Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz Döglött Róka #64696 üzenetére
az be lett védve rendesen
nekem már az aimom megkopott, de a vérem még hajt [link]Life, Uh, Finds A Way
-
parandroid
félisten
válasz Steve1207 #64697 üzenetére
Gyakorlatilag ez az első ‘bundle’, majdnem egy évvel a megjelenés után. Eddig max második kontrollerrel, vagy 3 hó gpu-val adták, de olyankor az ár is annyival magasabb volt. Ez az első olyan játékos. csomag, ahol tényleg felár nélkül kapsz valamit a gép mellé.
Mellékszál, hogy XSX esetében nemhogy hasonló nincs, hanem (Ny-EUban) hirdetésekben sincs sehol, elvileg rendelhető státuszban sem kapható, ha olyan a hely, akkor várólistákra lehet jelentkezni, vagy lehet scalpereknél vadászni rá 100-200 eur felárral. Ismét csak közel egy évvel a megjelenés után.
Bundle-t meg ugye azért szoktak kitalálni, hogy kicsit megdobják az eladásokat. Úgy tűnik, az XSS most jutott el oda, hogy kicsit többet tudnak már gyártani, mint amennyit kb azonnal eladnak.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Steve1207
veterán
válasz parandroid #64695 üzenetére
De ez miért ilyen csoda amúgy? FIFA (akár összerakott csomag) mindig volt megjelenés után nem sokkal kb konzol vagy még kedvezményesebb áron. Még a piacot se kell ehhez követni, jönnek a megjelenések, lassan a bundle csomagok is és az ünnepi szezon is a nyakunkon.
(Szerk.: mmint nem neked címezve kimondottan, csak meglepő, hogy az ilyesmit sokan hihetetlennek vélik)[ Szerkesztve ]
.
-
parandroid
félisten
válasz szimszonos #64681 üzenetére
De, nagyjából ott tartunk: [link] …
Maga a játék itt is 70 eur, a series s meg most éppen 285. A kettő együtt meg 300. Jó, az kicsit több, mint 100k, de azért a 250 gbp is.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
dj79
senior tag
[link] de, úgy tűnik, itthon is 110 fifával…
-
bandi0000
nagyúr
Másnak megy a halo multi? Multiba lépve csak az a töltő animàció megy, és semmi nem történik
Jah eszembe jutott, hogy fix időtartamok vannak :D
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért régi Halo játékosként az ilyen jelenettől még mindig libabőrös lesz az ember. (Forerunner torony rész) [link] (Nem saját videó)
Live-Die-Respawn
-
addikt
Pont ott tartunk. Akkor látod, ha kiválasztod mind a két tételt. Illetve a fenti linken is írja, ami a hozzászólásomban van.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
persil
nagyúr
válasz Döglött Róka #64650 üzenetére
Nem beszélve a helyesírasról. ❤️
Eskü, ha egyszer lelép, szétverek az asztal sarkán egy 120 éves dom perignon-t.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #64677 üzenetére
Ha nem ment el a célszemélynek () akkor az order historyból kimàsolod a kulcsot és odadadod neki.
Szerk.
Hol kereste? A jàtékban, vagy a Live üzenetek között?Szerk.2
Még emailt is kap arról hogy ajàndékot vettél neki, ami szintén tartalmazza a kulcsot, amit bevàlthat.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ProEvoFan
nagyúr
Vettem storeban ajándékba Fortnite pakkot [link] de nem ment el a célszemélynek ellenben a kártyáról levonta a pénzt.
Ilyenkor wtf? Gondolom MS telefonos ügyfélszolgálat, majd hétfőn. -
-
Bad Pritt
félisten
Halo Previewnak mennie kéne? Email jött, viszont most megakad a multis menüben, pörög a UNSC logo és nem lép tovább.
Lehet nem olvastam el valamit.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
dunc
nagyúr
Srácok 4K lett a kezdőképernyő? Insiderbe vagyok, és valahogy más lett, szebb, élesebb.
-
JamesHun
addikt
Hong Kongi nyaralás játszik még VPN és régi xbox app használat nélkül, simán gift cardok használatával?
SeriesX: JamesSHun
-
-
dunc
nagyúr
válasz parandroid #64662 üzenetére
Minek? Az csak nem jó x/s verziós játékokra, és másolgatni nincs kedvem. Pont az a pici hiányzik! De amúgy az S best!
-
veterán
válasz thedivision2 #64663 üzenetére
Azt simán meg is kapja. Mai árakon 700 ezerért nem tudsz erősebb, nagyobb teljesítmányű pc konfigot össze rakni mint amire egy XSX képes. Minimum milliónál idul az a szint.
[ Szerkesztve ]
-
thedivision2
aktív tag
válasz Wesder #64659 üzenetére
A legnagyobb baj itt, hogy 100-200 ezer forintért olyan teljesítményt és látványvilágot akar az ember mint egy 700 ezres PC-vel. Magamon is észre vettem, hogy nagyok voltak az elvárásaim gép után a kis SS-nél, de aztán épp ésszel felfogtam, hogy értelem szerűen ez nem az a kategória és a konzol sose lesz az a kategória. Most meg örülök, hogy ennyi pénzért még ilyen minőséget kapok.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Egy külső hdd olcsóbb lett volna.
Amúgy azt tudod, ugye, hogy egy-egy series x-re felpatchelt játék kb 1,5x akkora, mint ugyanannak a játéknek a series s-es verziója? Szóval ha eddig 3 vadasúj series s/x játék fért el a gépen, most kb 4 fog, meg marad némi hely apróságoknak…
Ne érts félre, nem akarok ünneprontó lenni, gratula az új géphez!
p
-
dunc
nagyúr
Jelenleg S gépem, van kizárólag a tárhellyel való szívás miatt váltok X re, ezért előrendelve!
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #64650 üzenetére
Én màr csak szimplàn tovàbbgörgetek, mert nem vagyok kiváncsi a vergődésre. Ha valami sz@r vagy nem tetszik, akkor el kell adni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
RudY
addikt
válasz hombre[EU] #64656 üzenetére
ahhaaa akkor ez a gond. Magamtól nem, de kb. 3-4 alkalommal (egymás után) a meccs indításakor lazán bezárta magát a progi. Jóval később még megpróbáltam, simán beengedett.
(#64655) .LnB
Többnyire a Grappling Hook lehetőségeit tesztelem, elég komoly dolgokat lehet összehozni, főleg CTF-nél lesz előnye üldözésnél (is). -
mcwolf79
veterán
válasz AuraSync #64646 üzenetére
Basszus tudom demokrácia van meg minden , meg a fórumra az ír aki akar , de a kínlódásod már kínos .
Subautica-hoz : basszus vajon miért lehet pár fps-sel több a PS5-ön ? Talán mert a SX narív 4K-ban futtatja a játékot ? Kb. az első képsoroknál látszik hogy PS5-nél kevesebb az objektum. Ahol box-on és PC-n van korall , ott PS5-ön nincs . Valszeg nem csak itt spóroltak az objektumokkal, de itt eléggé szemet szúr facetoface.
Én is most tolom , és igen , érzékelem én is hogy néha esik a framerate perf módban , cserébe a játék gyönyörű .
Bár nekem az alapjáték jobban tetszett, jobban vissza adta a magányos hajó törött érzést .[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
NJanika
aktív tag
válasz AuraSync #64649 üzenetére
Nincs bajom a lowbudget jatekokkal viszont rossz viszonyítási alap egy optimalizálatlan játék.
Persze jobb. Mennyivel ? 3-5 FPS.
Nem vagyok fanatikus hiszen akkor nem lenne itthon Nintendo és nem adtam volna esélyt a PS-nek sem .
Mindössze nevetséges, hogy a gpassu-t össze tudtad kapcsolni a gépek teljesítményével.De szítod. Egyértelműen lejön az írásaidból. Ezért is reagáltam.
[link] "integető smile"
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
-
válasz NJanika #64648 üzenetére
Igen sejtettem hogy ez lesz a válasz Low Budget.
Abba a low gémbe élvzettel tettem bele 100+ órát míg egy BF 2042-t amiben csak multi lesz semmi pénzért nem vennék meg. Ennyit az AAA-ról.Az YT csatornán amit linkeltem megtalálhatóak az AAA játékok is és szinte mindig a PS5 jobb még ha csak egy kicsivel is.
Sokszor egy noname játékba több időt lehet beletenni mint a 3 órás single player COD-okba amik számomra nem hogy 25k-t de még 5000Ft-ot sem érnek.
Mivel nekem mind2 konzolom van ezért szerencsére tudok válogatni mit hol játszak.
Mind2 konzolnak vannak negatív tualjdonságai ha tetszik a fanatikusoknak ha nem.
Maximum csukott szemmel járnak így nem baxa a csőrüket a másik fél pozitív tulajdonságai.Na nem szítom a feszültséget ez csak egy tapasztalat leírás volt egy király budget gémről amit megérte megvenni és végigtolni.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
NJanika
aktív tag
válasz AuraSync #64646 üzenetére
Ne egy optimalizálatlan low budget játék legyen a mérce. Nekem semmi gondom a series X-el habár Ps5-om még nem volt így nem tudok hasonlanítani se,de PS4-et 3 hónapig tartottam Xbox mellett és semmi jót nem tudnék elmondani róla.
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
addikt
válasz Steve1207 #64643 üzenetére
Szerintem itt még sok változás lesz a végleges verzióig. Igaz, még nem próbáltam...csak azt olvastam, hogy ez inkább amolyan betekintő. Azért kérik, hogy a kérdőívben jelezzenek vissza az emberek.
Valószínű a "trial" helyett szerencsésebb lett volna egy "alpha" vagy "test" elnevezés a címben, ha tényleg ennyire nincs egyben. Elvileg ma én is ránézek, hogy milyen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz NJanika #64645 üzenetére
400 game ide vagy oda Janika én bevallom őszintén kicsit csalódtam a Series X teljesítményében...
Kijött anno a Subnautica Zero PS5-re végig is toltam aztán szidtam milyen béna a konzol milyen FPS droppok vannak Performance módban.
Aztán nem rég bekerült Game Pass-ba is mondom akkor már kipróbálom SX-en.
Valami furcsa volt elsőre, ugyan úgy Performance mód de valami nem stimmelt a grafikával.Megnéztem ezt a videót és csak sírni tudtam: [link]
Nem elég hogy SX-en még nagyobbak az FPS droppok de a grafika is butítottabb.
Ott be is telt a pohár amikor láttam hogy PS5-ön az animált növényzet XS-en statikus tehát nem mozog.Erősebb hardver akkor hogy a fenébe hogy a multiplatform játékok többségében ilyen gyengén szerepel a SX?
Így már egyedül csak három dolog van a SX oldalán.
Jobb fogású kontroller, VRR és Atmos support.A felállas megfordult nálam ez miatt és csak olyat fogok játszani SX-en ami csak arra jelent meg vagy bent lesz Game Pass-ban megjelenéskor. (pl Stalker 2)
Ja és elég sok játékban a betöltés is lassabb...
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
NJanika
aktív tag
Régebbi tesztekben nagyon le lett húzva az Avangers . Nem vagyok rajongó, habár a vasember és a Hulk is tetszett (első 1 max 2 rész, de ez a játék semmivel sem rosszabb mint egy God of war vagy egy Gears of war . Kissé cső játék, de látványos harcok kis gyűjtögetés eléggé kikapcsol.
Több mint 400 ! Játék van most már a Gpu-ban
-
szimszonos
őstag
válasz Steve1207 #64643 üzenetére
"vagy konzolra butítva fog érkezni ,csak meglegyen a 4-k 120fps"
Akkor rosszul fogalmazott,elég lett volna a 120fps
De amúgy lesz benne választási lehetőség ahogy mondják az okosok 4k/60fps vs 1440p/120fps tehát akinek a grafika a fontos az is és akinek a magas fps szám kicsit "butított"grafikával az is.Ha figyeli az ember a multiplayer játékoknál pláne általában van választási lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Köszi, nem is emlékeztem már rá. Gyorsan leszedtem, végig is toltam a két pályát. Elég optimalizálatlan még, de amúgy nem nagyon tudom hova tenni, mint egy "vezetett" soul játék. A harcrendszer jó, fejlesztés, tárgyak és kezelés jó (kivéve, hogy néha úgy ugrál ellenről ellenre, de megszokható). Maga a graf meg SE stílus, én megszoktam a "vonalvezetésüket" meg ezt a bugyutább megoldást. Élsimítás még nulla, framerate darabos. Végig olyan érzésem volt, mintha egy Bandai-Capcom-SE egyveleggel játszanék (DMC-CV stílusjegyekkel). Amúgy nem volt rossz, csak tartok tőle, hogy az a bő negyed év ennek még kevés lesz.
Most így rákeresve ugyanez a demo volt nyáron is már kiadva, nekem annak a puritánabb grafikája jobban bejött, ez már túlzottan tele van nyomva effektekkel.(#64642) szimszonos: Semmi olyat nem akar, épp azt mondja, hogy nehogy annyira lebutítsák értelmetlenül, hogy kb sehogy se nézzen ki.
.
-
szimszonos
őstag
válasz urbi73 #64631 üzenetére
Milyen az a 4k 120fps butított grafika?Kezdjük ott hogy jelenleg nincs is 4k/120fps játék istenigazából Ori meg 1-2 kisebb játék kivételével.A BF6 SX-en 4K/60fps vagy 1440p/120fps lesz ha jól tudom.Felejtsük már el a 4K/120 fps-t meg úgy általánosságban ezen genen,mert arra a félmilliós videókártyák se képesek.120fps multi,battleroyale játékoknál örüljünk ha 1440p/120fps meg van SX esetén ezért a pénzért.A BFV meg amúgy 3 éves játék nem 5.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Zoleee83 #64637 üzenetére
Írtam hogy a régi megvan. 2x nem tudom megvenni. ( vagyis megvenni megtudom, de beaktivàlni màr nem)
Alpha ringbe meg úgy tudsz bekerülni, hogy letöltöd az Xbox Insider appot, ott jelentkezel Omega ringbe és X idő meg sok feedback utàn behívnak Alpha-ba. A Bétàhoz szerintem csak idő kell, màr nem emlékszem.
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #64636 üzenetére
Egyre jobban érdekel ez az Alpha ring.
Mi a menete, hogy lehet bekerülni?Alan Wake-re -> mindenképp megér 7Eurót, pláne, hogy neked tetszett a Control is, remek története van szerintem.
Ennyiért Enebán az újat dobálják?[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Wesder
félisten
Alpha ringben tesztelik. Mostmàr nem kell turkàlni az achik között hogy mennyi időt jàtszottunk egy jàtékkal, a Guide-on is lehet majd làtni.
"Check out the Game activity tab while playing a game and see not just the classic Achievements list, but also a newly added Stats page that tracks things like play time and more, depending on what game you’re playing."
-
addikt
STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN | Release Date Announcement Trailer
2022.03.18.
STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSION 2
Trial Period October 1, 11:00 am – October 11, 02:59 pm (UTC)
Survey Period October 1, 11:00 am – October 18, 02:59 pm (UTC)[ Szerkesztve ]
-
urbi73
senior tag
A BF6 vajon mennyire lesz grafikára jobb mint a BF5 ? Vagy konzolra butítva fog érkezni ,csak meglegyen a 4-k 120fps? Inkább lenne stabil 60 fps de látványban legyen már jobb mint egy 5 -éves játék .
-
-
addikt
-
addikt
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint: 20th Anniversary Showcase
Október 5. 19:00
-
Golyo69
senior tag
válasz Döglött Róka #64614 üzenetére
Miert is?
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Wesder
félisten
7€-t megér ez a mustàros Alan Wake? Az eredeti még jàrt a QB-hez, így az megvan.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #64621 üzenetére
Egyelőre igen, de ugye ott van a sima slayer is más pályán.
Live-Die-Respawn
-
JamesHun
addikt
far cry 6 ot honnan érdemes beszerezni ahol se VPN se telefonra régi xbox app felrakása nem kell?
kicsit megcsúsztam fizuval és jó lenne picit spórolni, mert sok játék jön most
MS nek se jó ha 1-el kevesebbet veszek meg emiattSeriesX: JamesSHun
-
duckload
aktív tag
De jó lenne kapnál egy bannt a folyamatos flegma, gúnyos viselkedésedért!
A tag hozzászólásainak elrejtése !"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akkor kezdődjön a hétve. Halo Infinite
Live-Die-Respawn
-
sith7
félisten
-
Wesder
félisten
Ebben most pont nem semmi rossz.
Bilux írta hogy ennyit tud a konzol, miközben pedig nagyon nem, csak a CD-nek ennyire futotta. Egyébként perf módban is egész jól néz ki.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
duckload
aktív tag
Halonál még mindig nem jó egér+bill....
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
vg
addikt
válasz IntelKiller7 #64610 üzenetére
Hát, az egy plusz pont, de természetesen nem menti meg mint mondjuk mint az ascent, ami egy szar volt, hiába coop.
-
hombre[EU]
veterán
ez a Phoenix Point be volt jelentve vagy csak úgy bedobták passbe?? jól néz ki, xcomos
Life, Uh, Finds A Way
-
Bilux
veterán
Ez a marvel csoda tetszik, könnyed szórakozásnak jó de hogy grafikai üzemmódban csak 30fps van azt nehezen emésztem meg. Ennyit tudnak az új konzolok vagy ez a csoda nincs agyon optimalizálva
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz everest140 #64598 üzenetére
Ha be is lenne maximum 2022 decembereben vonna le. Akkor jar csak le.
de mondom a szamlaszam se az enyem. Nincs ilyen vegzodesu kartyam.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Lifer092 #64577 üzenetére
Erről itt a fórumon nem beszélünk, a rendszer ilyen formában történő kijátszása nem megengedett, ahogy te is írtad, emiatt a témát is kerüljük.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
dunc
nagyúr
A Mighty Goose az Y gomb mit csinál?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #64592 üzenetére
Ezt egyszerűen le tudod ellenőrizni. Ne kattints semmire az emailben, hanem menj el szépen Microsoft accountod oldalára és ott ellenőrizd az előfizetésed, és a beállított kártyát. Ha nem az szerepel ami az emailben, akkor scam vagy félrement email és törölheted nyugodtan.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest