- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #50387 üzenetére
OKaj, bocsesz, csak FB-n láttam, hogy megosztották. Sorry.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #50401 üzenetére
Megnéztem Én is a videót, teljesen korrekt, és egyet kell értsek vele.
1 dologgal kiegészíteném. Számomra az mondjuk elég zavaró, hogy belső nézetben látom, hogy odanyúl a váltó karra a kormányon, hallom is a váltás hangját, de a kar már nem mozdul.
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na vajon milyen csomagok jönnek? Fallout 4? NFS? Star Wars: Battlefront? Esetleg egyedi festésű?
Live-Die-Respawn
-
joocek
aktív tag
Tényleg sikerült valakinek be állítani a hang vezérlést. 2 hete próbálom de semmi. De azt írja hogy támogatja!
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
Attaca
csendes tag
sziísztok!
Xbox one, vezetékes net kapcsolat, folyton megszakad multi közben. Kipróbáltam az ajánlott port forwardingokat, statikus IP-vel, ugyanúgy pár perc után megszakadt. Kiiktattam a routert, LAN kábelt bedugtam laptopba, megosztottam a netet, így nincs semmi hiba.
A router egy 5-6 éves Linksys WRT120N, szerintetek kuka, vagy próbálkozzak még valamivel? Reset már megvolt a routeren / xbpxon is amúgy.Azért érdekes, mert más eszközöknél nagyon ritkán tapasztalom, hogy megszakad. Pl. céges laptop, VPN-el, jó ideje nem szakadt meg, pedig sokszor 8 órán keresztül dolgozom itthonról, disconnect esetén újra kellene VPN-t csatlakoztatni.
Mit gondoltok?
Volt valakinek esetleg hasonló gondja?köszi
-
Attaca
csendes tag
Igen, másik kábellel is próbáltam, wifin is próbáltam, midig disconnect volt, ha a routeren keresztül ment. Először még mobilnetemet is megosztottam, azzal sem volt gond, simán ment még azzal is, tehát ezek alapján nagyon úgy tűnik a router hibája, csak ha nem muszáj nem dobom ki, ezért kérdzem, mert más eszközöknél nem tapasztalok hibát...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
wildblaze
újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egyik haveromnál bejelentkeztem a profilommal. Ha nem vagyok bejelentkezve és letöltök itthon egy játékot ugyanúgy letöltődik nála is, viszont fordítva ez nem megy. Miért lehet ez? Elvileg nem vagyunk homeolva. -
Madoc
veterán
Megjöttek a kódjaim! Ja és a R6 kód is!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
zsolti72837
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #50446 üzenetére
Igazán nincs mit, használd egészséggel!
Véleményem szubjektív...
-
Mankó
veterán
Végre lesz WRC 5! Van még aki várja?
Remélem nem kell arra se sokat várni, hogy a 360-as wrc2-t is vigye a One. -
Lefty
addikt
GoW ultimate split screen coop-ban a tv ket szelen megjeleno fekete csik eltuntetheto?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest