Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz eL Geri #85629 üzenetére
Az egész játékot kooperatívra fejlesztették, lehet menni egyedül is, de akkor a lényeg veszik el. Én azt sajnálom, hogy local co-op nincs a játékban, mint a GOW-ban, engem bosszantana, hogy mindig össze kell időzítenem a szabadidőmet egy haverral. Ha meg a barátnőmmel akarnék játszani, kellene vennem még egy boxot.
-
luciferk
senior tag
válasz eL Geri #85053 üzenetére
Hát akkor valószínű, hogy az olvasón változtattak valamit vagy egy másik fajta olvasót tettek az xone s-be és így már biztonságosan üzemeltethető álló állapotban is, és az vajon igaz, hogy az xone s-be 540rpm-s vinyót tettek? mert az gyenge-savanyú, ez lassú telepítést stb okoz.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz eL Geri #85039 üzenetére
Engem csak a CoD MW Remaster érdekelne, de ahogy nézem külön sehogy nem lehet beszerezni. Az a rész még határeset volt a régi jó CoD-ok és az új fos CoD-ok között (de inkább jó volt, mint rossz... az MW2 szerintem már inkább cirkusz volt).
Amire a világ összes pénzét rákölteném az egy CoD 1 + UO + CoD 2 remaster csomag lenne! Istenem de szép idők voltak még azok!
-
birorichard
őstag
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz eL Geri #84988 üzenetére
Persze nem egy Battlefield mellé kell mérni a pályák nagyságát Black Ops 3-mal vetem össze: IW pályákon a vertikális mozgástér kisebb, kevesebb a "tekerés" rajta (értsd: kanyargó folyosó, víz alatti pályarész, két oldalról nyitott-de-nem-átlátható szobák, "dobozok") és lassabb a játékmenet valamivel.
MW multi meg... ronda? Persze hat éves az alapja meg minden, de olyan fakó meg recés meg anyámkínjás.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
strcpy
tag
válasz eL Geri #84857 üzenetére
"értek el"
Annyi történt, hogy 2013-ban ebben az ártartományban olyan technológiát lehetett venni, 3 évvel késöbb ilyet.Szerintem a fenti értékek erősen túloznak, rendesen tesztelve és kimérve szerintem 15-20%.-tal magasabb értékeket kapnánk.
Meg amúgy is. A box ideje nagyrészét idle-ben tölti, azok az értékek pedig változatlanok. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz eL Geri #84462 üzenetére
Ja, sztornó. Ne olvassatok Prohardvert tűző napon. Battlefrontnak olvastam a Battlefield-et.
---
Szerk: Így viszont tudok némi tanácsot adni, mint olyan ember, aki szintén ezzel küzd a PC-ről átállás miatt. Első körben érdemes egy jó squadba csatlakozni, lehetőleg support oldalon és velük menni. Ha a squad nem dolgozik össze, át kell állni másikba, amelyik igen. A mapon megfigyelhető, hogy kik mozognak együtt.
Nálam drasztikusan lecsökkentette az elhalálozási számot, hogy nem rusholok előre. Nem erőből, hanem ésszel próbálom megoldani a szituációkat, mindennek a kulcsa a jó helyezkedés, minél inkább takarásban kell lenni, kell egy jó fedezék ami mögé vissza lehet vonulni és onnan pásztázni. Ehhez már kell némi map ismeret.
Ja és fuss, fedezékek között mindig sprintelve.
Így már volt jó pár conquest meccsem, amit megúsztam 4-5 elhalálozással és már jobb tudott lenni a K/D arányom 1-nél (igaz célzásban még mindig potato vagyok).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
zsocy
őstag
válasz eL Geri #84192 üzenetére
Szerintem a factory resetnek az a lényege hogy elvesznek a beállítások is. Játékok is törlődnek gondolom.
Esetleg egy offline frissítés?
Nem próbáltam még, szóvak csak óvatosan. -
okibots
aktív tag
válasz eL Geri #84155 üzenetére
Hát igen, másodpercre pontosan nem kell
Én nem Nightmare módban vittem, de itt is elévültek a mellék küldetések ha nem kezdtem bele időben, és az 5 nap is pörgött lefele óránkét akár vittem a fő küldetés szálat akár nem.
Szóval lehet mászkálni jobbra balra, gyűjtögetni de nem olyan szabadan mint mondjuk egy TR, GTA, Mad Max, Batman stb...
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz eL Geri #83947 üzenetére
Ez így van, csak a single miatt nekem sem kéne, az pótolható lenne akkor is, mikor bekerül az EA Accessbe vagy már nagyon olcsó az alapjáték.
A multiba igyekszem belerázódni, nagyon elszoktam a kontrollertől és teljesen noob módon megyek. Úgy érzem ez nem olyan, mint a biciklizés, ha 5 éve volt utoljára konzolod és közben csak PC-n toltál különféle FPS-eket multiban, akkor nagyon de nagyon el lehet felejteni mindent.
---
Más: Az mitől van, hogy a barátnőm még tegnap tudott Gamertag-et átírni, de nekem ezt már 1990 Ft-ért kínálja fel? Egyszer lehet ingyen, utána már fizetős?
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz eL Geri #83945 üzenetére
Még olyan hű de sok időm nem volt a BF1 kampányra, de egyébként elég hangulatos. Érződik, hogy a fejlesztésnél a multi volt az elsődleges, de hangulatilag eléggé adja. Kicsit felidézi milyen volt a régi Call of Duty (1-2, UO) részekkel játszani, nem az a filmszerűen agyonrendezett, egyik átvezető jelentből a másikba sodródós fajta, mint a mai CoD-ok. Konzervatív lett, nekem pont ezért tetszik.
-
tunkiih
őstag
válasz eL Geri #83353 üzenetére
Talán mondhatom, hogy az egyedüli játék, amit bánok a home társammal , hogy megvettünk az a Dirt Rally. 0 tartalom, ráadásul a multiplayer is egy nagy visszalépés volt a Dirt 3 után.. direkt a multi miatt vettük meg, hogy legalább együtt nyomhassuk már le a szakaszokat.. na mindegy tanultunk belőlle... Az irányítás valóban nehezebb a forzától. Fele ennyit sem adnék a játékért így utolag, azt hittem tartalomban-játékmodokban legalább üti a hármat(max csak akkor ha hardcore rallyfüggő vagy - mi nem ezt kerestük volna benne)..
Nem olvastunk utána, bizalmat adtunk a játéknak, nagy hiba volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Medocsabi
addikt
válasz eL Geri #83084 üzenetére
Nagyon más nem lehet.Lévén teljesen ugyanaz a soc,teljesen ugyanaz a memória,stb...Erősebbnek egy %-kal sem erősebb,kisebb csíkszélességen készül a cpu,gpu,ettől egy picit hatékonyabb.A ps4-re is vannak akik azt mondják h szebb a grafika,de dögöljek meg ha látok különbséget pedig játszottam mindkettőn ugyanazzal már nemegyszer(fifa).
(#83087) sting2:
Na kiváncsivá tettél.Valóban én is örülnék egy összehasonlító videónak,tesztnek.[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
válasz eL Geri #83084 üzenetére
Nem HDR a Tv és még csak nem is 4K, csak egy egész jó FHD kijelző böszme méretben, hogy azért ne kelljen keresgélni a vélt vagy valós különbséget.
Pont az a különbség" ami a PS4 legutolsó frissítése után is tetten érhető ha bekapcsolod a plusz képjavító gombot.
Ragyogóbb", egy fokkal színesebb, kontúrosabb a látvány.
Persze, ez szoftveresen elcsavart kontraszt és színprofil beállítás - nem több.De valamiért jól eltaláltak valamit, mert a tévén nagyon jótékonyan jelenik meg mindez.
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sch_a
addikt
válasz eL Geri #82885 üzenetére
Lépj be a routered kezelőfelületére és nézd meg a WAN configuration-nél az IP-címedet. Ha privát tartománybeli, akkor már áttettek. (Jó eséllyel akkor 10.-el kell kezdődnie).
Egyébként szerintem nem minden játéknál okoz problémát. De ha megnézed a konzolon, a beállításoknál, akkor a network-nél a nat-type nem lesz open és ez ellen nem is fogsz tudni tenni semmit, ha privát IP-címet kapsz a szolgáltatótól.
-
parandroid
félisten
válasz eL Geri #82811 üzenetére
Xbox Live üzenetként jön. Még én is kaptam pedig igencsak rövidke a GoW-os múltam (ha jól rémlik, a Judgementet próbáltam ki, hogy rájöjjek, nem megy nekem ez a TPS lövöldözés (sem))...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz eL Geri #82805 üzenetére
Aki korábban játszott bármelyik GOW résszel akár PC-n az elsővel akár a többivel Xbox 360-on azok elvileg mind kapnak ilyen kódot. Sokaknak pedig nem kell, mert nincs is új gépük, esetleg nem vették meg a sorozat 4. részét, vagy egyszerűen csak nincs szükségük rá mert nem multiznak a játékkal.
Live-Die-Respawn
-
Bullitz
aktív tag
válasz eL Geri #82738 üzenetére
Áh értem. TPS a Division is? Nem igazán vagyok képben ilyenekkel, bocsesz a bénázásért
Lehet az lesz, hogy kipróbálok egy régebbit akkor occsón, aztán megvesszük az újat ha tetszik, bár a multi rész nagyon érdekelne, hogy mennyire játszható!HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz eL Geri #82120 üzenetére
Ez az akció már megvolt a Gears1 remasterednél is tavaly.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz eL Geri #82134 üzenetére
Letiltod az Xbox MAC címét routeren Igaz ezzel csak azt tudod megcsinálni, hogy ne tudjon multizni, de ez is elég bünti szokott lenni.
Vagy a másik kedvencem gyerek telefonjának MAC címét tiltólistára rakom, hogy ne az otthoni "ingyen wifit" használja, ha már bünti, ez neki(k) bőven elég nagy. Leszívja a mobilnetét a kártyás szarról és utána szenvedhet... De gonosz vagyok mi?
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
nagyúr
-
Phobion
őstag
válasz eL Geri #81282 üzenetére
Nem tudom Neked leírni, kicsit autóbuzi vagyok és számomra ez egy feeling amikor pl. beindítasz egy ferrarit és felbőg a motor.
Tudom ez nagyon off, de ezt a tavai/idei NFS-be nagyon jól eltalálták, csak hát az még is egy NFS..
(#81283) Fishbone17 - Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
válasz eL Geri #81117 üzenetére
Megoldódott a dolog, csak el kellett telnie 1-2 órának, amíg észreveszi a rendszer.
Mondjuk azért furcsa, hogy a support azt mondta, hogy 1, azonnal látszódni fog az eredmény, 2, ezt csak az utolsó esetben szokták meglépni.
Elvárták volna, hogy akár újra töltsünk 5 mbites nettel 300 Gb játékot. -
Alien83
senior tag
válasz eL Geri #81118 üzenetére
Ja nem úgy, én , azaz mi is mástól szereztük, hirdetéseket kell figyelni tuti lesz még.
Ezzel mindenki jól jár, aki kapja és eladja, az is, meg aki megveszi az is.
Forza H 3 kéne még így.Jó ez a Box + Win egyesülés!
NV vga-k mellé osztogatják, szerintem sokan pc-n nincsenek megbékélve a win10-el/store-al, vagy nem komázzák a Geasr sorozatot, szóval szerintem sokan el fogják adni a kuponjukat. Nekik is jó haszon.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz eL Geri #81089 üzenetére
Nekem is ez volt. Mivel én nagyon szeretnék a megjelenés napján játszani vele, így töröltem az ikon nélküli 44 gigás installt, és leszedtem újra.
Így már rendben lévőnek tűnik, visszajött az ikon is, az üzi is normális amikor rányomok, hogy még várnom kell.Volt már ilyen hogy a preload placeholder file rossz volt, akkor is csak az újratöltés segített. Rajtam meg a Xanax mert ott ültem, játszottam volna, és helyette órákig töltöttem
szerk : Várj, te lehet nem is vetted meg, csak megjelent? Az más, akkor nem tudom mi van, én előrendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
-
addikt
válasz eL Geri #80933 üzenetére
Ami jön play anywhere-ben (minden exkluziv elvileg) az szerintem biztos állatul/sokkal jobban fog kinézni skorpion mint a sima boxon.
Hiszen azokat meg kell írni pc re is ahol lehet állítani a felbontast és a textúrákat stb.
Skorpio meg igazából egy "dedikált" pc lesz ami futtatni tudja a "régi" boxos játékokat is de nem uber gamer pc áron.
Forza horizon 3 mal kiderül mekkora különbség lesz a boxos es a maxos pc között, kiindulási alapnak jó lesz mire lehet számítani a skorpiotol.
Tudom, hogy Recore az "első" play anywhere játék de tudjuk milyenre sikerült nem abból indulnék ki.
ReCore – PC Ultra vs. Xbox One Graphics Comparison
Arban mivel több mint duplája a számítási teljesítménye a ps4 pronak sztem 200.000 korul várható.
Persze ez csak az en elméletem de én így gondolom jelenleg -
zsocy
őstag
válasz eL Geri #80217 üzenetére
Egyrészt szokás szerint erről itt nem lehet beszélni, másrészt így nem működik. Giftcarddal tudsz ott vásárolni, meg talán paypallal, a sima bakkártyás fizetés nem működik közvetlenül magyar kártyával.
Olyan államba kell költözni az USA-ban ahol nincs adó az ilyesmire, Oregon szép hely, azt mondják akik ott laknak. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz eL Geri #79709 üzenetére
Ez volt az első. Nincs ott a vásárlási előzmények között, de a netbankot is megnéztem ott sincs levonás. Nem rendeltük még elő, mert home partner tervezte megvenni, mert ő PC-n is tolná, emiatt neki kell megvenni. Viszont még nem kapott fizetést, így biztos nem tudta megvenni. Mindegy várok, aztán meglátom hogy tudok-e majd vele játszani.
Live-Die-Respawn
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz eL Geri #78697 üzenetére
Pedig olykor egy szép tok még fel is dobja a telefont.
Nekem LG G4 van, alapból gyönyörű bőr hátlappal, de azért örülök, hogy mellé járt alapfelszereltségként egy műanyag is, mert a hétköznapokban inkább azzal használom, ráhúzva egy ultravékony TPU tokot. A bőr hátlap meg ünneplős ruha lett.
Ezek használati tárgyak, egy darabig érdekes a formájuk, aztán már nem akarod 5 percenként kézbe venni csak azért, hogy nézegesd és gyönyörködj, hanem csak használni és mivel drága, biztonságban tudni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz eL Geri #78674 üzenetére
Fals infót mondanak. Open béta lesz, store-ból lehet letölteni a játékot. Akik Insiderre feliratkoztak azok egy nappal előbb kapnak letöltőkódot, és ők már aznaptól tolhatják. Rendes open béta augusztus 31-én indul, az insideresek augusztus 30-tól játszhatnak. Jelentkezni augusztus 21-ig lehetett csak.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Villanyszerelés
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest