Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz discrate #135970 üzenetére
PAW Patrol játékok, én imádom őket, jópofák és ötletesek. Amiatt kezded el, mert zokni az agyad a nap végén, aztán azt veszed észre, hogy megakarsz benne mindent csinálni.
Island saver is jó, ingyenes alapból az áruházban és a fiókhoz tudod adni: [link] (Itt meg kb takarítod a területet, de szintén tele van apró ötletekkel a játékmenet, változatosak a helyszínek.)
(Másik megközelítésben meg valami soulslike, fel se fog tűnni utána a melóhelyi stressz ).
-
-
válasz discrate #135962 üzenetére
Goat Simulator, ha benne van még, meg a Donut County is jó lazítani.
PC-n vagy xboxon játszanál?
Ha vicces kell, kihívással, akkor a Day of the Tentacle vagy Return to Monkey Island lesz jó.
Ha levezetni az agressziót, akkor ott a Maneater, Wreckfest, Brotato vagy Superhot.
Ha full relax játék kell, akkor Unpacking, House Flipper vagy Powerwash Simulator.
Ha kihívás kell, akkor Escape Academy.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
GoTReX
őstag
válasz discrate #129033 üzenetére
discrate: Azt sem sikerült megoldaniuk, hogy mivel konzolon nincs mouse over ezért valahol meglehessen nézni számszerűen hol tart az XP grind. Ha nyomva tarod az Y a tárgyon akkor is rossz helyre teszi a az ablakot?
Moby: Tehát DVI-vel felszabadítok egy HDMI-t a monitoron és bekötöm az XBOX-ból eloszóval megosztott HDMI-t? Vagy csak SWITCHErrel működne?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Norb79
őstag
válasz discrate #127977 üzenetére
Hát, én még csak most telepítem az xboxra, de pc-n reggel fel tudtam tenni, és el tudtam indítani.
Van vagy nyolcféle verzió a storeban, a gamepass libraryban se jelenik meg, de rákeresve a storeban kidob egy olyat, ami "included in gamepass", arra nyomtam rá, hogy telepítse, kíváncsi leszek elindul e. -
válasz discrate #122720 üzenetére
Hol látod, hogy használt? Refurbished verziót vettem pár éve 90 euróért, azon semmi sem látszódott, Ms-hez regisztrálva volt majdnem 1.5 év garancia is hozzá. A leírásban viszont nem látom, hogy ez használt lenne.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
consono
nagyúr
válasz discrate #121690 üzenetére
Simán kezdheted a másodikkal, az azért szebb. Pár órát beletoltam és eddig csak egyszer haltam meg, egész szórakoztató. Nálam pont ott billeg, hogy épp csak túlélem a harcokat, szóval pont jó a nehézség. Vannak benne jó ötletek, pl. a "weeping angel"-re ütő szörny szobor, ami csak akkor mozog, ha nem nézek rá, kimondottan tetszett!
Ja, meg play anywhere, tudtam a notin ott folytatni, ahol a bőrön abbahagytamBorn too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
veterán
válasz discrate #121690 üzenetére
Olyan komolytalan, semmitmondó története van hogy nyugodtan kezdheted akár a 2. résszel is. Jöttek egy másik dimenzióból lények akik elfoglalták a földet, majdnem kiírtották a teljes emberiséget és a kevés túlélők egyike vagy te. Innen veszed fel a fonalat. Ugyan ez a második rész.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz discrate #119937 üzenetére
Minden cég más, ha jó fejek, akkor bevállalják és megjavítják, cserélik gari időn belüli hibával.
Főleg, ha esetleg még mondod is nekik, hogy már fura volt 1-2 hete is.. de csak most kezdett feltűnően driftelni.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
rezy89
tag
-
addikt
válasz discrate #107092 üzenetére
Valamikor 5 óra után játszottam vele. Nem akartam első napon szórakozni, mert gondoltam amúgy is szétesik az egész...de nem bírtam ki, meg akartam nézni milyen a Necro. Mert előző héten még nem volt elérhető.
Játék közben is volt olyan, mintha időnként elveszne a szinkron. Szóval lehet első napon, csúcsidőben nem a legjobb élmény.
10. szintig elvittem, aztán elraktam pihenni a játékot. Úgyis minden nap korán kelek, talán holnap kora reggel már jobb lesz.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz discrate #107089 üzenetére
Terheléses teszt is megy mellette. Így valószínű ezért is ennyire változó a login ideje. Meg gondolom páran megunják a számláló bámulását, tehát csökken a várakozók száma.
Ezért írtam 5 óra felé, hogy mindegy mennyit ír ki az elején, nem kell vele foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz discrate #106793 üzenetére
emlékszem rá, olvastam is, összeszedett, alapos és részletes volt, csak nem én vagyok a célközönség. ρσгτσ tippje szerintem is valid - legalábbis személy szerint minden kábeles megoldás ki van zárva, akármennyire is nem szeretem a series kontrollerét (2 one kontrollert használok inkább, a géphez adott kb. első hét óta a fiókban pihen).
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz discrate #106793 üzenetére
Valószínű nem sokan nyitottak arra, hogy olyan alternatív megoldásokat használjanak, ami csak vezetékkel működik.
Legalábbis nekem ez a tippem arra, hogy általában miért nem foglalkoznak az emberek ilyen hozzászólásokkal. Függetlenül attól, hogy tartalmas és jó a leírás (/kontroller) vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Döglött Róka
veterán
-
-
pzstm
titán
válasz discrate #104952 üzenetére
Azt a kocsiban toltak le, es az eredeti szam (ami az orosz nem a magyar mielott valakinek ketsegei lennenek) az mai napig gyonyoru en imadtam azt a jelenetet IS
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Willhunting
aktív tag
válasz discrate #104752 üzenetére
Közvetlenül a gyártótól rendelve 70€ az Arctis 1 wireless, csak most épp nem rendelhető. Nem tudom milyen gyakran töltik a készletet, egy próbát megérhet ha nem sürgős a rendelés.
Vagy a 7x wireless 118€-ért.
DAVIRUS kuponkóddal jönnek ki ennyire + ingyenes a szállítás mindkettőre. -
thedivision2
aktív tag
válasz discrate #104757 üzenetére
Arctis 3-am volt, vezetékesben majdnem ugyan ennyibe kerül...az xboxos majdnem ugyan annyiért vezeték nélküliben sokkal jobb minőséget hoz ahogy tapasztalom. Sajnos ez pont az az árkategória, ahol meg tudod venni a 10 ezres kínait 30-40 ezerért egy nagyobbacska márkanév táraságában. Ha jó fejest akarsz, az igenis 50+ ezer forint. 2 hónap alatt 4 különböző 30-40 ezres fejhallgatót vettem, és az xboxé bizonyult a legjobbnak ebben az árkategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
mötálhed
tag
válasz discrate #104398 üzenetére
Hasonló a setup nálam is. DIGI-s Huawei csoda + a saját egy Tenda router.
Belefutottam ebbe, én a következőt csináltam.
A Tenda-t AP módba tettem így szórja a WiFi-t a nappaliban és a portjain lóg a konzol meg a TV.Így csak a WiFi-t szórja a portok meg szimpla switchként funkcionálnak.
-
consono
nagyúr
válasz discrate #104398 üzenetére
Nálam a Digis ZTE-re van dugva egy gigás switch, azon lóg a konzol (szóval olyan, mintha direktben a ZTE-re lenne kötve) és simán működik. DHCP-t is a ZTE oszt. Valami más lesz a probléma.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
sch_a
addikt
válasz discrate #104387 üzenetére
A PPPoE kapcsolatot (felh.név/jelszó) a saját routereden állítottad be? Illetve a LAN alatt nézd meg, hogy be van-e kapcsolva a DHCP server. Ha a modem bridge módban van, akkor mindkettőt a saját a routereden kell konfigurálni, és a konzolt is a saját eszközödre kell kötnöd.
-
Bad Pritt
félisten
válasz discrate #95182 üzenetére
Ami fps játékoknál fontos lehet a hátsó gombokon túl az a ravaszok reteszelésének lehetősége, megoldástól függően akár negyedelni is lehet az LT-RT teljes útját, a PDP Victrix Gambit élen jár ebben és mindent is tud, ráadásul 50 ezer alatt kapható, viszont nagyon kevés teszt és vélemény van róla, én kipróbálni sem tudtam sajna, szóval nem tudom, milyen az általános minősége.
Turtle Beach-től a Recon egy jó alternatíva szerintem, Roland0224 kolléga írt róla egy hónapja, a tesztek és általános visszajelzések alapján nem túl problémás eszköz, 30-35 között van árban, viszont nagyobb jószág még a gyárinál is.
Razer Wolverine-ből nem a v2-t nézném, hanem a v2 Chromát, az eredeti v2-n nincsenek hátul gombok, csak a ravaszok és bumperek közé ékelve egy-egy, a Chromán van négy hátul is, meg elvileg jobb minőségűek a gombok és kereszt helyett korong alakú a D-pad. Méretre kisebb a gyárinál, teljesen mások az arányai, emellett jó minőségű cucc, viszont jóval drágább a többinél, 60-70 között mérik.
Ami még számomra szóba jöhetett az a PowerA Fusion Pro 2, 40-50-ért látni, gyakorlatilag úgy kell elképzelni, mintha egy Elite 2 teljes funkcionalitását egy gyári Series kontroller minőségű házba pakolták volna bele, természetesen vezetékkel. Nem egy prémium termék, viszont overall pozitív véleményeket találni róla tesztek és vásárlói formájában is, nekem is nagyon tetszett, mikor megtapogattam.
Aztán ott van persze az Elite 2 Core és a hozzá tartozó Component Pack most már 70-75 között. Őszinte leszek, szerintem nem ér ennyit, csak akkor, ha valaki vezetékmentes megoldást keres, hiába magas minőségű cucc, az én ismeretségemben is 50%-os hatékonysággal működik.Persze mindegyiknél előfordulhatnak problémák, de szerintem a Reconnal, Chromával vagy akár a Fusion Pro 2-vel se lehet mellélőni, ha az embernek szimpatikus a cucc. Mellettük a Gambitot választani kicsit kísérleti nyusziságnak tűnik jelenleg, az Elite 2 jórészt szerencsejáték, vagy életed végéig kiszolgál, vagy egy éven belül megmurdál.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
válasz discrate #95183 üzenetére
Nem fogalmaztál rosszul, csak én gondoltam, hogy ez volt az egyik fő oka. Bár az való igaz, hogy a "kisebb ujjaim vannak" miatt jutott eszembe.
Nekem például PS5 előtt az összes kontroller kicsi volt, így egy nagyobb kontroller számomra sokkal kényelmesebb.
Pl. az Xbox 360 kontrollert sokan kényelmesebbnek mondják, amit egyébként én is aláírok, de fogásra mégis One -tól jött el számomra a kánaán.
Hátsó gombokat nem írtad. Mi annál sem használjuk, ahol ez adott. Szóval erről nem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz discrate #95167 üzenetére
Páromnak kerestünk korábban "karcsúbb" kontrollert, de végül elengedtük a témát, mert mindegyik vezetékes lenne. Gondolom hasonló indok miatt kényelmetlen neked is(?).
- Nacon Pro Compact
- 8BitDo Pro 2 Wired (Xbox verzió)
- PowerA Wired MiniUtóbbit szerintem már nem lehet kapni, vagy nehezebb hozzájutni. Bár mi egyiket sem teszteltük a fenti ok miatt, de kiindulásnak talán jó lehet, ha a többi túl kényelmetlen lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz discrate #95167 üzenetére
Playitstore-tól elhoztam szerintem az utolsót 50-ért, lehet lesz még náluk később.
Ha a DS4 volt méretben kényelmes és a gyári Seriesnek rosszabb a fogása és nehezebb számodra, akkor az Elite 2 felejtős, mert hasonló formájú és még nehezebb nála. Az eSwap család szintén offos, brutál nagy lesz neked szerintem, én is PS4-ről jöttem át és sanszosan a számomra túl kicsi kontroller miatt is lett ganglion a csuklómban, na ezek után méretre a Thrustmaster a legkényelmesebb.
Mik a kritériumok nálad? Most benne vagyok a témában, egy hét múlva sanszosan már a füleseket fogom bújni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
SaGa59
őstag
válasz discrate #94709 üzenetére
Az ssd−nek nem tudom, a forgó készülékeknek (hdd, ventilátor) valóban árt a sok ki-bekapcsolás. Én minden használat után áramtalanítom mind a boxot, mind a PC-ket. Kapcsolós elosztón vannak. Csak a routerek mennek éjjel-nappal, azok is azért, mert az egyiken van a telefon és a kábeltv is, a másik meg NAS is egyben.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Norb79
őstag
válasz discrate #94709 üzenetére
Én sokat hozom-viszem a cuccot, nekem a teljesen off a jó leállítás, mert így mindig tuti úgy húzom le az áramról, hogy az SSD ne károsodjon.
Ha nincs teljesen leállítva és jön egy áramszünet, akkor utána picsog is, hogy jajj-jujj, nem szabályosan lett az áramról leválasztva, ez gyilkossági kísérlet az SSD ellen, stb, stb.
Szóval ezt kell mérlegelni szerintem, hogy reálisan mennyi áramszünet lehet, mert évente kettő nyilván húsz év alatt se fog kárt okozni, de azért ahol heti rendszeres, ott egy idő után nem egészséges ez, ha nincs tejesen leállítva. Akár csak azt értve áramszünet alatt, hogy a gyerek kirántja az áramból és viszi a saját szobájába a saját tv-re, aztán megint ugyanez vissza, rendszeresen. -
válasz discrate #92750 üzenetére
Nekem van 2 venom is, a dupla dokkolós 2 aksis. Hivatalos ms partner, szóval egész jó minőség. . Az első még one-hoz való, az kb 4 éves. Még nem vettem észre, hogy számottevően romlott volna az állapota, pedig a gyerekek nyüstölik eleget.
-
negyven2
veterán
válasz discrate #92455 üzenetére
Bár még nincs rá 100%-os garancia, de jelenleg úgy tűnik, hogy azok lesznek. Bár igaz, hogy nem Star Wars, de anno a Starfield bejelentésekor sem volt platform megjelölés, és még az MS felvásárlás előtt voltak tárgyalások a Bethesda és a Sony között, hogy az exclusive cím legyen PS-re. Tehát attól, hogy hivatalosan multicímnek tűnnek jelenleg, attól még a Sony/MS tehet rájuk ajánlatott, hogy időszakos, vagy teljesen exculsive legyen a cím.
frankdelgado: azért vegyük figyelembe azt, hogy ha az MS igent mondott volna a megkeresésnek, attól még az a Spider-Man játék (ha azt választotta volna) szinte biztosan nem az lett volna amit az Insomniac csinált a Sony-nak (még akkor se ha ők csinálták volna a MS-nek).
Illetve igazából, semmi akadálya nincs annak, hogy az MS is csináljon egy Spider-Man (vagy bármilyen Marvel) játékot... akár most is. Bár azért halva a mostani dolgok állását, azért a Sony-ból ki lehet nézni, hogy úgy kötötték meg az együttműködést, hogy ezt a lehetőséget megakadályozza (úgy értem, hogy az MS-nek nem lehet exclusive Marvel játéka, csak a Sony-nak... csak multiplatform lehet ezen kívül).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
KKaresz45
senior tag
válasz discrate #92158 üzenetére
Nekem is ilyen a controllerem. Erősebben kell nyomni az xbox gombot, ha csak simán megnyomom (mint a régi one controlleremen), nem veszi be. Mondjuk én elég gyorsan észrevettem. Az egyetlen hátránya hogy így néha a sima nyomást is hosszan nyomásnak veszi és feldobja a kikapcsolás ablakot. De szerintem én emiatt nem gariztatom, annyira nem zavar.
-
válasz discrate #92014 üzenetére
Érdemes a magyar régiót beállítani, de tudsz más régióban is vásárolni. Pl USA vagy UK store.
(török, argentin, Brazil, új zelandi szokott még olcsó lenni, de az macerás... Ha gondolod keress rá a topikban. Kicsit szürke zóna...)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz discrate #92007 üzenetére
Jól érted. Csinálhatod úgy is, hogy 3 év goldot veszel és arra aktiválod, így 3 év gpu lesz. Maximum 3 év lehet, többet felesleges venni. Hardveraprón is szétnézhetsz, musztiii kollégát szoktuk javasolni, mint megbízható eladót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest