-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Titanfall 2:
Update Times:
PC: 6:45 PM PT
X1: 6:45 PM PT
PS4: 6:45 PM PTHajnali 2:45 nálunk ez ugye?
Live-Die-Respawn
-
addikt
BF3 es BF4 illetve a cod ok is kb arról szolnak hogy az első 10-15 szint állati szenvedős.
Nem azért mert béna vagy hanem mert csak az alap fegyoid vannak mindenfele attachment nélkül.
Amíg nem teszel rá egy távcsövet, grip, et stb alig tudsz vele lelőni valakit mert gyenge és pontatlan. Legalább 50-60 kill kell az adott fegyoval hogy használható legyen.
BF1 meg nincs meg de gondolom hasonló a helyzet.
Próbáld a snipert azzal elég jól lehet osztani mar alap fegyoval is a beta alapján amikor próbáltam.EmThor : nekem G2A en a global Division -t 5274 Ft. ert hozza fel
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Titanfall 2 (XBO, Digital) is $49.99 at Newegg w/ code EMCFEGN26 http://bit.ly/2dReBO5
Live-Die-Respawn
-
Csabee86
senior tag
Beszéltem a supporttal neten de sajnos nem tudtak segíteni a problémámmal. Viszont rájöttem, hogy kaptam egy 14 napos Xbox Live-ot is ami a gép mellé volt linkelve. Gond nélkül tudtam volna aktiválni. Most komolyan, a konzolokszervize jól át akar b*szni? Remélem Hétfőn megoldódik a probléma.
-
JamesHun
addikt
sziasztok
FH3 ba milyen driftes autót javasoltok?
Subaruval (Imprezza S2 drift setup) próbálkoztam, de vagy nagyon béna vagyok, de 50 fölé azzal se nagyon tudtam menniSeriesX: JamesSHun
-
lacy86
addikt
Ha van egy lemezen amin nem latszik semmilyen karc de megis csak 52%-ig tudja csak felrakni
Akkor ezzel mit tudok kezdeni? :/ -
Stauffenberg
nagyúr
Akartam már korábban is kérdezni, csak kiment a fejemből, de Xbox One S-re érdemes valami módosítást applikálni, mint mondjuk a PS4 esetén a porszűrő? Nem akarom, hogy tele legyen cicakakával, mert amíg garis nyilván nem fogom szétszedni takarítani.
-
F.B.I.
veterán
válasz Stauffenberg #84561 üzenetére
Felesleges.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Stauffenberg #84561 üzenetére
Kompresszor elég a takarításhoz, ha muszáj.
De nekem a fat gép sem porosodik, ahhoz képest, hogy elég poros a szobám.
Véleményem szubjektív...
-
Mister_X
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #84542 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan ugyan ez a verzió-e, más a lemez felülete.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Stauffenberg #84565 üzenetére
Akkor az enyém már nem forogna.
Sőt, a gépemben sem forogna 1 ventilátor sem.
Véleményem szubjektív...
-
F.B.I.
veterán
válasz Stauffenberg #84565 üzenetére
Amíg nem hangos a gép, ne foglalkozz ilyenekkel. Volt nálam nemrég egy 2013-as, első szériás, poros volt de teljes csendben tette a dolgát. Mivel itt felfelé száll a meleg levegő, nem tömődik be a borda, mint a PS4 esetében, természetesen ebben segít a tiszta környezet is, kikapcsolás után 5-10 perccel én le szoktam takarni egy mikroszálas kendővel is.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz hackeeeee #84566 üzenetére
Feltételes módban írtam, nem törvényszerű a tönkremenetel. De ha jót akarsz, mindig le kell fogni a ventilátort kifújásnál, mert tönkremehet a csapágy. Ez olyan alapvetés, minthogy áram alatt lévő gépet sem takarítunk. Lehet sosem fog megvágni az áram, de jobb betartani az óvintézkedéseket.
(#84567) F.B.I.: A környezet tisztaságával nincs baj, barátnőm eléggé rendmániás, de a por attól még alattomos dolog. De nem aggódom túl ezt a témát. Csak olvastam, hogy PS4-hez kifejezetten ajánlott a porszűrő, mivel filléres tétel, gondoltam rákérdek One S-hez is érdemes-e ilyet beszerezni, létezik-e egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz Stauffenberg #84568 üzenetére
"Ez olyan alapvetés, minthogy áram alatt lévő gépet sem takarítunk. Lehet sosem fog megvágni az áram, de jobb betartani az óvintézkedéseket."
Tápot inkább. A táp mögötti 12V-tól semmi bajod nem lehet, meg se érzed, az törpefeszültség. Arra nincsenek is óvintézkedések.
[ Szerkesztve ]
-
ali75
aktív tag
Üdv.
Valaki járt már így??? Kiesett az RB gomb a kontrollerből. Mi a teendő ilyenkor??? -
Mankó
veterán
Van egy olyan bajom a Slim megléte óta, hogy a Division random kidobál multiban, hogy valami félrement. Sokszori tovább nyomásra visszalép és megy is tovább a játék, de aztán kisebb-rövidebb idő után megint jelentkezik az anomália.
A régi boxnál ritkán voltak ilyen Alfa valamilyen hibák, de a slimnél gyakoriak a fenti hibák.Net beállítások nem változtak, portok beállítva, nat: open. Net statisztika: letöltés 81 Mbit, feltöltés 90 mbit, Latency 180 ms.
Router beállítások se változtak, újraindítás is volt már több.Mi lehet a baj?
-
Bazsi1987
őstag
Gondolkodok egy elite joystickba.☺ azt szeretném kérdezni hogy van-e valami infó hogy a jövőre étkező gép támogatja majd vagy ahhoz a microsoft új modelt fog csinálni?☺
-
F.B.I.
veterán
PS4-et rendszeresen takarítottam (miután lejárt a garancia) azokra sajnos rá is fért, mert ott az eléggé sűrű borda a ventilátor előtt van és k9molyqn el tud tömődni, ezáltal a hangja is nőt, bár ott gyorsan megoldható a takarítás 3 csavar kiszedésével. Az XO-t szét kell pattintani, ami szintén gyorsan megy de 2014-es gép is igazán szép állapotban volt kinyitáskor.
-
Rathrol
aktív tag
Ha annyira félted portól a gépet akkor elég ha felülről kikapcsolt állapotban letakarod kendővel.
-
Knobber
aktív tag
Sziasztok,
Most épp a DLNA-val szenvedek.
Találtam egy új alkalmazást, a neve Webtorrent. Csak betallózom a torrent file-t, közvetlen játssza a filmet és ki tudja tenni a képet azonnal Xbox ONE-ra. A bökkenő az, hogy amikor erre a funkcióra rákattintok, azonnal a Film&TV appot akarja megnyitni, ami itthon nem elérhető.
Persze ez így elég merész megoldásnak tűnik, hogy le sem tölti a filmet, de már streameli tovább - de technikailag nem lehetetlen, ugye?
Youtube: Knobber
-
Atomgeszi
veterán
válasz Knobber #84578 üzenetére
Nem lehetetlen az otthon készített házi videók streamelese Nekem amikor a PC-m elromlott, telefonról Miracastal küldtem ki a képet xboxra. Igaz a magas bitrataval és nagy adatsurusegu videót már akadozva tette, de ez csak itthoni wiif hálózat gyengesége miatt volt olyan, gondolom én. Azért még a telefonom is erősebb hardveresen, mint a PC-m, szóval..
Állítsd át a boxod régióját usa-ra és menni fog az app
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Valaki küldött már vissza szervízbe kontrollert?
Mi a menete? Tudnátok segíteni??
Köszi
-
Trenew
tag
Igen, nekem is az RB gomb jött ki. Mind az eredeti forzas joy-on, mind a külön vásárólt lunar white -on. Amit a géphez kaptál azt neten tudod intézni, ha külön vásárólt a joy-od akkor kell hozzá számla beszkennelve vagy lefotozva, de előbb fel kell hívni a support -ot.
Gamertag: Trenew24HUN
-
lmno
őstag
4K felskálázást játékoknál csak a One S tud? Tehát az eredeti Xbox One-nál mondjuk sz@rabbul néznek ki a játékok, ha 4K tv-re kötöm, mint az S-nél?
-
ali75
aktív tag
válasz Trenew #84586 üzenetére
Köszi a választ!
Ez a kontroller géppel lett vásárolva!Microsoft oldalán regisztráltam a konzolt még vásárláskor.Most néztem a javítás lehetőséget és írták hogy küldjem be és 10 nap múlva kapok másikat.Közben már jött a UPS szállító levele meg hogy csomagoljam be és mondjak egy időpontot mikor jöhetnek érte.Te is vissza küldted? Mennyi idő alatt jön meg?
Köszi
-
lacy86
addikt
Megvettem egy jatekot ( itt HA!-n ), kb 2-3 hete.
Most jutottam el odaig, hogy felrakjam.
De mindig 51%-nal megall a telepites.
Semmilyen karcot nem latok ( asszony is megnezte ) es egyszeruen nem megy tovabb.
Probaltam, hogy szepen zsebkendovel megtorlom de semmi ...Esetleg valakinek megoldas? :/
-
parandroid
félisten
válasz lacy86 #84589 üzenetére
Volt már róla szó, én is belefutottam hasonló dologba, más is járt már így. Kb. vudu-varázslat a megoldás, egyesek szerint offline mód, mások szerint minden megállás után hardveres újraindítás, megint mások szerint megfelelő holdállás kell hozzá, és megy. Azóta sem találkoztam megoldással amúgy, szerencsére a probléma is csak a telepítésnél jön ki, utána már minden megy faszán, csak ahhoz kell sok-sok türelem, meg valami zen filozófiáról szóló könyv, hogy túléld.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
pzstm
titán
-
lacy86
addikt
válasz parandroid #84591 üzenetére
Off-line modban is probaltam de nem jott ossze.
Ezt a teljes hardver resetet nem probaltam, koszi a tippet! -
gduck
addikt
Kis műanyag darab kitört, azért esik ki. Nekem fél éve esett ki az LB, bal oldalra ment egy kis gyurmaragasztó (ez nem engedi kiesni), azóta tökéletesen működik Persze ha még garis, akkor küldjed szervízbe Sajnos technikai hulladék az egész, engedélyezhetnék már végre a régi kontroller használatát...
Szerk.: most olvasom hogy gariztatod, kb. egy hét alatt megkapod az újat
[ Szerkesztve ]
-
ali75
aktív tag
Ez egy elit-nek nevezett kontroller volt! Ha csak az új árát nézem akkor tényleg lehetne minőségibb mint most! Játék közben egy gomb nyomásnál ami finom mozdulat volt, eltőrik egy 44.500forintos un.elit dolog? Én géppel együtt vásároltam amúgy! Volt nekem is több kontroller de ez az elit eddig szerintem a leggyengébb minőségű ha az árat nézem!
Köszi a segítséget mindenkinek!
-
pelenka35
őstag
Gamertag:Rob3rt75
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest