- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
FH3-ba a Warthog kocsit, hogy tudom leszedni?
Csak beütöm a kódot és működik?
Vagy utána valahonnan még le kell tölteni?ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
Amúgy megváltozott a kód beírás helye?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
joocek
aktív tag
Sziasztok!
Az járható út?
A játékot átmásolom a külső HDD re el viszem egy másik gépre, Ott be lépek a saját acontommal, Van net csak 2-4 Mb/s ( soha nem tölti le a 30 GB-t) plusz van limit is. ugy is le akarja majd újból tölteni a játékot?
Vagy tudok játszani azonnal?XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
lacy86
addikt
ORIC!
Irtam PM-et, majd olvasd kerlek!
Koszi 👌
-
BigStraw
senior tag
válasz zsolti72837 #81951 üzenetére
Store-ban a kódhoz beírod, belépsz a játékba és már ott is van a garázsodban
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
Tejföl
tag
Valaki győzzön meg melyiket rendeljem elő, mafia3 vagy battlefield1? Árban ugyanazok ahogy néztem a storeban. Képtelenség dönteni
Halo Warthog forza3 unlock codes:
K2RPT-9W3X4-FD6QV-7XCGM-HQHJZ
4DH3Y-FDGGD-74QKF-3FWXG-JH22Z
[ Szerkesztve ]
-
Ti Bo
aktív tag
válasz Tejföl #81962 üzenetére
A Battlefield 1 biztosan hozni fogja amit az előzetesek alapján vár tőle az ember, főleg ha érdekel a korszak. A Mafia 3 nálam személy szerint egyelőre még kétséges helyet foglal el, hisz pont a korszak nem az ami miatt szerettem anno az 1-et, majd azt követően a 2. rész is hosszas szidalmazások után belopta magát a szívembe. Az előzetes gameplay videók alapján nagyon ostobák az ellenfelek és az autók is kissé furán viselkednek. A sztori biztos jó lesz, ehhez kétség sem fér, de inkább kivárom a megjelenést és kipróbálom mit mutat.
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
F.B.I.
veterán
Mert ígértem:
IKEA LADDA 2450mAh-es aksik, csomagolásból kibontva, joyba helyezve, rezgés üzemel, Turtle Beach PX12-es fülessel, eddig kb. 18 óra játék, fél óra menüben, 1/4 jelzés ment le az aksi töltöttség jelzésből, szerintem ez elég jó érték (PS4 2000mAh-es, 12 órás aksi élettartam után meg főleg).
Részemről best buy.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
a.sebi
őstag
Star wars battlefrontot mar bedobhatnak ea accessbe...
-
atomiquebomb
újonc
Hello, az egy hetes xbox one s-em ventillátor egyre gyakrabban hirtelen felzúg. Másnak is volt-e ilyen?
Érdemes-e már most garanciáztatni vagy ez nem olyan súlyos probléma? -
Hunt3r22
őstag
válasz atomiquebomb #81977 üzenetére
Ez természetes, néha játék után dashboardra kilépsz, elkezdi magát hűteni.
Xr
-
Dexar007
veterán
válasz atomiquebomb #81977 üzenetére
Ha neten rendelted elallhatsz meg a vasarlastol.Ugy talan egyszerübb lesz.
Give me your cum,bull!
-
a.sebi
őstag
Star wars battlefrontot mar bedobhatnak ea accessbe...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fél óra Watch_Dogs 2 - Amit én eddig láttam belőle srácok, azt mondom hogy simán jó játék lesz ez. Persze nem premierkor.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bár nem vagyok TG a havi megjelenési listát azért ebbe a topikba majd mindig kidobom. Ha esetleg hibát találtok, vagy valamelyik játék nincs a listán szóljatok pls! Thx!
Októberi Xbox One megjelenések
Október 4:
Warhammer: End Times - Vermintide
Október 7:
Mafia III
Ride 2
WRC 6Október 11:
Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour
Gears of War 4
WWE 2K17Október 13:
Metal Gear Solid V: Definitive Experience
Október 14:
Now That's What I Call Sing 2
Manual SamuelOktóber 21:
Batman: Return to Arkham
Battlefield 1Október 25:
Darksiders: Warmastered Edition
Farming Simulator 17
Ginger: Beyond the CrystalOktóber 28:
Dragon Ball Xenoverse 2
Skyrim: Special Edition
Titanfall 2[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
HKorn
veterán
Egy jó kis Dead Space 4 nem akar még jönni? Itt az új gen már 3 éve, esedékes lenne már...
Run&Ride
-
Madoc
veterán
-
frankdelgado
őstag
A fejlesztőknél ki kéne rugni a fele bandát és valami újat kéne feldobni. A sok fikagéppe ellenben én azt mondom, hogy a quantum határozottan nem rossz, ha elfogadod, hogy inkább film-játék betétekkel -. még így is, h néha szótáraznom kell hozzá! Van az MS-nél píz, lehetne többet kockáztatni.
-
KD6-3.7
őstag
Jajajj!
BF1, GoW4 vagy Batman legyen?? Nehez a dontes! Bar az uj BF kampany trailer lattan...[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Az BC-s játékoknál nincs egyáltalán acsi?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Blaise #81998 üzenetére
Akkor nálam mi lehet a gond? Dead Space 1-et játszok, amit 360-on nem játszottam, tehát az se lehet, hogy már unlockoltam volna acsikat azért nincs, de egyáltalán nem ad a játék, sőt az achievements appban sem jelenik meg a dead space.
De Ugyanez van Horizon 1-nél is
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
Alien83
senior tag
válasz Tejföl #81962 üzenetére
Az ilyen kérdéseket nem szoktam érteni, én mondjam meg neked MELYIK stílus áll hozzád közelebb?
ÉN?
Melyik stílus?FPS monoton arénahardc, vagy külső nézetes, sokorás sandbox stílusos single?
Vajon melyiket?
Ég és föld!
Amivel szívesebben ellennél, azt vedd!
Kérdezhetném úgy is, hogy mi érdekel jobban?
Single vagy multi, ha Single akkor Maffia 3![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- macOS PC-re
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- Politika
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest