-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Ha megveszem lemezesen az IW-t akkor lemezesen kapom meg a remasteredet vagy kod formajaban?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #85108 üzenetére
Gratula nekik.
Hivatalos oldalon olvashato:
"For disc-based (physical) Legacy & Legacy Pro Editions of Infinite Warfare on Xbox One, Call of Duty®: Modern Warfare Remastered is included on the Infinite Warfare disc and no voucher code is required. Before Modern Warfare Remastered can be played, an additional download is required. An Internet connection is required to download content. The game disc must be inserted to play Modern Warfare Remastered."
Live-Die-Respawn
-
Stauffenberg
nagyúr
Eléggé görény dolog. Szerintem idővel kiadják külön is az MW remastert, csak nem bízik benne az Activision, hogy ezzel az jetpackes ugribugris űr-pjú-pjú lövöldével önállóan is eleget tudna eladni az IW-ből.
Türelem, idővel lesz önálló MW remaster is, hiába állít most mást az Activision. Majd jövök énmegmondtamozni.
-
nagyúr
válasz Stauffenberg #85111 üzenetére
Én is ezt mondom. A január-februári "holtidőszakra" tenném..
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Az a baj, hogy szerintem cink lenne az acti-nak ha rajonnenek, hogy tobb fogy a remasterbol mint magabol az uj IW-bol..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Atomgeszi
veterán
válasz bulikavagyok #85108 üzenetére
Mondjuk.. Ha nem lemezhez kötött a kód, akkor végül is el tudják adni a kódot, a delikvens meg majd vesz egy legacy edition(gondolom csak azzal megy a sima IW lemezzel nem- valaki pls próbálja, ha tudja), és tud vele játszani. Bár ez így már nagyon nyakatekert. Grat activison!
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Stauffenberg #85116 üzenetére
Nem fognak.
Azt nyilatkozták egyszer(ha jól emlékszem), hogy a társadalom igényli az űr csatákat és az ugribugrit. Bár lehet, hogy összekeverték a kérdőívet a Star Warsosokkal.(#85117) adalbert1
Nem mellesleg eléggé le is húzták.
Majd, ha esetleg egy jobb motorral kiadják, talán majd lesz értelme. Így Én már lemondtam a COD4-ről, pedig anno kedvencem volt. Grat.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
modflow
veterán
A Gears of War 4-ben van magyar felirat?
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok
van esetleg valakinek Game.co.uk-ra egy promo kódja?
-
nagyúr
-
modflow
veterán
válasz bulikavagyok #85121 üzenetére
Kár.
-
Atomgeszi
veterán
válasz bulikavagyok #85121 üzenetére
Egyedül a GOW3-ban volt? Vagyis, ha jól emlékszem X360-on volt.
Mondjuk mit lepődök meg, még egy magyar nyelvű menüt sem képesek varázsolni a One-ra.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Bogyi007
veterán
De neked hogy a csodába? Bárhogy töltőm le a Gears3-at hiába állítom magyarra a régiót a játék angol feliratos, miközben a 2 és a Judgment tud magyarul...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Atomgeszi #85118 üzenetére
Nekem nincs bajom a sci-fivel, ha jó stílusa van. De nekem ebben az űrdokkolós űrkonténerek között ugrálós témában nem sok izgalom van. Az IW bétájában látott mapok nekem teljes ötlettelenséget sugallnak, tipikus tucat sci-fi díszletek tucat sci-fi fegyverekkel és tucat sci-fi testpáncélokkal.
Hunyorítva nem tudnám megmondani, hogy egy CoD IW, Crysis vagy akármi egyéb tucat sci-fi lövölde van-e előttem.
-
redXIII
senior tag
Persze hogy lessz. Egy új AAA+ játék áráért majd
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
parandroid
félisten
válasz redXIII #85130 üzenetére
Lásd Skyrim. Sajnos most rájöttek, hogy még új játékot sem kell csinálniuk, elég valami régi, jól bevált cuccot elővenni, és felmelegíteni, és viszik, mint a cuccot, egy AAA-s cím áráért is. Kíváncsi vagyok, mi lesz a következő?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
lacy86
addikt
Sracok!
Akkor holnap "retro" TF multiparty?
-
eprom2
csendes tag
Sziasztok,
Az új Skyrim SE-re nincs véletlenül magyarítás mod? -
csóri
csendes tag
Sziasztok visszaolvastam homeolással kapcsolatban a topicban ,de lenne további kérdésem.
Adott otthon egy gold accountos xone ,ma vásároltam a fiamnak is egy új Xbox one gépet .kérdésem:ha homeoltatom a gold accountot és a játékokat,akkor egyszerre tudunk online ugyanazzal a játékkal egy időben cooperativ játszani pl forzával versenyezni egymással,vagy destiny-Ben partiban együtt küzdeni? EZ lenne a legjobb 😀Vagy ehhez már kell az új gépre is gold account? Vagy homeoltatott szoftver egyáltalán futhat liveon egyszerre egy azon időben? -
lacy86
addikt
Azt momdja meg nekem valaki, hogy az miert van, hogy jatszok egy palyat a TF-el es mikor vege, akkor nem tolti be a kovetkezot csak "teker" a jobb also sarokban.
-
rdt89
addikt
Elég érdekes dolog rajzolódott most ki. Bejelentkeztem egy másik gépbe, hogy ott folytassam a játékot, de nem akarta a mentéseimet betölteni, pedig net ellenőrizve megfelelő, saját nevemmel is beengedett, még se szinkronizál és nem férek hozzá a mentéseimhez. Esetleg manuálisan valahogy tudom kényszeríteni, hogy keressen rá?
-
Atomgeszi
veterán
Fable 2 stílusú a Witcher 3 vagy a Skyrim?
-
Lefty
addikt
Na hello,
elvittek ma a gepemet ugyhogy szeretnek elkoszonni a remek tarsasagtol, koszi a jatekot sokatoknak!
-
Reibek
senior tag
Sziasztok
Vásároltam egy xbox one-t és egy Hama Speedshot Ultimate átalakítót, hogy tudjak bill+egérrel játszani.
Sajnos a converter nem működik
Ha valakinek van tapasztalata, hogy kell életre bírni azt megköszönném.
Úgy és olyan sorrendben csatlakoztatom ahogy írja a manual a ledek égnek is de nem csinál semmit a bill+egér.
(a bill. Hama uRage Lethality az egér Trust GXT 25 tehát a compatibility list-ben benne van mind2)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest