Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Redneck #138752 üzenetére
Mad Max játék ilyen szempontból szerintem egész jó volt. Más szempontból is. Szerintem méltatlanul alulértékelt játék.
Meg a napokban bukkantam rá egy filmre, Turbo Kid címmel. Ezt mindenképpen érdemes megnézni, teljesen más szemszögből mutatja be a posztapokaliptikus világot, és eléggé brutális is néhány jelenet. Lényegében egy tinédzser fiú szemszögéből mutatja a dolgokat.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Dinomano
senior tag
válasz Redneck #138702 üzenetére
Én a Horizon-nál érzem ezt az "elcseszett" koncepciót. Gyönyörű a játék, csillagos ötös a design, a robotok; minden top. Viszont a light-os, törzsközösségben élő hipsterek, akik úgy viselkednek a halálos környezetben, mintha happening-en lennének, picit visszaveti az élményt.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
grafnet
veterán
válasz Redneck #138747 üzenetére
Pont ezen rugózok:
Van rögzített kártya a fiókomban.
Ingyenes a játék.
Mégis kérte a kártya adataim.
Erre miért is volt szükség?Nem emlékszem, hogy bármelyik ingyenes játéknál ezt így kellett, de azok lehet nem PC-n keresztüli vásárlások voltak, hanem közvetlenül az Xbox-ról.
De, elengedtem ezt a dolgot.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
DaVE-1
senior tag
válasz Redneck #138695 üzenetére
Számomra az nem hangulat hogy a 70 órából 60 at félel csoszogsz. Igen sok játékban kell mászkálni de semelyik másikba nem volt ilyen unalmas. Mondjuk az se sokat segít rajta hogy semmi értelmes küldetés meg egyéb dolog ami megfogna.
A bazári megoldásokat nem is említem. Ezzel a játékkal kínozni lehetne -
Bad Pritt
félisten
válasz Redneck #138410 üzenetére
Mondok én még neked kritikát: ha NPC is jön veled egy küldetés során végigpofázza és állandóan segít minden feladványban, esélyed sincs magadtól rájönni. Anno két éve odaát a Ragnarök megkapta a magáét emiatt, az Indy játék még rosszabb is nála, konkrétan volt olyan terem, ahova beértem, az NPC egyből odarohant a poi fölé és elkezdte mondani, hogy ez segít, így csináld, stb. Nevetséges.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Wesder
félisten
válasz Redneck #138259 üzenetére
Lehet engem azért nem zavar, mert pont ugyan az az irányítás, mint a 99-es PS1-es verzióban. Nem tudom milyen a másik gombkiosztás.
Lehet ez ma már az új belépőknek tényleg kényelmetlen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Redneck #138256 üzenetére
Mi a logikátlan abban hogy driftelsz, aztán 1-1 másodperc különbséggel lenyomod a másik bumpert?
Nem tudom hova máshova akarnád bindelni hogy egyszerre két gombot használva még kényelmes maradjon a használata. Elite controlleren átraktam ravaszokra a turbót, de csak sokkal rosszabb köridőket okozott.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
DaVE-1
senior tag
-
NyMRooD
őstag
válasz Redneck #137974 üzenetére
Én csak azt mondtam, hogy a fanboyokra lőnek és általában náluk működik is, mind a 3 oldalon, ettől még nem lesz a teljes ps5 pro közönség az.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
Zó
aktív tag
válasz Redneck #137873 üzenetére
Nyilván sok objektíven létező problémát és előnyt lehet felhozni, de a szubjektív megélést nagyban befolyásolja mindenkinek a saját gyakorlata, tapasztalata.
Mivel PC-n nem csak játszom, így ott az e-mailek olvasása közben lemegy a háttérben egy pár másodperce eltűnő kép mellett az Nvidia-driver frissítése, amit megcsinál helyettem a GeForce Experience. A Windows is elvan a háttérbe, aktuális kilépéskor intézi a lényeget.
Kompetitív multit ritkán játszom idegenekkel, ami ment, azokban én nem észleltem csalókat, de készséggel elhiszem, hogy jellemzőbb, csak engem nem érint(ett).
Egyébként a driverfrissítéseket sem szoktam mindig erőltetni, mert nem tudom, mikor hoztak érezhetőt, be szoktam lőni nélkülük is mindent. a Hellblade 2, az A Plague Tale: Requiem day1 ment 60 fps-sel (vagy fölötte, egy pár percnyi beállításokban turkálással), XSX-en meg nem. Frissítgethetem a drivert, hátha még jobb lesz, de ez nem valami kötelező ceremónia. A gyakorlatokban tényleg pillanatok alatt bebootol a gép, indul vele a kliens, csak kattintanom kell egy párat, attól függően, hogy állítom be.
Egyébként Boxon is vannak furcsaságok. Az aktuálisan játszott játékaimat rendszeresen beteszi az "oldernek", aztán kereshetek rá (és librarybe is kell jutnom, semmivel nem gyorsabb, sőt). Túlélem, de ezzel pont több idő szokott nálam elmenni. Ha meg vásárolni akarok, időőnként a store nem tölti be rendesen a kilistáztatott akciós játékokat, csak malmozik. 1-2 éve ezt rendszeresen csinálta, volt, hogy 3. nap, 5. próbálkozásra működött. Mostanában ritkább, de legutóbb pont megint előjött. Persze eleve jobban szerettem PC-n vásárolni, mert az nagyon nem jött be, hogy kérdés nélkül elkezdett telepíteni, szerencsére ezt már javították. A letöltés is lassabb szokott lenni nálam platformtól függetlenül MS-szerverekről, ha hirtelen döntéstől vezérelve akarok gyorsan letölteni, akkor ez szokott kellemetlenséget okozni. De másoknak mások a tapasztalatai itt a sebességről, tehát ez megint olyan, hogy ez az én személyes élményem, de mint ilyen, nekem hadd számítson Játékok is kidobnak néha dashboardra, csak úgy, de nem olyan szinten, hogy ne tudjak túllépni rajta. A méretét viszont szeretem, mert jól hurcolható (akár hátitáskába bedobva), ami már akár egy PS5 esetében is jóval neccesebb, az már számomra egy monstrum ebből a szempontból.
Nyilván a konzol alapesetben kevesebb odafigyelést igényel, de számomra a saját használati gyakorlatom mellett tényleg elhanyagolható a különbség, az előnyök meg kevésbé. De azért szeretem mindkettőt, bízom benne, lesz még Xbox. Játék viszont lehetne több rá, mert Nintendo-, PS-, indie és stratégiai oldalról sincs ellátva (vagy késéssel). Szoftverkínálatra így szűkösebbnek érződik. Nem hiányolom az exkluzivitásokat, de számos aktívan játszott játékom el sem érhető rajta. Retrónál ez érthetőbb, és értékelem, hogy sok eredeti xboxos és 360-as játék játszható (jó párat megvettem és játszom/játszottam rajta, sőt még multizni is lehet), de messze nem minden, a Ubi cuccainak szignifikáns hányada pedig magyar store-ból nem vásárolható meg, és az elindításuk is a lokáció átállítását kívánja (nyilván elsősorban a Ubira haragszom ezért). Sajnos arra kevés esélyt látok, teljes körűbb BC legyen retróra következő genre, inkább remaster jöhet ebből-abból. Persze egy PGR4 esetében az is esélytelen.
-
mcwolf79
veterán
válasz Redneck #137865 üzenetére
Hiába nyomod itt a cinikus, így van .
Igen , beletelt 2 napba mire belaktam a gépet és mindent belőttem rajta, de azóta talán a VGA driver-t frissítettem, oszt ennyi volt a nagyon nagy buherálás.
Igen, írtam hogy talán két mozdulat sorral több a játék indítása , de ennyi . Igen , be kell állítani a játékon belül hogy milyen grafikát szeretnék, de ennek ugye megvannak az előnyei .
Sehol nem írtam , hogy nem több macera , de ebből jönnek az előnyei .
Az általad említett mod-ok, szinte mindenhez van magyarítás,és nem mellesleg a RDR2 fut max-on 60 fps-sel.
Azt sem mondtam soha, hogy feltétlen mindnekinek való / éri meg a PC. Nekem megérte , mert eladtam mindkét konzolt és a hozzá tartozó dolgokat , megpótoltam egy kicsivel , és egy gépen futnak a Box-os és PS címek is,(meg a többi emulátoron keresztül ). A MS hogy mit akar az Xbox -szal az Isten se tudja , a PS5Pro meg ugye megkapta a jó kis scalper árazást, szóval nálam ez a váltás /upgrade úgy gondolom logikus volt.
Egy kisebb ház nem foglal sok helyet , elvan a nappali szekrény mellett .
A win11-et is sokan köpködik, nekem semmi dolgom vele. Mióta felraktam hozzá se nyúltam .Ha nem telepít fel az ember mindenféle biszbaszt, akkor azzal azert csökkenthetők a hibalehetőségek.
Nem a PC mellett akarok téríteni, csak felmerültek itt régi beidegződések, amik nem feltétlen igazak. Azt is elhiszem , hogy lehetnek anomálák (nekem pl. anno az AMD VGA-val voltak gondjaim , mert a WOT random kidobált az asztalra az újabb driver-rel. Találtam róla infót, nagyon elvétve fordult elő a net szerint , megoldás : használj régebbi driver-t! Hát köszi ! Azóta én kerülöm az AMD VGA-kat, akármennyire dicséri )
PEACE meg mindenIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Zó
aktív tag
válasz Redneck #137865 üzenetére
Néha nem tudom, hogy mi az a konzolosság, mert amikor PS3-am volt PC mellett, az egy kínlódás volt az utóbbi mellett. Azóta persze már két generációval odébb vagyunk, ez látszik is, az XSX egy sokkal jobb felhasználói élményt nyújt, de nem látok ebben olyan nagy különbséget a két platform között, csak ebben éppen az az érzésem, hogy a konzolnak kellett felzárkóznia (míg a Steam előtt ugye nagyon más volt a helyzet). Persze vannak különböző aspektusok, és egyéni preferencia kérdése is, hogy kit mi zavar, még abból is voltak itt viták, hogy miért nem tiltható le a quick resume, mert kényelmetlen egyeseknek mindig kilépni a játékból Ugyanakkor kanapéről egerezve még a big picture sem érint, azt se próbáltam még, hogy az Xbox app használható-e kontrollerrel, mert minden egy-két kattintás így, ha nem akarom magamnak valamivel bonyolítani.
Amúgy én például nem szoktam standby-ban hagyni a Boxot, így pihenés közben nem is szokott frissíteni. Annyit nem ér meg nekem, hogy egy többnapos játékszünet során fogyassza az áramot, ha nem is sokat, de mégiscsak feleslegesen.
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
válasz Redneck #137846 üzenetére
Szerintem a játékok meg GamePass itt sem olcsóbb, ha az ember nem Hátsópakisztánból akarja beszerezni.
A GamePass egyetlen előnye jelenleg a Day1 saját játékok. Bár, azzal sokat foghat az ember, ha mind érdekki, így igaz lehet az olcsóbb gaming.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Farkassacred
őstag
válasz Redneck #137846 üzenetére
A régi 300-as ár mellett volt, hogy én is találtam valamit a katalógusban. De mostani áron már számolgatni kell sajnos, hogy hogyan is éri meg jobban..
Szerk. Ezért nem is adom el.. használt játékokra tökéletes konzol.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Farkassacred
őstag
válasz Redneck #137841 üzenetére
Én nem igazám találtam a pass-ben olyan játékot ami érdekelne, így 1 év után már nem fizettem elő újra. A használt lemez a legolcsóbb megoldás, ha valamivel játszani akarok épp megveszem aztán továbbadom.
A box meg addig lesz jó alternatíva amíg marad ps5 áron, bár szerintem mindegy is mert jön a switch 2 és elpicsáz mindenkit..I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Farkassacred
őstag
válasz Redneck #137524 üzenetére
A gombok azok tényleg eszméletlenül hitványak rajta, aki ezeket ebben a generációban és ezeken az elite kontrollereken jóváhagyta/tervezte.. én már biztosan kirúgtam volna..
Viszont fogásra nagyon kényelmes, főleg a gumírozott rész miatt. És a ravaszok is teljesen jók, meg a joy is.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Zó
aktív tag
válasz Redneck #137423 üzenetére
Jó, hogy van felhő, de konzol nélkül nem érdekel az ökoszisztémájuk. Hardverem úgyis lesz, a felhő még elég vegyes színvonalú, PC-n belül meg van náluk jobb felület, így ha nincs konzol, nincs mihez Play Anywhere számomra. De egyébként nem érteném a konzol nélküli koncepciót, legalábbis nem mindenki számára. Havidíjat fizetni felhős multiért, hogy két generációval visszaessen a látvány (néhány játék tényleg borzasztóan homályos volt) és kevésbé legyen reszponzív (volt, amiben célozni alig tudtam)? Persze, játékok is vannak a csomagban, de ez nekem akkor sem vonzó.
Mindazonáltal meglepődnék, ha nem lenne következő generációs konzoljuk.
-
.LnB
titán
válasz Redneck #137132 üzenetére
Semmi bajom vele, hogy leírod. Én nem rosszindulatból válaszolok rá.
De mindig eszembe jut, hogy két óra után töröltem azt a játékot.
Csak egy hónap? Omg, nekem már több hónapnak tűnik. Ez is azt támasztja alá, hogy én szenvedek helyetted ez miatt a játék miatt. Pedig te játszol vele.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz Redneck #136716 üzenetére
A Starfield-et se törölted hamar, pedig már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna tenned. Te szereted ha fáj.
Egyébként a sorozat megnézése után, én is feltelepítettem a Fallout 4-et (bár PC-n). Engem is elkapott a hangulat. A 76-ot viszont sosem próbáltam még ki eddig.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
SaGa59
őstag
válasz Redneck #136706 üzenetére
Nekem sosem fagyott, series S-en. A 76 se, az utóbbi sem telepítve, sem felhőből játszva. És igen, a 76-nak nincs úgy fősztorija, mint a 4-nek, de rengeteg felvehető quest-je van, amik hatnak egymásra is. Van olyan, amit, ha beléptél a BOS-ba, vagy akár csak segítettél nekik, már nem tudsz végigcsinálni. És sok hasonló. Plusz a 76 köré egy nagyon segítőkész játékos közösség szerveződött, a kezdőket mindenki kisegíti néhány eldobott, magasabb szintű felszereléssel. Beszélgeni nem lehet benne, csak külölféle jelzéseket adni, de nem is nagyon hiányzott. Volt, aki önként mellém szegődött, mert látta, hogy egy olyan sztorivonalat követek éppen, ahol sok a szívás, így néhány órán át jött velem és segített. Úgy, hogy egy szót sem tudtunk váltani közben.
A 4-et meg a GOTY verzióban érdemes futtatni, a két nagy sztori DLC messze jobb, mint a főtörténet. De ez amúgy is Bethesda sandbox jellegzetesség.[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
veterán
válasz Redneck #136703 üzenetére
Nálam a Fallout 4 a top 3.-ban van. 4x játszottam ki. Mára nagyon elavult a grafikája (már a megjelenésekor is annak számított) de a sztorija és az elképesztő szabadság ami a játékban van szerintem igazi ritkaság. Hatalmas térkép, rengeteg felfedezni való, rengeteg választási és döntési lehetőség. Se előtte, se azóta nem találkoztam még olyan játékkal amiben szinte bármit meg lehet tenni és persze mindennek van következménye. Fallout 76 (legalábbis mikor megjelent) nem is volt igazi hagyományos történettel rendelkező játék. A cél az volt hogy az egyébként tök üres világot az online játékosok népesítik majd be és lépnek interakcióba egymással. Óriási katasztrófa lett belőle. A kikupálás nem tudom mit jelenthet mert kétlem, hogy írtak hozzá egy komplex, teljes sztorit utólag. Gondolom amolyan dlc-s formában utólagosan tennivalókat tettek bele de attól még a FO76 nem lett egy hagyományos single cím. Ahhoz az egész játékot alapjaitól kéne újraírni. A grafikája pedig ugyan olyan csapnivaló mint a 4. részé.
Szerintem kezd el a 4. részt nem fogod megbánni. Teljesen külön történet az első 3 résztől.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Belenéztem én is a kommentekbe és tényleg "sokan" (ez mondjuk relatív, de majd mindjárt) írják, hogy rendszeresen fagy, meg bugos, meg játszhatatlan. Viszont én nem emlékszem ilyenre. Pedig van benne több mint 200 órám (és még nem vittem végig). Az igaz, hogy vannak benne olyan bug-ok amik a megjelenés óta nem lettek javítva hivatalosan (in-game mod-ok használata esetén van rá megoldás). De ez is olyan, hogy én részben maximalista módon játszom, és nekem zavaróak azok a kis bug-ok, de aki csak végig akarja vinni annak nem hinném, hogy komoly game breaking bug-al lenne tele. Fagyni nem fagyot... vagy legalábbis más játékokhoz képest nem éreztem, hogy többet fagyott volna.
Igaz, én még One-on játszottam így nem tudok nyilatkozni az X|S kiadásról... de a játékhoz írt kommentek íróinak se igazán, mert ők is még a One-os kiadással játszottak. És itt van a "sokan-nak" a magyarázata, miszerint azért az esetek többségében azok írnak hamarabb értékelést ilyen felületre, akinek baja van a játékkal, és azok kevésbé akiknek nincs. Vagyis simán lehet 10 játékosból, 8-9-nek semmi baja sincs és ezért nem is értékelést, de az az 1-2 akiknek igen, az egyből.
És végezetül csak egy kis személyes tapasztalat (GTA Online esetén). Anno a 10-15 főből állandó társaságunkban volt egy-két személy akinek minden helyzetben fagyot, bugolt a játék. A maradékunknak meg soha, De annyire nem, hogy már-már azzal poénkodtunk, hogy valójában nem is bug-os nekik csak így akarják felhívni magukra figyelmet. Aztán egy összejövetel alkalmával többen is láttuk az egyiküknél, hogy tényleg olyan bug-ok voltak nála amit mi sosem láttunk .Nála pl. a megoldás az lett, hogy vett egy használt X360 Slim-et, és a problémái megszűntek (előtte is Slim-et használt).
ps. Amúgy szerintem tegyél vele egy próbát... és bár inkább azt javasolnám, hogy előtte érdemes a 3-at és New Vegas-t is végig vinni (na ezek tényleg fagynak még most is... főleg a New Vegas), de ha ez lesz az első Fallout játékod amivel játszol, akkor érdemes a 4-et játszani (vagy ha szereted az online játékot akkor a 76-ot).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
hombre[EU]
veterán
Fallout 3 és fōleg a New Vegas tök jó rpg-k voltak a maguk idejében (most sem rosszak csak 15évesek), a 4. összeségében még jobb csak olyan idōszakban jött ki amikor rengeteg masterpiece jelent meg és beleszürkült a mezōnybe...ezért a közepes review-k
Life, Uh, Finds A Way
-
A hozzászólások a store felületén kb play áruház szinten vannak. Olvass egy beszámolót vagy nézz meg egy youtube videót. Szerintem jó játék, bár kicsit öreg már. Viszont nem is nagyon drága. És, ha bejön, akkor sok sok órára beszippant. Azt nézd meg, hogy pl az Oblivion vagy Skyrim tetszett e neked. Na ez nagyon hasonló, csak más a settings. A következő rész az a Fallout 76, az is van xboxra. Azzal meg én nem játszottam még.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Dinomano
senior tag
válasz Redneck #136622 üzenetére
MGS V kapcsán nagyon Rambo 3 érzésem volt, ahogy lovagolsz a sivatagban... Gondolom, nem véletlen.
Nekem eddig az MGS 2 nem tetszett, ott éreztem hogy túl van tolva már a hülyeség. Valamint mai napig nem játszottam ki a MGS IV-et és a Peace Walkert. Peace Walkernek nagyon grindelős a játékmenete, nincs kedvem újrázni 5X -10X a küldetéseket./(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
válasz Redneck #136617 üzenetére
Jó, hát igen. Aki alapból nem szereti a "japán ízt", az pár jelenet miatt ledobódhat az élményről. Nekem van, amikor bejön Kojima wierd-sége, van amikor nem. Vannak olyan japán sablonok, amik nagyon sok címben visszaköszönnek. Génkísérletek embereken, klónozott szereplők/mesterséges ember/emberszerű robot, amnéziás hős stb. . Tehát, ha japán produktum, ez 90% hogy előkerül valamilyen formában.
De ha valakit taszít az "over the top"-érzés, a túltolt design vagy mimika, pózőrködés, az szerintem fél óra után ledobódik akármilyen japán cuccról.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
consono
nagyúr
válasz Redneck #136607 üzenetére
X-en játszol vele? Mert haveromnak megjelenéskor nagyon hasonló problémái voltak, mint neked, én meg S-en simán, talán egy fagyással végigtoltam a sztorit.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
.LnB
titán
válasz Redneck #136502 üzenetére
A háttérben lehet, hogy az van, hogy az MS írt nekik már rég, hogy
Hello srácok, kiadnánk a Starfield-et PS5-re.
Aztán visszaírták nekik, hogyÁ, köszi nem kell, ne strapáljátok magatokat miatta.
[link]„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Redneck #136420 üzenetére
Már eddig is sokkal többet szenvedtél vele, mint amit az a játék megérdemelne. De úgy látszik, te szereted ha fáj.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ThorsHUN
őstag
válasz Redneck #136415 üzenetére
Na, akkor megprobalom en is. Igen ez a "mész előre és hentelsz, script, epic robbanás, mész előre hentelsz, script, átvezető, mész előre hentelsz, script, giga epic robbanás, hihetetlen megmenekülés" leiras nagyon talalo Marmint a korabbiakra, pedig eleg regen jatszottam CoD kampanyt
Ez a multi kicsit beszippantott (PC), lvl 42, de csak agyatlan hent es rohanas az egesz.
Ami amugy adrenalin pumpa ezerrel, de a napi questeket teljesiteni egy egy eletes verziójú meccsen joval hosszabb történet.
De ez még az első CoD idején is megvolt.
Volt a team deathmatch ami pörgött ezerrel, ugraltal lottel respawn
meg a search and destroy egy carentan palyan... ahol felbsztad az egbe a granatokat es remenykedtel hogy valami lama belesetal jobbra fel az emeletre a kis ablakhoz es lehetett kaszalni az mg42-vel ahonnan nyilvan leszedtek
de reg volt -
veterán
-
DaVE-1
senior tag
válasz Redneck #136412 üzenetére
Nyugi ebben is van bőven ilyen. Pl a trailerekben is látható motoros üldözés..Tök vártam már mikor lesz a játékban... ja volt vagy 20 sec keményen
De amúgy nagyon jó volt. A MW3-ra köröket ver. Abban kb 2 rész volt legnehezebb szinten ami szopatos volt. Itt meg rettentő kevés rész olyan ami nem ilyen..meg se mertem még probálni legnehezebben. Nem akarom szétfejelni a gépet -
Bad Pritt
félisten
válasz Redneck #136380 üzenetére
Indyt a MachineGames csinálja, szóval ennél csak jobb lesz.
Nem lehet, hogy valamikor már valamilyen játék miatt összekötötted pl. a Microsoft fiókot és emiatt létrehozott azzal az e-mail címmel egy Bethesda.net accountot? Ha jól rémlik több játékuknál is így működött a dolog (TESO, F76).
-
Bad Pritt
félisten
válasz Redneck #136377 üzenetére
Sokaknál rendszeresen összeomlott a játék, Bethesda supportnak még külön oldala is volt a probléma miatt olyan rendkívül hasznos megoldásokkal, mint indítsd el felhőből. A patchek amúgy sokat segítettek a dolgon, most a DLC előtt megint elővettem és nálam Series S-en nem omlott össze egyszer sem, de egyik ismerősöm mai napig szenved a crashek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Steve1207
veterán
válasz Redneck #135922 üzenetére
Nem vágott még ki (megjelenéskor se), leghosszabb 10-12 órás etap alatt se fordult elő. Elindítottam, max közben néha megállítottam 20-30 percre, ha épp más dolog volt kilépés nélkül, aztán folytattam tovább hajnalig. (Igaz megjelenéskor csak pár órák mentek konzolon, patchek után viszont már ott se sok minden zavart, szóval ment párhuzamosan pc-vel hosszabb etapokban, mikor épp hol volt kényelmesebb). Azt viszont nem tudom, hogy az elmúlt pár hónapban mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
.
-
consono
nagyúr
válasz Redneck #135821 üzenetére
A Sony sem jobb sokkal, itt vagyunk a generáció felénél és van vagy 20 exkluzív játék PS5-re? Lassan tényleg csak a PC marad....
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
veterán
válasz Redneck #135800 üzenetére
Én is így vagyok vele. Nagy hibának tartanám ha a Microsoft elengedné a hagyományos konzol vonalat (vagy teljesen kivonulnak egész térségekből). Alternatíva mondjuk van csak átállni egy teljesen másik ökoszisztémára nekem nehezen menne, de ha muszáj...
Holnap viszem pasztáztatni és tisztítani az xboxot. 1 hétig biztosan szervizben lesz. Kaptam kölcsön egy ps4-et egy ismimtől addig kijátszom azt a néhány exkluzívot ami engem érdekel (last of us 1-2, God of War+ ragnarök, horizon 2, stb). Néztem PS plust és 60%-ban ugyan azok a játékok vannak benne mint game passban vagy mint amik megvannak már nekem, 10% az exkluzív és 30% az ami már volt gp-ben valamikor. Ha teljesen kivonul az Xbox a magyar piacról és nem lesz kövi generációs konzol, akkor kénytelen leszek váltani sajnos. -
Roxbury
őstag
válasz Redneck #135800 üzenetére
Ha valóban nem lehet majd kapni az SX-em váltásánál hivatalos magyar forrásból (addigra már 3 év magyar garival az ár miatt, nekem ez a legfontosabb) az akkori aktuális GEN-es csúcs XBOX-ot, szemrebbenés nélkül váltok PS6-ra, vagy korai meghibásodás esetén PS5 PRO-ra. Abszolut pártatlan vagyok. Tetszik, szeretem ezt a konzolt. Nyilván szeretni fogom a PS-t is. Bár nekem könnyű, mivel 3-4 játékot vettem csak meg. Itt könnyű a váltás.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Döglött Róka
veterán
válasz Redneck #135563 üzenetére
Ma már senki nem engedheti meg azt a luxust magának, hogy nulláról ír egy új enginet.
Amúgy multiban nagyon jól néz ki az Infinite, még idén is játszottam vele. Fenntartom, hogy a Halot az nyírja ki ami sok mas 20 év feletti IP-t, a fanbase rinyája.
Érdemes a videó alatti kommenteket megnézni, azoknak a gyökereknek semmi nem jó.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
válasz Redneck #135515 üzenetére
Évekig? Az "Infinity" (Amúgy slipstream) engine lényegében a BLAM sokadik iterációja volt '97ből egy nagyon kehes és szarul kezelhető devkittel. Valójában csoda hogy eddig elviték és ilyen minőségben.
Én csak azt szeretném, ha a balf*sz fizikát valahogy sikerülne átmenteni, kb az a Halo multi lényege.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
.LnB
titán
válasz Redneck #135524 üzenetére
Tetszett? Akkor te szeretsz elemeket cipelni mi?! [link] Teljesen kivoltam attól, hogy ezzel a játékmechanikával volt képük kiadni azt a játékot. Fú tudnám folytatni de megint csak rage lenne belőle..
-
-
.LnB
titán
válasz Redneck #135518 üzenetére
Igen, én valamiért a mostani genben gondolkodtam.
Azé' az a "végtelen" Halo-nak elég hama' meglett a vége.
Egyébként én nagyon erőltetettnek érzem ezt a Halo Studios elnevezést. Ez csak azért van, hogy most legyen valami hír a Halo kapcsán. De ez nem más, mint marketing bullshit. Na meg nem lesz ott a 343 név, akik végül is kiherélték mostanra a nagy Halo IP-t.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
GEIL
addikt
válasz Redneck #135460 üzenetére
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
turho
addikt
válasz Redneck #135443 üzenetére
Rájöttem én vagyok egy suta fax, halál röviden nyomni az X-et és akkor kiszáll a mandró... így már jobb, de marha nehéz gyenge fokozaton is 1-2 része a játéknak. Nem jössz rá, mit is kell csinálni.
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
veterán
válasz Redneck #135046 üzenetére
Egyébként az első rész a legakciódúsabb, de abban van a legkevesebb sírkamra, felfedezni való és logikai-puzzle. A másodikban már kevesebb az akció de még mindig domináns és több az egyéb elem ami az elsőben kevés volt. A harmadikra meg már teljesen átfordultak és kevés az akció, rengeteg a logikai-puzle rész, a sírkamra, felfedeznivaló. Nekem pont ezért már nem is tetszett a 3. rész. Szerintem 1 a legjobb, utána a 2. és a 3. nekem már unalommal keveredő frusztrációba fulladt. A régi rajongók viszont a 3.részt imádják mert az sokkal közelebb áll a régi tomb raiderekhez mint az első vagy 2. rész
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
-
veterán
válasz Redneck #135010 üzenetére
Pedig eszembe jutott, hogy én is maxolom a játékot de mivel kell hozzá a gwent, így felejtős.
#135011Big_Boss
A Nameless esetében én is úgy döntenék ahogy te és akkor végre meglenne az első soulsgame amit sikerül végigvinnem. Persze odáig el kéne jutnom. Elvileg már csak 3 bossra vagyok a jelenlegit is belszámítva ha jól tudom. Mindenképp megcsinálom csak most beszippantott a witcher mert ott több a sikerélmény -
Steve1207
veterán
válasz Redneck #134396 üzenetére
Szerintem eltalálták, órákra le tud kötni és változatos, sok stílus van benne, anno be is húztam 3k-ért. A nyílt világ illik az egészhez, persze ahány dolog annyi irányítás és néha felcseszi az embert, de olyankor is inkább az, hogy gyors és változatosak a terepviszonyok és könnyű benézni. Mindenesetre nem fogunk agybajt kapni tőle, mint egy Steep-től negyed óra után. Ahhoz képest hatalmas előrelépés, itt mindent lehet elfogadhatóan irányítani kis gyakorlás után.
Nyilván bele lehetne kötni mindenbe, de nem annyira, amennyire túltolják. Sokszor hoz ilyen SSX, Mat Hoffman meg THPS hangulatdarabokat, ami azért nagy szó egy ilyen "mindent bele" játéknál..
-
.LnB
titán
válasz Redneck #134307 üzenetére
A karaktermodell nem ő: [link]
Én sem bírom azt a nőt, szerencsére ki is kopott a képernyőről mostanra.
De a videó alapján, ezen nem kell puffognod.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
homerhamm
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest