Hirdetés
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz papi20 #69399 üzenetére
Ha nem jöttem volna be, holnap nem lenne nap...
#69400) RichieTri nekem van új feature, ma kipróbálom azt, hogy bedugom kontrollerbe a gyári headsetet és a játékban állítom a fejhallgatóm hangerejét.
(#69402) MrPeekaboo nekem volt egy rész, ami miatt hónapokig nem néztem a játékra most múlt héten nekiálltam, youtube videó alapján megcsináltam, és azóta simán megyek tovább, kaptam új képességet is, ami sok mindenben segít már
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Bishi
tag
válasz papi20 #60795 üzenetére
Én is külön kaptam meg a Gears of War kódokat.
Ami érdekes lehet többeknek, hogy holiday bundlet vettem, 3 hete kb. Játszottam egyből GoW-val, nem jött kód azóta sem. Valaki említette, hogy multizott vele, és egyből jött. Kipróbáltam vasárnap, és hétfőn jöttek a kódok. Addig meg hetekig nem. Érdekes egybeesés.
-
ferensz
senior tag
-
Bogyi007
veterán
válasz papi20 #57997 üzenetére
Ez miatt is veszek én lemezes játékokat inkább és Home társ csakis rokon vagy nagyon jó barát.
Game-over #57987: Leendő anyósom pénztáros az Üzletnél és már én is éltem ezen lehetőséggel.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
válasz papi20 #56976 üzenetére
Nekem sem elérhető. Viszont a Resident Evil Revelations 2 (episode One) 0 forintba kerül! Vagy ez egyébként is ingyenes? Megvettem..
sirszevenap: Tegnap délután 5-től megy.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Bogyi007
veterán
válasz papi20 #45469 üzenetére
Küldtem neked PW meghívót.....
Def26: én visszakerülni szeretnék....
Pár hozzászólással feljebb két képet is mellékeltem hogy mi a státuszom, meg mint írtam, mindent meg tudok most is csinálni mint a többi PW tag csak a BC játékokat nem tudom működésre bírni...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
smaul
csendes tag
válasz papi20 #45279 üzenetére
köszi!
és hol találom meg őket később? vagy kikeresem a store-ból? Gondolom a vásárolt digitális játékokra ugyanígy igaz, hogy felismeri a profilommal, hogy megvettem már és kiadja telepíthetőnek.
Csak az érdekel, van-e olyan menü, ahol kiadja az összes birtokolt játékot, ha telepítve van, ha nem. Mert leszedtem mindig az ingyenes játékokat, de nem játszom velük és kevés a hely. Csak addig nem akartam törölni, amíg ezt nem tudom meg
köszi a választ!! -
Gigicuci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- XPEnology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch
- Házimozi haladó szinten
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest