Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz DaVE-1 #138730 üzenetére
Hmmm… Az Oblivion nagy kedvencem volt, de az is csak szénné modolva értelmezhető igazán. Kérdés, hogy boxon is kap-e mod támotatást. A Skyrimnak van, csak túl kicsi az erre fenntartott hely, komolyabb modokat egyszerűen képtelenség hozzáadni. PC-n legutóbb úgy 900 modot tettem fel hozzá.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
SaGa59
őstag
válasz DaVE-1 #138728 üzenetére
Nem, ezeket pont hogy javítja. „Fixed an issue where NPCs would enter doors without opening them.” Meg pl. ritkábban fognak szaporodni a pszi kutyák fantomjai, javítja az „osonós” stílus lehetőségét, nem fognak ezer kilométerről vaksötétben is kibökni az ellenfelek, stb… Szép hosszú a lista, ott van a linkem mögött. De majd meglátjuk.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
gianni85
veterán
válasz DaVE-1 #138705 üzenetére
Tényleg nincs meg, vagy csak az ikon maradt a térképen? Nekem több note, egy cogwheel meg pár tréning könyv ikonja is a térképen maradt, közben meg csak egyetlen note hiányzott, amit akkor valszeg szerencsésen egy hint fotózással ki is váltottam.
mondtam már, hogy mennyire utálom a bugos játékokat? -
negyven2
veterán
-
Redneck
nagyúr
válasz DaVE-1 #138698 üzenetére
Nem való mindenkinek, és ahogy írtam, kell hozzá egy megfelelő hangulat. Én sem állandóan ilyenekkel játszom.
"Számomra az nem hangulat hogy a 70 órából 60 at félel csoszogsz."
Egyébként ez az irány szerintem közelebb all a valósághoz, mint az, hogy minden sarkon van 10 NPC, csomó kisváros, és mindenki él, mint Marci hevesen. Mert sok hasonló posztapokaliptikus játékban elkövetik ezt a hibát, ami elég hiteltelenné teszi az alapkoncepciót.Sejtettük hogy nem lesz világmegváltó, de aki szereti a stílust, jó eséllyel megtalálja benne a számításait.
Megértem hogy nem tetszik, nem vagyunk egyformák, nekem is vannak olyan hypeolt címek amik nem jöttek be: pl. Senua, Hi-Fi Rush, Lies of P, MK1.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz DaVE-1 #138690 üzenetére
Akit nem érintett meg korábban az atomkatasztrófa, a Zóna, és úgy általában a posztapokaliptikus túlélős vonal, annál biztos a hendikep. Ugyan a másodikat még nem kezdtem el (megvárom a patcheket), de biztos vagyok benne, hogy hozza majd a hangulatot.
A Stalker nem való az FPS-ekben állandó impulzusra vágyóknak, CoD-os vérpistiknek, és azoknak, akik nem szeretik a lassú játékokat.A régiek sem voltak makulátlanok, de aki átérezte ezt a komor világot, általában nagyon szerette őket.
Szerk:
Szerintem rajongóként is kell hozzá egy hangulat. Ahogy egy RDR 2-höz is. Ezek nem olyan játékok hogy tolom fél órát két egyéb játék között.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz DaVE-1 #138632 üzenetére
Sukhothaiban is összegyűjtötted mind a négyet? Gizeh egyértelmű, összegyűjtöd és lerakod az asztalára akár egyesével is, csak elég hülye szögben kell az asztalt nézni, hogy feldobja a button promptot, Sukhothaiban ha megvan mind a négy menj vissza a faluba (hajóval inkább, gyorsutazás után nem mindig spawnol), le fog ülni ott egy doboz mellé és akkor tudod lerakni neki a dobozra. [ Módosította: koncsik ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gianni85
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz DaVE-1 #138503 üzenetére
Az egész progression rendszer egy nagyon jó ötlet, de durván el lett szabva a közepétől. Vatikán még jó, nem tudod magad túltápolni, de ha rendesen felfedezel mindent Gizeh-ben akkor ott már túl erős leszel, Sukhothaiban meg egy abszolút szuperhőssé válhatsz. Át se kell gondolni, miket fejlesztesz, mert ha felfedezgetsz rendesen annyi pontot kapsz, hogy egyből unlockolni tudod az összes képességet.
Amúgy lehet van elég money a Vatikánban is, csak ki van centizve. Az biztos, hogy Gizeh, de főleg Sukhothai nem problémás pénz szempontból.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
turho
addikt
válasz DaVE-1 #138467 üzenetére
Ha a Ghiza-részen a 300 őrből 1 is észrevesz, azonnal riasztja mindegyiküket. Lehet, higy cid-ban több gyakorlaton van, mint az ilyen lopakodós izékben. Kínomban elmentem a rohadt messze lévő falvakba, hogy hátha lehet álruhát szerezni félig megnyugtat, hogy én vagyok a béna nyomorék, nem a játék irreálisan fura/nehéz...
Mondom, a Ghiza előtti részeket élveztem is, sikerült is.[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
eL Geri
őstag
válasz DaVE-1 #138383 üzenetére
Nekem is 1000/25-ös Telekom vezetékes netem van. De mivel se vezetékes teló, se IP tv nem kell, így csak erre fizetek elő, 8368 Ft-ért.
Ez se olcsó, de te miért fizeted ki az IP tv-t, ha nem használod? Persze csomagban olcsóbb, de nem annyival mintha csak azt az egy szolgáltatást vennéd meg. -
pzstm
titán
-
Wesder
félisten
válasz DaVE-1 #138316 üzenetére
Jobb alsó sarokban ha megtelik a csík akkor kell megnyomni a megfelelő bumpert. Van egy ritmusa, rá lehet érezni. A hub is azért van a career módban, hogy ott probálgassa az ember, és ne verseny alatt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
válasz DaVE-1 #138267 üzenetére
És még ezen kívül is csomó minden befolyásolja. Dupla Nat, ipv4 vs ipv6, szolgáltató (pl a telekomra sokan panaszkodnak), stb. Nálam általában jó, de én is tapasztaltam már sebesség csökkenést. Abban maximálisan igaza van GEIL kollégának, hogy ha megoldható, akkor érdemes utp kábellel csatlakoztatni az eszközöket. (kivéve persze a tévéket.) Nemcsak a letöltés lesz stabilabb, de az online játék is.
Tudom, hogy valahol ez nem megoldható, pl albérlet, de ha van rá lehetőség, használjunk kábelt.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
válasz DaVE-1 #138250 üzenetére
Turbózni úgy tudsz hogy kanyarodáskor lenyomod az RB-t vagy LB-t, attól függően hogy neked hogy kényelmes. Elkezd driftelni az autó, és amikor füstöl a kipufogó, meg lángol a kerék, akkor megyomod a másik bumpert. Ha LB-vel kezdted, akkor az RT-t, ha RT-vel kezdted, akkor meg az LB-t. De ezt le is írja, meg el is mondja a játék. Egy drift alatt 3x tudsz turbózni, utána újra kell kezdeni a driftelést.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz DaVE-1 #138248 üzenetére
Melyik pálya?
Ha a Tiger Temple, azt nem is fogod elérni ugorva, mert azt csak a shortcutról lehet elérni.
Szerk.
Az első credits nem a játék vége, az csak egy buksi simi, hogy azt hidd hogy ügyes voltál.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz DaVE-1 #138243 üzenetére
Rámpa szélén kell megnyomni az ugrás gombot, akkor magasabra ugrik.
Szerk.
Ja, meg turbózni sem árt megtanulni. Amíg az nem megy, a CTR meg Time Trial challenge-eknek szerintem felesleges is nekimenni.Bár zafírra talán anélkül is megcsinálhatóak a TT-ok, ha az összes idődobozt összeszeded a 3 kör alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz DaVE-1 #137906 üzenetére
Nem örökre szedik ki, frissítik a rendszert, olyankor pár napra, hétre eltűnhet. Amúgy nem kell hozzá sok idő, napi pár mp, ha meg rendesen használod akkor nem időveszteség. Persze kimondottan ráállni a gyűjtésére nincs értelme, hogy elcsessz fél órát, órát, hogy érdemben frissüljön, ne kapj keresési limitet, hozzászámolta-e stbstb, amikor átalakították, akkor is mondtuk, hogy értelmetlen így a teljes farmolása.
#137910 Döglött Róka: Még pár év szerencsétlenkedés és rájönnek, hogy egyetlen szombati meló évente többet hoz és kevesebb idő
.
-
zzola
titán
válasz DaVE-1 #137756 üzenetére
Én nem gondolom, hogy a vége lenne. Pár évig még használhatóak ezek a konzolok, tartam is lest/jön rá és ennyiért úgy sem lehet normális PC-t összerakni.
Főleg ha valaki használt S/X-et vásárol. Igaz, ez nem növeli az eladási számokat, de karácsonykor mindig kelendőbbek a konzolok, szerintem...[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz DaVE-1 #137705 üzenetére
Szerintem akkor 1-2 hónapon belül jön gp-be is, legalább is nagyon azt látom, hogy van egy kis párhuzamosság mostanában, de lehet beképzelem.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
senior tag
-
SaGa59
őstag
válasz DaVE-1 #137125 üzenetére
A kés a korábbi részekben OP fegyver volt, mindennél nagyobb gyilkoló erővel, csak nehezen kezelhető, hisz egy közelharci fegyver, amivel tudni kell bánni. A patkány kicsi, te meg nem vagy elég ügyes, hogy eltaláld vele. Sörétessel könnyebb patkányt irtani.
Farkassacred
A stalkerekben mindig arról szólt az élet, hogy a zsákmányból (relikviák, lőszer, felszerelés) épp csak arra futja, hogy felszerelést tudj venni a tovább haladáshoz. A fejlesztés sosem volt könnyű. Klasszikus, grindelő küdetések nem nagyon voltak, a saját fejed után mentél és takarítottad ki az egyes laborokat, végeztél mutánsokkal, fosztogatókkal. Az a néhány küldetés, amit pl Szidorovicstól vagy másoktól kaptál, a fő történetszálon terelgettek előre, nyitották meg az újabb területeket, nem a fejlesztéshez szükséges pénz előkerítésére szolgáltak. Ha ez változott, az sajnálatos…[ Szerkesztve ]
-
SaGa59
őstag
válasz DaVE-1 #137122 üzenetére
Ezt felfoghatod úgy is, hogy neked azért sikerült végezned az illetővel, mert a fegyvere tüzelés közben tönkrement. Ha nem így történik, te maradtál volna ott… Ez egy ilyen játék, a Zónában tényleg nehéz a túlélés, főleg, ha felkészületlenül mész oda. A lőszereknek van tömege, vagy végtelen mennyiséget tudsz magaddal cígölni?
[ Szerkesztve ]
-
-
VinoRosso
veterán
válasz DaVE-1 #137061 üzenetére
Sziasztok,
mivel van esély rá, hogy a Stalker 2 nem fog simán futni (vagy sehogyan) a laptopomon, azon filóztam, hogy beújítok egy rtx 4060-as laptopot.
Viszont ezek elég drágák, és közben beugrott, hogy olvastam, hogy xboxon is lehet játszani steam-es játékokat és az series x jóval olcsóbb mint egy rtx 4060-as laptop.
Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
1. Hogy fut a játék series x-en ( RT van-e, milyen felbontás hány FPS?), hogy viszonul a teljesítménye egy mobil rtx 4060-hoz?
2. Hogy működik ez a steames megoldás pontosan? Valahogy loginelni lehet steamre xboxon és azon keresztül lehúzza oda a játékot?
Ahogy olvasom bill, egér támogatás xboxon van, kérdés, hogy ilyen esetben is működik-e? (nincs kedvem kontrollerezni FPS-t)
-
pzstm
titán
-
Wesder
félisten
-
GEIL
addikt
válasz DaVE-1 #136895 üzenetére
Mert szeretem látni a polcon a lemeztokokat, szépen látni a borítóképeiket stb, s bárki megáll a gamer sarok előtt, egy szót sem kell mondanom és látni melyik konzolhoz mik is vannak meg nekem.....stb. ez amolyan "büszkélkedés" is lehet. Mások vázákat, kis szobrokat, gyertyákat raknak polcokra.....én ezt a pár lemezes játékot.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz DaVE-1 #136879 üzenetére
Nem mindegyik az. Én pár játékot "kiezreztem" de csak azokat amiket meg lehetett csinálni egy normális végigjátszással és nem voltak benne olyan acsik, hogy super-hard-core fokozaton fejen állva a TV-nek háttal meztelenül
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
-
-
-
válasz DaVE-1 #136441 üzenetére
Oké, csak még így is erősebb, mint a one x. Gyorsabb Cpu, több ram, gyorsabb gpu, plussz modernebb. Ráadásul sokkal kisebb. Konzolon meg a low/medium grafika az alap. Főleg a one x-en. Ally meg 1.5-2 órát simán bír egy töltéssel. One x meg a tv mennyit megy el powerbank-ról? Értem én, hogy neked fura, hogy fejlődik a technika, de vagy megszokod vagy így jártál. Megvenned nem kötelező az xbox handheldet sem.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz DaVE-1 #136439 üzenetére
Passz. ROG ally is viszi az újabb játékokat. Ráadásul egész jól. MS is megtudná csinálni. Meg raknak bele egy 5g képes esimet és megy minden felhőből. A megvett játékok felhőben futtatása sem véletlenül került elő. Papíron egyébként a ROG ally simán megeszi a one x-et reggelire.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Dinomano
senior tag
válasz DaVE-1 #136274 üzenetére
Valószínű, neked van igazad. Nagyon érezni a" b*xnak az egészre "hozzáállást. MS amúgy mindig érdekes döntéseket hozott az X-box élete során. Gondolom, ha nem lenne mögöttük töméntelen pénz, már bedőlt volna a konzolbizniszük. Illetve lehet, hogy pár érdekes döntésük pont amiatt volt, mert pénz miatt lexarták az elvárásokat.
Xbox Classic korai lelövése a 360 miatt, Kinect erőltetése (Ez, mondjuk nem tudom, hogy mennyire jött be nekik üzletileg), X360 korai 3 LED-es gondjai.../(^_^)____7=--- - - >|
-
veterán
válasz DaVE-1 #136249 üzenetére
Mindegyik fontos a mi, azaz a játékosok szempontjából is. Ha sokan fizetnek elő, akkor nyereséget termel, több pénzt lesz (jó) játékokat beletenni gp-be és sokáig fennmarad ez a szolgáltatási forma. Ha nem fizet elő a kutya se akkor egy idő után megszűnne és lehet újból 30 ezrekért játékokat venni. Konzol eladás is fontos. Ha nem veszi senki akkor megszűnik a cég konzol ágazata, nincs kövi generációs konzol és új játékok. A játék eladási, sikerességi számai is fontosak. Ha sikeres akkor a fejlesztők kapnak pénzt folytatásra vagy új játék készítésére. Ha nem akkor lehúzhatják a rolót. Ergo mindhárom esetben fontosak a számok nekünk is.
-
Döglött Róka
veterán
-
Dinomano
senior tag
válasz DaVE-1 #136209 üzenetére
Akkor hagyom. Azon gondolkodtam, hogy ha még tovább játszom, akkor már a beletett órák miatt nem akarom majd abbahagyni. Jön majd az az ambivalens érzés, hogy jó lenne játszani; de még ki kellene pörgetnem ezt a címet, és végül is vagy nem játszom, vagy kedvetlenül, melónak tekintve a dolgot végigküzdöm, és nem fogom tudni, hogy miért...
Elengedem akkor. Úgyis jött jóp ár olyan cím mostanában, ami érdekel.
(Callisto-t kellene befejeznem. Meg kellene tanulnom 100%-osra bent a dodge-olást. Van, hogy kiesem a ritmusból.)/(^_^)____7=--- - - >|
-
pzstm
titán
válasz DaVE-1 #136100 üzenetére
később nézz vissza...gondolom este lesz
https://news.xbox.com/en-us/2024/10/14/call-of-duty-coming-to-cloud-october-25/
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz DaVE-1 #136098 üzenetére
????
Cloud gamingre gondolsz? mert abban benne van..... (vagy időzóna miatt lehet csak lesz....sőt ma már nvidia gerofce now-ban is benne lesz)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Nintendo Switch OLED garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest