Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Siffredi #134899 üzenetére
Igen sajnos ezek a topicok játékok esetében semmi másról nem szólnak mint a pc-sek beállítási és optimalizaciós problémáiról. Ki,mit, hogy, mennyi fps-t tud kisajtolni ilyen Ray tracing, olyan dlss meg tudomisén mi mellett. Az Outlaws topicot is emiatt nem olvasom már. Xboxosoknak sokkal jobb ha a játékokat is ebben a topicban beszélik ki. Semmi értelme konzolosként egy pc óceánban jégtáblaként úszkálni.
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz IntelKiller7 #134882 üzenetére
Xbox one-os topic halott, a simába pedig úgy látom, hogy inkább pc-sek írogatnak.
Hjajjj, akkor marad a face... -
.LnB
titán
válasz oriic #134873 üzenetére
Na igen, a fiú skinekkel nem vacakoltak. Az arra szánt munkaidőt úgy látom, hogy a "cickófizikába" ölték.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
elder troll
őstag
válasz IntelKiller7 #134893 üzenetére
Ha a párosítás gombot nyomod akkor villog csak. Vagy, ha elveszti a kapcsolatot.
Párosításnál gyorsabban villog (a párosítás gomb hosszan nyomva), mint alapból amikor keresi a párosított eszközt.
Illetve a párosítás gomb kétszeri megnyomása esetén vált bluetooth és xbox között, nem kell újrapárosítani. A gyári usb dongle is "xbox"ként működik ebből a szempontból. -
addikt
-
g@bo
nagyúr
urak
a Microsoft Xbox Series S és X kontrollerbe mehet az akku elem?
új eneloop pro val elég furcsán viselkedik, az eszköz (mini pc, batocera) szerint fel le lépeget a bt kapcsolatra. 1.2 voltos cella nem gáz?usb-c kábellel tölthető a kontrollerbe lévő akku elem?
nem mertem próbálgatni, mert visszacsomagoltam, h visszaviszem .
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Egy érdekes kérdésem lenne, amit nagyon nem értek. Az S- szériámra le volt töltve a Cod új része, amit egy ideje nem játszottam. Gondoltam, ma játszom vele, de sehol nem volt a játék, újra le kellett szednem. Ugyan így fent volt laptopon, onnan is távozott.
Ilyenkor miért kell megint letöltenem ?kengyel
-
Siffredi
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek, hol tudnék csapatot verbuválni GTA V online-hoz? Jó lenne kiszedni belőle a maradék achievementeket, főleg heist-ekhez kellene egy jó csapat.
Ja igen, még a one-os verzióval játszom. -
Wesder
félisten
A(z) LOLLIPOP CHAINSAW RePOP megvásárlása | Xbox
14 820,00 HUF
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz DaVE-1 #134877 üzenetére
Érdekes, hogy most került fel a PC-s kiadás MS Store-ba. Jó lenne egy remaster, anno eredetit letoltam csak ugye az nem BC-s. (plusz megvan Steam-en is ) Szerintem simán egy jó játék volt, bár elég rosszul öregedett most hogy látom videókon visszanézve.
Live-Die-Respawn
-
DaVE-1
senior tag
Valaminek az előszele?
[Singularity makes surprise return to Xbox store with random PC port]
-
Peat76
őstag
válasz bandi0000 #134874 üzenetére
Ez a Jedi Survivor nagyon Jóóó..
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
bandi0000
nagyúr
válasz IntelKiller7 #134872 üzenetére
Ez mondjuk jó hír, feltrve ha nem lesz negatív hatással az árakra/minőségre
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz IntelKiller7 #134868 üzenetére
Igen az is nagyon fasza vele
Én eladtam, mert kevés helyem volt, de tervbe van, hogy veszek rendes álvánnyal stb, bár elvben a cég csődöt mond
-
bandi0000
nagyúr
válasz markknight #134866 üzenetére
Viszont kurva jó, bár nekem Forza-val nem akart normálisan működni, folyamatosan csúszzkáltam az autókkal, és a végén fel is kurt, GT Sport viszont rohadt élvezetes volt
-
bandi0000
nagyúr
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz markknight #134862 üzenetére
Fanatec DD.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
markknight
veterán
Még a 360-as korszakban volt ez az U alakú kormány, amit nagyon imádtam gyerek fejjel. Series X-hez van hasonló kiegészítő?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudom hogy mindenki erre vágyott, szóval most megkapjuk végre.
Fate Trigger: The Novita - Announce Trailer (English)
Free-to-play anime stílusú, hero-shooter/battle royale.
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
válasz wertigo1984 #134855 üzenetére
Hardverapro oldalán egy ismert Szegedi eladót keress ez ügyben. Konkrétabbat nem írok mert reklámozni nem akarok.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ridiculous
aktív tag
válasz Aryan #134837 üzenetére
Én is gondokodtam hogy behúzom, de szerintem kritikán aluli játék ahogy az összes része.. szóval inkább nem tettem.
Egyik része se tudta elérni az első rész trailere keltett minőséget.. viszont a trailer még mindig mocsok jó.[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
őstag
Érdemben csak Xbox Series-hez készült egyedi SSD bővítőkártyával: link.
Már a WD is gyárt ilyet, nem csak a Seagate.
Árakért nézd meg a forgalmazókat. -
Döglött Róka
veterán
Hat nem jo aron.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Tegnap hihetetlenül jó áron jutottam egy Xbox Series S-hez, amit kollégám adott el nekem (fél éves a készülék).
Olyan kérdésem lenne, hogy tudom a tárhelyet bővíteni?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #134852 üzenetére
De jó hogy beraktad. Anno láttam, és akkor megtetszett, persze azóta elfelejtettem a címét. Fel is raktam most wish listre.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Dark Light on Twitter:
"🔥Dark Light is coming to Xbox X/S on September 26th! ✨Wishlist it now and be ready for launch day!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
grafnet
veterán
-
myloo.6
friss újonc
válasz Döglött Róka #134844 üzenetére
Fennt van az asztalon teljesen jó helyen.
-
Asbee
veterán
Venom töltőben tényleg nem lehet benne hagyni fixre a kontrollert? Manualja is azt írja, hogy feltöltés után vedd le, mert túltöltheti, túlmelegedhet. Így nem látom akkor sok értelmét.
Do not leave a fully charged battery connected to a charger, since overcharging may shorten its lifetime and increase the risk of over heating.
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
myloo.6
friss újonc
Sziasztok!
Pár hete jelentkezett egy olyan probléma, hogy néha elment a monitorom képe (2-3 másodpercig fekete a képernyő).Most olyan gondok vannak, hogy kb. 15 percenként be laggol a játék, teljesen szétesik majd 5-10 másodperc múlva úgy fut mintha mi sem történt volna. (emellett a monitor képe néha ugyan úgy elmegy, másik kábellel is kipróbáltam ugyan úgy rosszalkodott)
Sejtelmem sincs mi lehet a gond, érdemes lenne szervízbe vinni?
Előre is köszi a segítséget! -
Bogyi007
veterán
Sada8321-nek köszönhetően immáron egy Series S konzol is került az X mellé (meg a többi meglevő konzolokhoz).
Így mostmár könnyedén tudok magammal vinni akár a szülői házba is konzolt, egyben páromnak is lesz egy dedikált gépe a Disney Dreamlight Valley és Palworld játékokhoz - és így visszakapom a Series X konzolomat is.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
consono
nagyúr
válasz frankdelgado #134840 üzenetére
Vége is van, részben. A VPN még megy, mert azzal nehéz mit csinálni, de pont tegnap láttam Redditen panaszkodó Moldovai embert, hogy megszűnt a store elérése egyik napról a másikra. Ott nincs hivatalos MS store, eddig a törököt használta, most meg azt mondja neki a box, hogy nem jó régióban van...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #134804 üzenetére
Tudtam, h nem lesz ilyen, mert rendesek, látszik, h szeretnek minket is vpn makikat, bármilyen gyarlók is vagyunk.
De azért egyre gyakrabban reppen fel, hogy vége lesz a jó világnak .
-
-
Aryan
senior tag
Behúztam én is a Crew 2-őt, 320ft nem kár érte. Valahogy anno az első része jobban adta, aztán lehet hogy csak én öregedtem 10évet és már azért nem tetszik .
-
Norb79
őstag
Crew2 alapjáték tegnap még 320 forint volt a magyar storeban, akit érdekel az esetleg nézzen rá.
PC-s Uplay kliensben is 1 euró és ps-en is 319 forint.
-
Bogyi007
veterán
Van valakinek infója erről a Hardtech nevű konzolos boltról?
-
Wesder
félisten
Microsoft is bringing back friend requests on Xbox. Alpha Skip-Ahead users on Xbox consoles and Xbox PC app testers will be able to send, accept, or delete friend requests starting next week.
-
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Nem sokkal ezelőtt kijött a Crash Bandicoot GamePass-re. Megnéztem teszteket és Series S is stabil 60fps-el tolja. Ti nem érzitek úgy mintha olyan nyúlós, szinte még 30 FPS sem lenne meg ahogy játszol vele?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Krisz0630
senior tag
A Star Wars Outlaws nekem 6-7 óra után teljesen unalomba fulladt.
Őszintén szólva még a 6 ezer forintos havi UBI+-ot sem érte meg...
Totál monoton a játékmenet és a sztori is. Ugyanazt csinálod végig, egyszerűen így nem tud a világ sem beszippantani. Még jó, hogy itt Boxon nem lemezesben vettem meg, még több pénzt buktam volna.XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Dinomano
senior tag
válasz l.skywalker #134714 üzenetére
Ez a már behúzott VPN-es dolgokra is vonatkozik?
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Tatyla
őstag
Kis help kéne.
valoszinüleg lecserélem az S-t egy X-re,a kérdés a következő az S-el ki kell lépnem a a Homeolt acc családi fiókjából amiből ugye 5 van vagy csak simán törlök mindent és az új gépen csak bejelentkezem ?[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
-
Wesder
félisten
The conversion rate from Xbox Game Pass Core to Xbox Game Pass Ultimate has been REDUCED. It is now 2:1 instead of the previous 3:2
Confirmed by official Xbox support
-
fabokf
tag
válasz icemad #134793 üzenetére
Remélem, holnap rá tudok nézni, mert jelenleg csak Internal Server Error-t dob számomra az Xbox áruház...amint megnyitottam, csuklóból kiléptetett, azóta meg se nyílik a fiókkal nincs baj, MS account felületre gond nélkül beenged a jelszóváltás óta is (mondjuk ez se szüntette meg a sikertelen bejelentkezeseket Afrikából, meg a többi helyről, de ez már az ő bajuk😆), csak az áruház halt be úgy fest
-
Wesder
félisten
válasz negyven2 #134813 üzenetére
Biztos nekem kerülte csak el a figyelmem, de így legalább a 3 konzolos tier remekül elkülönül. Mindenki eldöntheti hogy mennyi plusz játékra van szüksége a multi mellett.
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #134811 üzenetére
Ezt mindig is lehetet tudni... azért kerül $15-ba (4 090 Ft-ba).
Amúgy érdekes, hogy a GeForce Now most 83 játékot mutat amivel tudok játszani PC-n... pedig csak egy Standard előfizetésem van (Insider-ből). És ebből a 83-ból csak olyan 4-5 volt az előfizetés előtt. Ahogy nézem a legtöbbje Play Anywhere játék lehet, amit behúzott a GFN. De pl. a Starfield nincs benne a Standard-ba.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
SwitcX69
kezdő
válasz turho #134789 üzenetére
Elindítottam egy rakás játékmódot. Mindegyiket egyszer próbáltam és ennyi idő alatt talált (crossplay on): TDM 24s, Dom 30s, Hardpoint (1:30 alatt sem találtam core/hc-ban), KC 1:04, FFA 30s, S&D 35s, Nuketown 24/7 35s, Knife fight 3v3 20s, Infected 29s, snipers only moshpit 31s, face off (6v6) 33s, 12v12 moshpit 55s, double agent 58s, prop hunt 42s, gun game 18s, sticks and stones 48s, HC TDM 33s, HC Dom 23s
Szerintem ez a játék minden csak nem halott. Ugyanez lehet a helyzet a MW2019-el is. (nem tudom felrakni, nincs annyi hely) -
DaVE-1
senior tag
válasz AMD Power #134805 üzenetére
De várj te most akkor a"villámlás" jelet akarod növelni?
Ahhoz templon kell és papokat "ráküldeni" hogy imádkoznak akkor megy fel.. később lesznek szobrok amik folyamatosan adnak.
icemad: Crew 1 fiaskó miatt állítólag ubisoft csinál a crew2 höz és a motrofesthez is offline lehetőséget -
CactuS
Arcképgyáros
válasz l.skywalker #134714 üzenetére
Ha nem lesz többet Gamivo-s olcsó játék dömping, akkor lehet nekem is rendesen vissza fog esni a vásárlásom boxon
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- Motoros topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest