-
IT café
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockCNC
őstag
Sziasztok,
megkaptam az engedélyt
Ezt a két képet néztem ki ha lehet. [kép] [kép]
Tonowari az avatarból.
Nagyon köszönöm! -
tixem
addikt
Halihó
Zöldet kaptam cserére, Arcane-ból Jinx lenne az alany.
Először is az érdekelne, hogy a sorozatból clippelve jó lehet e alapanyagként valami? Mondjuk ez [kép] vagy ez [kép] ? valami ilyesmi, vagy felejtős és keressek rajzosabbat.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Toomy
senior tag
Ez jó lehet? Vagy túl kicsi?
-
Toomy
senior tag
válasz
bigrob #50464 üzenetére
A tűzoltó sisakos jó lehet, persze sisak nélkül ha valaki meg tudja rajzolni a hiányzó részt.
Kártya se kell csak maga az arc.Közben próbáltam telefonra cartoon applikációt letölteni de amiket leszedtem mind fizetősek. Pedig kíváncsi lennék, hogy mit hoz ki egy fotóból...
-
bigrob
őstag
-
Toomy
senior tag
Sziasztok!
Megkaptam az engedélyt.
Átnézegettem a jelenlegi és szabad avatarokat és nem találtam köztük amit kinéztem.
A Blood in blood out-ból Magic-et szemeltem ki avataromnak. 1 , 2 , 3
Nagyon köszönöm előre is a munkátokat![ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
Elnézést kérek a moderátoroktól az OFF-ért és természetesen törölhető a poszt ha szabályt sért.
Csak benéztem a topikba, hogy áll az arcképem folyamata és elolvastam a fenti pókemberes eszmecserét.
Tegnap rendezgettem a szüleimnél a gyerekkori cuccaimat és akkor találtam rá a 30+ éves régi képregényimre. Köztük a fent említett szimbióta részekre. Azt kétlem, hogy érdemben segítene az arckép gyárosnak, de gondoltam lefotózom a borítókat, hátha segít Renok összefoglalóját alátámasztani. [Első fekete "ruha"] [Hangpuska sztori] [Titkos Háború] -
válasz
CactuS #50458 üzenetére
Oh, na ezt a magyarázatot totál (meg)értem, köszönöm!
A videó picit sokkolt engem, de tanulságos volt!Pókember első fekete "ruhája" a szimbióta volt, amit a Titkos Háborúban szerzett, és onnan hozta haza a Földre. Majd amikor kiderült, hogy egy élőlény, és végleg össze akart vele kapcsolódni, akkor Reed Richards (Mr Fantastic) leszedte róla egy hangpuskával (mert a szimbóta arra érzékeny).
Ezután lett a földi anyagokból készült, normál fekete ruhája, amit tudtommal egészen addig hordott, amíg a szimbióta meg nem szökött és egyesült Eddie Brock-kal, és ebből a kombinációból született meg Venom, és így már közösen gyűlölték Pókembert/Peter Parkert.
Mikor Pókin volt a szimbióta, néha szokás volt ilyen kék árnyalattal ábrázolni ezt (képregényben/rajzfilmben), és a sima földi fekete ruháján meg szürkés volt az árnyalat többnyire.
Ez megválaszolta a kérdésedet?
A meglévő avatárok között van (mozifilmes) Venom, Miles Morales Pókember (tehát nem Peter Parker) és Peter Parker a klasszikus Pókember ruhában.
Szvsz a szimbióta ruhás Póki nem ütközik ezekkel, és még a hozzá nem értők is valszeg különbséget tudnak tenni közöttük.Plusz a linkelt képre visszatérve: a kék árnyalatos ilyen kicsi avatarként tippre jobban mutatna, mint a szürke árnyalatos.
[ Szerkesztve ]
-
A többség nem tud különbséget tenni a sima karakterek között sem, aminek az oka viszonylag egyszerű: [link], az emberek többsége kb. az arcát jegyezné meg, de azzal nem megy sokra.
. Emellett az átlagos usernek fogalma sincs, hogy a különböző power szintek milyen külső változással járnak és az mit jelent - oké, a Great Ape és Golden Great Ape nyilván egyértelmű, de a többi... -.
Nem vagyok otthon annyira Spider-manben. a Venom féle Spider-man és a Black Suit Spider-man nem ugyanaz, csak hasonlítanak?
Ha nem, akkor technikailag a forrás megrajzolható, de az áment a Capslockos kollégák mondják majd.
Warton: Folyamatban: azt jelenti, hogy egy arcképgyáros már kiválasztotta a képet és elkezdte a munkát a forrással. A képek döntő többségénél nincs egyeztetés, csak akkor, amikor már az arcképgyáros úgy ítéli meg, hogy technikailag beállítható lenne az elkészült avatar.
K Norbi: 1 főállás, egy épülő és - szerencsére fejlődő vállalkozás - 2 gyerek, 1 feleség, 2 kutya. Sajnos most azok az idők vannak, amikor nagyon kevés időm és van - vagy ha van, akkor már nincs agyam és türelmem - rajzolni. Ez van, türelmeteket kérjük.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Warton
őstag
A "folyamatban" mit jelent, van valami alfa/béta verzió vagy ilyesmi vagy csak ki lett jelölve a képgyáros?
Kompromisszummentes linux gaming.
-
cactuar
senior tag
-
elder troll
őstag
Sziasztok!
Unom már a festett hajat, és a fodrászom ide irányított.
Szóval gyári ősz hajszínre szeretnék váltani mindenféle egyéb óhaj-sóhaj nélkül.Előre is köszönöm
-
Kedves Moderátortok!
Bocsánat, nem vagyok tisztában a folyamat apró részleteivel. Akkor én most jelezném, hogy nagyon köszönöm, és nekem ez megfelel, valami olyat olvastam hogy más arcképgyáros(ok)nak is jóvá kell még hagyni.
Köszönöm előre is a beállítást (vagy ha nem hagyjátok jóvá mert még szerintetek finomítani kell rajta, akkor azt)https://tinyurl.com/rasoapro
-
vond
MODERÁTOR
válasz
juliensorel #50436 üzenetére
Na, ez már nem rossz. Az arcán kívüli részeket (főleg a filmtekercseket) jócskán le kell majd kicsinyítenünk, hogy kivehető legyen. De szerintem megoldható.
Be is raktam az összefoglalóba.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
válasz
juliensorel #50433 üzenetére
Azok nem egyedi avatarok.
Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
-
-
válasz
juliensorel #50426 üzenetére
Nem jó. Olvasd el kérlek az arcképgyárosok kéréseit.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #50394 üzenetére
-
Ryoo
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #49388 üzenetére
Szia! Megkaptam az engedélyt!
Nekem megfelelne ez az avatar, amennyiben tényleg nem tart rá igényt senki!
Köszi[ Módosította: pepe091 ]
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
Akula
őstag
Kedves Moderátorok!
Jelenleg pecsétre vár státuszban vagyok. Nem tudom, innentől még mennyi idő amíg a processz végére érek. Ezért szeretném megkérdezni, hogy számíthatok rá, hogy kari ajándéknak megkapom a cápámat?"Akula Sub, ready for the deep!"
-
válasz
Earl_Muttley #50414 üzenetére
Okés, ez jó lesz.
-
marquuard
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #50408 üzenetére
Nagyon szuper lett, köszönöm.
A középső beállítását szeretném kérni.
(・∀・)b
[ Módosította: Dr. 444Hertz ]
PSN ID: marquuard
-
válasz
Earl_Muttley #50412 üzenetére
Használd kérlek a PH képfeltöltőjét.
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok!
Az Oroszlánkirály rajzfilmből Ed-et, a hiénát szeretném arcképnek, miközben röhög.
Forrásképnek ezt találtam kb: [link]Megoldható esetleg? Köszönöm!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
-
marquuard
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #50408 üzenetére
Hálás köszönet érte!
Ha lehetőséged engedi, egy picit tudsz barnítani a bőrszínén? Ha ez nem olyan egyszerű, akkor szeretném kérni a beállítást ebben a formában.
PSN ID: marquuard
-
Pano
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #50407 üzenetére
Marha jó lett. Köszönöm!
Részemről mehet.(・∀・)b
[ Módosította: Dr. 444Hertz ]
"Győzhetetlen lehetsz, ha nem bocsátkozol olyan küzdelmekbe, amelyekben a győzelem nem tőled függ."
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- Motoros topic
- Jövedelem
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gyúrósok ide!
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- NBA és kosárlabda topic
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok