Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
olyankor mit tudok csinálni ha a diabló kieget kétszer vonta le? egyszer fizettem szep.26án revoluttal, de a kieg nem ment .(emailek között ott a vásárlás és a pénzt is le vonta) ki akartuk próbálni, azt írta hogy nincs meg vásárolva.
Rá nyomtam hogy hátha be frissül és le is vonta megint az árát..
amiről szintén nyugta van -
batai15
félisten
Nyíregyháza környékén van esetleg aki ajánlott a pasztázással kapcsolatban?
Igazából megjelenés óta van meg a gép , lehet rá férne, mondjuk rendszeresen takarítom, nem nagyon hallom hogy nagyon menne a venti, de meg érdemli a gép szerintem. -
NoOne1976
őstag
válasz l.skywalker #135595 üzenetére
Pont ezért is írtam. Mert a hírek szerint nem akkora az érdeklődés, mint ami várható volt. (Legalábbis erre lehet abból következtetni, hogy nem fogyott el azonnal.)
-
NoOne1976
őstag
válasz l.skywalker #135592 üzenetére
De akkor innentől kezdve az nem gond, hogy ott a ps5 pro? Újabb eszköz, amire lehet optimalizálni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bogyi007 #135583 üzenetére
Inkább kicsit globálisan próbáld a témát értelmezni, mert alapvetően ami neked "szuper" az az iparág egy részének komoly fejtörés. És nem, ilyenkor nem arról van szó, hogy nem tudnak a fejlesztők S-re is fejleszteni, hanem az plusz erőforrást és plusz költséget jelent. Innentől kezdve pedig már régen túlmutat azon, hogy kinek éri meg, sokkal inkább az a kérdés, hogy kinek nem éri meg.
Ha mindenki csak a saját szemszögéből vizsgálná meg ezeket a beszélgetéseket, a konlúzió nagyrésze az lenne, hogy minden konzol felesleges, mert eljátszok a p...ömmel
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Dinomano
senior tag
válasz Bogyi007 #135588 üzenetére
A vicces az, hogy a játékok jó része még jön előző generációra is. (Az ezek szerint ez a tény nem fogja vissza a fejlesztést.) Ráadásul a játékok mára már extrém módon skálázhatóak. Ha PC-re millió beállítás és felbontás van, akkor a Series S-re "lebutítani" valamit miért probléma?
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Wesder
félisten
válasz Tasunkó #135589 üzenetére
Jó az a 75% 60-nak is.
75 akkor volt, amikor S-en kívül semmi mást nem lehetett kapni.
"így sokkal előnyösebb nekik series X-re fejleszteni, mert azt még nem vettek."
Ez meg nem így működik.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bogyi007
veterán
Miközben te is tettél -t mint én.
Te sem változol már meg ( ne is tedd )
Viccet félretéve nincs azzal a konzollal semmi probléma - egy ürügynek jó ráfogni hogy visszafogja a fejlesztéseket - közben inkább sajnos az a probléma hogy a megtérülés az ami kérdéses egy szoftver Xboxos kiadása során...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
.LnB
titán
válasz Bogyi007 #135583 üzenetére
Jó. Most, hogy így felkiáltójellel "rám kiabáltál", nem is merek ezekre mit írni. Tényleg igazad van akkor. Há' most rendesen megszeppentem na..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bogyi007
veterán
válasz Wesder #135584 üzenetére
Az mondjuk igaz hogy a legkevésbé nem fog meghatni hogy például a GTA6 miként jönne a Series S-re, mivel maga az egész GTA sorozat (de említhetném akár a RDR-t is) totálisan hidegen hagy.
Szerencsére az Ms saját címei és a "csajos" játékok jól futnak a kicsikén, így párom megelégedéssel használja a gépet és én is amikor vidékre megyek pár napra akkor elég ezt vinnem magammal.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Hagyjuk már ezt a kolonc dumát! Használsz is párhuzamosan például Series X mellett ilyen gépet? Én igen és a legzseniálisabb ötletnek tartom ezt a masinát.
Most épp a Resident Evil 2-t tolom az S-en és egyszerűen ámulok hogy ez a pici masina milyen formában tudja tálalni azt a játékot.
Tanuljanak meg programozni a fanyalgó fejlesztők!Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Peat76
őstag
A puding próbája az evés!
Astrobot-ot még nem próbáltam, Mario perfect, valamelyest retro élmény, kell ilyen is !Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
NoOne1976
őstag
válasz Roland861010 #135580 üzenetére
Nekem aktív ultimate elofizetesem van, mindig azt hosszabbítom 3 év környékére, amikor éppen az adott ár elfogadható (nyilván folyamatosan egyre drágábban).
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 3 hónapos game pass core-t szoktam aktiválni. Eddig 50 napot adott, most kb 40 nappal nőtt. -
Roland861010
addikt
válasz szimszonos #135541 üzenetére
Akkor most fél év corebol csak 2 hónap lesz ha most aktív előfizetésre töltőm rá?
-
GEIL
addikt
válasz Peat76 #135578 üzenetére
A hozzávalók:
Mario / Mario 64
Sonic / Sonic 3D
Rayman Origins / Legends
Astro's Playroom / Botstb ...stb...
Ezek összegyúrva és lelöttyintve egy kis "Hupikék törpikék" szósszal.
Platformjáték fronton már mindent (is) láttunk....
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Peat76
őstag
Talán egy jó kis platformer, gyermekkorunk kedvenc meséjéből,
délután demo próba!
[link][ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Demót kapott a Commandos Origins [link]
Live-Die-Respawn
-
batai15
félisten
válasz Wesder #135574 üzenetére
Egyébként te meg kaptad a mini ( daima)gokut?
Nekem mutatja a listában de lockolva van, természetesen ultimate verzióm van.
Így egy óra játék után van pár ( számomra) hiányosság de meg érte várni a játékra .
Gondolok itt arra hogy sok skin nincs még ( pl z end gokut nagyon hiányolom) jó pár karakternek nincs battle damaged ruhája, harc közben érdekes hogy gokun szakad minden másokon meg csak pár karc van.
Illetve a story nem eléggé skriptelt, ki marad így jó pár ikonikus mumentum, pedig ezzel az engineval lehetne szép ingame videókat készíteni. Mondjuk az át vezetőkbe tetszik hogy van fps mód is. -
Wesder
félisten
Na nézzük, milyen lett a DBSZ.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Redneck
nagyúr
válasz Döglött Róka #135568 üzenetére
Lehet nekem azért tetszett, mert sosem voltam nagy Halo-s. Sőt, az igazat megvallva, az első két rész óta, ez volt az első amit toltam.
A rinyálóknak sosem lesz jó semmi. Lehet alatta ultramodern motor, jó story, ütős gunplay, valamit fikázni fognak...Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Starship Troopers játékról mikor jönnek a tesztek? 11.-én?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Döglött Róka
veterán
válasz Redneck #135563 üzenetére
Ma már senki nem engedheti meg azt a luxust magának, hogy nulláról ír egy új enginet.
Amúgy multiban nagyon jól néz ki az Infinite, még idén is játszottam vele. Fenntartom, hogy a Halot az nyírja ki ami sok mas 20 év feletti IP-t, a fanbase rinyája.
Érdemes a videó alatti kommenteket megnézni, azoknak a gyökereknek semmi nem jó.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
consono
nagyúr
válasz icemad #135564 üzenetére
Átgondoltam Persze nyilván rosszul, mert sosem éreztem, hogy pár miliszekundumon múlt volna valami bármilyen játékban, hanem mindig az én bénaságom volt, ha valami nem ment. De én nem játszom online, csak offline, single player. De az Elden Ring így is megvolt, meg a Bloodborne nagy része is, ugyan azon a TV-n. Soha nem kapcsoltam Game mode-ot, mert csúnya.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok
Kikapcsoltam a gamepass előfizetés megújítását, mégis levont egy havi díjat a kártyámról. Ezzel még nem is lenne gond, de szolgáltatás nincsen. Több napja "folyamatban" státusz van. Chates ügyfélszolgálat állandóan azt mondja várjak még. Hazai telefonos ügyfélszolgálattal nem tudok beszélni robot válaszol és, ott is állandóan az Xbox/help oldalt mondja, hogy keressem fel.
Van esetleg olyan hazai telefonos ügyfélszolgálat akivel lehet ilyenkor beszélni?
Járt már valaki így?Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
-
Redneck
nagyúr
válasz Döglött Róka #135549 üzenetére
Látom visszatértél!
Ennyire nem voltam benne a motort illető témában. Nekem úgy rémlett, ehhez a részhez készítettek egyet, ezért tartott sokáig a fejlesztés.
Nem egy nagy eresztés, de a maga módján pofás, és vannak jó pillanatai. Minden más esetben úgy néz ki, mint egy előző generációs open-world cucc.
A balfasz fizika meg jöhet, valahogy adta multiban.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
consono
nagyúr
válasz Döglött Róka #135559 üzenetére
Az időzítés számít, de azt úgy is a saját TV-den tanulod meg
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Bad Pritt
félisten
válasz Döglött Róka #135559 üzenetére
Hát ja, friss példám odaát a Patapon: ott annyira szigorú az időzítés, hogy vezetékkel kellett használnom a kontrollert, vezetékes fülessel, kikapcsolt képjavító funkciókkal és HDR-rel, hogy legyen esélyem tartani a fever módot és egyáltalán végigvinni a játékot.
Xboxos példa tavaly év elején a Hi-Fi Rush, a játékot végig lehet vinni bohóckodva, de fentiekhez hasonló setup kellett ahhoz, hogy a tökéletes ütem meglegyen a challenge szobákban.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Döglött Róka
veterán
válasz consono #135556 üzenetére
Minimálisan? Meg csak walking sim-ek vannak mint single player cuccok? Egy soulslike vagy egy komolyabb akciójátéknál szerinted nem számít az időzítés?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
GEIL
addikt
válasz Döglött Róka #135550 üzenetére
Dehogy...szó sincs ilyenről hogy "nem engednek be a nappaliba"
A "konzolos setup" eredetileg PC-s gamer setupnak lett kialakitva a hálószoba egyik felében és mivel monitoron játszom egérrel és billentyűzettel így adott volt, hogy ide jönnek a konzolok is......mivel a konzolokon is egérrel és billentyűzettel játszom a Fortnite-ot így TV-n nem tudnám játszani controllerrel.
A nappaliban a gyerekszobában és a hálóban is vannak TV-k, szóval előfordul hogy Mortal Kombat vagy Fifa vagy Nba, Tekken miatt átvisszük valamelyik konzolt ha úgy van kedvünk....de a fix helye az nálam van mindkettőnek. Fiam szintén gamer PC-s setupot használ szintén 240 HZ-es, 0,1 ms-es 1080p-s, Gsync monitorral.
A nappalis TV-re pedig egy ITX PC van fixen rákötve, amin Netflix, MAX, Youtube, zene...stb van tekerve.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
consono
nagyúr
válasz Döglött Róka #135553 üzenetére
De single playernél minek kikapcsolni? Ott nem érdekes a minimálisan nagyobb input lag...
-
Döglött Róka
veterán
válasz Norb79 #135539 üzenetére
"de mégis az S95C-ben kettővel komolyabb ez az utólagos rádolgozás és szebb lesz minden játék" - És ezek a képjavító feature-ök azok, amit ki kéne kapcsolni ha játszol.
-
batai15
félisten
Van rá esély hogy a sparking zero menjen majd új zélandi regioval?
-
hombre[EU]
veterán
válasz Norb79 #135539 üzenetére
nincs ott semmi anti aliasing, egyszerūen a Sharpeninggel játszik. bármelyik tv-n megoldható.
anti aliasing- elmossa a pixelek széleit,hogy a "recék" ne legyenek látványosak
sharpening- pedig a széleket "kihozza", haloval vagy kontúrral[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Döglött Róka
veterán
Szerintem nyugodtan írd le, hogy nem engednek be a nappaliba a konzoddal.
A hasonlat meg uramisten, tudom hogy szeretik az laikusok az autós hasonlatokat de ez már a legalja.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Redneck #135515 üzenetére
Évekig? Az "Infinity" (Amúgy slipstream) engine lényegében a BLAM sokadik iterációja volt '97ből egy nagyon kehes és szarul kezelhető devkittel. Valójában csoda hogy eddig elviték és ilyen minőségben.
Én csak azt szeretném, ha a balf*sz fizikát valahogy sikerülne átmenteni, kb az a Halo multi lényege.
-
negyven2
veterán
2:1 az arány már...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Steve1207
veterán
A legutóbbi aszf óta, amikor a régiókat is csesztették a váltási arány nem redukálódott 2:1-re?
.
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #135429 üzenetére
Persze csak a hardveraprón meg a facen is a kereskedők ezt kínálják dupla áron,profilodra beaktiválva címszóval 😂.Úgy hogy ha tőlük veszed is rizikót vállalsz ráadásul lehúzzák az embert,itt adják az emberek egymásnak a kilincset kinél hogy mikor ugyanúgy és ugyanazt csinálják amit otthon 5perc alatt a feléért megcsinálhatja bárki.Ja és ha baj lenne ők lennének akik elsőnek felszívódnának az éterben,nem véletlenül változtatgatja némelyik a felhasználónevét.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz Skynet258 #135414 üzenetére
Tévedsz.3:2 a váltási arány.12 hónap gp coreból 8 hónap gpu lesz.Nemrég csináltam meg.Össz 18 hónap coret pakolhatsz egymásra abból lesz 12hónap gpu meg +1 hónap gpu amivel átkonverrálod,így 13hónap gpu amit kihozhatsz coreból.Indiai core+vpn. Max 15 ezerből ez kihozható,hardveraprón ez a +10 perces művelet a neppereknék már 26ezer, kb.
-
szimszonos
őstag
De valamilyen szinten igaza van a haverodnak mert hiába van a tiedben nafta ha csak 24 colos monitoron vakoskodsz ő meg 65 coloson tolja 1080p-ben full hd-én.Amúgy 4k 65 colnál 1.2 ,-m ről jön ki,ha messzebről nézed 2-3 m-ről már csak full hd-ben látod.Nálunk a családban van mindkettő gép és a series s azokat a játékokat pláne az újakat amik már series-re optimalizáltak 1080p/60fps tolja és szép a grafika és szépen fut.Persze sokan 120fps multit akarnak ha erre van lehetőség akkor visszavesz a grafikából,rendesen.De ha erre nincs szükséged akkor 1080p/60fps bőven korrekt még,és monitoron 1440p isbkihozható belőle.Én 24 colon nem játszanék series x-el inkább akkor series s és minimum 50-55 col.Ja és egy series s-ről series x-re váltani nem nagy cucc kb +50ezer.
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
Sokkal több múlik már lassan a kijelzőn, mint a konzolon.
1080p jel egy 4K tv-n az úgy jelenik meg, hogy egy képpont az egy 2*2-es pixel rész, és a modern tv-kben benne van ugyanaz az eljárás, amivel a játékok motorja csinálja az antialiasingot, ami miatt valóban élesebbnek tűnik, és kevésbé darabosnak minden egy jobb minőségű kijelzőn.
És hát nyilván kijelzője is válogatja, hogy milyen minőségű utólagos antialiasingra képes.Gyereknek egy 42C2 van monitornak, azon szokta nyomni felváltva a pc/xsx/ps5 géminget, de amikor kijön a nappaliba a 77S95C-re bármelyik hw-el, akkor minden játék szinte új lesz, pedig azért a C2 oled sem egy csumpi alsó polcos vmi, de mégis az S95C-ben kettővel komolyabb ez az utólagos rádolgozás és szebb lesz minden játék.
Egy akármilyen szipiszupi 1080p kijelző ezzel látványban nem versenyképes, főleg hogy a 240hz részét ki se tudja használni az xsx pl.
-
.LnB
titán
Az tuti nem éles. Mert hugom, akkor nagyon laikus a témában, meglátta nálam a Forza Horizon-t SX-en, és rögtön mondta, hogy nálam mennyivel szebb a játék, mint náluk SS-en.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NoOne1976
őstag
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy (szerintem) a játékosok nagy része azt se veszi észre, hogy milyen a felbontás vagy mennyi wz fps. Van az a kör, aki erre feszül, és mindenből a legjobb kell, de ez nem igaz a teljes táborra.
Van olyan barátom, aki gond nélkül elvolt a one-os generációs gépével az s/x megjelenése után 2 évvel is. Úgy hogy minden este játszott 2-3 órát. De neki az adott játék volt a lényeg.
Szintén hányan vannak ismerősi körben, akik gond nélkül havonta veszik a gp előfizetést, azt se tudja, hogy vpn, meg konvertálás stb.
Be kell látni, hogy ez itt egy szakmai fórum és így egy buborék. -
GEIL
addikt
válasz Bad Pritt #135532 üzenetére
Ugyanaz a kollegám megnézte nálam a SeriesX-et 24" 1080p gamer monitoron (240hz, Gsync/Freesync, Adaptive sync/HDR....stb) és megkaptam, hogy ez így "gyenge és nála nagyobb élmény a játék".
Abban igaza van hogy nála "a 65" valóban nagyobb mint nálam a 24"...", de hasonlatként azt mondanám, hogy ő "nyélen" járatva használja a SeriesS-et, én pedig "visszafogom" a SeriesX-et.....mintha egy Passattal gurulnál 150-nel vagy egy Nissan GTR-rel csak 75-nel.....nekem elég az utóbbi, mert még így is "nagyobb az élmény" és tudom hogy van benne még tartalék.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
David888
tag
válasz l.skywalker #135526 üzenetére
Az már nyomokban tartalmaz Unreal Engine-t.
-
Bad Pritt
félisten
-
GEIL
addikt
válasz consono #135529 üzenetére
Értem hogy olcsóbb, de annyival nem hogy feledtetni tudja a 720p környékéről való homály felskálázgatását....de hát kinek mi....
Egyik kollegám egy 65"-os 4K Qled ? HDR TV-n tolja Series S-sel és "bizonygatja" nekem hogy ez tűéles és nem érti mi a gondom.....mert szerinte amit a konzol nem tud, azt a TV-je megoldja.....végülis.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
.LnB
titán
válasz consono #135529 üzenetére
Uhh. Most belegondoltam abba, hogy egyébként is valami kétharmad az előnye konzoleladásban a PS-nek a jelenlegi generációban. És abból az egyharmadból is a 75%-a Series S?! Az nagyon durva.
-
consono
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz Redneck #135524 üzenetére
Tetszett? Akkor te szeretsz elemeket cipelni mi?! [link] Teljesen kivoltam attól, hogy ezzel a játékmechanikával volt képük kiadni azt a játékot. Fú tudnám folytatni de megint csak rage lenne belőle..
-
.LnB
titán
válasz pzstm #135523 üzenetére
El lehetne ám engedni azt a Series S-t is akár. De nekem mind1. Az aggasztóbb, ami nemrég jött ki hír (pletyka?), hogy az Xbox-osok kérdezgetik a fejlesztőket, hogy ugyan miért nem akarnak Xbox-ra fejleszteni?! A egy érdekes hír volt.
#135522hombre[EU] Ejjj.. ez erős volt így reggel.
-
.LnB
titán
válasz pzstm #135520 üzenetére
Azért IS? Pedig az elég messze van még. Főleg azzal a kolonc Series S-sel a nyakunkon..
-
-
.LnB
titán
válasz Redneck #135518 üzenetére
Igen, én valamiért a mostani genben gondolkodtam.
Azé' az a "végtelen" Halo-nak elég hama' meglett a vége.
Egyébként én nagyon erőltetettnek érzem ezt a Halo Studios elnevezést. Ez csak azért van, hogy most legyen valami hír a Halo kapcsán. De ez nem más, mint marketing bullshit. Na meg nem lesz ott a 343 név, akik végül is kiherélték mostanra a nagy Halo IP-t.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz oriic #135514 üzenetére
Legalább?? Te ennek örülsz? Biztos jó lesz majd, "legalább"' 30fps-sel multizni.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
343 Industries is now called Halo Studios.
The studio is now in the growing state again. Multiple new Halo projects are in the works.
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Amúgy jól èreztem hogy döcög köhög a konzolom, akad nèha a menü, ès a laggol a flash tartalom. Újra telepítettem az egész konzolt, fura mód ezek a hibák újra telepítés után megszűntek. Probléma megoldva.
-
Zó
aktív tag
válasz icemad #135502 üzenetére
El is riasztott tőlük eddig.
PS3 annak idején azért lett, mert legalább a PS1-gyel kompatibilis volt rendesen, voltak PS1-2-es játékok a store-ban, illetve jöttek rá remasterek (az exkluzívok és az olcsó PS Plus sem volt hátrány). Az XSX pedig éppen a "BC" miatt, a Game Pass mellett. Az utóbbi elfogyott, most már inkább retrógép lesz belőle (kb. a Vampire Survivors az egyetlen Series-játékom rá, a többi, amit vettem, kaptam előfizetéshez, az eredetileg One-verzió vagy régebbi). Retroarchra ha akarom, ott a PC.
-
addikt
válasz Döglött Róka #135506 üzenetére
Valóban nem ez, mert én eredetileg konzolról írtam, ahol a lemez a kiskapu. Ameddig ez még lehetséges.
PC -n meg lehet oldani máshogy is.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
GEIL
addikt
válasz Redneck #135460 üzenetére
-
Marcsello31
őstag
-
addikt
Pénzügyileg szerintem nem a legjobb biznisz, ha sok BC kerül be az adott generációra. Mert a befektetett munka és pénz megtérülése is elég necces.
Így én simán el tudom fogadni, hogy nem éri meg ezzel foglalkozni. Főleg, hogy sokszor a használt kereskedelmet is elég jelentősen tudja élénkíteni. Nem csak itthon, hanem külföldön is.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
Döglött Róka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest