-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz IntelKiller7 #81393 üzenetére
Az lehet, mert nekem azért feltűnik a különbség. De a 30 fps is teljesen stabil, az azért sokat jelent.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Kicsit Off, de hátha valaki járt már hasonló cipőben.
Tegnap a Konzolvilág debreceni üzletéből vásároltam egy játékot, amit bankkártyával szerettem volna kifizetni. Paypass-os a kártyám, így először úgy próbáltam meg fizetni, fel is ismerte a kártyát, a PIN is rendben volt, aztán MAC cím hibával visszadobta. Másodjára hagyományosan bedugtam a kártyát, és akkor minden simán ment.
Igen ám, de mikor hazajöttem és felléptem az internet bankingra, észrevettem, hogy az első sikertelen tranzakcióra is lefoglalta a pénzt. Még nem vette le, nem jelenik meg egyik tranzakció sem, azonban mindkétszer lefoglalta a pénzt a számlámon.Vajon vissza fogom kapni a pénzt, vagy mehetek reklamálni? A sikertelen és sikeres vásárlásról is megkaptam a blokkot, így legalább tudom bizonyítani az igazam.
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
anyucika
tag
Sziasztok. Xbox one vásárlás előtt állok, nézegettem használtan van pár elég jó ajánlat. Mire kell figyelni ezeknél? Elsősorban olyat néztem amire még van garancia. Létezik ezeknél is valami letiltás, mint pl telefonnál vagy itt semmi ilyesmi kockázat nincs? Köszönöm
-
envagyok
veterán
Milyen headset köthető közvetlenül az Xbox one vezérlőjére?
Van pl wh-102 Nokia, android, Sony android, stb. -
ssgt1981
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan routert amivel akadás nélkül lehet wi-fi-n keresztül pc-n játszani?
-
Game-over
aktív tag
válasz Game-over #80980 üzenetére
Na most lett időm megírni, hogy mi lett a Konzolvilágos történet vége:
Rendesek voltak, visszavittem az egész pakkot az Árpád hídi üzletükbe(ahol van a szerviz is), megnézte a szervizes, és mondta hogy akkor vagy ad egy újat, vagy megengedte, hogy ugyanannyiért viszek mást (vagy ráfizetek), úgyhogy megvettem ezt: [link]
Működik szépen Win 10 alatt bármilyen játékkal
-
Alien83
senior tag
válasz Alien83 #81414 üzenetére
Te jó szagú cserebogár.....
"Napokon belül megjelenik a Forza Horizon 3, ami a tesztek szerint remekül sikerült. A szériát 4 évvel ezelőtt indította útjára a PlayGround Games és a Turn 10, akik most fontos bejelentést tettek.
A fejlesztők szerint a 2012-es első epizód életciklusa lejárt, ezért azt már csak a következő pár hétben lehet beszerezni. Brian Ekberg közösségi menedzser jelentette be, hogy október 20 után sem a játék, sem annak DLC-i nem lesznek megvásárolhatóak. Természetesen ha valaki beszerzi a játékot, az később is le tudja tölteni a fájlokat.
A Forza Horizon egyébként a legutóbbi Games with Gold akció része volt."
LOL
-
LeventeV
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Remélhetőleg holnap, ha végbemennek a tranzakciók, újra hozzáférek majd a lefoglalt pénzhez.
-
Alien83
senior tag
válasz LeventeV #81405 üzenetére
Igen amiket a többiek írnak jó.
De ha kell nyugodtan kérdezd közvetlen akár a Konzolvilág egyik emberét.
A srácot lehet szeretni, meg utálni, nem reklámozni akarom, de a youtube erre is jó, így elérheted azokat akikre szükség van.
ha látod hogy stream-el, szinte minden nap, írj neki nyugodtan.https://www.youtube.com/channel/UCgMvwL_F5gqjGdL1uMTZDmg
-
Integrator
aktív tag
Hol tudom ellenőrizni, hogy mennyi van még a Gold tagságomból? Emlékeim szerint még kellene, hogy legyen, de olyan, mintha a rendszer szerint már nem lenne Live-om.
-
nagyúr
válasz Integrator #81418 üzenetére
-
Integrator
aktív tag
válasz bulikavagyok #81419 üzenetére
17-én vettem egy 14 napos kulcsot, amit aznap be is váltottam. (Csak azért ennyit, mert most fekszem itthon törött lábbal, és nem kell több). Minden ment rendesen, de ahogy jeleztem, ma már elviekben nem vagyok gold.
Gyors matekot követően azért kijön, hogy nem telt még el a 14 nap... Mi történhetett? Kinek, hol jelezhetem, hogy mi a helyzet? -
pixelking
tag
Sziasztok!
Ha eltávolítom a profilt, akkor annak milyen következményei vannak? Jelszót cseréltem az acchoz, és most nem akar beengedni. (Közben home-oltam is egyet, de ott látszólag minden rendben.)
Az lenne a terv, account remove majd vissza, és akkor be tudom írnia friss jelszót, mert most csak forog a bejelentkezésnél a kör, de nem jut tovább, nem timeoutol, nem kér friss jelszót. Kikapcs, bekapcs volt.
Köszi a helpet, remélem érthető volt amit írtam
-
Dexar007
veterán
-
-
-
El Gringo
senior tag
-
Nemoka1987
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Használtan szeretnék venni egy kb. fél éves Xbox One-t.
Mivel garanciapapír nincs, gondolom úgy működik mint anno a 360 esetében a szériaszámot kell beregisztrálni az xbox.com oldalon. Teszem azt, amit veszek használtan konzolt, nem került eddig beregisztrálásra, most én megteszem akkor hogy alakul a garancia?
Előre is köszönöm.
Üdv, Tomi
-
okibots
aktív tag
válasz Nemoka1987 #81429 üzenetére
Szia, nem a regisztráció idejétől függ a garancia, ha úgy lenne akkor mindenki a meghibásodás pillanatában tolná a reg-et.
Az a fél év hiányozni fog belőle, így-is úgyis (Elviekben, voltak itt már furcsa körülmények, de a mérvadó a nem zárójeles rész)Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
Nemoka1987
csendes tag
-
JamesHun
addikt
válasz Nemoka1987 #81429 üzenetére
ms tudja a serial numberből mikor gyártották arra pár hónapot rászámolva kezdődik a 2 éved
mind1 mikor regisztrálod be
ha lenne számlád és kevesled az így kapott gariidőt, mert pl fél évig egy cég raktárában porosodott akkor a számla dátumát vennék alapul és javítanák a garid idejétSeriesX: JamesSHun
-
okibots
aktív tag
válasz Nemoka1987 #81431 üzenetére
Alapból 2 év jár ha nem Refurbished gép volt( sokaknak azokra is két év van, de fél éve nem tudom volt e már ez a felújított hullám).
Számla abban az esetben kell, ha pár hónap bent ragadt a gariból (pl.: sokáig állt a boltban), akkor kell azzal igazolni, hogy jár a 24 hónap, nem mondjuk 18.
Te esetedben ez megint elhanyagolható, hiszen a pontos korát sem tudod a boxnak, és számla sincsen.
Legrosszabb esetben ~16 hó garid lesz, nem ~18.Amúgy úgy ahogy mondod, haza viszed, összeteszed, beregeled (megmutatja meddig garis) és játszol.
Megelőztek
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
Nemoka1987
csendes tag
Köszönöm mindegyikőtöknek a segítséget
Most már tiszta minden
-
Bogyi007
veterán
válasz Nemoka1987 #81431 üzenetére
Nálam is így volt, én egy cimbora 2015. január 21.-től számított garanciás gépét hoztam el 2015 júliusában s írattam át a Supporttal a nevemre - amit azóta 2x gariztattam konti miatt mindkétszer sikeresen.
2 év a garancia, tehát nyugodtan megteheted a gépet s használhatod.
(#81425) JamesHun: Csapoati fórumtársnak írtam választ aki már a Forza 4 kapcsán írt, azaz én már arról mondtam le.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
JamesHun
addikt
-
F.B.I.
veterán
Az miért lehet, hogy nem tudom regisztrálni a konzolt? Most vettem refurbishedet (boltól), már homeoltunk kollégámmal, lehet, hogy az okoz problémát, hogy nem az én profilom a fő profil a saját gépemen?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Bogyi007
veterán
válasz JamesHun #81437 üzenetére
Hajajj! A Forza 4 volt az egyike azoknak amit premierkor vettem meg ráadásul díszdobozban Vip pakkosan. Imádtam minden percet amit vele töltöttem, magyar nyelv, TopGear támogatás, klubbok.
Na és persze Positano pálya a Peugeot 206 Wrc-vel és az Isteni Fujimi Kaido pályák....
Miért nincs egy hasonló fullos Forza Istenem?!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
zsocy
őstag
válasz Bogyi007 #81439 üzenetére
A Forza 4 volt az xbox360 generáció csúcsa, emlékezz, az a konzol a Forza 2-vel jött ki. Szépen látható is a két játék közt hogy mekkora is volt a fejlődés. Az X1 a Forza 5-el jött ki, szóval én úgy gondolom hogy itt majd a Forza7 lesz a csúcs, amiben minden benne van. A 6 is nagyon jó lett már, mint anno a 3 volt, de ezek csak áthidaló részek. Nekem legyen igazam!
[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
SG Store FH3 holnap este 10kor indul, igaz?
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
Több mint 30 óra játék után még mindig odáig vagyok a FH3-ért. Még mindig képes meglepetéseket okozni, és elég gyakran azon kapom magam, h a tájat bámulom ahelyett, h vezetnék. Hihetetlen, h ebből a mindenki által lesajnált hardverből mit hoztak ki a programozók.
Tudom, h "kicsit" elcsépelt a jelző, de ez a játék zseniális. Azon kívül, h gyönyörű, nagyon sok újítást és plusz tartalmat kaptunk a második részhez képest. Két dolgot tudnék kiemelni: az egyik, h a buggy-kal új értelmet nyertek a Cross Country versenyek -amiket a második részben nem igazán csíptem, itt viszont végre sokkal életszerűbbek lettek -, illetve a másik a konvojozás. Tök egyszerű ötlet, de nagyon jól el lehet vele tölteni az időt.
Csak azért nem 10/10-es a játék nálam, mert belefutottam már pár bugba (például láthatatlan falba ütközés), ami egy Forzátol kicsit szokatlan. Gondolom hamarosan javítva lesz.
Mivel a home partnerem nem szereti az autós címeket, így kénytelen voltam egyedül megvenni, de ez a játék minden pénzt megért. Már várom a Porsche Packot, és az új térképes kiegészítőt.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Dexar007
veterán
Dobozosan szerintetek honnan erdemes elörendelni a FH3-at? Latom itt mar mindenki rongyosra jatszotta..
Give me your cum,bull!
-
Dextery9
újonc
Sziasztok! Elvileg keddre érkezik meg nekem is az új 1tb-s slim gépem. Érdekelne (bár most már úgy is mindegy ) hogy a belső táp miatt akinek slim gépe van nem tapasztalt e melegedést vagy vett e észre vmi negatív dolgot a régebbi Fat One-hoz képest? A joy is elvileg picit eltér a régebi tipustól de gondolom ez még a javára is vált...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest