- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
őstag
Nem tudom mi a gond a Halo-val, xbox exclusive közül a legsikeresebb. nem csak a főhös master chief miatt olyan olyan jó a jàtèk (aki mellesleg nem 1-2 mondatot beszèl csak) hanem maga a jàtèk vilàga, univerzuma miatt, ami igazàn egyedi mint single mint multiplyerben.
Ez tèny ès nem csak vèlemèny, de aki nem jàtszott vele nem tudja.
-
mettek
addikt
válasz zkas90 #50549 üzenetére
A grafikára szerintem felesleges ráélvezni mert pc-n a Project Cars pl sokkal sokkal szebb, élethűbb pláne 4k-ban, arról ne is beszéljünk. Más kérdés hogy igy is a nyomába se ér a Forzának tartalmilag, élményre. Én csak a Forzák miatt vettem boxot hiába van meg pc-n a Project C. Amásik meg hogy a Project C kormányra van kitalálva, kontrollerrel kb élvezhetetlen, az autós állományáról ne is beszéljünk...
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
fenoman7
csendes tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy írott Blu-ray lemezeket (családi videók) lehetséges-e valahogy lejátszani One-on?
[ Szerkesztve ]
XO GT: Fenoman0611
-
Dinasti
senior tag
Ha volt már akkor bocsi. Elite
-
nagyúr
válasz mettek #50557 üzenetére
Bocs, de nem értem az összefüggést. Attól mert van ettől szebb játék, miért ne "élveztetne" rá erre?! Project Cars 4K-ban? Eddig nem foglalkoztatott ez a kérdés, de most utánaolvastam egy kicsit. Tök jó lehet egy kb egymilliós gépen játszani 4K-ban 52fps mellett.
Én inkább vennék még két boxot használtan (100K körül a kettőt), és nyomnám három monitoron ezt a csúnyácska Forzát!Def26: Mindenkinek vannak olykor szentimentális pillanatai, nincs ezzel baj!
Dinasti: Vótmá! Sajnos... Miután megnéztem, felmentem az árgépre..
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz bulikavagyok #50564 üzenetére
Én úgy vagyok ezzel a 4K témával hogy létezik azt kész, a filmeket is tróger módban nézem, innentől engem nem érdekel annyira a felbontás, a Forza egy zseniális játék, tényleg nincs párja, fáj is a szívem, mert a Forza 5 nekem nagyon nem tetszett, de ez a 6 nagyon el lett találva, max 1 év múlva jövök újra, jön a Horizon 3, amire én több mint függő leszek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #50564 üzenetére
3 darab 102 centis TV-n szerintem épp elég volna. Kipróbálnám!
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
Gebriel
veterán
Fifa 16-nál csak a demóban tapasztalható a belassulás játék közben? Pl, kirugás, középkezdés.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #50570 üzenetére
Kívácnsian várom, az esetleges tapasztalatokat.
FH3? Ő... Van róla valami infó? Ó jaj.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
Hunt3r22
őstag
Az új Mission Impossible-ben feltűnt valakinek hogy egy Halo 5 játék van?
Xr
-
Mankó
veterán
Szerintetek az MS support át tud helyezni egy friss 12 hónapos Live előfizetést egy Xbox fiókról egy másikra?
Tévedésből az én fiókomra töltötték fel, nekem meg nincs rá szükségem, mivel most boxom sincs. De ha lenne se kellene, mert a Home társamnak 2016 év végéig van előfizetése. -
mettek
addikt
Ez a jack csatis controller kiegészítő mennyire jó egy jobb fejhallgatóval? Normális minőségű hangot ad?
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
a.sebi
őstag
https://www.konzolvilag.hu/xboxone/xbox-one-wireless-controller-the-witcher-3-wild-hunt
Ez elég jó boltnak tünik ![ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mettek #50589 üzenetére
Hát, ez egy jó kérdés. De, mintha valaki említette volna itt azt hiszem, hogy olyanja van.
Én CM Storm Sonuz-zal használom. A hangminőséggel nincs gond, csak kicsit halk. Gyári Samsung headset-tel akartam már kipróbálni párszor, de az mindig elmaradt.
Véleményem szubjektív...
-
Legolas91
csendes tag
Sziasztok!
Xbox One-al meg lehet azt csinálni, hogy egy hálózaton van egy PC-vel, a PC-n megosztok egy mappát (vagy akár egy drive-ot), majd pl. egy .mkv fájlt áthúzok a belső/külső HDD-re, kikapcsolom a PC-t, majd onnan lejátszom?
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Forza Motorsport 6-ban mi az a Top Gear blokk?
Válaszokat előre is köszönöm.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest