-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
toza
senior tag
válasz parandroid #205086 üzenetére
koszi.
disc drive ot tudnam cserelni 7k bol is
masik hasznatra.csak ha nem az a baj kar szetszedni.
szegyen a futas,de faraszto...
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #205097 üzenetére
sonic gyereknek nagyon jól jön.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
válasz Remiel #205099 üzenetére
Én SteelSeries Arctis 9X-et használok, ezt tudom ajánlani! Illetve a többiek által említett másik két fejes is ajánlott kategória! Plusz a TB-nek vannak olcsóbb wireless sztereó fejesei - tesztek alapján nem rosszak azok sem.
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
A SteelSeries Arctis 9X jó lenne, de drága most nekem 50k fölé semmiképp nem mennék, de azt sem bánnám ha jóval alatta lenne
Most van pár jó ár, de sajnos vezetékes mind pl Sennheiser GSP 600 vagy Plantronics Rig 500 PRO ezek árban nagyon jók az eredeti árukhoz képest, csak szerettem volna elkerülni a zsinórt. ezen kívül van otthon egy új ASUS ROG Strix Fusion 300 fülesem, de valahogy kényelmetlen nekem (laptophoz volt promóciós tartozék)
Van az aprón egy nagyon jó árú Astro A50 is de sajnos a PS4 variáns. nem is értem a gyártókat mi a szarért kell szelektálni, egy fülesből PS meg Box variációt kiadni és akinek mindkettő van? Vagy aki csak váltana? Próbálom megfejteni az üzleti okokat de valahogy nem igazán megy.
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
nagyúr
válasz Remiel #205106 üzenetére
Első vásárlóként kaphatsz 20%-os kupont a SS-től - ha jól emlékszem!
Használt A50 vásárlással légy nagyon óvatos, mert elég sok belőle a (látszólag jó minőségű) hamisítvány! Nem tudom, h melyik generációt nézted belőle, de ha jól emlékszem a PS-es gen3-as A50 megy Xbox-szal is. De ebben nem vagyon teljesen biztos.
Nekem a 9X mellett van egy TB 500X is, ami simán működik a PS4-gyel is. Pedig ebből is van kimondottan PS-hez való.[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
válasz l.skywalker #205108 üzenetére
Az Astrora mondod?
Elnéztem egyébként, nem A50, hanem ASTRO A40 + MIXAMP PRO TR és kimondottan PS4 variáns.
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
istvankeresz
aktív tag
válasz NoOne1976 #205104 üzenetére
+1 a TB 800X-re. Gyártó weboldalról rendeltem. Hírlevélre feliratkozásra ad 10% kedvezményt. Free shipping Angliából, ajándék TIDAL 3 hónap. Kb. 4-6 munkanap alatt ideért. 199 eurós eredeti árból lett 180 euró. Minőségre nincs panaszom. Ami érdekes, hogy elég ritkán lehet fellelni. Ebay és társain vannak, de ott pedig a garancia kérdéses. A gyártói oldalon sem volt készleten sokáig, de egy weboldal figyelővel megoldottam. Amint jelzett, hogy újra készleten, már meg is rendeltem. Másnapra ismét nem volt készleten. Nem gondoltam, hogy ez ennyire hiánycikk. Ha van rá igény akkor írok róla egy kis összefoglalót, pro és kontra így 2,5 hónap használat után.
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
Remiel
őstag
alzán látok 74k, de az túl van a keretemen, de még a 180 euro is főleg ezzel a csodálatos forinttal
(#205111) oriic nagyon max az 50k
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Remiel
őstag
válasz bulikavagyok #205113 üzenetére
steelseries arctis 9x hol van 180 euroért? úgy hogy egyéb költség, mint pl szállítás nem terheli?
-
nagyúr
válasz Remiel #205114 üzenetére
Én a saját oldalukról rendeltem! 200 euró a hivatalos ár, de mint az előbb is említettem első vásárlóknak adnak kedvezményes kupont. 10 vagy 20% - már nem emlékszem. De minimum 10%, szval max 180 EUR így az ár. És nincs egyéb költség. Dániából küldik, ingyen.
Szerk.: megnéztem a számlát, 10%-os kupont kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
válasz bulikavagyok #205113 üzenetére
igen 24 óráig él egy 10% kedvezmény, addig átgondolom
még a Hyperx cloud flight ami szóba jöhet erről is jók a tesztek és árban is közelebb van ahhoz ami jól esne, de gondolom a többi itt ajánlotthoz képest a minősége is gyengébb
-
AMD Power
titán
Elmelyulve a Wolfeinsten Youngblood-ba egyre jobban elvezem. Azt meg,hogy konnyu kezdem visszaszivni! De persze meg boven a elvezheto kategoria.
-
GalaHU
őstag
válasz AMD Power #205118 üzenetére
Ha már fejhallgató...
Létezik olyan típus/megoldás amivel mind XO-n mind PS4-en tudnék használni egyetlen eszközt? Fontos, hogy vezeték nélküli legyen és külön állomás se kelljen hozzá! TB Elite 800x-et használok a mindennapokban, SPDIF-en keresztül csatlakozik a TV-hez, bővel elég a minősége a 2 konzolhoz, de szeretnék egy mobilisabbat a nyarlóba, ahova néha az XO-t visszük, néha meg a PS-t...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Az normális, hogy ha a kontrollerbe van bedugva a fülesem, játék kötben néha megszakad a hang ? A füles semmi mással nem csinálja ezt. Olyan effektet csinál, mint amikor a PC-nek nincs ideje hangot küldeni.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
laci12234
tag
Sziasztok
szeretném bluetoothon csatlakoztatni a kart pc-hez de kér valami pinkodot az mi lehet ?? -
toza
senior tag
udv.
es az miert van hogy az elso szerias knotroller
d pad le irany nem mukodik,
de ha erossen osszenyomom a b gomb felett-alatti reszt
akkor de megis mukodik a d pad le irany?!a ket alaplap csatlakozon szarok a forrasztasi pontok?!?
szegyen a futas,de faraszto...
-
persil
nagyúr
"es az miert van hogy az elso szerias knotroller"
Meg is valaszoltad a kerdest. Velhetoen nem mai darab mar, siman eloregedhetett benne barmi. Ha nyomorgatasra megis mukodik, akkor egyertelmu, hogy konyltakthiba.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
IntelKiller7
Topikgazda
Limited Edition Jordan Brand Custom Xbox One X
De durciBattlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #205129 üzenetére
Veszek rà ilyen matricàt azt jólvanazúgy.
Egyébként tényleg szép.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Def26
félisten
omg, ez de szép.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
AMD Power
titán
Nekem ez most annyira nem jön be.
-
pzstm
titán
Valaki nem akar Division2-t venni most?
Akár én is szívesen megvenném neki, ha játszik velem utána 3 küldetést:
Friend referral programon keresztül kell a linkemmel megvenni
Ezt a szettet kapnám meg ugyanis[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
Topikgazda
Előrendelhető az Avengers játék:
Alap játék: 20.900.-
Deluxe: 26.900.-Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Építő/felújító topik
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mazda topik
- Autós topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Alcor Snugbook kibeszélő
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest