Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzstm
titán
válasz frankdelgado #135996 üzenetére
semmi. Userként használod, élvezed. Gamepassnak örülsz, 2026ig meg még a világ feje tetejére is állhat.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
AnonymusX
senior tag
válasz frankdelgado #135996 üzenetére
Én kételkedem abban, hogy az MS 2026-ban új konzolt ad ki. Amennyiben így lenne, akkor többek közt itthon sem égette volna fel a hidakat. Kívülállóként úgy gondolom, újraépíteni költségesebb, persze aztán lehet találnak más megoldást egy hivatalos importőri megállapodással.
Szerettem volna venni Galaxy Black XSX-et, de koppantam, mint mások is ebben a topikban.
-
frankdelgado
őstag
válasz pzstm #135994 üzenetére
azért annyit nem tudtak fizetni, h ne kelljen a micro pénze?
Amúgy párszor felröppent már a hír, hogy a micro 2026-ban tervez új konzolt kiadni [link] , aztán egy másik hírben meg temetik, meg innen-onnan kivonul. Én viszont azt látom, hogy már megint nem kell költeni rá, mert ősszel dömping van gamepasszban.....most akkor mi van?
-
.LnB
titán
válasz pzstm #135994 üzenetére
Még jó, hogy nem a Sony volt az, aki rinyált az exkluzivitások miatt az Activision Blizzard felvásárlásakor.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
pzstm
titán
Csak a szokásos.....
"Sony offered Pearl Abyss a time exclusive deal for 'Crimson Dessert', which would exclude an Xbox release for a period of time but Pearl Abyss refused the offer."
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
discrate
aktív tag
válasz hombre[EU] #135974 üzenetére
köszi. behúztam, kipróbálom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Redneck
nagyúr
Folytattam a Starfieldet. Valahol olvastam, hogy az autosave bekavarhat, ezért kikapcsoltam, és így nem dobott ki. Nem rossz a játék, jók a zenék és a hangok, plusz helyenként egész jól néz ki. Egyelőre kicsit üresnek tűnik, és technikailag sem a legjobb, de azért el lehet vele lenni.
A sok töltőképernyő ciki, de legalább azonnal van fast travel, bár ezzel rengeteget veszít a hangulatból. A Skywalker Sagában sokkal jobban, és látványosabban oldották meg a bolygóközi utazást.
Az inventoryban matatás és a loot rendszer egyelőre nem tetszik, de azért meg lehet szokni.Adok neki esélyt, de ha megint elkezdené a dashboardra dobálást, törlöm a fenébe, mert annyira nem jó mint amennyire előadták.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
AMD Power
titán
Tudom hülye kérdés. A gyerek megvan örülve a FIFA 2025-ért. Szerintetek bekerül a GP-be a közeljövőben?
-
-
Wesder
félisten
válasz Steve1207 #135980 üzenetére
Pár napja le akartam tölteni az FH5-öt hogy menjek pár kört, meg a VIP pörgetéseket kiszedjem, de mikor megláttam hogy 190GB, hagytam is a fenébe. Felhő sajnos nem játszik.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
válasz discrate #135970 üzenetére
PAW Patrol játékok, én imádom őket, jópofák és ötletesek. Amiatt kezded el, mert zokni az agyad a nap végén, aztán azt veszed észre, hogy megakarsz benne mindent csinálni.
Island saver is jó, ingyenes alapból az áruházban és a fiókhoz tudod adni: [link] (Itt meg kb takarítod a területet, de szintén tele van apró ötletekkel a játékmenet, változatosak a helyszínek.)
(Másik megközelítésben meg valami soulslike, fel se fog tűnni utána a melóhelyi stressz ).
-
-
discrate
aktív tag
köszönöm a tippeket.
azt nem tettem hozzá, h ingyenes játszhatóra gondoltam. ha már fizetem a GPU-t...
cuphead, south park is 6-10 kfree játékok közt nincs semmi értelmes?
-
válasz discrate #135962 üzenetére
Goat Simulator, ha benne van még, meg a Donut County is jó lazítani.
PC-n vagy xboxon játszanál?
Ha vicces kell, kihívással, akkor a Day of the Tentacle vagy Return to Monkey Island lesz jó.
Ha levezetni az agressziót, akkor ott a Maneater, Wreckfest, Brotato vagy Superhot.
Ha full relax játék kell, akkor Unpacking, House Flipper vagy Powerwash Simulator.
Ha kihívás kell, akkor Escape Academy.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
discrate
aktív tag
Sok most a munkahelyi stressz nálam, szeretnék valami jó kis Game Passos játékkal kikapcsolódni az online multi fps-ek helyett.
Tudtok ajánlani pár játékot, ami örömet, nevetést vagy épp egy kis kihívást jelenthet?[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz zozika84 #135957 üzenetére
Hát nem tudom feltűnt-e, de az első FFVII Remake óta állandó téma, hogy a Sony exkluzív szerződést kötött a Square-rel a mainline Final Fantasykre és egyértelműen el is mondják mindig. SH2 Remake-nél is bejelentés óta tudni lehet, hogy egy év PS5 konzol exkluzivitása van. Ez a Wukong téma tudod olyan, hogy ha valamire van egy egyszerű magyarázat akkor nem kell hülyeséget mögé látni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
boxmaci
tag
Hú de rég jartam erre.
Wukong ügyben: ugyanmár... köcsög cég a zoknyi, alig volt idénre valami exkluzív jatékuk így toltak egy kis jakuzás coint a kínai fejlesztőknek, kb ennyi a történet.
Csak akkor érdekel a játék ha ezekután jobban fut XSX-en.
-
Bad Pritt
félisten
válasz zozika84 #135955 üzenetére
Nyilván ha valaki Sony hater az hinni fog a pletykáknak. Aki meg a józan paraszti eszét használja az belegondol abba, hogy ennek a játéknak a fő piaca a Távol-Kelet és főleg Kína, ahol az Xbox egy nem létező platform, az egész játékot egy maroknyi ember fejlesztette és nem volt fontos az alacsonyabb prioritású platformra egy gyengébb portot összerakni határidőre. Meg amúgy ezeket az exkluzív dealeket nem szokta egyik fél sem titkolni, inkább építenek rá a marketing során.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
-
negyven2
veterán
válasz zozika84 #135946 üzenetére
Igazából mindig is lehet tudni, hogy érkezik (eredeti tervek szerint ugyan akkor amikor a PS/PC kiadás), de aztán közölték, hogy technikai okok miatt késik az Xbox kiadás (amit akkor sokan a Series S-nek tulajdonítottak), aztán volt a pletyka, hogy igazából nem technikai, hanem azért mert a Sony exclusive dealt vett rá... aztán az, hogy ez nem igaz.
A következő az volt, hogy igazából mégis technikai hiba miatt késik, de nem a Series S miatt, hanem mert az Xbox-os build elég erős memory leak-ben szenved... Végül az volt, hogy ez sem igaz, és valójában az a legutolsó pletyka, hogy mégis exclusive deal-t kötött rá a Sony, de nem a klasszikus exclusive deal-t (lényegében a Sony a PS kiadást erőltette annyira, hogy emiatt nem tudtak foglalkozni az Xbox verzióval)...
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
válasz tkohun2107 #135948 üzenetére
Ha nincs Xbox is otthon, akkor bőven elég a PC GamePass. Nem kapsz kevesebb játékot.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
tkohun2107
tag
Üdv kis segítség kellene. Pc-n két gamepass elérhető számra pc gamepass és gamepass ultimate... Az ultimate csak funkcióban több vagy a játék felhozatala is más pcn ? Előre is köszönöm a segítséget
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
darkstreet89
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudja, hogy Xbox 360-as NTSC lemezeket játszik a Series X? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
-
SaGa59
őstag
válasz WATERDACA #135940 üzenetére
Nem fogyaszt túl sokat, ha nem játszol vele, egy idő után magától ki is kapcsol. És igen, ahogy a kolléga is írja, a legjobb ár/érték arányú egy készlet Ladda aksi az ikeából a hozzá való töltővel.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
WATERDACA
őstag
Sziasztok!
Vettem egy vezeték nélküli Series X/S kontrollert PC-re, jelenleg a hozzá adott AA Duracell elemekkel használom.
1. Hosszútávon hogy éri meg ezt használni? Vezeték nélküliséget preferálnám a jövőben is.
2. Továbbá, ha épp nem használom (pl. asztalon vagyok stb.), akkor érdemes kikapcsolni addig (hogy kevesebbet fogyasszon), vagy teljesen felesleges, annyit olyankor nem "zabál" az elem?
Köszönöm a válaszokat.
u wanted, i got it \o/
-
consono
nagyúr
-
Steve1207
veterán
válasz Járókeret #135934 üzenetére
Legutóbb 2 órát játszottam egyhuzamban egyetlen címmel úgy pár hete, amikor elutaztam, nem volt vele gond. Engem ugyan zavar a kis delay a kontrollernél, de ideig óráig így is megteszi, mert kb semmi nem kell hozzá és lehet játszani. Autósra szerintem rossz emiatt, fps-re úgy ahogy, el lehet vele lenni azért single játékban, platformerekre, tps-re meg teljesen jó volt (a kaszabolós fajtákhoz). Érdekességnek, Lords of the Fallennel is végigmentem egy szakaszon gond nélkül, pedig ott számítana az időzítés, igaz szokni kellett, jobban figyelni és több volt a hiba is.
Csak előfizu kell és tudod is tesztelni, mert kontroller se feltétlen fontos emiatt, telefonon is tesztelheted, hisz jó pár címnél van touch vezérlés is. Ugyanazt kapod böngészőből mac-en is majd "használhatóságra", csak egy fokkal jobb lesz maga a kontroller meg a nagyobb kijelző miatt. Szerintem annyiból el tudod dönteni, hogy arra a játékmennyiségre megfelel-e a cloud játékokhoz.
.
-
Járókeret
senior tag
Sziasztok.
Első konzolt akarok vásárolni és érdeklődnék hogy az xbox series x esetén megoldott e hogy kábel nélkül csatlakozzak egy macbook proval amihez a kontroller van csatlakoztatva szintén Bluetooth al?
Konkrét eset: egyik szobában lesz az Xbox és másik szobából akarok játszani macbookon keresztül.
Köszönöm -
Redneck
nagyúr
válasz Döglött Róka #135927 üzenetére
Gyalázat, hogy több mint egy évvel a megjelenés után ennyit tud. Pedig direkt vártam vele...
-
negyven2
veterán
válasz csuvicsuva #135928 üzenetére
Pluszban a Like a Dragon: Ishin és a Dirt 5 is a listán van...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
csuvicsuva
addikt
Elhagyó a konzol, felhő, PC (október 31):
Frog Detective: The Entire Mystery
Headbangers
Inkulinati
Lonely Mountain’s Downhill
Mineko’s Night Market
Like a Dragon: Ishin!
DIRT 5[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Redneck
nagyúr
Ritkán érdekel játék igazán, de tuti hogy az a legfosabb kódolás.
Tele van vele a reddit. Az egyik legfrissebb bejegyzés szeptemberi, szóval nem egyedi a történet. Megoldást még sehol nem olvastam.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Steve1207
veterán
válasz Redneck #135922 üzenetére
Nem vágott még ki (megjelenéskor se), leghosszabb 10-12 órás etap alatt se fordult elő. Elindítottam, max közben néha megállítottam 20-30 percre, ha épp más dolog volt kilépés nélkül, aztán folytattam tovább hajnalig. (Igaz megjelenéskor csak pár órák mentek konzolon, patchek után viszont már ott se sok minden zavart, szóval ment párhuzamosan pc-vel hosszabb etapokban, mikor épp hol volt kényelmesebb). Azt viszont nem tudom, hogy az elmúlt pár hónapban mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
.
-
Redneck
nagyúr
Marhára tetszik ez a Starfield, de basszus ez tényleg ilyen bugos valami? Kétszer dobott a dashboardra, még az első laboros küldetést sem tudtam végigvinni. Másodszorra ráadásul bele voltam bugolva a falba...
Tökre tetszik eddig, de ez így komolytalan. 30 fps módban nyomom egyébként.
-
senior tag
válasz homerhamm #135914 üzenetére
Soxor kell meghalni, es akkor mar becsukott szemmel is elszlalomozok közöttük. Az a baj hogy akkor meg arra kell vigyazni hogy el ne aludjak szaladas kozben, annyira repetitiv. De a bonfire egy csomo idot megsporol amit quicksave-val töltenék, ráadásul nincs az hogy elfelejtek menteni és 2 órát hiába csináltam végig.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
-
homerhamm
addikt
válasz Döglött Róka #135910 üzenetére
Nekem a soulslikekokkal nem a nehézség a baj, hanem ha meghalok, akkor az előző bonfiretől loholhatok el a pálya másik végébe, ahol meghaltam... És nem oda dob vissza, ahol meghaltam, mert ez a műfaj sajátossága. Ott is hagytam félbe a DS1-et emiatt.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
addikt
Kinek mi. Persilnek az egyik kedvence, ha jól emlékszem. Ő is nagy Souls guru.
Go Gunners!
-
senior tag
Igen, átjutni az ellenfeleken azt könnyen el lehet rontani, a bossok nem olyan nehezek, lehet hibázni. De LOTF 1-re gondoltam, az új nem tudom milyen.
-
Döglött Róka
veterán
válasz beyruth82 #135898 üzenetére
A lords of the fallen ordas nehez, nem is mehez hanem inkabb kreten a mobok elhelyezese miatt. Meg en is elengedtem pedig en letoltam a souls szeriat tobbszor is de egyszeruen tultoltak.
Another Crab's Treasure sokkal jobb.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Redneck
nagyúr
Ezt a Cronos: New Dawn-t nagyon várom. DS, SH, Singularity kombó, némi Battleship-es idegen ruhával fűszerezve.
-
S e t h
nagyúr
válasz beyruth82 #135904 üzenetére
A Bloodborne nálam év játéka.
Mármint az idei évé, mert most játszottam végig és platináztam, elképesztő hangulata van.Lords of the fallen sem rossz, kb dark souls easy mód, érdekes lett az alternatív világ implementlása, ott volt para, hogy megtaláljam a kijáratot mire lejár a határidő.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
30z.Samu
félisten
Ez most egy hülye kérdés lesz. De gondolom ha megveszek a Store-ban egy játékot és nincs Gamepass előfizetésem, akkor nem tudok vele felhőben játszani. Ugye?
Sic Parvis Magna
-
-
Steve1207
veterán
válasz beyruth82 #135904 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy Fuoco-ig kb a build-ed is úgy épült fel, hogy kiválasztottad azt, ami szebb vagy nagyobb szám volt mellette, nem a stílusodra építetted a karaktert, ami számít. Bár kicsit túlzottnak éreztem a dobálózást a videók alapján a mozdulat gyakorlások helyett, de amúgy grat, minden kezdet nehéz
LOTF könnyű egyébként (igaz kb a feléig vittem még csak), de addig a bossok pár próbából kb megvoltak erőlködés nélkül. A nagy területek miatt "nehezebb", meg hogy át kell kutyagolni a kis ellefeleken. Ha van Sekiro is a PS-hez azzal is tegyél próbát, már csak a változatosabb környezet miatt is, de a BB-ra is nézz rá.[ Szerkesztve ]
.
-
veterán
válasz Tasunkó #135903 üzenetére
Nekem King's Flame Fuocco volt a legnehezebb a Lies of P-ben. Kb 100-120 nekifutásra öltem meg. Most NG+-ban vagyok és a Scrapped Watchmannál időzök akit amúgy első nekifutásra mikor még tök béna voltam kb ötödjére simán kiütöttem. Most meg 8x mentem neki és még mindig legyőzött. Fene se érti ezt...
Mindenesetre nagyon rákaptam a soulslike műfajra. Én aki amúgy minden játékot very easyn játszik végigtol egy Lies of P-t. Szerintem ez tőlem nagy teljesítmény.Most kaptam kölcsön egy ps4-et és a PS pluszban van egy csomó klasszikus soulslike. Pl a Bloodborne ami a Lies of P-t is ihlette. Na abba tuti belekóstolok.
Meg persze a Lords of the Fallenbe is. Végén még én leszek a topic soulslike királya[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz beyruth82 #135898 üzenetére
Az lenne a cél, hogy ne éld meg idegeskedésként, hanem ezt elfelejtsd hogy haladni akarj benne, és csak szórakozz. Lehet jó választás a lords of the Fallen, mert az tényleg nagyon könnyű, van hogy első vagy 3. nekifutásra megvan a boss, de úgy igazából nincs nagy hangulata. Ellentétben a DS-el, de a DS-ben tényleg vannak fogas kérdések a bossok terén, hogy azokat be kell gyakorolni, ha nem vagy elégedett hogy 40 nekifutásból lesz meg valami, akkor az probléma lehet. Nekem 4 órán keresztül ha nem sikerül, akkor azt szokom kissé nehéznek érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest