Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Studiossrác

aktív tag

Szerintem ezt a ps4 vs xbox one cicaharcot hanyagolhatnánk :)) .

Az a baj, hogy az emberek elfogultak. Ami neki van az űberkirály holmi, minden más gagyi. (jó, ne menjünk bele abba, hogy olyanok is foglaltak állást, akinek mindkettője van). Ez a jelenség mindenhol megfigyelhető, teszem azt 2 példa: intel vs amd, vagy a telefonoknál például android vs iPhone stb.

Nekem one-m van, és nem tartom magamat elfogultnak. Szerintem jelen pillanatban jobb választás a one, és ennek a fő oka az ea access és a gold játékok! Az előbbit nagyon jónak tartom, fillérekért hozzájuthatunk jópár címhez! Az utóbbi pedig kiemelkedően jó lett hála annak, hogy a 360-as címek is érkeznek onera. 4 játék/hónap azért nem rossz :) . Figyelembe véve a magyar viszonyokat, nálunk ennek a két dolognak kellene lennie az ütőkártyának (szerintem). Persze mondhatnánk, hogy egy konzol relatíve luxuscikk, ezért ne ezekkel érveljek, de pont az a lényeg szerintem, hogy így egy átlag user jó, ha vesz pár játékot évente, és a gold címekkel + az ea accessel egész jól elvan. Ezen kívül pedig számomra kényelmesebb a one kontrollerje.

Ha nem mo-n laknék, lehet más lenne a helyzet....

Új hozzászólás Aktív témák