Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MunezXBK #58795 üzenetére
Nem, igazából ha veszek valamit a legjobbat szeretem venni adott dologból. Itt most az van hogy az emagos Xbox-ot ugye megrendeltem, azt még eladhatom/elcserélhetem PS4-re ha nem azt választom. Viszont ha kibontom használom, és csak nem jön be, akkor mindjárt ráfizetés lenne az egész PS4 csere.
StLui: Abszolút nem annak szántam, csak a fentiek végett kérdeztem, illetve az említett játéknál hogy a haja eltűnik meg ilyenek...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
StLui
veterán
válasz Golyo69 #58791 üzenetére
Köszi, és megpróbálná valaki a szerkesztést, nekem csak ennyi van az oldalon, ha rányomok a szerkesztésre:
"Fizetési mód adatainak szerkesztése"
és alatta üres minden, tehát nincs mit szerkeszteni, mert ha másnál se jönnek be a szerkeszthető adatok akkor gondolom központi hiba
zkas90: nem vagyok semmire feliratkozva, köszi!
B-L-A-C-K: sikerült egy kisebbfajta flame-et kirobbantanod, de most még rápróbálsz az erősítésre?
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
Golyo69
senior tag
Nemrég én töröltem egy kártyámat de ahhoz az kellett hogy kikapcsoljam az automatikus meghosszabbítást ( EA Acces )!
Ha az nincs bekapcsolva akkor passzolom hogy miért nem lehet!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
pzstm
titán
válasz B-L-A-C-K #58771 üzenetére
megvan honnan voltál ismerős...mikor TV-t néztem...csak nekem nem fért be csak az 50"-os modell ugyanebből, de 50W829B van nekem is és imádom azóta is.
FPS hülyeségeket ne vedd komolyan. Ott az Xbox, ennyiért ingyen volt, játszál vele és élvezd ki. Ünnepek között is különösen jó lesz.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
sch_a
addikt
válasz FuRiONight #58777 üzenetére
Az 1.11 a legújabb verzió és az 1.10-be került be először a kopaszodós feature.
Ha ugyanezt a részt megnézed PS4-en, ott szépen leng az ősz haja. Sőt, ott az 1080p-nek hála, látszik, hogy korpás.
-
StLui
veterán
Van egy lejárt hitelkártyám rögzítve a rendszerbe, nem vagyok semmire előfizetve, nem engedi törölni, ha pedig felviszem az újat, aminek ugyanaz a száma, csak a 3 jegyű kód változott ilyenkor, akkor azt írja ez a kártya már rögzítve van
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
nagyúr
-
FuRiONight
őstag
Ne haragudj, de ne beszélj össze-visszaságokat.
1.08 Patch óta sokat javult a játék mind2 konzolon.
Xbox One 900p - 30FPS
PS4 - 1080P - 30FPS -
adalbert1
veterán
A 60fps csak költői túlzás volt, nem?
bulikavagyok: köszi, még gondolkozom, hogy megvegyem-e a Horizon 2-t akcióban, vagy inkább később Forza 6 legyen helyette... Viszont mivel ahhoz is lesz egy tengernyi DLC, és nem hiszem, hogy egyhamar jobban akciózzák, így inkább a Horizon 2-t veszem előbb. A Forza 5 ehhez a 2 későbbi részhez képest felejtős, nem?
-
JamesHun
addikt
olyat hogy tudok csinálni, hogy az amerikai storenál hozzáadott kártyámnak amerikai címe legyen a magyar store ba hozzáadott ugyan annak a kártyámnak meg magyar címe és legyen egy amerikai storeos magyar címes is
most vagy mindenhol a magyar címem van vagy minden store ba az amerikai :SSeriesX: JamesSHun
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sirszevenap #58768 üzenetére
-
-
-
tunkiih
őstag
válasz sirszevenap #58764 üzenetére
Összegeztétek.. pontosan ígyvan.. azthiszem a Samsung-nál is megy ez a PC-s átnevezés. A Sony-nál meg nem kell turkálni.. a 2 féle játékmód tökéletes.
(#58766) adalbert1: Látszólag ez a komplett Horizon 2 és szerintem már az is marad vagy ha bővül megkapod a Car Pass-el.
(#58768) sirszevenap: Black arra gondolt, hogy a Sony-nál a játékmód kihozza a legtöbbet.. tudjuk hogy van az LG-n is, csak a közelébe sincs a PC-s beállításhoz a képnek, magyarul sz.r a játékmodjuk.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Sziasztok, Forza Horizon 2-höz még fognak jönni új dlc-k? Illetve van olyan, ami esetleg ebben a csomagban nincs benne? Illetve megéri a kb. 4k felárat a simához képest? Illetve még a Witcheren gondolkozom, a PS4 változathoz képest mennyivel futhat rosszabbul?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sirszevenap #58764 üzenetére
Sony-n van játék mód, ott az a legjobb.
-
-
sting2
addikt
válasz FuRiONight #58760 üzenetére
Abszolút.
A kép homogenitása, színtelítettsége, mozgásábrázolása, és a legfontosabb a "képmélysége" folyamatosan fejlődik az újabb és újabb elektronikával.
Évente nem is, de azért 2009 vs 2015 középkategória egymás mellett, már eléggé látszik az idő múlása.
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy sokan "benne hagyják " a tévéjükben a lehető legjobb képminőséget azzal hogy nem jól van beállítva/belőve..
Lehet hülyeségnek tűnik de PL : Az XO kegyetlenül jól kijön a Samsung kijelzőkkel.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
FuRiONight
őstag
Az előfordul, h Xbox app-on keresztül játszva (streamelve a box képét) néha leesik az fps és nem olyan jó(tiszta) a kép mint tv-n?
A másik: egy régebbi tv-ről játszom (2009 Samu LCD tv) előfordul, h nem néznek ki a játékok olyan jól? Egy újabb tv-vel ez változhatna?
-
pzstm
titán
válasz redXIII #58756 üzenetére
magyar store-ból vettem, USA régión vagyok évek óta és ha csak konzol régióját változtattam, nem rakott bele magyar nyelvet....
érdekes..
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
akkor sem zsákoltam már be Witcher3 mellé...semmi időm nem lesz...Telltale Games collection-t ki akarom vinni és van még Tomb Raiderben is tennivaló, Forza6-ban meg Halo5-ben is.
Aztán már itt is van nyakunkon a Division meg a Quantum Break....szóval nem fogsz rábeszélni
-
Def26
félisten
Ez a far cry 4 kurva jó játék. Nem is értem, hogy holmi halo sorozatot egyből megveszek amikor nem is szeretem ezzel meg fillérbaszóskodtam.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
válasz Zjunior #58748 üzenetére
ezt írtam épp tegnap. Akárhol veszed meg, akkor lesz rajta magyar felirat, ha a letöltés megkezdésekor maga a konzol magyar régión van. Utána USA-ra is visszarakhatod akár, akkor is marad a magyar. Lehet megtartom amúgy magyaron, káromkodós részek viccesek
-
B-L-A-C-K
titán
Már döntöttem, marad az Xbox. Nekem az első fő szempont a GTA5 jelenleg, ott meg ahogy néztem grafikába nem sok különbség van. Illetve veled ellentétben nem 30 centiről nézek majd egy monitort, hanem 3 méterről egy 140 centis TV-t, ott meg ha van is minimális grafikai eltérés nem veszem észre. De igazából olyan minimális a különbség laikus szemmel a 2 konzol között, hogy dönthetnék pénzfeldobásos alapon is, de jó lesz nekem ez az Xbox.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz Studiossrác #58736 üzenetére
2 év vs. 1 év gari sem elhanyagolható.
-
tunkiih
őstag
válasz ssgt1981 #58741 üzenetére
Ez jó headset teljesen. a Sima XO4-el tudtommal voltak problémák, ezzel már nincsenek. Jobban meríti, de így sem kell naponta cserélned azért. (Ajánlott beszerezni egy Play and Charge kitet vagy tölthető akkut).
(#58743) Zolar: Mindenki tökéletesen értette a mondanivalód, itt maximum te vesztél el a részletekben, hogy ettől független nekünk nem jobb ott játszani, na de én nem offolok többet.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Latom egyesek ertelmi kepessege/felfogasa eleg alacsony szinten van. Senki nem mondta, hogy a PS4 jo, az Xbox meg sz@r.
Erthetoen, korrekten leirtam melyikben mi a pro, az itteni es az ottani fan huszarokkal ellentetben.
Barki altathatja magat, shaderek sem W10-zel, sem DX12 sem fognak novekedni...(a velemenyem akkor is ez volt, amikor XO-t hasznaltam)Hogy jon ide a PC? Kit erdekel, hogy az mit tud? Konzolokrol beszelunk...
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Witcher 3 behúzva, remélem jó lesz nem fogom megunni...
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
ssgt1981
senior tag
Erről a fejhallgatóról mi a véleményetek: [link]
Az elemek mennyivel merülnek gyorsabban, ha fejhallgatót használok?
-
Def26
félisten
válasz sirszevenap #58738 üzenetére
Szokásos. Valaki itt merte megkérdezni, hogy melyik a jobb konzol.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tunkiih
őstag
2 év után is itt tartunk hogy jobb a ps4 mert erősebb? Hiába jobb a hardver, önmagában ez kevés hogy dönts a 2 konzol között.. eszem ágába nem lenne a konkurenciára váltani azóta sem.. volt rá lehetőségem nem egyszer játszani rajta, én itt érzem jól magam összeségében, és jól mondja a kollega.. aki elakar veszni fél cm-ről a részletekben.. az PC-t vesz.. de ez más téma, aki ez miatt dönt a 2 konzol között, azt nem jellemezném inkább. Maga a rendszer, játékok, gamepad, közösség, körítés és társai adják meg az egész képet, nem ez hogy melyik az erősebb.. itt pont nem tartom valós érvnek ezt, hogy ez adná meg a tényleges maximális játékélményt.. Elismerem, hogy valakinek az a jobb, én nem probálom meg rátukmálni a másikra hogy márpedig ez a jobb, de ez édes kevés, hogy áthuzzon oda, ez a téma már lecsengett, ne erőltessük már.
[ Szerkesztve ]
-
Studiossrác
aktív tag
Szerintem ezt a ps4 vs xbox one cicaharcot hanyagolhatnánk .
Az a baj, hogy az emberek elfogultak. Ami neki van az űberkirály holmi, minden más gagyi. (jó, ne menjünk bele abba, hogy olyanok is foglaltak állást, akinek mindkettője van). Ez a jelenség mindenhol megfigyelhető, teszem azt 2 példa: intel vs amd, vagy a telefonoknál például android vs iPhone stb.
Nekem one-m van, és nem tartom magamat elfogultnak. Szerintem jelen pillanatban jobb választás a one, és ennek a fő oka az ea access és a gold játékok! Az előbbit nagyon jónak tartom, fillérekért hozzájuthatunk jópár címhez! Az utóbbi pedig kiemelkedően jó lett hála annak, hogy a 360-as címek is érkeznek onera. 4 játék/hónap azért nem rossz . Figyelembe véve a magyar viszonyokat, nálunk ennek a két dolognak kellene lennie az ütőkártyának (szerintem). Persze mondhatnánk, hogy egy konzol relatíve luxuscikk, ezért ne ezekkel érveljek, de pont az a lényeg szerintem, hogy így egy átlag user jó, ha vesz pár játékot évente, és a gold címekkel + az ea accessel egész jól elvan. Ezen kívül pedig számomra kényelmesebb a one kontrollerje.
Ha nem mo-n laknék, lehet más lenne a helyzet....
-
-ZeeZee-
senior tag
Vettem egy gépet (karácsonyra), viszont szeretném kipróbálni, hogy működik-e (3 napos garancia). Kezdő vagyok, ezért inkább megkérdezem: először MS fiókot kell csinálnom, majd az 1$-os 1 hónapos goldot megveszem, akkor még majd lesz lehetőségem az ingyenes trialra is? Ha itt veszek 1 évet, akkor tudom később is aktiválni? Valahogy így gondoltam: megveszem az 1$-ost, a trialt és veszek hozzá 1 évet. Aktiválási sorrend mindegy (hozzácsapja a meglévőhöz), vagy pedig csak meghatározott sorrend célszerű.
-
Baltazár123
senior tag
Ez megint a tipikus PS4 érv, hogy a PS4 a játék gép. Tényleg nem értem az embereket, vagy lehet, hogy csak a saját megnyugtatásuk miatt mondják ezt?
Ha csúcs grafikán szeretném tolni a játékot, akkor PC, ez nem lehet kérdés.
Pl. a witcher3-t is inkább PC-re vettem meg, mert egyszerűen ott brutálisan jó a grafikája a csúcs beállításokkal. Kell hozzá nyilván egy komolyabb gép, de aki tényleg csúcs grafikával akar játszani, annak ez nem lehet kérdés vagy opció.
De elég minimális a különbség, vállalható lett volna simán XO-n is [link], de úgy voltam vele, hogy kb egy árban voltak, akkor legyen inkább a PC.
Ezért nem értem én ezt. Vergődnek a PS4 tulajok, hogy jobb a hw, grafikájuk mint mondjuk XO-nak, miközben, ha kiviszem a PC-met a nappaliba, lealázza őket elég csúnyán és a PC HW dinamikusan fejlődik. Akkor meg most mi marad? Pár exkluzív cím? Na jó, arról is megvan a véleményem, aki pár játék miatt képes venni egy konzolt, de az ő dolga.
Persze nem fogom kivinni a PC-t, mert nagyon jól szórakozik a család az XO-n a nappaliban, nagyon szép és jó grafikával, sőt még az x360 játékok is nagyon tetszenek a gyerekeknek, nem gagyik egyáltalán és jó áron volt mind. Emellett skype, internet, ha gyorsan meg akarunk valamit nézni, zene hallgatás, film nézés is megy (bár ahogy írtam, itt még hiányzik nekem pár funkció a tökéleteshez).
Nekem és a családnak az XO a tökéletes konzol a nappaliba. Ha meg rám jön a hardcore játszhatnék és csúcs grafikát akarok látni, akkor odaülök a PC elé.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Baltazár123 #58730 üzenetére
A HW-be ne is menjünk bele, felesleges (mindenki tudjak, melyikben miből mennyi és milyen van).
"Szóval értelmes szempontok alapján kéne egy konzol mellett dönteni, pl mennyire használható több féle célra és mennyire alkalmas egy multimédia centernek."
Épp ebben különbözik jelentősen a két konzol. Aki jól/jót/szebben szeretne játszani, azoknak való a PS4, minden másra ott az XO (persze játékra is, kicsit gyengébb kivitelben)...
Nekem a konzol=játék, amiről meg te beszélsz, az egy multimedia center esetleg HTPC...
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
Nálam a kinect miatt volt nyerő az XO. A skype funkciója simán veri a kapható hasonló megoldásokat (tv-re köthető komolyabb skype cuccokat, smart tv). A nappaliban nagy képernyőn szuper minőségben skype rokonokkal, családdal tipikusan olyan dolog, hogy akik még nem próbálták, fogalmuk sincsen arról, hogy miről is maradnak le.
A gyerekek is nagyon szeretnek bohóckodni a kinect játékokkal, bowling most éppen a menő.
Azokat meg egyszerűen nem értem, akik a grafikán meg a hw-en rugóznak állandóan. Az XO játékok (legalábbis a jobb címek) szépek, nagyon jó grafikájuk van, láthatóan jobbak, mint a korábbi generáció. Nappaliba, játszani, szórakozni tökéletesen megfelel. Nem számolom a pixeleket, hogy vajon szebb-e a kép, mint pc-n, mert nem érdekel, nagyon szép a játékok grafikája, bőven elég ez.
Ha csúcs grafikán akarnék játszani, akkor amúgy is beállítanék egy erős PC-t a nappaliba, de nem teszem. Ráadásul a PC HW egyre erősebb lesz idővel, a konzol meg maximum annyi javulást tud felmutatni, amennyivel jobban és hatékonyabban tudják programozni, de nem ez a lényeg, szerintem. Szóval értelmes szempontok alapján kéne egy konzol mellett dönteni, pl mennyire használható több féle célra és mennyire alkalmas egy multimédia centernek.
Nem tervezek PC-t a nappaliba, mert egy XO minden multimédia funkciót ellát. Nekem egyetlen egy hiányzik csak, hogy jelenleg egy androidos média lejátszón nézem a filmeket, mert az jól kezeli a feliratokat és elérem vele a pc-m megosztott meghajtóját, nem kell másolgatni semmit. Lehet, hogy már most is tudja ezt az XO, csak még nem jöttem rá, de biztos vagyok benne, hogy erre lesz megoldás benne.
Ja és még egy dolog, a visszafele kompatibilitás. Rengeteg olyan x360 játék van, ami gyerekeknek való és elég jó a grafikája és jó áron lehet hozzájuk jutni. Ez egy nagyon fontos szempont lehet, ha nem csak magának veszi valaki a konzolt, hanem például kisebb gyerek is rászabadul alkalmanként.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz FuRiONight #58728 üzenetére
Van egy olyan érzésem ha ide el is küldik, akkor áfa+vám rá fog még ugrani.
May the Force be with you!
-
FuRiONight
őstag
Hol tudnám megrendelni ezt: Xbox One 1TB Holiday Bundle-t 350dollar áron, úgy h Mo-ra is szállit?
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz kovsol #58724 üzenetére
Valoszinu akkor nem eltel meg ezzel a lehetoseggel. Nekem mindegyik fiokomhoz volt. Konkretan ezert csinaltam 3-4 fiokot majd a csaladbol elkertem mindenkitol a bankkartyat es hozzarendeltem. Igy volt par honap goldom.
hackeeee: ez az akcio csak azoknak elerheto akiknek nincs goldjuk (1$).
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
-
Zjunior
veterán
Amcsi accról áttettem magyarra....
remélem nem törölte az xbox live-om!
Your subscription to Prepaid 12M Xbox LIVE Gold in United States has been cancelled on Sunday, November 29, 2015. In the meantime 8 month(s) has been exchanged from your subscription to Xbox LIVE Subscription Transfer in Hungary .
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagymadve
csendes tag
Senki nincs itt aki ki tudta próbálni a The Division-t?
-
kovsol
titán
válasz #49155328 #58709 üzenetére
Van ingyen egy hónap is. Gondolom sehogy nem lehet két hónapot összehozni így. Van egy olyan érzésem ha megveszem az 1$ -ost akkor a free eltűnik, és ugyan ez fordítva.
Triallal is vajon meg tudom "venni" a free goldos játékokat?[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
sting2
addikt
Felesleges bele menni bármilyen taglalgatásba.
(Feltételezve hogy inkább kíváncsi Gamer mint nepper.)
Olyan áron szerezte be, hogy csak egy idióta nem próbálja ki, mivel még drágábban is eltudja adni ha nem tetszene neki..[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
zzola
titán
válasz B-L-A-C-K #58675 üzenetére
Hogy ne legyen egyszerű döntened, írnák én is pár sort! Mindkét konzollal van tapasztalatom-a legtöbb topiclakóval ellentétben!
Azt kell eldöntened, hogy mit szeretnél? HA az exclusive címek számítanak, akkor nem nehéz a döntés, ha viszont egy játékra kihegyezett technika kell, akkor PS4-et vegyél!
Én 23"-on játszom és az itteni fanatikusok beszámolójával ellentétben igen is látszik a felbontás/minőség különbség a PS4 javára!
A teljesség igénye nélkül amik fontosak lehetnek a döntésben:Xbox One:
-olcsóbb fenntartás (éves előfizetés olcsóbban beszerezhető).
-nagyobb/több/jobb akciók a storeban.
-home rendszer.
-kényelmes kontroller.
-tölthető és cserélhető akkumulátor a kontrollerben (!), hosszabb üzemidő.
-bővíthető háttértár külső HDD csatlakoztatásával.
-stabilabb live rendszer.
-régiófüggetlen játékvásárlási lehetőség store-ban (nem minden országban lehet azért vásárolni).
-változtatható ID (pénzért).
-exclusive címek.
-bizonyos játékoknál x360 emuláció.PS4:
-erősebb hardver.
-multicímek nagyobb felbontáson/FPS-sel, szebben futnak.
-kényelmes d-pad.
-home rendszer.
-gyorsabb működés (menü), (bár idő közben XO-ra megjelent a W10-es patch, azt nem tudtam kipróbálni).
-cserélhető belső háttértár (garanciavesztés nélkül).
-fejlettebb share funkciók.
-több eladott konzol, ergo játékosból is több van, mint XO-on.
-exclusive címek.
-PS Now szolgáltatás.
-PS2 emuláció (még nem elérhető).Fentiek szubjektív vélemény, nem kell mindenkinek elfogadnia és - megint - nem a háború kialakítása volt a célom vele!
Szerintem ár/érték arányban egyértelműen az XO a nyerő![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Xbox Live Gold
Gold – 1 Month for $1
200,00 FtEz milyen tagság
-
seagate84
csendes tag
Szeretnék vásárolni egy Xbox one 1TB Forza 6 limitált kiadást. Tudtok ajánlani olcsó helyet ahol meglehet vásárolni? Illetve aki kint volt vagy lesz a PlayIT-en ott van valami jó akció?
Köszönöm
-
seagate84
csendes tag
Olyan kérdésem lenne hogy XBOX 360 4gb-os készülékben nincs magyar nyelv a konzolon. Régió be van állítva de a nyelvnél nincs magyar. Esetleg van valakinek ötlete hogy oldható meg?
-
eagleberg
tag
Volt kérdés régebben:
Witcher 3-ba van magyar felirat akkor is ha Szingapúrból veszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik