Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mike1334
veterán
válasz IntelKiller7 #164691 üzenetére
Hm...valamiért 6e rémlik. Akkor nem húztam be, mert sok játékom volt (nem mintha most nem lenne )
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
parandroid
félisten
Akinek már van MS accountja, az nem hoz létre újat, hanem azt használja boxon is - nyilván. Másrészt így vérpistikék nem indulnak kéthetente új accounttal a dobozos játékkal multiban.
Seth: A prepaid kóddal beváltott előfizu is hozzáadódik a meglévőhöz, bármikor ráaktiválhatod. Kivéve, amikor nem, de ilyet nekem csak game passnál csinált (meg kell várni, amíg lejár az előző, addig régiós problémát dob), goldnál nem, utóbbival az elmúlt kb 4-5 évben eddig mindig működött.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
S e t h
nagyúr
Én elég rossz időben vettem konzolt, márciusban jár le az egy év live, gondolom az év akkori időszakban nincsenek nagyon live előfizetés akciók.
A lejárat előtt vásárolt akciós előfizetések hogyan működnek abban az esetben, ha megveszem mondjuk decemberben, de még élő előfizetésem van márciusig?
Ha kód formájában veszem gondolom ki kell várni az időszak végét, ha viszont online akkor hozzá fog adódni a márciusi lejárat után, vagy decembertől fog számolódni?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Źşë'
addikt
amúgy mi értelme annak h a gold amúgy is jár új acchoz 14 nap triálként, és miért adják oda brand new konzolhoz kódként?!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
eM'82
addikt
sziasztok,
Nekem sem adja be az akciós éves GOLD-ot, de sebaj, nem is ez a gondom/kérdésem most.
Van egy Logitech C920 webkamerám. Az odáig rendben, hogy skype-ra tudnám használni, de a kérdés, hogy "headset-mikrofonként" tudnám-e chat-ben használni?
Vagy egyszerűbb egy mikrofonos fülest venni?
thnx -
-
gergo456
csendes tag
válasz dussy #164680 üzenetére
szia,
bf-kor én is ezt vettem emag-ról (mellesleg most ua-ba kerül
egy lassan 10 éves full hd-t váltott.
abszolúte meg vagyok vele elégedve, szép a képe, aránylag egész gyors és okos is.
korábban kolléga linkelte youtube-ról a beállítást x box-hoz (ezúton is köszönöm!), az alapján majd mindenhol zöld pipa van (kivéve vision view) nekem egy sima s van, de fh4, witcher3 gyönyörű.
üdv. gergő -
senior tag
-
AMD Power
titán
válasz XboxGamePass #164683 üzenetére
Telefonon neztem , utana meg Xbox alkalmazasban. Ott a sima arat dobja ki nekem.
-
senior tag
-
AMD Power
titán
válasz XboxGamePass #164647 üzenetére
Elerheto meg? Magyar a regiod?
-
mike1334
veterán
Ps-re most 4000valahányszáz forint a GTA v...jó lenne, ha a karácsonyi vásárra itt is annyi lenne
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
parandroid
félisten
válasz Beniii06 #164673 üzenetére
Ott van a leírásban: ”Dynasty is an arcade style franchise mode add-on for Mutant Football League”. De most már ilyened is van...
Goldom meg a héten járt volna le, nézegettem a store-t, de csak új előfizetőknek szóló 3 havi akciót láttam, úgyhogy ebayen vettem évest 40 eur-ért. Már be is aktiváltam, hogy kapják be.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Golyo69
senior tag
Nalam 13233
Nemrég vettem az eveset egyebkent tehat változó kinek mennyit mutat
A gp viszont nalam 7500 pedig azt sem reg vettem[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Beniii06
addikt
Nem tudom volt-e már és mi pontosan (játéknak írja a store, én DLC-nek néztem a leírás miatt, mindegy), de a Dynasty Game Mode INGYENES 1490 Ft helyett!
Nem töltöttem le, csak hozzáadtam az acc-hoz.
"Got any other secret weapons?"
-
Ádám16
addikt
A 14 napos trialt használom, még a 200 Ft-os opció is eltűnt...
MÁS:
Gold esetén a Dragon Age 2-t nem tudom letölteni. Kér számlázási címet, és az USA+Alabama régiót nem lehet megváltoztatni. Itt megadtam egy helyi Burger King címet, tovább mentem, most pedig kéri a kártyám hozzáadását. A kártyám hozzá van adva a fiókomhoz, vásároltam is párszor az elmúlt 2 hétben, mióta Xbox-om van. Ez miért lehet?[ Szerkesztve ]
-
Infernusz
csendes tag
válasz csuvicsuva #164669 üzenetére
Nekem még 38 nap volt a régiből.
-
csuvicsuva
addikt
És a legrosszabb az egészben, hogy csak tovább keserítem a többieket, főleg ha még hozzáteszem, hogy én nem is tervezem megvenni.
Infernusz: Akkor lehet, hogy ott is a lejárat közelsége lesz a kulcs, mert nálam még egy évig érvényes és teljes áron van. Most még legalábbis.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Infernusz
csendes tag
Valóban 9k a Live Gold, épp most vettem. Januárig volt érvényes a mostani. (telefonról)
[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
válasz csuvicsuva #164665 üzenetére
Na szuper, akkor csak ez lehet a megoldás. 30 napnál kevesebb a hátralévő Game Pass és akkor engedi ezt a csábító árat....de ha ezt is megcáfolja valaki, akkor megint fölösleges körfutás volt.
-
RudY
addikt
válasz csuvicsuva #164661 üzenetére
Konkrétan erre:
Nekem is van élő GP-m (2019. 07. 24.), Win10 Store alkalmazás nálam ezt mutatjaTehát ez a mizéra továbbra sem látszik megoldottnak, nincs közös pont.
Illetve még egy lehetséges, hogy ha nincs már hátra 30 nap - ahogy nálad -, vagy a bónusz 1 hónap ketyeg, akkor azoknak adja ezt az árat.
Viszont gyanítom, hogy te pl. nem tudnál ajándékba venni így gp-t, csak saját aktiválásra.[ Szerkesztve ]
-
-
RudY
addikt
válasz csuvicsuva #164659 üzenetére
A 3 havi 7500 inkább....de ott tényleg így jön be.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Game Pass előfizetéshez: akinek nem adja be a 6 havit 7500-ért, az nézze meg win 10-es Store alkalmazásban. Nekem csak és kizárólag ott dobja fel. Meg is tudnám venni élő előfizetés hosszabbításaként. Live Goldra ugyanitt nem látok vásárlási lehetőséget (???).
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
törölt tag
válasz Madoc #164657 üzenetére
Megnéztem mindenhol és sajnos sehol sem akciós számomra
(Mondjuk az UK 40 fontos alapár nem rossz 12 hónapra (megnéztem pár régióban))----------------
Esetleg aki szeret szavazgatni ilyen témában:
Reddit - The /r/XboxOne Game Of The Year 2018 awards > google form
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz XboxGamePass #164653 üzenetére
Van 2021 márciusig, de másik profilon csak a 200ft-os van és ott is ennyit ír. Este megnézem boxon, ennyit nagyon megér.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz S e t h #164651 üzenetére
Persze igazad van. A töbség sem úgy látja ahogyan te, nem csak én. Lehet hogy nem kellett volna rohanni és lehet hogy nem kellett volna válaszra sem méltatni de valóban előjön ez mindig, és felmegy a pumpa rögtön.
Azt írtad összeengedik a kontrolleresekett az egeresekkel erre irtam hogy nézz utánna hogy nem.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
senior tag
-
Madoc
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz Madoc #164648 üzenetére
Nem kellett, mivel tisztában vagyok vele és itt sokan mások, hogy mivel lehet flame wart kezdeni és te most ebben élen is jártál, mert csalásnak, átvitt értelemben csalónak tituláltál egy játékos réteget.
Mindenki el tudja dönteni saját maga, hogy miként játszik és mivel nem tiltott téma, nem warez, így aki beleáll emiatt a másikba és nyíltan provokatívan lép fel, az vagy ma kezdett itt a fórumon, vagy imádja ha emiatt off hozzászólások garmadája születik.
Az már meg hab a tortán, hogy megy jelenteni, hogy mit csinált.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
Ennyiért vettem volna (19 májusig él a mostani), de számomra nem mutatja akciósnak.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
9000 Ft az éves Gold a microsoft store-ban. ha volt már akkor bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Gears of War Ultimate Edition-hoz coop partnert keresek insane nehézségi szintre..
(Ha már a singleben nem tudom kinyírni insane-en RAAM-ot YT videokon tök szépen beakadt mindenkinek akik insane-en legyűrték nekem nem + oldalról is lődöznek a genyok azokat meg a videokban nem
Akár egyből kezdhetünk vagy holnap is ráérek mert idén már nincs meló
Akit érdekel a dolog vegyen fel és írjon rám: Sea1manNext PC Upgrade: 2022
-
Nekem is lenne egy kérdésem. Fiaim rákattantak a Sea of Thievesre. Ez ugye gamepass játék, és nekem van élő előfizetésem. Megoldható az, hogy az egyik gyerek xboxon játszik, a másik meg PC-n? Vagy pc és xbox között nem működik a dolog?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
válasz kory1987 #164638 üzenetére
Én is a Philips Momentum-ot ajánlanám, de sajnos nem fér bele a keretbe... Őszintén szólva ez alá nem mennék, és nem is ajánlok konkrét típust. Ez azért már elég nagy összeg ahhoz, hogy ha nem jön be, akkor engem hibáztass. Ha havonta pár ezret még félreraksz, akkor hamar összejön egy ilyenre. De tényleg nem akarok gagyit rádsózni. Van az a minimum minőség, ami alá nem szabad menni.
-
Serpiko
addikt
Kaptam egy játékot a haveromtól a halo master chief collection lenne szó. A dobozban van egy papírlap rajta valami kód. Ezt be kell aktiválni? Vagy megy nélküle is? Mire jó?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
-
törölt tag
Számomra érthetetlen, hogy miért kell ezért a modkerbe futni.
Maximálisan normálisan írt a fórumtárs a témában. Senkivel nem személyeskedett. Nem kell vele egyetérteni, de inkább viselkedett negatívan pár emberke, aki ellenkezett vele.
-ezt inkább törlöm mielőtt nagyon megsértődik-
szerk2: meh, késő...[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
válasz bulikavagyok #164624 üzenetére
Igen, viszont aki egérrel nyomja, az miért is?
Kontival nem ér el semmit ---> Nincs játékélmény, mert béna, sőt szegény lehet, hogy nagyon béna ---> Frusztrált lesz mivel, nagymamám is előbb ad rá rántásból headshot-t, mint ő egy bálnára ---> Teljesítmény orientáltsága felülkerekedik becsületén ---> Vesz egy csaló hardvert ---> Büszke lesz magára, pedig ő még csak mindig egy kis béna lúzer...
(A béna jelzőt csak az ilyen csaló lúzerekre kell érteni, természetesen én sem vagyok egy nagy jampi, de legalább nem vállalom másságomat csaló hardver használatával, maradok a kontinál, mely játékok nem támogatják az M+K-t)
-
80hun
addikt
Az fps tényleg csak egérel megy nekem
Az a gond hogy idő kevés hogy gyakoroljak , igazából azért játszom mert kikapcsol semmi több.Megörültem a bill+egér támogatásnak. Csak nem olvastam eléggé utánna hogy a játékok alig támogatják A one x meg már itt van és 125e t megért.
Remélem ez változni fogDe igazából megfogadom és nem ajánlom többet a ss-ot mert túl nagy port kavar
-
nagyúr
válasz StLui #164619 üzenetére
Reméljük, h nincs igazad. Bár őszintén, engem nem zavar különösebben ha valaki egérrel játszik - bár attól még persze csalásnak tartom. Én amúgy sem vagyok egy nagy szám, ha 1.0 felett van a K/D-m akkor már boldog vagyok (és élvezem a játékot). Most nagy ritkán agyonver egy egerésző "profi", na bumm. Ettől nem leszek boldogtalanabb. Nekem a gaming még mindig a szórakozásról, és nem az eredmények hajszolásáról szól. Arra ott a Való Világ.
Madoc: Sajnos ez így van, de örüljünk neki, h nem gyakrabban.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Madoc
veterán
válasz StLui #164619 üzenetére
Félévente előjön ez azért irtam neki hogy olvasson vissza. Erre jött a szarcunami. Ugyanazokkal a válaszokkal amik mindig vannak, és ő ugyanigy felhozta a kormányt ahogy az aktuális alany mindig.
[ Szerkesztve ]
-
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #164597 üzenetére
Nem tudjátok legyőzni, 'cserélhető obis fényképezős' fórumon edződött, és ott az itteni vita csak délutáni babazsúr szinten van
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz bulikavagyok #164617 üzenetére
Mondjuk vicces, ha nem lett volna reakció az eredeti felvetésre, már rég elsüllyedt volna, így meg felkeltette bőven az érdeklődését sok, esetleg csak olvasó, fórumtársnak, mert ugye a negatív reklám is reklám, ebben az esetben meg pláne. nem ritka Forza nyílt lobbiban sem a szándékosan ütközni, szembe közlekedni próbáló sem. Tehát meglátja egy ehhez hasonló beállítottságú ezt a vitát, már rohan is megvenni az adaptert, ha eddig nem volt neki
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Bep
őstag
Mond ki 80hun, hogy csak egérrel megy a 0,3 K/D kontisok között... megértjük komolyan, sőt meg is sajnálunk
-
nagyúr
válasz StLui #164612 üzenetére
+1. Sok játékban inkább hátrány mint előny. Legalábbis ha a köridőket nézzük.
Meg amúgy is, a legdrágább? LOL A Logitechnek csak egy típusa van konzolra, ami egyben a legdrágább és a legolcsóbb is. Egy felső középkategóriás kormány egyébként.80hun: Bárcsak a kontrolleres irányítás elsajátításában lennél ennyire kitartó! Engedd ezt el szerintem.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
-
StLui
veterán
válasz icemad #164614 üzenetére
43" 4k monitor, úgy tudom nem rossz
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
válasz kory1987 #164595 üzenetére
Szia. Kellene még pár infó. Milyen konzolod van? 4k kell, vagy elég a full hd? Általában a monitoron szebb a kép ugyanazért az árért, de kisebb a képátló. 100 centis monitort még nem is láttam, persze biztos van. Szóval milyen géphez kellene? One X?
-
StLui
veterán
-
mike1334
veterán
-
3L1T3
addikt
válasz 80hun #164604 üzenetére
logitech kormánnyal? Azok a legborzalmasabb kormányok, főleg ahogy elkezd kikopni a tengelye. Thrustmaster legalább szíjas és erősebb is az erő visszacsatolása.
Azért ne keverjük már a szezont a fazonnal. Főleg, hogy az autót nem a kormányon érzed hanem a testeden, ha valós autót vezetsz.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
80hun
addikt
válasz mcwolf79 #164594 üzenetére
Már ne is haragudj de a legdrágább logitech kormánnyal toltuk a szimulációt és már közel olyan mint a valódi.
Ha jó a szoftver akkor jó a kormány visszajelzése is.
És igen élvezeti értéke van és ez az hogy szimulálni próbálod a vezetést.
És tényleg van már olyan ami úgy viselkedik mint a valódi autó sőt már 5éve is volt -
d@vee
őstag
Helló. A Battlefield V benne van a game pass-ban? Én nem találtam google-val, ti jobban értitek a dolgot, hátha tudjátok rá a választ.
Ja
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek