Hirdetés
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papi20
tag
Valami nem volt rendben
Home Video -
papi20
tag
A Lista szerint az átlag életkor : 31,26 Év
-
papi20
tag
-
papi20
tag
Szerintem meg szarjanak Sünt. A Konzol az Konzol. Cserélgesse a jó édes felmenőjének a .....
Ha ez bejön én visszamegyek Pc-re. Letöltök mindent azután csókolom Xbox. Ez vicc de komolyan. -
papi20
tag
Lehetne már 00:02 mert már kipróbálnám a Plüssmacskámat
-
papi20
tag
Nem tudom hogy valaki belinkelte volna de jelentkezni lehet a Mirror's Edge Catalyst-re. Egy próbát megér nem?
-
papi20
tag
Ha valaki ki akarná próbálni a Division-t:
PDT9D-M4YXC-QJMPW-J9MWW-G6MJZ
-
papi20
tag
Sziasztok.
Nekem nincs goldom csak a home társamnak. Csak ő tudja megvenni az akciós játékokat? Egész pontosan hogy a goldosoknak ugye a +10%-ék még pluszban jár. -
papi20
tag
Megérkeztek a Gears of War-os hiányzó kódjaim. Egy Gears of War 2-et fel tudok ajánlani valakinek.
94WQM-D4YRP-J629Q-QPY7C-JJGRZ
-
papi20
tag
Végre most kaptam meg a Gears of War 1-2 cd kulcsát de a 3-nak és a Judgement-nek nem. Ti egyben kaptátok meg vagy azt is majd küldik?
-
papi20
tag
-
papi20
tag
Nekem is most jött meg a Divison-os kulcsom.
-
papi20
tag
A Gears of War kulcsokat mikor kezdik kiküldözgetni? Én még nem kaptam egyet sem. Ha jól emlékszem akkor 1-től kezdték volna nem?
[ Szerkesztve ]
-
papi20
tag
Sziasztok.
El kell mesélnem egy kis történetet nektek nehogy úgy járjatok mint én !!Volt egy Home társam. Eleinte működött a dolog megbeszéltük miket vegyünk meg. Ezzel nem is volt gond. Majd egyszer csak elkezdett venni lemezes játékokat a Store-ba meg nem vettünk semmit sem. Valjuk be sok egy kicsit egy új AAA kategóriás játék főleg nekem mert szeretek játszani.
A lényeg az hogy egyik reggelre eltűnt mint a kámfor se szó se beszéd. Majd jött a feketeleves.
Lett egy másik Home társam. Bizalmat szavaztunk egymásnak ezúttal is köszönöm neki. Mikor az adatainkat kezdtük cserélgetni akkor szólt hogy valami nem jó mert azt írja ki neki hogy én már háromszor cseréltem Home partnert! Csak lestem hogy tuti nem. Így megbeszéltük hogy felhívom a Support-ot hátha tudnak mit tenni, mivel egy év alatt háromszor lehet ilyet csinálni.
Tök korrekt volt az ügyintéző. Elmeséltem neki hogy mi történt hogy a "társam" lelépett és lenne most más.
Elmagyarázta hogy ez így nem teljesem legális a dolog de azért segített. Lerezetelte az Accomat de azt mondta hogy ezt már nem lehet megismételni szóval ez egyszeri alkalom soha többet nem tud ilyet csinálni.
Jött a szokásos pass csere és ezek után már működött az új társal a dolog.Miután megcsináltuk mindketten jelszót változtattunk mert az enyém azért volt már háromszor használva mert az a kis buzi valakinek továbbadta. Én voltam a hülye hogy nem változtattam meg már ezt is tudom.
Az új partnerrel ezt is meg tudtuk beszélni.Na erre varjatok gombot.
[ Szerkesztve ]
-
papi20
tag
Sziasztok.
Home társat keresek.2015.12.23-ig van Live-om. 2016.06.23-ig Ea access előfizetésem.
Csak Digitális játékaim vannak lemezes nem érdekel.
Ami van a Live-os játékokon felül:
Gems of War
Plants vs Zombie
Gears Of War 2 ( nemsokára adogatják a kulcsokat a régihez mindnek )
White Night
Assassins Creed Black Flag
Assassins Creed Unity
Tomb Raider Def Edition
Infinity Runner
Jet Car Stunts
Castle Crashers Remastered
Halo: The Master Chief Collection
Stick it To The Man
LEGO® Batman™ 3: Beyond Gotham Goty
Sunset Overdrive
LEGO® Jurassic World™
Thief
Another World - 20th Anniversary Edition
Ori and the Blind Forest
Sniper Elite 3 Goty
Max: The Curse of Brotherhood
Qube : Directors Cut.Ea Access lista:Széf
A Goldos játékokat nem írom le
-
papi20
tag
Ma indultak az új akciók de a Resident Evil Revelation 2 játékot miért nem tudom megvenni? Az írja hogy nem elérhető. Nállam buggolt be vagy mindenkinél ilyen?
Resident Evil Rev 2 -
papi20
tag
Lusta vagyok megnézni hogy a Rainbow Six Beta megy-e még, ha igen akkor itt van 4 kód hátha valaki nem tolta a Bétát.
FFDYD-R69CG-CHPJT-JDM7Y-YCX6Z
HVWHK-F4DJV-G797F-2THH6-DPKDZ
Q623V-CMWWD-6XPJR-GPYHW-G9YYZ
329JH-CRH7K-V4WV4-KRC26-VGK2Z -
papi20
tag
válasz szrichie77 #49236 üzenetére
Az Xbox teljesen leformázza. Vagy játékot telepítesz rá vagy "Filmet nézel".
[ Szerkesztve ]
-
papi20
tag
Halo 5
Ezen beszartam[ Szerkesztve ]
-
papi20
tag
Régebben írtam hogy a külső vinyóm néha bekapcsolgat. Hálózatról működik. Az volt a bajom hogy ha kikapcsolom az Xbox-ot a vinyó is leáll vele de 5-10 perc múlva megint ki-be kapcsolgatja magát.
Egyik cimbim megtalálta a megoldást ha más valaki is ebben szenved.
Kapcsoljátok ki hogy a gép Instant On-ban legyen, állítsátok Energy Save-re és akkor már nem fogja ki-be kapcsolgatni.
Remélem segítettem.Blask Ops 3 bétát én, az E-bay-en vettem 2-300 ft között. Most nem tudom mennyibe kerül de annyiért megéri.
-
papi20
tag
Na már ki sem tudom kapcsolni a gépezetet.
Jó hogy még nem vettem meg a Gears of War UT-t. Mennyi idő szokott lenni a gépek "szervizelése" ?
1-2 hét? -
papi20
tag
Nekem is onnan van, pontosan 5 munkanap után, kiszállították a gépezetet. Csak elég furcsán jött ki, mert azt igérték hogy mielőtt hozza a futár az Xbox-ot, előtte felhívnak időpontot egyeztetni hogy mikor jó nekem. Erre kaputelefon csörög, Szeva hoztam a gépet, mondom fasza jó hogy hívtatok hogy itthon vagyok. 24/48-ban vagyok szolgálatban és pont aznap reggel jöttem haza melóból. A TréHome verhetetlen volt mindig is és az is marad.
Más: Mostanában sza*akszik a boxikám. Rá van kötve egy 2Tb-os külső vinyó. Gépen teszteltem ma is. 100/100-as a Sentinel szerint. Nem kattog, működik rendesen. A teszteken olvasás,írás tökéletes.
Amiket mostanában csinál a gép: ha be van dugva a külső vinyóm ha nincs nem mindig kapcsol be. Ha bekapcsol, akkor nem mindig ismeri fel a joyt, hiába akarom párosítani sz*rt sem csinál. Csak egy dolog működik, ki kell húznom a 220-as kábelt majd vissza és úgy indul el. Ha még pár napig csinálja kérem is a futárt hogy nagyon gyorsan szaladjon ide mert ez vicc hogy a gépem nincs is még 1,5 hónapos sem és már sza*akodik.[ Szerkesztve ]
-
papi20
tag
Belerakták az Ea Access-be a Dragon Age-et? Eddig csak 6 órás volt nem?
-
papi20
tag
válasz N.otorious #45412 üzenetére
Hát ezen beszartam.
-
papi20
tag
válasz bLaCkDoGoNe #45263 üzenetére
Nekem meg a 4 nem jött be. Az etalon nállam az első. Bátyámmal azért vettünk anno Xbox-ot meg a Munch's Oddysee miatt. De régen volt már.
-
papi20
tag
Valaki tud küldeni Prewiew tagságot? Fizukor veszem is a Gears of Wart.
-
papi20
tag
Érdekes dolgokat produkál a boxom mostanában. MA is bekapcsoltam és majdnem hogy fekete volt a képernyő. A Dash-on tudtam mozogni csak rettenetesen sötét volt. Ez volt a 3-ik alkalom hogy ezt csinálta. Ha újraindítottam akkor minden jó volt. A másik furcsaság hogy eddig kikapcsolt a külső vinyóm de mostanában mikor leáll a gép akkor be-be kapcsolgat egy pár másodpercre addig míg nem áramtalanítom. Eddig tökéletes volt. Amikor leállítottam, leállt a vinyó is.
-
papi20
tag
Tölthető a Metal Gear Solid.
-
papi20
tag
-
papi20
tag
Az Augusztusi gold játékokról még semmi hír? Kiváncsi vagyok hogy mik lesznek. Ha jól láttam akkor 27-28-án szokták felrakni a következő havi adagot.
[ Szerkesztve ]
-
papi20
tag
A Tomb Raider-t be is zsebelem az jó.
-
papi20
tag
válasz RiseOfEvil #42923 üzenetére
Hát a csajodat ne mi döntsük el?
Nézd meg hogy mire jön ki olyan játék ami neked tetszik és dönts. Ne légy béna. -
papi20
tag
Én is onnan vettem a ki tudja hanyadik 360-at anno, most meg a One-t is onnan rendeltem. Felugrok az e-bay-re és sz*rér-hu*gyér tudok venni letöltőkódokat a lemezeseket meg elpasszolom.
Tényleg valaki nem tud Watch Dogs kódot? Sehol nem találtam normális áron.
[ Szerkesztve ]
-
papi20
tag
Én örülök az Assassins Creed-nek. A legjobb rész a 2-ik után.
Valaki tudna Previewet küldeni nekem? Van 1-2 régebbi xbox-os játékom. Megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
papi20
tag
Na mekkora egy vaksi vagyok. Ott van az összefoglalóban a Homeolás menete. Öregszem na.
-
papi20
tag
Sziasztok.
Beléptem én is a klubba. Eddig nagyon tetszik a One de lenne egy pár hülye kérdésem a Gurukhoz.
Az 500-as vinyó az tényleg kicsi nagyon ezért rákötöttem egy 2 Tb-os Külső vinyót. Tökéletesen kezeli nincs vele baj. Ha szerzek egy másika, mert erről néztem narrátorosan a Cicciolinás filmeket akkor a boxal kell megformáznom majd hogy újra lássam a vinyót mert a gép nem is ismeri fel miután leformáztam?
A másik a Homeolás lenne. Ha jól tudom akkor meg lehet osztani a Live-ot és az Ea Accesst is.
Nekem most 3 hónap Live-om van, meg előfizettem az Ea Access-re is egy évre. Ha valakinek tudok segíteni mert én egy tök jó fej gyerek vagyok, akkor segítek megosztani, hogy más is szórakozzon a játékokkal.
Ennek csak annyi a menete, hogy megadom a belépési "kódot", majd csinál egy profilt majd én is ugyanezt teszem az övével és ha ő vett valamit a store-ból meg én is valamit akkor láthatjuk az egymás játékait és tudjuk tolni 1000-el.
Hirtelen ennyi lenne most.
Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest