Game Passben nyit? Fel is írtam a naptárba május 5-öt, nagyon várós.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Wesder
félisten
The Coalition Debuts New Unreal Engine 5 Tech Test with 100x More Graphic Detail
"16 times the detail!"
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NJanika
aktív tag
1000 friend lock-ot hogyan tudnám feloldani ?
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
Kaktusz92
tag
Sziasztok
Series s konzolom ha készenléti módba kapcsolom ki és kihúzom a konnektorból, vagy elmegy az áram az árthat neki? Mindig teljes leállítást csinálni kicsit macerás. -
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #84418 üzenetére
Ha én raktam volna be, egy nagy 0 lett volna.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mike1334
veterán
válasz lastmohican2 #84406 üzenetére
Lost in Randommal kiegyezek
-
veterán
válasz lastmohican2 #84410 üzenetére
Szerintem akkor ez nem mostanában lesz ha lesz egyáltalán.
-
Bep
őstag
válasz parandroid #84404 üzenetére
Így van. 10-ből 5-nél nincs. 4-nél úgy hibás, hogy bug-t okoz és mire rájössz, hogy ez... 1-nél stimmel minden csak a probléma az, hogy nem tudod melyik az
-
csuvicsuva
addikt
LiS: True Colors? Úbammeg, ez jobb lenne most, mint az NBA.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
lastmohican2
tag
válasz beyruth82 #84407 üzenetére
Most kicsit jobban utána jártam a pletykának, s nem valószínű, hogy a közeljövőben jönni fog.
De aztán ki tudja mit hoz a jövő...
-
Wesder
félisten
válasz thedivision2 #84408 üzenetére
Az ABK jàtékok nincsenek havi GamePass bejelentéshez kötve, majd jönnek ha jól haladnak a dolgok.
-
veterán
RE Village-t már tavaly októberben is olvastam sok helyen, de akkor se érkezett. Mennyire lehet ennek realitása?FC6-al végzek nemsokára és 12 ezerért be tudnám most húzni a Villaget, de ha bekerülne game passba belátható időn belül akkor felesleges lenne megvennem. Van erről valami friss hír vagy forrás?
-
lastmohican2
tag
Még nem hivatalos, de itt a mostani GP lista.
Pletykálták a RE Village-t is, de az most még nem fért bele...
-
.LnB
titán
válasz parandroid #84404 üzenetére
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
parandroid
félisten
válasz tudi13 #84401 üzenetére
Mindenki ezt teszi, ha játszani is szeretne. Van, aki már kilépéskor, aki meg elfelejti, az indítja a játékot, észreveszi, hogy szar az egész, kilép, elszidja a mindenki jó édes prostituált felmenőit, kibassza a játékot qr-ből, majd újraindítja. Nyilván ez is feature, nem bug, különben már javították. olna.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
elder troll
őstag
Fortnite-ból még kilépni sem lehetett sokáig, ha valamiért quick resume "áldozata" lett, azaz ott lett hagyva a gép, és kikapcsolt magától.
"Xbox gomb" nyomására nem jött elő a menü, ahol rá lehet nyomni a kilépésre, csak a hosszan nyomva tartott xbox gomb menü jött elő, és csak újraindítással lehetett megoldani. Vagyis nem oldotta meg, mert ugyanúgy quick resume volt, de legalább a gépet tudtam használni.
Úgyhogy mielőtt indítanám a fortnite-ot, meg kell nézni, hogy van-e quick resume "mentés".
A legdurvább, hogy az összes menüpontot átnéztem a beállítások között többször, és youtube-ozni kellett, hogy megtaláljam... 0 logika, globálisan nem kapcsolható ki, és bugos pár single játékot leszámítva. Single játékoknál max a hang szokott elmenni, de azoknál annyira nem vészes a történet, azaz nem tűnik el az a menü, ahol ki tudok lépni a játékból.
Persze mindjárt jönnek az oltások, hogy ez fícsör[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest